ben 14ünde yaptıracağım senden 1 gün sonra :))))) 10. günüm oluyor
ben de sıkıldım iş yapamıyorum, kız yoruyor ve popom ağrıyor ayrıca sigara krizlerim fena durumda
bir de yetmezmiş gibi eve muhabbet kuşu aldık hayvancağız ölmezse iyi Miray gram rahat vermiyor hayvana çırpınıp duruyor ay bi şey olacak diye yüreğim hop hop
iş miş yapma ,sigarada içme azcık otur ya zopalarım valla
çocuklar hep aynı bizim arkadaşın kızı bilgisayarda oynarken kuş üstüne konmuş bu da beni rahatsız etti diye eline aldığı gibi fırlatmış hayvanı :))) allahtan uçuyor ha yoksa kesin tahtalıköye giderdi :)))))
Kızlar çok fena kabız oldum ve hemoroid oluştu.Kanıyor çok.Dr şurup vermişti,içsem mi acaba karar veremedim???
ewet canım clinart tüp bebek merkezi diye bir yer var burda orda yaptırıcam daha önce burda 2 defa ilaçla denedik olmadı doktor resmen moralimi bozmuştu fakat bu sefer başka doktorda deniycem söylediklerin gerçekten iyi geldi burada denemeye karar verdiminşallah 2. Test yüksek çıkmaz sen dikkat edeceksin mavi gibi demek o da çok dikkat etmişti
sizde uyuşmazlıkta vardı değil mi?
Kasılma varsa dinlen ve bol bol magnezyum içeren şeylerden ye
korkmana gerek yok nasip ne zamansa o zaman olacak hem dr un önlem almaya başlamış
hayırlısyla zamanında doğuracaksın inşallah sıkıntı yapma bebişi üzme
inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan olur
senin yerinde olsam güvenmediğim bir yerde yaptırmazdım psikolojik açıdan
yoksa ben trabzonun sağlık açısından kötü bir yer olacağını düşünmüyorum
başka bir topikte orada aşılama yaptırıp hamiş olan biri vardı hatta doğum bile yaptı
yani böyle yerler şans işi istanbul dersin olmaz trabzon dersin olur kısmet
hem dr u tanıyıp ne yapacaksın iyiyse iyidir ,istanbuldaki da aynı yerde okumadı mı?
Bence öyle düşünüyorsan hiç yaptırma derim, bekle istanbulu
o an kimse yokmuştur :)
amannn geç kalma yap temizliğini hatta bizede gel nolurrrrrrrr
Beklemek istemiyorsan yaptır
bak içinden geçiyormuş demek yaptır o zaman, canım ya o dr da üniversite mezunu değil mi neden adamın yeri orası olunca dert ediyorsun anlamadım, neden mikrop kapasın her türlü önlem alınıyor kimse o aleti adını hatırlayamadım eline alıp gezdirmiyor, dondurucuda geliyor ,hijyen açıından sorun olmaz ,özelde yapılmayacak mı?
merhabe zeynep insallah allah en kisa zamanda gönlüne göre verir. Ben senin yerinde olsam trabzonda asilamayi yaptiririm eger tutmazsa seneye istanbulda tüp yaptirirsin sonucta zamani geldiyse her yerde olur önemli olan zamani...
Elanazcim ins 2. Testin normal cikar canim.kan uyusmazligi ignesi acitti mi canini.bak kasilman vrsa lutfen dinlen is yapma.Allah korusun.zamaninda gelicek inss bebegin.
elanazcım inş 2.testin ii çıkarrr.bu arada erken olcak diekorkma,kasılmalarolunca hemen dr a git.sağlıkla al bebeğini koynuna,bu arada ismi ne olacak?
Kızlar çok fena kabız oldum ve hemoroid oluştu.Kanıyor çok.Dr şurup vermişti,içsem mi acaba karar veremedim???
