tuanaycım değerin katlanmış ne güzel tatlım. sağlıkla kucağınada almak nasip olsun canım bencede senin oğlun olucak içime doağanı yazıyorum umarım yanılmamışımdır.
zasacım geçmiş olsun diş işi çok zor ya allah kolaylık versin. benimde var sıkıntım dişten gitmaye korkuyorum.
bebingim sakın iş yapma eve dönünce biraz bekle şu sonuç bir belli olsun.iş güç her zaman yapılır sıkma canını
bilgecim canım inşallah dualarımız kabul olurda bebiş gelir az kaldı heyecanlımısın
nursimcim bencede batmandan uzak kalman çok iyi gelicektir sana
denizcim ay canım çok zor misafir ağırlamak allahtan yengen yakın yardımcı olur sana kolay gelsin tez zamanda deniziminde hiç bir şeyi kalmazda turp gibi olur.
burpcum okul başlıyor senin için kış baya ağır geçer çok yorulucaksın o kadar dersle uğraşmak zor ama sen başarırsın eminim bundan
bende hepinizi çok merak edip özlüyorum aklım hep burda kalıyor.
melekcim canım gçmiş olsun bu bel ağrısı ne zamandan beridir var
sermestim senin tatlı cadıda ayaklanınca baya zorlanırsın olsun ama güzel yorgunluklar bunlar
elenazcım şekerin yüksekse o zaman sana diyet vermedimi doktorun
İYİ TATİLLER TATLIM...iyi geceler fıstıklar...15 gün yıllık izne ayrıldım biraz buradan ayrı kalıcam...fırsat buldukça girerim yine...batmandan ayrı kalmak bana çok iyi gelecek...kafamı boşaltmaya çok ihtiyacım var...inş çok güzelbi tatil geçiririm...
tuanaycım değerin katlanmış ne güzel tatlım. sağlıkla kucağınada almak nasip olsun canım bencede senin oğlun olucak içime doağanı yazıyorum umarım yanılmamışımdır.
zasacım geçmiş olsun diş işi çok zor ya allah kolaylık versin. benimde var sıkıntım dişten gitmaye korkuyorum.
bebingim sakın iş yapma eve dönünce biraz bekle şu sonuç bir belli olsun.iş güç her zaman yapılır sıkma canını
bilgecim canım inşallah dualarımız kabul olurda bebiş gelir az kaldı heyecanlımısın
nursimcim bencede batmandan uzak kalman çok iyi gelicektir sana
denizcim ay canım çok zor misafir ağırlamak allahtan yengen yakın yardımcı olur sana kolay gelsin tez zamanda deniziminde hiç bir şeyi kalmazda turp gibi olur.
burpcum okul başlıyor senin için kış baya ağır geçer çok yorulucaksın o kadar dersle uğraşmak zor ama sen başarırsın eminim bundan
bende hepinizi çok merak edip özlüyorum aklım hep burda kalıyor.
melekcim canım gçmiş olsun bu bel ağrısı ne zamandan beridir var
canım benim ilk testimde 161 çıkmıştı sonrakinde 140 düşmüştü en son yaptığımda 120lerdeydi korkma kan uyuşmazlığı bendede var kanamam olunca 1 iğne doğumdan sonrada 1 iğne yemiştim erken doğum falan yok kafandan at zamanında gelcek benim rüzgarım allahın izniyledenizcim şeker testim 151 çıktı canım en yüksek 140 olmalıymş
benim kan grubum negatif eşimin pozitif canım kan uyuşmazlığı var maalesef
sana da çok kolay gelsin canım kendini o kadar da yorma keşke hazır birşeyler alsaydın
benimde içime sinmiyor ama doğumda hazır şeylerle idare etmeyi düşünüyorum
iyi tatiller canım boşalt kafanı bakalım :)iyi geceler fıstıklar...15 gün yıllık izne ayrıldım biraz buradan ayrı kalıcam...fırsat buldukça girerim yine...batmandan ayrı kalmak bana çok iyi gelecek...kafamı boşaltmaya çok ihtiyacım var...inş çok güzelbi tatil geçiririm...
kızın izin vermiyor diye dert yanma ,benimki şimdiden mızmız izin vermiyor :)şifa recetem cok sevındım netıceden adım gibi emindim RAbbm nazardan korusun saglıkla tamamına erdirsin insallah
nursimcim iyi tatiller simdiden güzlce gez eglen dinlen canım
umarım herkes iyidir son mesajlardan yazdım dırek ama cadı kızım fırsat vermez oldu neti acıyorum ama gıremıyorum öyle acık beklıyor bılgısayar sürekli biyerlere sıkıstrıyor kendnı bıseylerı cekıyor dagıtıyor uykular yerle bır oldu smdı yıkadım uyuttum yedırdm tamam oturcam artk dedm hooop gene uyandı hacıyatmaz oldu bu ara gecelerı de uyanıp emekleme derdıne dusuyor cok yorucu ve yogun gecıyor ondan ugrayamıom
bebing ve bilge sizlerin güzel haberlerni bekliyorum hayırlısıyla ınsallah
demek büyük gün çarşamba ha hadi hayırlısı......canım hiç sorma. nasıl heyecanlıyım anlatamam. çarşamba kan vericem ben
Günaydınlarrrrrrr,güzel bir gün yaşayalım inşallahhhhh....
ben geldim nihayet:)))giremedim kaç gündür annemin misafirleri var ananem ve teyzem genelde ordaydım gelince de teyzem de bize geldi giremedim zaten nette de bi sorun vardı denedim bi kere ama açamadım
okula başladım bugün de sabahın köründe gittim sınav varmış yarın da gidicem
sanırım bu defa dişimiz çıkıyo
beyazlaşmış kızarmış minicik bi delik olm uş 1 hafta içinde çıkar diyo annem ama bakalım inşallah kolay atlatırız
ben bi gemşe bakıym
elanaz sanırım şekerin yüksek çıkmış ekmek hamurişi tatlı yememeye gayrat et stresten uzak dur 2.de az çıkar inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?