sağol semracım inşallah hep böyle devam eder de oğlum emebildiği kadar emer
kıyamam ben oğluşuna canım ya benimki de15 eylülde olacak hem de2. ay aşısı 3 tane(
ama biz antremanlıyız şekerim dünyanın iğnesi girdi çıktı oğluma(
özlem ben hiç söyle miyim denizin kilosunu rejime soksam iyi olacak ama şu anda bizim için sağlığının kriteri düzenli kilo alması
bi de dr ayına bakmam ben kilo ölçümü için doğum kilosuna bakarım der hep
aman sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
elanazım inşallah hiçbirşey çıkmaz 2. testinde
kaç çıktı ki şimdi?
kan uyuşmazlığı iğnesi niye ben bilmiyorum eşinle kan uyuşmazlığı mı var?
içini ferah tut bende korkardım erken doğumdan Allahın izniyle zamanında gelecek Rüzgar bey
ismi ile yaşasın inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun
melekcim çok çok geçmiş olsun
dileklerin içinde çok sağol çok tatlı oldu teyzesi bayramda herkes bayıldı ama nazar değdi galiba oğluma
seninde rahatlaman bence de gelecek olan bebişe delalet :))
korkma hayırlısı ile kucağına aldığında bütün sıkıntıların acıların bitecek
sonra da nasıl doğurdum çok kolaymış diyeceksin:))
selam kızlar dönem topu tüfeğiyle geliyor bu sene üzerimde tam 9 ders var nasıl altından kalkacağım bilmiyorum geçen sene gibi 3 gün gitmek hayal oldu şimdi deli gibi bu derslerin hazırlığını yapıyorum fakültedeki tüm bölümlere dersim var dün kocişimde müsaitti son son denize gittik bundan sonra havalar soğur muhtemelen zaten artık kocişin işleride yoğunlaşacak benimde birde adam yüksek lisansı çıkardı kafamıza çalışmayla geçecek bir yıl bekliyor bizi herzamanki gibi
klasik adetimden 15 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı onca yıldır doktorlar nedenini çözemedi ve kesilmesini sağlayamadı ben kendi kendimin doktoru oldum kahverengi lekelenme gelmeye başlar başlamaz criininol jel sıktım anında kesildi lekeler hergün düzenli sıkıyorum belliki ostrojen eksikliğinden bu arakanama ben kendi kendime çözüm buldum ne yapayım doktorların bir boka derman olduklarını görmedim benim üzerimde bana göre tüm doktorlar çöp hiçbiri bir işime yaramadı yıllarca paralarımı yediler başkada bir çözüm bulamadım
yaa diyorum kızlar ben fazla girmeyeyim girmemle dertlerim depreşti bunların hiç birini kuruntu etmiyordum girmemle kafama üşüştüler ben tüyüyorum arada bir kafa uzatırım sizleri özlemesem adım atmam ama sizleri hepinizi seviyorum canlarım benim
Hayırlı cumalar herkese,şükür değerim güzel katlanmış ,Allahım sağlıkla götürür inşallah sonuna kadar kızlar,çok uykum var,biraz uzanayım ben,görüşürüz fıstıklarım ....
Hayırlı cumalar herkese,şükür değerim güzel katlanmış ,Allahım sağlıkla götürür inşallah sonuna kadar kızlar,çok uykum var,biraz uzanayım ben,görüşürüz fıstıklarım ....
hadi hayırlı olsun kızına şimdiden, sende rahat edersin azcık :)))selam kızlar,
dün çok gudubet bir modumdaydım pek girmedim.cinler tepemde rezidans inşaatına devam ediyorlar memelerim kaşınmaya başladı artık hem ağrılı hem kaşıntılılar. hayra yoranlara gönülden teşekkür ediyorum. kızım pazartesi ana sınıfına başlıyor uyum haftası nedeniyle (çok şükür) ve öğlenci oldu :))) kolejden aldım devlet okuluna verdim kızımı. anladım ki kolej hayalinde canlandırdığın gibi bir yer asla değil. aç kaldı, hastalıktan kurtulmadı, şımardı, iyi huyları gitti cocuk bir canavara dönüştü. çareyi devlet okuluna yarım gün vermekte buldum. inanın kızımın alıştığı o pis tavırları tüm yaz kazıyamadım yarım gün yanımda olsun gözüm görsün karnı doysun vs içim rahat etti.
kuşu artık rahat bıraktı. bugun biraz daha iyiyiz :)))))
yine girerim herkesi öptüm. kusuruma bakmayın sizi de çamaşır ipi gibi germek istemiyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))) inşallah hayırlı olur herşey hakkımızda.
tüm bebişlerin ayacıklarına benden bir öpücük.
fıstığımmmm yine yoğun bir yıl seni bekliyor desene,amannn sen kalkarsın altından, cüniyt eniştemede bol şanslar... sen gel ya biz seni çoooooooooook özleriz amaaaaaaaaaselam kızlar dönem topu tüfeğiyle geliyor bu sene üzerimde tam 9 ders var nasıl altından kalkacağım bilmiyorum geçen sene gibi 3 gün gitmek hayal oldu şimdi deli gibi bu derslerin hazırlığını yapıyorum fakültedeki tüm bölümlere dersim var dün kocişimde müsaitti son son denize gittik bundan sonra havalar soğur muhtemelen zaten artık kocişin işleride yoğunlaşacak benimde birde adam yüksek lisansı çıkardı kafamıza çalışmayla geçecek bir yıl bekliyor bizi herzamanki gibi
klasik adetimden 15 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı onca yıldır doktorlar nedenini çözemedi ve kesilmesini sağlayamadı ben kendi kendimin doktoru oldum kahverengi lekelenme gelmeye başlar başlamaz criininol jel sıktım anında kesildi lekeler hergün düzenli sıkıyorum belliki ostrojen eksikliğinden bu arakanama ben kendi kendime çözüm buldum ne yapayım doktorların bir boka derman olduklarını görmedim benim üzerimde bana göre tüm doktorlar çöp hiçbiri bir işime yaramadı yıllarca paralarımı yediler başkada bir çözüm bulamadım
yaa diyorum kızlar ben fazla girmeyeyim girmemle dertlerim depreşti bunların hiç birini kuruntu etmiyordum girmemle kafama üşüştüler ben tüyüyorum arada bir kafa uzatırım sizleri özlemesem adım atmam ama sizleri hepinizi seviyorum canlarım benim
ayyy taze anne adayımız gelmiş, maşallah değerinde katlamış, böyle devam eder ve rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahHayırlı cumalar herkese,şükür değerim güzel katlanmış ,Allahım sağlıkla götürür inşallah sonuna kadar kızlar,çok uykum var,biraz uzanayım ben,görüşürüz fıstıklarım ....
eee şimdi iyi yani değil mi şekerin...denizcim şeker testim 151 çıktı canım en yüksek 140 olmalıymş
benim kan grubum negatif eşimin pozitif canım kan uyuşmazlığı var maalesef
sana da çok kolay gelsin canım kendini o kadar da yorma keşke hazır birşeyler alsaydın
benimde içime sinmiyor ama doğumda hazır şeylerle idare etmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?