Günaydınnnnn fıstıklarım.....Meleğim,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için birtanem.Belinin tedavisinin iyi gitmesine çok sevindim.Ayrıca artık bu kadar rahat olmanada çok sevindim.Çünkü bu iyi haber,bebişin kendiliğinden gelecek demektir.Bu kadar rahat ve pozitif anneye kim gelmek istemezki,cnm benim,hayatında çok güzel şeyler olacak ben eminim....
sağol meleğim benim batuşum iyi bugün şükür dün çok mızıldandı ama bugün iyi gibi ,yine mızmız o her zamanki hali :)
seninde iyi olmana çok sevindim ,beline dikkat et dinlenmeye çalış .....
melekcim iyi olmana çok sevindim canım...tuanayıma katılıyorum rahat anneye bebiş kendiliğineden geşlecek inş...
özlemcim valla seni çok iyi anlıyorum elanında mamayla sorunu yok tek derdi yemememk...bi an bile yerinde durmuyor hareketli çocuk et tutmaz tabi...elada kilo almıyor boyu uzun diyo dr kilosuda kötü değil takma diyor ama anne gönlü iste anlamıyo....o yerse sende huzurlu oluyosun bizim fıstıkta olmayan kıçına yer arıyo ayakları üst üste atıp elleri birleştirip eee diyerek uyuyor...bide benim sütüm hiç artmadı tatlım ve sonunda bıraktı hanım emmeyi...
semracım bende öyle annelere çok kızıyorum burda herkeste çocuk çok atıyolar sokağa gece 1-2 anca giriyo çocuklar eve dur sus diyen yok başlarından gitsinde onlar kafa dinlesinler...allah ıslah etsin öyle anneleri...
tuanayım evet kyısı kompostosu yap...ama bende çok fena ishal olmuştum...oda çok fenaydı...sen daha iyisini biliyosun tabi bunların ama ilacınıda içebilirsin canım...
zeynep merhaba
bende Maraşta oturuyorum aşılamalarımı burda yaptırdım
tutmadı ama dr umdan memnundum tüp bebeği de Antep de yaptırdım ve hamileyim
şimdi burda aşılamalarımı yapan dr uma devam ediyorum
bence bulunduğun şehirde kendini rahat hissettiğin bir dr da aşılamalarını yaptır
gerekirse kızların dediği gibi tüpü İstanbulda yaptırırsın
ay bu bebişler neden böyle ya gerçi obez olmasınlarda ama böylede olmasınlar, bizimkininde maşallah boyu uzun ve çok hareketli et tutmaz dediğin gibi, yerim ben onun olmayan kıçını ya şeker şey, benimde sütüm hiç artmadı ve bizimki doğal olarak emmeyi istemiyor bizde yakında bırakırız ,geceleri emior ama yarım saate kalkıyor yetmiyor yani doymuyor....melekcim iyi olmana çok sevindim canım...tuanayıma katılıyorum rahat anneye bebiş kendiliğineden geşlecek inş...
özlemcim valla seni çok iyi anlıyorum elanında mamayla sorunu yok tek derdi yemememk...bi an bile yerinde durmuyor hareketli çocuk et tutmaz tabi...elada kilo almıyor boyu uzun diyo dr kilosuda kötü değil takma diyor ama anne gönlü iste anlamıyo....o yerse sende huzurlu oluyosun bizim fıstıkta olmayan kıçına yer arıyo ayakları üst üste atıp elleri birleştirip eee diyerek uyuyor...bide benim sütüm hiç artmadı tatlım ve sonunda bıraktı hanım emmeyi...
semracım bende öyle annelere çok kızıyorum burda herkeste çocuk çok atıyolar sokağa gece 1-2 anca giriyo çocuklar eve dur sus diyen yok başlarından gitsinde onlar kafa dinlesinler...allah ıslah etsin öyle anneleri...
tuanayım evet kyısı kompostosu yap...ama bende çok fena ishal olmuştum...oda çok fenaydı...sen daha iyisini biliyosun tabi bunların ama ilacınıda içebilirsin canım...
