Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iş miş yapma ,sigarada içme azcık otur ya zopalarım valla
çocuklar hep aynı bizim arkadaşın kızı bilgisayarda oynarken kuş üstüne konmuş bu da beni rahatsız etti diye eline aldığı gibi fırlatmış hayvanı :))) allahtan uçuyor ha yoksa kesin tahtalıköye giderdi :)))))

melekcim iyi olmana çok sevindim canım...tuanayıma katılıyorum rahat anneye bebiş kendiliğineden geşlecek inş...

özlemcim valla seni çok iyi anlıyorum elanında mamayla sorunu yok tek derdi yemememk...bi an bile yerinde durmuyor hareketli çocuk et tutmaz tabi...elada kilo almıyor boyu uzun diyo dr kilosuda kötü değil takma diyor ama anne gönlü iste anlamıyo....o yerse sende huzurlu oluyosun bizim fıstıkta olmayan kıçına yer arıyo ayakları üst üste atıp elleri birleştirip eee diyerek uyuyor...bide benim sütüm hiç artmadı tatlım ve sonunda bıraktı hanım emmeyi...

semracım bende öyle annelere çok kızıyorum burda herkeste çocuk çok atıyolar sokağa gece 1-2 anca giriyo çocuklar eve dur sus diyen yok başlarından gitsinde onlar kafa dinlesinler...allah ıslah etsin öyle anneleri...

tuanayım evet kyısı kompostosu yap...ama bende çok fena ishal olmuştum...oda çok fenaydı...sen daha iyisini biliyosun tabi bunların ama ilacınıda içebilirsin canım...

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yawwwwwwww
ucundan azıcık vileda yaptım çamaşırlarımı attım makineye yıkanıyorlar, bi de oturarak ütü yapıcam. mecburum yoksa ev mahvolacak toz toz toz çıldırıcam zaten herşeye sinir oluyorum. memelerim şişti kaşınıyor ona da uyuzum :))) miray'a kızdım "bu kuşu dedene veririm" dedim rahat bıraktı son 2 saattir hayvancağız sessiz :))) alışması lazım başka bir canlıya saygı duymaya derken, miray kuşu havuza ve terracity'e götürmeye kalktı sevgi dozajı aştı yani :))))

nasıl gerginim yay gibi geceleri 2den önce yatamıyorum. sabah da miray zortluyor zaten (((

Kızlar çok fena kabız oldum ve hemoroid oluştu.Kanıyor çok.Dr şurup vermişti,içsem mi acaba karar veremedim???

hayatım kızlara katılıyorum kompostosunu yemezsen veya yapamazsan da kuru kayısı üzerine 1 çay bardağı süt iç ve içindeki tüm kötülüklerin nasıl dışa vurduğunu hayretle izle :))) ben öyle yapmıştım komposto sevmediğim için

ewet canım clinart tüp bebek merkezi diye bir yer var burda orda yaptırıcam daha önce burda 2 defa ilaçla denedik olmadı doktor resmen moralimi bozmuştu fakat bu sefer başka doktorda deniycem söylediklerin gerçekten iyi geldi burada denemeye karar verdim

merhabe zeynep insallah allah en kisa zamanda gönlüne göre verir. Ben senin yerinde olsam trabzonda asilamayi yaptiririm eger tutmazsa seneye istanbulda tüp yaptirirsin sonucta zamani geldiyse her yerde olur önemli olan zamani...

bence de haklısın önemli olan zamanının gelmesi önümüzde ki ay başlıycam inşallah

Elanazcim ins 2. Testin normal cikar canim.kan uyusmazligi ignesi acitti mi canini.bak kasilman vrsa lutfen dinlen is yapma.Allah korusun.zamaninda gelicek inss bebegin.

inşallah canım kan uyuşmazlığı iğnesi yapılırken çok az acıdı da şimdi popom ağrıyor sabah da tetanoz yaptırdım kolum da ağrıyor
bugün keyfim de yok hiç iş falan yapamıyorum

elanazcım inş 2.testin ii çıkarrr.bu arada erken olcak diekorkma,kasılmalarolunca hemen dr a git.sağlıkla al bebeğini koynuna,bu arada ismi ne olacak?

inş.erken olmaz canım daha hastane çantamı bile hazırlamadım ama 1-2 haftaya kadar hazırlayacağım ismi de Rüzgar olucak canım hayırlısıyla

özlemcim ve melekcim sizlere de teşekkür ederim canım inş.şekerim yüksek çıkmaz

mavicim senin test sonuçların kaçtı hatırlıyormusun

Kızlar çok fena kabız oldum ve hemoroid oluştu.Kanıyor çok.Dr şurup vermişti,içsem mi acaba karar veremedim???

