Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
9 eylül olmuş bile
İzmirin kurtuluşu bugun
fuarda açılmış eski tadı yok ama
haftas onu bayılmazsam yorgunluktan gitmek istiyorum

kimse yok bende gidip yatayım bari iyi geceler

canım ya 2. ay aşısı çok dediğin gibi kıyamam, gerçi sizin bayağı tecrübeniz var ama ...
ay benimki öyle çokta zayıf değil normal ama insanın içine sinmiyor
deniz zaten kilolu doğdu tabiki gelişimleri aynı olamaz dr doğru demiş
bzimkide gayet normal herşeyi çok güzel diyor ama dediğin gibi sağlıklı olsunda

günaydın.......
"
denizcim kolay gelsin:)evet yalnız olunca çok zor,ben hep senindediğin gibiyim,hele şimdi ayaklanınca sen gör,şimdi çokkkkkkkkkkkkk iyi çok rahat,emeklesin yine biraz iyi,yürüsün hadi neyse,tırmansın o zaman tam fiyaskooo:)kolay gesin sana,kendini çok yorma,insanlar gelen kişiler senin bebeğin old.için anlayış göstereceklerdir.

bebingcim çok heyecanlıyım cnm,inşallah sonucun güzel olacak.

tünaydinlarrrrr

cok yorgunum ama hissetmiyorum böyle bisey olabilirmi ya:)))

denizicim kolay gelsin sana tatlim zamanim olsada bende gelsem:))))

selam kızlar,

dün çok gudubet bir modumdaydım pek girmedim. cinler tepemde rezidans inşaatına devam ediyorlar memelerim kaşınmaya başladı artık hem ağrılı hem kaşıntılılar. hayra yoranlara gönülden teşekkür ediyorum. kızım pazartesi ana sınıfına başlıyor uyum haftası nedeniyle (çok şükür) ve öğlenci oldu :))) kolejden aldım devlet okuluna verdim kızımı. anladım ki kolej hayalinde canlandırdığın gibi bir yer asla değil. aç kaldı, hastalıktan kurtulmadı, şımardı, iyi huyları gitti cocuk bir canavara dönüştü. çareyi devlet okuluna yarım gün vermekte buldum. inanın kızımın alıştığı o pis tavırları tüm yaz kazıyamadım yarım gün yanımda olsun gözüm görsün karnı doysun vs içim rahat etti.

kuşu artık rahat bıraktı. bugun biraz daha iyiyiz :)))))

yine girerim herkesi öptüm. kusuruma bakmayın sizi de çamaşır ipi gibi germek istemiyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))) inşallah hayırlı olur herşey hakkımızda.

tüm bebişlerin ayacıklarına benden bir öpücük.

selam kızlar dönem topu tüfeğiyle geliyor bu sene üzerimde tam 9 ders var nasıl altından kalkacağım bilmiyorum geçen sene gibi 3 gün gitmek hayal oldu şimdi deli gibi bu derslerin hazırlığını yapıyorum fakültedeki tüm bölümlere dersim var dün kocişimde müsaitti son son denize gittik bundan sonra havalar soğur muhtemelen zaten artık kocişin işleride yoğunlaşacak benimde birde adam yüksek lisansı çıkardı kafamıza çalışmayla geçecek bir yıl bekliyor bizi herzamanki gibi
klasik adetimden 15 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı onca yıldır doktorlar nedenini çözemedi ve kesilmesini sağlayamadı ben kendi kendimin doktoru oldum kahverengi lekelenme gelmeye başlar başlamaz criininol jel sıktım anında kesildi lekeler hergün düzenli sıkıyorum belliki ostrojen eksikliğinden bu arakanama ben kendi kendime çözüm buldum ne yapayım doktorların bir boka derman olduklarını görmedim benim üzerimde bana göre tüm doktorlar çöp hiçbiri bir işime yaramadı yıllarca paralarımı yediler başkada bir çözüm bulamadım
yaa diyorum kızlar ben fazla girmeyeyim girmemle dertlerim depreşti bunların hiç birini kuruntu etmiyordum girmemle kafama üşüştüler ben tüyüyorum arada bir kafa uzatırım sizleri özlemesem adım atmam ama sizleri hepinizi seviyorum canlarım benim

Hayırlı cumalar herkese,şükür değerim güzel katlanmış ,Allahım sağlıkla götürür inşallah sonuna kadar kızlar,çok uykum var,biraz uzanayım ben,görüşürüz fıstıklarım ....

bende seni cok seviyorum tatlim zaman herseyin ilaci canim bu düsüncelerinde degisecek inan bana:)))

Hayırlı cumalar herkese,şükür değerim güzel katlanmış ,Allahım sağlıkla götürür inşallah sonuna kadar kızlar,çok uykum var,biraz uzanayım ben,görüşürüz fıstıklarım ....

