Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha önce hiç aşılama olmadım ben 4 defa klomen 1 defa sanofenle denedim ama olmadı oyle tüpten önce aşılama istiyorum ama işte aşılamada eşimin spermiyogram vermesi gerekiyor ya o yüzden istanbula gelmesi gerekiyor eşim futbolcu hiç izinleri olmuyor bayram yılbaşı yada herhangi bir günde bile izinleri olmuyor sadece yazları işte 1 ay yine istanbulda istersem aşılamayı 1 yıl daha beklemek zorunda kalıcam ( o kadar beklemek istemiyorum o yüzden kafam çok karışık

Elanazcim ins 2. Testin normal cikar canim.kan uyusmazligi ignesi acitti mi canini.bak kasilman vrsa lutfen dinlen is yapma.Allah korusun.zamaninda gelicek inss bebegin.

En iyisi zeynepcim trabzonda yaptirman olmazsa yazin izninde tupu ist da yaparsiniz.ins gerek kalmaz.

En iyisi zeynepcim trabzonda yaptirman olmazsa yazin izninde tupu ist da yaparsiniz.ins gerek kalmaz.

valla mı ya öyle mi diyorsun trabzonda yaptırmak geçiyor içimden ama doktoruda hiç tanımıyorum birşey olur diye korkuyorum ne biliym rahim duvarıma zarar verir mikrop kaparım falan bunları düşününce de acaba diyorum ama yaptırmakta çok istiyorum

özlemcim maşşallah canım iyiherşeyi batu'cuğumun.biz alışmışız obez bebeklere:))normali gözümüze batıyooo:))demek küçük kıçını sığdırcak yer arıyooo,yerim ısırırım onun popişiniiiiiiiiiiiiiiii...

bebingcim evet insanlar malesef çok acımasız,bizler neler yaşadık nelerde yaşıyoruz evlat sahibi olmaya çalışırken.Allahımın birbildiği vardır diyorum...

arkadaşım bence aşılamayı bulunduğun yerde yaptır,inş. tüp bebeğe gerek kalmaz vee aşı bebek sahibi olursun

inşallah 2. test yüksek çıkmaz sen dikkat edeceksin mavi gibi demek o da çok dikkat etmişti
sizde uyuşmazlıkta vardı değil mi?
kasılma varsa dinlen ve bol bol magnezyum içeren şeylerden ye
korkmana gerek yok nasip ne zamansa o zaman olacak hem dr un önlem almaya başlamış
hayırlısyla zamanında doğuracaksın inşallah sıkıntı yapma bebişi üzme
inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan olur
senin yerinde olsam güvenmediğim bir yerde yaptırmazdım psikolojik açıdan
yoksa ben trabzonun sağlık açısından kötü bir yer olacağını düşünmüyorum
başka bir topikte orada aşılama yaptırıp hamiş olan biri vardı hatta doğum bile yaptı
yani böyle yerler şans işi istanbul dersin olmaz trabzon dersin olur kısmet
hem dr u tanıyıp ne yapacaksın iyiyse iyidir ,istanbuldaki da aynı yerde okumadı mı?
bence öyle düşünüyorsan hiç yaptırma derim, bekle istanbulu
neden kimse cevap yazmıyor (
o an kimse yokmuştur :)
amannn geç kalma yap temizliğini hatta bizede gel nolurrrrrrrr
beklemek istemiyorsan yaptır

bak içinden geçiyormuş demek yaptır o zaman, canım ya o dr da üniversite mezunu değil mi neden adamın yeri orası olunca dert ediyorsun anlamadım, neden mikrop kapasın her türlü önlem alınıyor kimse o aleti adını hatırlayamadım eline alıp gezdirmiyor, dondurucuda geliyor ,hijyen açıından sorun olmaz ,özelde yapılmayacak mı?

ay canım herkesin gözüne batıyordu özellikle eşimin memleketinde çocuk hem akça pakça hem normal olunca fark ediliyor hemen :)))
ya aslında normal ama azcık alsa iyi olurdu diyorum, drumuz herşey normal sıkma kendini dedi ama ne bleyim işte
yaaaa popişini nasıl dönüyor görsen ısır teyzesi ısır tam ısırmalık oldu :)

elanazcım inş 2.testin ii çıkarrr.bu arada erken olcak diekorkma,kasılmalarolunca hemen dr a git.sağlıkla al bebeğini koynuna,bu arada ismi ne olacak?

bebing ne haber.....
asilam topiginde karsilasmistik bir kac kez..
bakiyorumda herkesinolmus....:96::96::96::96:

tünaydinlarrrrrrrrr:)))

öncelikle herkese gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim allaha cok sükür iyim eskisi gibi agrilarim yok tedavim simdilik iyiye gidiyor belime igne vurmak zorundalardi o yüzden hastanede kalmak zorundaydim göz altina aldilar:))) biseye artik cok inaniyorum tedavime basindan beri olumlu bakmistim iyi olacak diye dr.lar bana hamile yasagi koysalar bile ümitimi kaybetmemistim ve yapilmasi gereken herseyi öneme alarak yapmistim ve cok sükürki iyiye gidiyor mutluyum:)))

bebing bana mutlu haberini verdigin icin cok tsk ederim canim insallah seninde mutlu haberini aliriz..

bilgecigim seninde asilaman hayirli olsun tatlim hafta bebingle beraber bekliyorum mutlu haberinizi canim..