canım ilk zamanlar oluyor 1-2 defa bende kabızlık ilacı içmiştim kendi dr un verdiyse iç problem olmaz
bende hamile kaldığımdan beri ishal gibiyim o da kötü oluyor ama kabızlıktan iyidir deyip teselli buluyorum

semracım dişin içinde geçmiş olsun canım
bende dişciden nefret edenlerdenim doğumdan sonra benimde gitmem gerekicek
bir dişim sızlıyor

zeynep merhaba
bende Maraşta oturuyorum aşılamalarımı burda yaptırdım
tutmadı ama dr umdan memnundum tüp bebeği de Antep de yaptırdım ve hamileyim
şimdi burda aşılamalarımı yapan dr uma devam ediyorum
bence bulunduğun şehirde kendini rahat hissettiğin bir dr da aşılamalarını yaptır
gerekirse kızların dediği gibi tüpü İstanbulda yaptırırsın

coook tsk ederim tatlim

sağol meleğim benim batuşum iyi bugün şükür dün çok mızıldandı ama bugün iyi gibi ,yine mızmız o her zamanki hali :)
seninde iyi olmana çok sevindim ,beline dikkat et dinlenmeye çalış .....

sagol bitanem dinlenme konusunda hic kimseyi dinlenmiyorum tempolu calismaya devam canim:))))

sagol tatlim benim

sanırım bende burda yaptırıcam çünkü istanbula eşimin gelmesi mümkün değil aşılama günü yumurtaların büyümesine göre olduğu için kesin bir tarih olmuyor tabi haliyle eşimde izin alamaz o yüzden burada şansımı denemeye karar verdim zamanı gelmişse yer mekan bahane zaten

ay bu bebişler neden böyle ya gerçi obez olmasınlarda ama böylede olmasınlar, bizimkininde maşallah boyu uzun ve çok hareketli et tutmaz dediğin gibi, yerim ben onun olmayan kıçını ya şeker şey, benimde sütüm hiç artmadı ve bizimki doğal olarak emmeyi istemiyor bizde yakında bırakırız ,geceleri emior ama yarım saate kalkıyor yetmiyor yani doymuyor....
canım bunaldın anlıyorum ama benim evide götürenler götürüyor bebekle hiçbir şey yapılmıyor ya yanıma alıyorum 2 dk durmuyor ki mutfakta iş yapayım, pusetini eve çıkardıkki yanımıza alabilelim ,azcık büyüse mama sandalyesi alacağım ama daha erken, senide anlıyorum ev toz olunca hiçbir şeye elini bile süremiyorsun bende eşim gelince akşamları yapıyorum temizliği ne yapayım , hımmmm memelerin şişmesi iyiye işaret olabilirrrrrrrrrrr :)))) kuşa bir şey olursa söyle eşim veteriner hekim :))) allahım sevgiye bak gezmeye mi götürecekmiş helede havuza evde yapamadığını orada yapacak sanırım :))))
gerginliğe yer yoooooooooooook, sen yat miray kalkar erkenden tabi, kreşe falan gidecek mi?
dene tabi canım yerin ne önemi var ,allah inşallah nasip eder, hakkında hayırlısı inşallah....
ayy bende 2 haneli günlere düşmüşüm korkmaya başladım şimdiden
korkunun ecele faydası yokkkkkkkkkkkkkk
bugün fazla gelen gidin olmamis nazarmi ettim ne
bence nazar etmişsin :) dur boncuk takayım
hayırlısı olsunda yer öenmli değil canım ......

Iyi aksamlarrr bugun giremedim bi turlu yrn donuyoruz hayirlisiyla ins.yol heyecani nasti.bilgecim meme sismesi filan iyidir.bende hic brlirti yok gecen sefere gore ohhhhh ohhh vakit gecmiyo.

Daha uolu yariladi daha bekliyoz.

tuanayımın hobereyini yazmasam çatlarım pc yoktu biraz geç oldu ama baneneeeeeeeeeee
hobereyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım sana şükürler olsun gülüm allahım kucağına almayı nasip etsin değerin yarın tavan yapsın kat kat katlansın inş habereyyyyyyyyyyyler 13 de 3çe katlansınnnnnnn inş
hobereyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pc yok kızlar özlem haberi verdi hemen tuanayı aradım çok heyecanlıydı canım benim allahım heyecanını daim etsin çok sevindim aklım burdaydı ama pc olmayınca giremedim internet cafe ye bile gitmeyi düşündüm ama mercan ve evdeki kalabalık mok çıkarım evden abimler burdalar ben sabahtan akşama kadar çamaşır bulaşık yemek ev dandiniiiii hiç iş bitmiyor allahtan yeğenim mercanla ilgileniyorda bende işlerle
bebingim ve bilgecim darısı size güzel heberler verin ne olur bebingim seni arıyacaktım ama numaranı eksik kaydetmişim nasıl olduysa aradığınız numara yanlıştır deyip durdu uyuz karı dualarım seninle canım
bilgecim inş sende o seksen kilarara çıkarsın hamiş olarak
meleğim geçmiş olsun canım kafanın rahat olmasınada ayrıca sevindim

