arkadaşlar aranızda hayıt tohumu kullanan var mı süt hormonum yüksek bende içicem ama nasıl kullanılıyor ve yan etkileri var mı
Zeynepcim merhaba cnm,bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu al,üzerine kaynamış su dök bir bardak.Ağzı kapalı bir şekilde 10 dk demlendir,sonra süz ve iç.Afiyet ve şifa olsun arkadaşım.Ama bunu sabah ve akşam yap.Hatta yatmadan önce.Daha etkili olur.Rabbim yardımcın olsun tatlım...
İyi pazarlar olmuştur inşallah kızlar,sessiz kalmış biraz burası.Herkes iyidir umarım.Ben de Allaha çok şükür iyiyim.Sadece uykum var ve deli gibi limon yiyorum.Bu hafta 2 tane daha güzel haber alacağız inşallah,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
semram şu doğum kilolarını nasıl veriyosun banada anlat sana yaaaaaaaaaaaaa 64 de çakıldım kaldım hemde bu tempoyla ama çok yiyorum sinirlendikçe yemkteyim hemde ekmeksiz asla doymuyorum ayı gibi yiyorum 3 koca tabaga banamısın demiyorum doyduğumuda hissetmiyorum habire tıkınıyorum allahtan tatlıyla aram yok ama hamur işi işi mok ediyor
nursim sana iyi tatiller canım inş batmandan uzaklaşman sana yarar
özlemcim aşılar ah bende pazartesi götürcem ağlamasına dayanamıyorum senin gibi ama mecburum hele burdaki hemşire bi iğne vurması var annen bir gün kadını dövcekti nerdeyse hınzır karı bu iğneyi san vursam ne yaparsın dedi kızımı mahvettin alırsam iğneyi mıçına kakarım dedi kadın ne yapıyım ozaman getirmeseydiniz dedi
denizim gelenler inş sana yardım ederler ben atık alıştım ev hep tıka basa dolu hele son 1 haftadır abime hoş geldine gelenler anamın işleri mercan ve abimin çoçukları bide makarna erişte kes sacın başından son 3 gündür kalkamadım bile kızımda arada motor taktım yani sabah 5 ayaktayım gece zaten her 1 saate kalkıyor uyuma dersen yok anam şu an uyutuyorda biraz oturdum pc gitmeden yazayım dedim yeğenimin pcsine el koydum kollarım ve bacaklarım kopuyor
meleğim morelini bozmaya yermi arıyon kız kaşınma
gülmus canım senin şu anda iç bişey istememen normal acılar çektin ama bak gör bunlar geçecek kucağına aldığın zaman allahın izniyle hepsi geride kalcak insanlar bazen patavatsız oluyor okadın senin bebğinin olmadığını bilmiyor öyle konuşuyor bide bildikleri halde canını yakmak isteyenler var benim eltim benim kocam üstüe ceketini atsa hamile kalıyorum senin korunmana gerek yok dr söyle başkasının spermini koysun bile dedi düşün oyüzden dışardaki insanlaa değil kendine bak hayatını yaşamaya bak çünkü 1 yıl sonra sende burdaki umutsuzlar gibi oğlum yemiyor kilo almıyor diyceksin allahın izniyle
bilgecim senin cadıya devlet şart anam zatı ne bu devlet bizi ya adam eder ya yoldan çıkarır günleri sayıyorum pc yok bana haber verin meaktan çatlarım bebingim ve seninin göbüşünüzde birer melek var allahın izniyle dualarım sizinle
bebingim canım sakın oralada kendini yorma dükkandı evdi kır mıçını yat yoksa seni sizin memleketin horozu gibi yolarım bak beni oralara getirme canım dualarım seninle allahım değerlerinizi kat kat katlasın inş rabbim yüzünüze gülsün bu topiğin adı değişsin inşşşşşşşş
burpum canım atom karıncam sen çok güçlüsün seni çok seviyorum işlerinin yoğun olması biraz olsun kafanı rahatlar cüneyit ve sen her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz her şey düzelcek okahverengiler doğumdan sonra bendede olmaya başladı hemde tüm ay d banada bişey yok dedi ama aşırı kuruluk varmış ilişkiye girme dedi fitil verdi sanki zaman buluyozda ev kalabalık olmasa zatı mercan durmuyor gerçi laf aramızda benimde işime gelmiyor allahtan eşimde pek düşkün değil ben rahatım oh oh
gelelim tuanayım sana değerin katlanacağını zatı biliyordum sen çok tatlı bir anne olcaksın sıra pıt pıtlarda kesede allahın izniyle taze annem dünyanın en güzel annesi sen bunu çoktan hak ettin gülüm tarık enişte ve annen ne kadar sevinmiştir tekrar tebrik ederim
mavi neelede ist da kendinimi kaybetti yoksa benmi kaçırdım
bilge ve bebingim güzel haberlerini dört gözle bekliyorum allahım ne olur inş meleklerimiz bizimledir
Bilgecim canım arkadaşım,az kaldı senin de mutlu haberi vermene inşallah,heyecan bastı beni de,inşallah elifim ve sen,bu hafta bombayı patlatacaksınız.Birde kaçırmış olabilirm,kaç yumoşun vardı,yani diyorum çoğul bir bomba olmasın buuuu????
Bilgecim,bende belirtilerle kafayı yedim,ama şunu sil kafandan,öyle daha günün gelmeden belirti falan olmuyor aslında.Kullandığımız ilaçların da etkileri var belirtilere benzer.Ben de bel ağrısı oldu çok şiddetli,göğüslerim şişti,ama bir gün acıdı,bir gün acımadı,elleyip elleyip durdum,sapık demişlerdir gören olduysa.Ama adet günüm geldiğinde,aynı sancı yine oldu,o günden sonra göğüslerim acımaya başladı daha belirgin olarak.Ama inan,belirtilere takılma,vücudun yeni hamiş halini anlayabilmesi biraz zaman alıyor,o klasik takılıyor yıllardır yaptığı gibi.Bak çok az kaldı zaten,dualarım seninle.Bir tane olsun,bizimle olsun değil mi :)) Bu arada aramış kadar oldun beni,çok teşekkür ederim,rahatlat lütfen kendini biraz olur mu???
Kızlar birşey paylaştım,umarım ilginizi çeker....
merhabalar kızlar
benim tahlili gunu yarın inş Allah yüzüme guler bende anne olabilirim.
haber alır almaz haber vericem sizlerede.
cok gerginim vakit gecmiyor.
bugun yapayım istedim eşim istemedi.beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?