canım bunaldın anlıyorum ama benim evide götürenler götürüyor bebekle hiçbir şey yapılmıyor ya yanıma alıyorum 2 dk durmuyor ki mutfakta iş yapayım, pusetini eve çıkardıkki yanımıza alabilelim ,azcık büyüse mama sandalyesi alacağım ama daha erken, senide anlıyorum ev toz olunca hiçbir şeye elini bile süremiyorsun bende eşim gelince akşamları yapıyorum temizliği ne yapayım , hımmmm memelerin şişmesi iyiye işaret olabilirrrrrrrrrrr :)))) kuşa bir şey olursa söyle eşim veteriner hekim :))) allahım sevgiye bak gezmeye mi götürecekmiş helede havuza evde yapamadığını orada yapacak sanırım :))))özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yawwwwwwww
ucundan azıcık vileda yaptım çamaşırlarımı attım makineye yıkanıyorlar, bi de oturarak ütü yapıcam. mecburum yoksa ev mahvolacak toz toz toz çıldırıcam zaten herşeye sinir oluyorum. memelerim şişti kaşınıyor ona da uyuzum :))) miray'a kızdım "bu kuşu dedene veririm" dedim rahat bıraktı son 2 saattir hayvancağız sessiz :))) alışması lazım başka bir canlıya saygı duymaya derken, miray kuşu havuza ve terracity'e götürmeye kalktı sevgi dozajı aştı yani :))))
nasıl gerginim yay gibi geceleri 2den önce yatamıyorum. sabah da miray zortluyor zaten(((
hayatım kızlara katılıyorum kompostosunu yemezsen veya yapamazsan da kuru kayısı üzerine 1 çay bardağı süt iç ve içindeki tüm kötülüklerin nasıl dışa vurduğunu hayretle izle :))) ben öyle yapmıştım komposto sevmediğim için
dene tabi canım yerin ne önemi var ,allah inşallah nasip eder, hakkında hayırlısı inşallah....ewet canım clinart tüp bebek merkezi diye bir yer var burda orda yaptırıcam daha önce burda 2 defa ilaçla denedik olmadı doktor resmen moralimi bozmuştu fakat bu sefer başka doktorda deniycem söylediklerin gerçekten iyi geldi burada denemeye karar verdim
bence de haklısın önemli olan zamanının gelmesi önümüzde ki ay başlıycam inşallah
korkunun ecele faydası yokkkkkkkkkkkkkkayy bende 2 haneli günlere düşmüşüm korkmaya başladım şimdiden
bence nazar etmişsin :) dur boncuk takayımbugün fazla gelen gidin olmamis nazarmi ettim ne
hayırlısı olsunda yer öenmli değil canım ......sanırım bende burda yaptırıcam çünkü istanbula eşimin gelmesi mümkün değil aşılama günü yumurtaların büyümesine göre olduğu için kesin bir tarih olmuyor tabi haliyle eşimde izin alamaz o yüzden burada şansımı denemeye karar verdim zamanı gelmişse yer mekan bahane zaten
sağol semracım inşallah hep böyle devam eder de oğlum emebildiği kadar emermaşşallah denizimizeeeemzirirsin annesi,morelini yüksek tut herzamanki gibi,zaten denizde ada ablasıı gibii tosunn,mammmaacıgillerden,emer o..vallaa kızlar bin şükürr halimize hepimizin,karşı binamızda bi çocuk var 2 yaşlarında yürüyemio,bi sorunu varbelli,annesi gerizekalı kadın sürekli bağırıyoo,balkona atıyo,ada hemen balkona çıkmak istiyo,çocuk ağladıkça adada çok üzülüyoo.bidaha balkona kapatırsa şikayet edicem ama nereye bilmiyorum hayırlısını ver Rabbimm,hayırsızsa hiçç nasip etmee,derler yaa çok doğru..
kıyamam ben oğluşuna canım ya benimki de15 eylülde olacak hem de2. ay aşısı 3 tanebenim oğluşum bugün aşı oldu ağladı yine
sanırım bacakları ağrıyor dokununca ağlamaya başlıyor babası fitil koydu
ay ne zormuş ya sana değmeyen iğne yüreğine değiyormuş ondan daha çok canın yanıyormuş
sağlıklı olsunda ne yapalım çekeceğiz ......