elanazcigim insallah 2 testinin sonucu iyi cikar tatlim bayramda cok tatli yedin galiba:)))

ilbatum batusuma gecmis olsun tatlim kiyamam ben o minige ikinizide kocaman öpüyorum

tuanyim seni tekrardan tebrik ederim canim insallah yarin 2ci testinde süpeeer cikar tatlim

zasacigim sanada gecmis olsun kuzum dis zordur eminim buarada ada boncugu büymüs ya gelince yiyecem onu yine:))) ikinizide kocaman öpüyorum tatlim

sermestim sen nasilsin kuzum? eslem hanim emekledigine göre isin daha coktur simdi))))

sevim canim sen nerelere kayboldun yine????

denizicigim oglusun masallah iyi tatlim allah nazarlardan saklasin ve bidaha hiiiiic hastalanmasin kücük erkek bayram kiyafetleri cok hosuma gittii.....

mavisim efecigin resimlerini gördüm masallah cok tatli büyümüs koc:)))

nursimcigim ela fistigi nasil tatlim? yemesi düzeldimi?

brup seni cok seviyorum tatlim birazda olsa toparlanmana sevindim kuzum 12ci ayda eglenceye hazir ol ve benim ugur böcek pasatamida unutma tatlim:))))

umarim hic kimseyi unutmamisimdir....

Merhabe zeynep insallah allah en kisa zamanda gönlüne göre verir. Ben senin yerinde olsam trabzonda asilamayi yaptiririm eger tutmazsa seneye istanbulda tüp yaptirirsin sonucta zamani geldiyse her yerde olur önemli olan zamani...

kizlar ben piskolojik olarak eskisinden bin kat iyim cok sükür artik hic üzülmüyorum aglamiyorum piskolojok tedavimin esimle ayni iste calismamiz en azindan aksamlari ve hafta sonlari hep beraberiz olmamiz bana cok iyi geldi ama bu seferde gereginden daha fazla rahat olmaya basladim diye düsünüyorum resmen vurdum duymaz oldum 1sene önce isvicrenin en ünlü prof. doktorunda randevu almaya calisiyordum ama bir türlü randevuyu vermiyorlardi gecen hafta eve mektup göndermis randevu icin bu ayin 21 gel diyor dün tel acip randevuyu iptal ettim esim sok gecirdi sen bu dr. gitmek icin bir sürü araci koydun simdi ise elinin tersiyle itiyorsun dedi ama ne yapayim icimden gelmiyor gitmek rahatlik iymis hemde coook iymis onunda diyecegi ayni sonucta sorun yok:)))

gecen hafta sonu arkadasimin bosanma haberini duydum onlarinda cocuk sorunlari vardi birazda esi fazla uyum saglayan biri degildi ama bosanma sebebi ve büyük hatayi benim arkadasim yapti baska evli bir insanla iliskiye girdi ve eside yakaladi 3yildir bu iliski devam ediyordu ben herseyi biliyordum hic kimseye esime bile dememistim kendisine cok kiziyordum hata yaptigini defalarca anlattim ama nafile zaten son iki senedirde 3defa felan görüsmüstük kizdigim icin görüsmüyordum esim sordugundada hep gecisdiriyordum esim bu haberi duyunca sok oldu ve sen biliyordun buyüzden görüsmüyordun demi dedi yani hayatinin en büyük hatasini yapti aileside red etti suan cok zor durumda pismanlik hic biseye yaramiyor herseye ragmen allah yardimcisi olsun diyorum

Günaydınnnnn fıstıklarım.....Meleğim,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için birtanem.Belinin tedavisinin iyi gitmesine çok sevindim.Ayrıca artık bu kadar rahat olmanada çok sevindim.Çünkü bu iyi haber,bebişin kendiliğinden gelecek demektir.Bu kadar rahat ve pozitif anneye kim gelmek istemezki,cnm benim,hayatında çok güzel şeyler olacak ben eminim....

Kızlar çok fena kabız oldum ve hemoroid oluştu.Kanıyor çok.Dr şurup vermişti,içsem mi acaba karar veremedim???

ben 14ünde yaptıracağım senden 1 gün sonra :))))) 10. günüm oluyor
ben de sıkıldım iş yapamıyorum, kız yoruyor ve popom ağrıyor ayrıca sigara krizlerim fena durumda
bir de yetmezmiş gibi eve muhabbet kuşu aldık hayvancağız ölmezse iyi Miray gram rahat vermiyor hayvana çırpınıp duruyor ay bi şey olacak diye yüreğim hop hop

sağol meleğim benim batuşum iyi bugün şükür dün çok mızıldandı ama bugün iyi gibi ,yine mızmız o her zamanki hali :)
seninde iyi olmana çok sevindim ,beline dikkat et dinlenmeye çalış .....

tuanay canım ya kabızlık kötü dikkat et helede hemoroid olmuşsun benimde doğumdan 15 gün sonra çıktı ortaya çok ağlamıştım acıdan ((
akşamdan 3 tane kayısıyı suya koy sabah hiçbir şey yemeden onuları ye ve suyunu iç, hatta yapabilirsen kayısı kompostosu yap çok daha etkili denenmiştir :) sağolsun annem yapmıştı....
bana toz bir ilaç vermişlerdi ama ismini hatırlayamadım magnesi bilmem ne ama sen doğalını dene canım ve asla ıkınma ,komposto kesin işe yarar ne zaman yersen ye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…