sago canim sanada hadi gözün aydin tatlim insallah sonuna kadarda güzel gider bitanem

Selamlar bizde yoldayiz
Tuanayim cok sevindim canim saglikla dogsun ins
Dinlen tabi uyu bol bol

Denizcim kolay gelsin cnm yorma kendini keske annen varken gelseydi bu misafirler

Bilgecim masallah belirtilere daha onceleri bu belirtiler olmadigindan umut artiyo.sorma cok gerginim neyseki evdede dukkandada cok isim var vakit gecer fiye umutluyum

gözün aydın tuanaycım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

denizcim şeker testim 151 çıktı canım en yüksek 140 olmalıymş
benim kan grubum negatif eşimin pozitif canım kan uyuşmazlığı var maalesef
sana da çok kolay gelsin canım kendini o kadar da yorma keşke hazır birşeyler alsaydın
benimde içime sinmiyor ama doğumda hazır şeylerle idare etmeyi düşünüyorum

bebingcim size de iyi yolculuklar canım
eve gidince hemen iş yapmaya başlama
test sonucun bir belli olsun ona göre işlerini yaparsın canım
kendini yorma dinlen bol bol

hadi hayırlı olsun kızına şimdiden, sende rahat edersin azcık :)))
iyi ya hayvan telef olacaktı elinde yoksa.....
germe kendini ya bizi boşver
fıstığımmmm yine yoğun bir yıl seni bekliyor desene,amannn sen kalkarsın altından, cüniyt eniştemede bol şanslar... sen gel ya biz seni çoooooooooook özleriz amaaaaaaaaa
ayyy taze anne adayımız gelmiş, maşallah değerinde katlamış, böyle devam eder ve rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
eee şimdi iyi yani değil mi şekerin...

sana da hayırlı cumalar :)))) çok sevindim. böyle sakin devam etsin sağlıkla inşallah.

melekcim sen de hoşgeldin. nasılsın? belin için tekrar geçmiş olsun canım.

akşama giremeyeceğim babamlara gidiyorum malum annem daha gelmedi gideyim yemek yapayım :)))

güzel haber geleceği aklıma geldi girdim yeniden tuanayım değerinin katlıyacağına emindim zerrre aksini düşünmemiştim maşallah çok sevindim
meleğim bir tanem canım benim birtanem uğur böcüklü pastanı hiç unuturmuyum hatta iki katlı çiftleşenini yaptırıırım bizi ifade eder tavşan gibi bizleri :))))))))

iyi geceler fıstıklar...15 gün yıllık izne ayrıldım biraz buradan ayrı kalıcam...fırsat buldukça girerim yine...batmandan ayrı kalmak bana çok iyi gelecek...kafamı boşaltmaya çok ihtiyacım var...inş çok güzelbi tatil geçiririm...

şifa recetem cok sevındım netıceden adım gibi emindim RAbbm nazardan korusun saglıkla tamamına erdirsin insallah

nursimcim iyi tatiller simdiden güzlce gez eglen dinlen canım

umarım herkes iyidir son mesajlardan yazdım dırek ama cadı kızım fırsat vermez oldu neti acıyorum ama gıremıyorum öyle acık beklıyor bılgısayar sürekli biyerlere sıkıstrıyor kendnı bıseylerı cekıyor dagıtıyor uykular yerle bır oldu smdı yıkadım uyuttum yedırdm tamam oturcam artk dedm hooop gene uyandı hacıyatmaz oldu bu ara gecelerı de uyanıp emekleme derdıne dusuyor cok yorucu ve yogun gecıyor ondan ugrayamıom

bebing ve bilge sizlerin güzel haberlerni bekliyorum hayırlısıyla ınsallah

tuanaycım değerin katlanmış ne güzel tatlım. sağlıkla kucağınada almak nasip olsun canım bencede senin oğlun olucak içime doağanı yazıyorum umarım yanılmamışımdır.

zasacım geçmiş olsun diş işi çok zor ya allah kolaylık versin. benimde var sıkıntım dişten gitmaye korkuyorum.

bebingim sakın iş yapma eve dönünce biraz bekle şu sonuç bir belli olsun.iş güç her zaman yapılır sıkma canını

bilgecim canım inşallah dualarımız kabul olurda bebiş gelir az kaldı heyecanlımısın

nursimcim bencede batmandan uzak kalman çok iyi gelicektir sana

denizcim ay canım çok zor misafir ağırlamak allahtan yengen yakın yardımcı olur sana kolay gelsin tez zamanda deniziminde hiç bir şeyi kalmazda turp gibi olur.

burpcum okul başlıyor senin için kış baya ağır geçer çok yorulucaksın o kadar dersle uğraşmak zor ama sen başarırsın eminim bundan
bende hepinizi çok merak edip özlüyorum aklım hep burda kalıyor.

melekcim canım gçmiş olsun bu bel ağrısı ne zamandan beridir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…