Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar beimde bu gün sinirlerim tepemde kadının biri hastanede geldi bana ne sordu tahmin bile edemezsiniz. hemde kalp hastanesine cinlerim tepeme çıktı kadını nerdeyse boğucaktım valla gebeymişte ilişkiye girseymi şbebek düşermiymiş soruya bak ya banane senin bebeğinden cinsel ilişkinden hayret bişey o sinirle eşimede daldım durduk yere
zaten bu aralar yine psikolojim çok bozuldu . can deseler çor yerine geçiyor bana bu tedaviler çalışma ortamım ve hastane çok yıprattı beni kendimi tanıyamıyorum artık sakinlik kamadı evde çok tandır temizlik yapmak canım istemiyor yüzünden şarjlı süpürheyle göze çarpanları saç kıllarını kuş tüylerini alıyorum o kadarnapişm içimde n gelmiyor. şu kist te canımı sıktı biraz huzura kavuşmam için yarı eyüp sultana gidicem arkadaşla biraz rahatlarım dua ederim gezerim hiç değilse

sermestim senin tatlı cadıda ayaklanınca baya zorlanırsın olsun ama güzel yorgunluklar bunlar

elenazcım şekerin yüksekse o zaman sana diyet vermedimi doktorun

canım hiç sorma. nasıl heyecanlıyım anlatamam. çarşamba kan vericem ben

sermestim senin tatlı cadıda ayaklanınca baya zorlanırsın olsun ama güzel yorgunluklar bunlar

elenazcım şekerin yüksekse o zaman sana diyet vermedimi doktorun

canım haftaya 100 gr lık şeker yükleme testim var dr o zamana kadar tatlı yememi söyledi
2.testte yüksek çıkarsa diyete başlıyacağım galiba

İYİ TATİLLER TATLIM...

EVET CNM YAA HEMDE NE ZOR,SALI GÜNÜ TEKRAR RANDEVUM VAR,HALLEDİP BİDE DETERTRAJ YAPTIRICAMBU SENEKİ DİŞ SAYFAM KAPANACAK HAYIRLISIYLA.DARISI TÜM DİŞZEDELEREE:))

BU ARADA BU HAFTA TAMIII TAMINAAA 1,5 KİLO VERMİŞİMMMGİDİYORRRR DOĞUM KİLOLARIIII KAN TERLEEEE!!!!!!!!!!

canım benim ilk testimde 161 çıkmıştı sonrakinde 140 düşmüştü en son yaptığımda 120lerdeydi korkma kan uyuşmazlığı bendede var kanamam olunca 1 iğne doğumdan sonrada 1 iğne yemiştim erken doğum falan yok kafandan at zamanında gelcek benim rüzgarım allahın izniyle