hiç kilo almamış desem yeridir eee emme yok mama yok ne olacaktı sanki
hepi topu 5.900 çıktı geçen ay 5.500 dü((
6 bile olamamış daha gerçi çokta tombik istemiyorum şu obez haberlerini duydukça ama azcık alsaydı iyiydi, gerçi bugün okula gittim ücretsiz izne ayrılmaya hepsi maşallah gayet iyi dedi ama ne bileyim, normal yani ne tombik ne sıska ama azcık alsa fena olmaz :)
ek gıdaya geçin falan demedi idrar kültürü istedi ondan olabilir dedi
birde mamaları marketlerden değilde eczaneden alın dedi hani taşınırken deterjanlarla falan taşınıyor ya o yüzden ,bende o yemeden içmeden ben yiyiorum dedim ,yok koku falan dedim :)
bütün ilaçlarını önce ben içip test yapıyorum :)))
elanazım inşallah hiçbirşey çıkmaz 2. testindekızlar şeker testimin sonucu beklediğim gibi yüksek çıktı
haftaya çarş.2.şeker testi yapılacak inşallah onda yüksek çıkmaz
onun dışında kan uyuşmazlığı iğnemi oldum yarın da tetanoz aşımı olacağım kısmetse
dr ultrasonda kasılma gördü tatildeyken başlamıştı bende farketmiştim
onun için magnezyum verdi kasılmalar düzenli olursa haber ver dedi
erken mi doğuracağım diye korkmaya başladım
Allahım hayırlısıyla vaktinde olsun bebişim
bebiş de 1008 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş
benden haberler böyle
melekcim çok çok geçmiş olsuntünaydinlarrrrrrrrr:)))
öncelikle herkese gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim allaha cok sükür iyim eskisi gibi agrilarim yok tedavim simdilik iyiye gidiyor belime igne vurmak zorundalardi o yüzden hastanede kalmak zorundaydim göz altina aldilar:))) biseye artik cok inaniyorum tedavime basindan beri olumlu bakmistim iyi olacak diye dr.lar bana hamile yasagi koysalar bile ümitimi kaybetmemistim ve yapilmasi gereken herseyi öneme alarak yapmistim ve cok sükürki iyiye gidiyor mutluyum:)))
bebing bana mutlu haberini verdigin icin cok tsk ederim canim insallah seninde mutlu haberini aliriz..
bilgecigim seninde asilaman hayirli olsun tatlim hafta bebingle beraber bekliyorum mutlu haberinizi canim..
elanazcigim insallah 2 testinin sonucu iyi cikar tatlim bayramda cok tatli yedin galiba:)))
ilbatum batusuma gecmis olsun tatlim kiyamam ben o minige ikinizide kocaman öpüyorum
tuanyim seni tekrardan tebrik ederim canim insallah yarin 2ci testinde süpeeer cikar tatlim
zasacigim sanada gecmis olsun kuzum dis zordur eminim buarada ada boncugu büymüs ya gelince yiyecem onu yine:))) ikinizide kocaman öpüyorum tatlim
sermestim sen nasilsin kuzum? eslem hanim emekledigine göre isin daha coktur simdi))))
sevim canim sen nerelere kayboldun yine????
denizicigim oglusun masallah iyi tatlim allah nazarlardan saklasin ve bidaha hiiiiic hastalanmasin kücük erkek bayram kiyafetleri cok hosuma gittii.....
mavisim efecigin resimlerini gördüm masallah cok tatli büyümüs koc:)))
nursimcigim ela fistigi nasil tatlim? yemesi düzeldimi?
brup seni cok seviyorum tatlim birazda olsa toparlanmana sevindim kuzum 12ci ayda eglenceye hazir ol ve benim ugur böcek pasatamida unutma tatlim:))))
umarim hic kimseyi unutmamisimdir....
korkma hayırlısı ile kucağına aldığında bütün sıkıntıların acıların bitecekayy bende 2 haneli günlere düşmüşüm korkmaya başladım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?