sağol semracım inşallah hep böyle devam eder de oğlum emebildiği kadar emer

kıyamam ben oğluşuna canım ya benimki de15 eylülde olacak hem de2. ay aşısı 3 tane(
ama biz antremanlıyız şekerim dünyanın iğnesi girdi çıktı oğluma(
özlem ben hiç söyle miyim denizin kilosunu rejime soksam iyi olacak ama şu anda bizim için sağlığının kriteri düzenli kilo alması
bi de dr ayına bakmam ben kilo ölçümü için doğum kilosuna bakarım der hep
aman sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
elanazım inşallah hiçbirşey çıkmaz 2. testinde
kaç çıktı ki şimdi?
kan uyuşmazlığı iğnesi niye ben bilmiyorum eşinle kan uyuşmazlığı mı var?
içini ferah tut bende korkardım erken doğumdan Allahın izniyle zamanında gelecek Rüzgar bey
ismi ile yaşasın inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

melekcim çok çok geçmiş olsun
dileklerin içinde çok sağol çok tatlı oldu teyzesi bayramda herkes bayıldı ama nazar değdi galiba oğluma
seninde rahatlaman bence de gelecek olan bebişe delalet :))
ayy bende 2 haneli günlere düşmüşüm korkmaya başladım şimdiden
korkma hayırlısı ile kucağına aldığında bütün sıkıntıların acıların bitecek
sonra da nasıl doğurdum çok kolaymış diyeceksin:))

Son düzenleme:
bende motıor taktım bugun berbat yorgunum sabah 8 den beri yeni oturdum daha
bi ara annnnneeeeeeeeeeeeeee diye bağardım eşimde yok bugun nöbetci

yarın 4 aile geliyor eski iş yerimden arkadaşlar hepsi birbiri ile görüşmüş benim evi hem bebek kutlaması hem degörüşülmeyen günlerin acısı için buluşma noktası yapmışlar..+ 3 de çocuk ilave etmeden geçemeyeceğim..

bugun dr u denize verdiği ve piyasada olmayan ilacı hastaneden almaya gitmem lazımdı ve kendi kontrolüm vardı normalde pazara alışverişe çıkmayacaktım hafta sonu eşimle yaparız diye ee misafir gelecek hazırlık yapmam lazım hazır almayı da yediremedim motoru taktım sabahtan denizle çıktım ilacı aldım ordan yengeme bıraktım denizi hastaneye gittim o da dr doğuma girmiş onu bekledim o kadar çile baktığı 5 dk herşey yolunda rahim toparlamış spor yap karnın için mekik çek dedi çıktım alışverişe..eve geldim onları bıraktım denizi aldım sonra tekrar eve geldim uyumadı durmadı onunla uğraş akşama kadar yıkadım ortalık topladım 2 çeşit ikramımı yaptım 2 çeşitte yarın yapıcam onların ön hazırlığını yaptım birazdan yatıcam ama deniz gece uyanırsa ben uyanamamaktan korkuyorum yorgunluktan:))

mavicim test sonucunuzun negatif çıkmasına çok sevindim
bizimde negatifti ama bana hala süt ürünleri yasak ve sindirim izin enzim kullanıyoruz

hala devam ediyor kan çok moarlim bozuluyor ama eşimde artık normal gör diyor dr herşey yolunda dedi 13 günde alması gereken kiloyu almış hasta olsa almazdı diyor
inşallah sonradan aniden bişey çıkmaz(

off yarında bir sürü işim var daha toz alıp süpürmedim işleri bitirip gece yaparım dedim ama pilim bitti
yarında deniz öğleden sonraya kadar uyumaz o da en iyi ihtimal..bi de hiç uyumama ihtimali var
imdaaat demek istiyorum
yengeme de sinir oldum yeğenim var 10 yaşında hala yarın annemle yardıma geliriz ben denize bakarım siz iş yaparsınız diyor bizimkinden ses yok ben bi kere daha akıllandım ki bundan sonra süpermen gibi her moka atlayıp kimseye yardım etmeyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…