semram şu doğum kilolarını nasıl veriyosun banada anlat sana yaaaaaaaaaaaaa 64 de çakıldım kaldım hemde bu tempoyla ama çok yiyorum sinirlendikçe yemkteyim hemde ekmeksiz asla doymuyorum ayı gibi yiyorum 3 koca tabaga banamısın demiyorum doyduğumuda hissetmiyorum habire tıkınıyorum allahtan tatlıyla aram yok ama hamur işi işi mok ediyor
nursim sana iyi tatiller canım inş batmandan uzaklaşman sana yarar
özlemcim aşılar ah bende pazartesi götürcem ağlamasına dayanamıyorum senin gibi ama mecburum hele burdaki hemşire bi iğne vurması var annen bir gün kadını dövcekti nerdeyse hınzır karı bu iğneyi san vursam ne yaparsın dedi kızımı mahvettin alırsam iğneyi mıçına kakarım dedi kadın ne yapıyım ozaman getirmeseydiniz dedi
denizim gelenler inş sana yardım ederler ben atık alıştım ev hep tıka basa dolu hele son 1 haftadır abime hoş geldine gelenler anamın işleri mercan ve abimin çoçukları bide makarna erişte kes sacın başından son 3 gündür kalkamadım bile kızımda arada motor taktım yani sabah 5 ayaktayım gece zaten her 1 saate kalkıyor uyuma dersen yok anam şu an uyutuyorda biraz oturdum pc gitmeden yazayım dedim yeğenimin pcsine el koydum kollarım ve bacaklarım kopuyor
meleğim morelini bozmaya yermi arıyon kız kaşınma
gülmus canım senin şu anda iç bişey istememen normal acılar çektin ama bak gör bunlar geçecek kucağına aldığın zaman allahın izniyle hepsi geride kalcak insanlar bazen patavatsız oluyor okadın senin bebğinin olmadığını bilmiyor öyle konuşuyor bide bildikleri halde canını yakmak isteyenler var benim eltim benim kocam üstüe ceketini atsa hamile kalıyorum senin korunmana gerek yok dr söyle başkasının spermini koysun bile dedi düşün oyüzden dışardaki insanlaa değil kendine bak hayatını yaşamaya bak çünkü 1 yıl sonra sende burdaki umutsuzlar gibi oğlum yemiyor kilo almıyor diyceksin allahın izniyle
bilgecim senin cadıya devlet şart anam zatı ne bu devlet bizi ya adam eder ya yoldan çıkarır günleri sayıyorum pc yok bana haber verin meaktan çatlarım bebingim ve seninin göbüşünüzde birer melek var allahın izniyle dualarım sizinle
bebingim canım sakın oralada kendini yorma dükkandı evdi kır mıçını yat yoksa seni sizin memleketin horozu gibi yolarım bak beni oralara getirme canım dualarım seninle allahım değerlerinizi kat kat katlasın inş rabbim yüzünüze gülsün bu topiğin adı değişsin inşşşşşşşş
burpum canım atom karıncam sen çok güçlüsün seni çok seviyorum işlerinin yoğun olması biraz olsun kafanı rahatlar cüneyit ve sen her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz her şey düzelcek okahverengiler doğumdan sonra bendede olmaya başladı hemde tüm ay d banada bişey yok dedi ama aşırı kuruluk varmış ilişkiye girme dedi fitil verdi sanki zaman buluyozda ev kalabalık olmasa zatı mercan durmuyor gerçi laf aramızda benimde işime gelmiyor allahtan eşimde pek düşkün değil ben rahatım oh oh
gelelim tuanayım sana değerin katlanacağını zatı biliyordum sen çok tatlı bir anne olcaksın sıra pıt pıtlarda kesede allahın izniyle taze annem dünyanın en güzel annesi sen bunu çoktan hak ettin gülüm tarık enişte ve annen ne kadar sevinmiştir tekrar tebrik ederim
mavi neelede ist da kendinimi kaybetti yoksa benmi kaçırdım

sermestim kader arkadaşım bu kızlar bizi topa tuttu anam bana herkez uyuduğun yattığın günlere say diyorlarda ben bekarkende evliykende uykusuzluk sorunu çekiyordum ama böyle değil ya allah yardımcın olsubn canım

ben geldim nihayet:)))giremedim kaç gündür annemin misafirleri var ananem ve teyzem genelde ordaydım gelince de teyzem de bize geldi giremedim zaten nette de bi sorun vardı denedim bi kere ama açamadım
okula başladım bugün de sabahın köründe gittim sınav varmış yarın da gidicem
sanırım bu defa dişimiz çıkıyo
beyazlaşmış kızarmış minicik bi delik olm uş 1 hafta içinde çıkar diyo annem ama bakalım inşallah kolay atlatırız
ben bi gemşe bakıym
elanaz sanırım şekerin yüksek çıkmış ekmek hamurişi tatlı yememeye gayrat et stresten uzak dur 2.de az çıkar inşallahh

elanaz yanlış hatırlamıyosam 171 falandı
zamanında insana büyük sıkıntı veren şeyler hemen unutuluyo bak:)))hiç sıkma canını sen elinden geleni yap yine yüksek çıkarsa daha sıkı diyet yaparsın ama sanki 2.de yüksek çıkmaz gibime geliyo

