En iyisi zeynepcim trabzonda yaptirman olmazsa yazin izninde tupu ist da yaparsiniz.ins gerek kalmaz.
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır bebek isteyen biriyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama hiç bir şekilde gebelik yaşamadım daha ikimizde de sorun yok diyorlar sadece eşimin ileri hızlısı biraz az ama doktorlar iyi olduğunu söylüyorlar bende mayısta hsg çekildem sonuç temizdi ama yine birşey olmadı doktorum istanbulda ama ben 2 yıldır trabzonda oturuyorum şimdi burda bir doktor buldum ama tanımıyorum ona güvenip burda aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum fakat kararsızım istanbula gidemiyrz çünkü eşimin işi nedeniyle 1 gün bile izin alamıyor yani istanbulda aşılama yaptıramıyoruz bu yüzden siz olsanız napardınız burda ki doktora güvenip gidermiydiniz yani hiç tanımadığınız bir doktora aşılama yaptırırmıydınız
inşallah 2. test yüksek çıkmaz sen dikkat edeceksin mavi gibi demek o da çok dikkat etmiştikızlar şeker testimin sonucu beklediğim gibi yüksek çıktı
haftaya çarş.2.şeker testi yapılacak inşallah onda yüksek çıkmaz
onun dışında kan uyuşmazlığı iğnemi oldum yarın da tetanoz aşımı olacağım kısmetse
dr ultrasonda kasılma gördü tatildeyken başlamıştı bende farketmiştim
onun için magnezyum verdi kasılmalar düzenli olursa haber ver dedi
erken mi doğuracağım diye korkmaya başladım
Allahım hayırlısıyla vaktinde olsun bebişim
bebiş de 1008 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş
benden haberler böyle
inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan olurmerhaba arkadaşlar bende 3 yıldır bebek isteyen biriyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama hiç bir şekilde gebelik yaşamadım daha ikimizde de sorun yok diyorlar sadece eşimin ileri hızlısı biraz az ama doktorlar iyi olduğunu söylüyorlar bende mayısta hsg çekildem sonuç temizdi ama yine birşey olmadı doktorum istanbulda ama ben 2 yıldır trabzonda oturuyorum şimdi burda bir doktor buldum ama tanımıyorum ona güvenip burda aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum fakat kararsızım istanbula gidemiyrz çünkü eşimin işi nedeniyle 1 gün bile izin alamıyor yani istanbulda aşılama yaptıramıyoruz bu yüzden siz olsanız napardınız burda ki doktora güvenip gidermiydiniz yani hiç tanımadığınız bir doktora aşılama yaptırırmıydınız
o an kimse yokmuştur :)neden kimse cevap yazmıyor(
amannn geç kalma yap temizliğini hatta bizede gel nolurrrrrrrrMelekcim gecmis olsun cnm.nolcak bu belin cok mu agriyo
Zasacim sikayet et kadin akillansin ne insanlar var yaaa biz neler cekiyoz o napiyoo
Bilgecim iki sovalyeyiz di mi biz ben 13 unde yapicam canim sali gunu
Sabah uyaninca giderim oglen belli olur sen napican kacinci gunun olucak
Temizlik yapamadigim icin cok sikiliyorum ay bi rahat duramiyorum ben.totom. Aciyo oturmaktan
Tuanayim guzel anne nerdesin huuu
beklemek istemiyorsan yaptırdaha önce hiç aşılama olmadım ben 4 defa klomen 1 defa sanofenle denedim ama olmadı oyle tüpten önce aşılama istiyorum ama işte aşılamada eşimin spermiyogram vermesi gerekiyor ya o yüzden istanbula gelmesi gerekiyor eşim futbolcu hiç izinleri olmuyor bayram yılbaşı yada herhangi bir günde bile izinleri olmuyor sadece yazları işte 1 ay yine istanbulda istersem aşılamayı 1 yıl daha beklemek zorunda kalıcam( o kadar beklemek istemiyorum o yüzden kafam çok karışık
valla mı ya öyle mi diyorsun trabzonda yaptırmak geçiyor içimden ama doktoruda hiç tanımıyorum birşey olur diye korkuyorum ne biliym rahim duvarıma zarar verir mikrop kaparım falan bunları düşününce de acaba diyorum ama yaptırmakta çok istiyorum
özlemcim maşşallah canım iyiherşeyi batu'cuğumun.biz alışmışız obez bebeklere:))normali gözümüze batıyooo:))demek küçük kıçını sığdırcak yer arıyooo,yerim ısırırım onun popişiniiiiiiiiiiiiiiii...
bebingcim evet insanlar malesef çok acımasız,bizler neler yaşadık nelerde yaşıyoruz evlat sahibi olmaya çalışırken.Allahımın birbildiği vardır diyorum...
arkadaşım bence aşılamayı bulunduğun yerde yaptır,inş. tüp bebeğe gerek kalmaz vee aşı bebek sahibi olursun
daha önce hiç aşılama olmadım ben 4 defa klomen 1 defa sanofenle denedim ama olmadı oyle tüpten önce aşılama istiyorum ama işte aşılamada eşimin spermiyogram vermesi gerekiyor ya o yüzden istanbula gelmesi gerekiyor eşim futbolcu hiç izinleri olmuyor bayram yılbaşı yada herhangi bir günde bile izinleri olmuyor sadece yazları işte 1 ay yine istanbulda istersem aşılamayı 1 yıl daha beklemek zorunda kalıcam( o kadar beklemek istemiyorum o yüzden kafam çok karışık
Melekcim gecmis olsun cnm.nolcak bu belin cok mu agriyo
Zasacim sikayet et kadin akillansin ne insanlar var yaaa biz neler cekiyoz o napiyoo
Bilgecim iki sovalyeyiz di mi biz ben 13 unde yapicam canim sali gunu
Sabah uyaninca giderim oglen belli olur sen napican kacinci gunun olucak
Temizlik yapamadigim icin cok sikiliyorum ay bi rahat duramiyorum ben.totom. Aciyo oturmaktan
Tuanayim guzel anne nerdesin huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?