deniz de yarım saat uyuyanlar kerb-vanına katıldı mı ne????????????inşallah düzelir uykusuz bebek çok yorucu
yarım saati geçirmiyo okulda başladı daha da yorucu oluyo ama emekleyip rashat hareket edince biraz yakamızı bırakıyo bu defa da düşmesin çarpmasın diye koşturuyoruz
bu telaşlar hiç bitmicek heraLDE:)))
öperim herkesi akşama uğrarım yie

iyi tatiller canım boşalt kafanı bakalım :)
kızın izin vermiyor diye dert yanma ,benimki şimdiden mızmız izin vermiyor :)
canım hiç sorma. nasıl heyecanlıyım anlatamam. çarşamba kan vericem ben
demek büyük gün çarşamba ha hadi hayırlısı......
Günaydınlarrrrrrr,güzel bir gün yaşayalım inşallahhhhh....

aminnnnnnnn

sevim aşı işi gerçekten zor dayanamıyor insan, kadına bak getirmeyip ne yapacakmışız allah allah ya....

demek ilk inci tanemiz çıkıyor ha maşallah kuzuma....

iyi geceler kimseler yok kızlar uyudunuzmu

bende bu gün arkadaşla eyüp sultana gittim. hepimize dua ettim tadilattaymış dışardanda olsa, her yer felaket kalabalık insanın bir yere gidesi gelmiyor.

sevimcim canım ya işin çok zor gelen giden bitmiyor sizede üstüne mercanda gece uyutmuyor allah yardımcın olsun. sevimcim eltin nasıl insan ya hiçmi allah korkusu yok iyiki onu parçalamadın haklısın sevim inşallah seneye bizde bebeklerden dert yanarız söylediğin gibi mee eylerse güzel eyler napalım.

elenazım sen korkma maviyi biliyon diyet yapıyordu kız hamişken hiçe bişey olmadı erken filan olmıcak içini ferah tut.

bilgecim hadi bakalım az kaldı hayırlı haberlere

selam herkesee..iyi pazarlar.o kadar yorgunum kii,anlatmam mümkün değil.dün misafirim vardı bütün gün hazırlık yaptım,ada 3 gündür gündüz gözünü yummuyor,her dak.balkona kaçıyor,süreki ağlıyor,bugünde öyle.zafer de işe gitti,boğazlarım ağrıyor,benim için güzel bir hafta değildi yani..

elanazcım şekerin çok yüksek çıkmamış,korkma,inşallah 2. testin güzel çıkıcak.erken doğum riskin olmadıkdan sonra hiç korkma.maşşallah rüzgar bebek çok iyi.

burpcum demek çok yoğun olucaksın bu yıl,Allah yardım etsin tatlım.

tuanaycım belirtiler baş gösermeye başladımı?nasılsın?

bebingcim ben çok heyecanlıyım,inşallah bu hafta güzel haberler duyucaz.

mavicim efe'nin ilk pirinç tanesi hayırlı olsun,sorunsuzca çıkarsın inş.tüm dişlerini.

öslemimmmm batum nasıl canım,kocaman oldu dimi?

meleğim az kaldı canım,gelmenize.yılbaşına yakın mekanlar sanatçılar belli olsun konuşalım ne yapıcağımıza.umarım belin iidir.bel ağrısı çok feci..benim bu aralar ağrımıyor çok fazla.

balcım Allah kabul etsin canım dualarını,sağol bziler içinde dua ettiğin için..

sevimcim mercan cadısı nasıl?üzmüyor seni dimi canım.artık akıllanıcak.büyücek annesi.

sermestcim pek girmiyorsun,heralde kelebek izin vermiyor,mekeleyen çocuk hiç durmazkii haklısın:)

pınarcım deniz nasıl canım,bi arkadaşın çocuğu var onunda kakasından kan geliyomuş,denizle hemen hemen aynı.onun çatlak varmış benimdediğim gibi,ama çocuk kaka yaparken çok ağlıyormuş,arkadaşım dua ediyor bu duruma,süt alerjisi olmasındanda bu duruma razıyım diyor,ama onun her kakasında geliomuş.ve annesi diyet falan yapmıyor,sütlü herşeyi yiyor.

havalar çok soğudu artık,ada'ya alış-verieş gitmem gerekiyoo,alıp dışarı çıkıcam,bikaç bişey bakiyim bakalım.

slm canlarım ben geldim cadımı uyuttum bulaşığımı yıkadım ecdeki herkezi annem ve ercan hariç karşıya yolladım uykusuzluktan bayılcam
semra teyze mercan atık eskisi gibi değil çok şükü gene ağlıyor ama eskisi gibi değil allahıma bin şükürler olsun artık dışarda dolaştırınca kedilerle oynatınca tabi uzaktan onu yürüteçe koyuyorum kapının önüne biz kahvaltımızı yaparken kedilerede salam veriyorum onları seyrediyor arada sinirlenip onlara sesleniyor kendi dilince bizde atık o ağlamadan sırayla bakmadan beraberce oturup kahvaltımızı yapıyoruz memo ulan benim kazancımı şimdide kedileremi yediriyonuz diyor kıza başlık istiyor kızı isteyenlerden bu paraya mıçıyor babasının canına ...... diyor ama gerçekten herşey şaka maka mercanın biraz olsun düzelmesi bana çok iyi geldi of anam eskiyi düşünüyorumda beş dakka nefes bile alamıyordum iki kadın birimiz yemek yerken birimiz bakıyorduk insanlara hiç alışkın değildi kalabalıkta daha bir bağırıyordu alıştı yavrucak şimdi gene ağlıyor kalabalıkta ama o kadar değil her gelen bu nasıl çoçuk diyordu şimdi biraz uslanmış sanki diyorlar daha iyi olacak inş gezmelere gidecez bu gün ilk kez yürüyüşe çıkardım 40 mevlüdü vardı oraya gittik kalabalığa baktı gülücük attı ağlamadı son anda biraz cazgırlık yaptı olsun bunada şükür eskiden 7 & 24 zırlıyordu bide mama içmeyi düzeltirde kilo almaya başlarsak değmeyin keyfimize gören ay ne kadar bakımsız kalmış hiç 6 aylık bebek gibi değil diyor olsun sağlıklı olsun da kuşum ama bizim burala soğuk ev rutubetli ondanmı ne kızım biraz öksürüyor dr şurup verdi fayda etmedi sadece 3 gün ver dedi korktum daha vermedim yarın aşısı var abimler gitsinde başka bir dr ra götücem bakalım bizden bu kadar
mavicim yeni inciniz hayırlı uğurlu olsun tatlım darısı bize

selam iyi pazarlar herkese
yorucu bir hafta sonu
2 gün üst üste misafir ağırladım bugun boş geçtik artık
annem geliyor akşama çok mutluyum:))

tuanayımın değeri yükseldi herşey yolunda gidiyor inşallah altın kesemizde görülecek:))
bebingim ve bilgecim duayla sonucunuzu bekliyorum inşallah 3 te 3 yapacağız bu ay:))

mavicim denizin uyku düzeni onu sıkıntıya sokan kakası yüzünden bozuldu aslında uykusundan ağlayarak çığlık atarak uyanıyor sonra kakasını yapıp götünde mokuyla rahatca uyuyor ..sabahları verdiğimiz savaş cabası çok kötü bi durum

semracım dr temkin için süt dietine devam dedi bazen ileriki aylarda çıkabiliyormuş ama bizim kesin yok süt alerjisi ama bu çatlak durumu da feci..sabahları özellikle ağlayarak yapıyor yaptıktan sonra dünyalar onun altını alırken ayak parmağını ağzına almak için savaş verip gülüyor:))
salı günü kontrolümüz var ama kontrolde de doktorun yaptığı kilosuna ve durumuna bakmak kan hala devam ediyor
bizimde aynı arakadaşının bebeği gibi her bezde vardı şimdi azaldı belki kullandığımız sindirim ilaçlarından..ama bugun sabah ki bezinde çok vardı off bunaldım artık inşallah düzelir hepimizin bebği sağlıklı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…