Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nasılsınız bakalım? ben haftasonunu temizlik yaparak geçirdim, 2 gün üstüste evi süpürüp sildim , haftayada camları becerebilirsem sileyim diyorum..
siz neler yaptınız bakalım
bilge ve bebingte heyecan doruktadır şimdi
yarında değil mi test günü hadi inşallah güzel haberlerle gelin ya...

selam şekerler
sanırım ben çalışan anne olayını pek beceremiyorum hiç halim kalmıyor ki daha meydanda öğrenci yok onlar da gelince durum vahim
dişimiz çıkamadı hala kaşıkla vurunca sesi geliyo minicik bi delikten görünüyo ama tam manasıyla çıkmadı çıksa da rahatlasak
memeye çok düşkünüz bu aralar
sönmüş balon gibi memeleri emiyoda emiyo süt fışkırırken iten çocuk
okulda gelir gelmez saldırdı bugün ilk defa efe memeye saldırdı açarken heyecandan tıkanıyodu
az önce de mama sandalyesi bakmaya gittik arabada yapıştı karnı da tok ama emzik niyetine istiyo
aman aman süt yok ta çay niyetine içiyo yazık yavrum
bebing ve bilge yarın mı ki test günü?????cuma kalmış aklımda
hayırlı haberler gelir inşallaahhhh
yorgunum uykusuzm bugün efeyle 40 dk uyuduk ta kendimize geldik gece uyanmalarımız çok dişi acıyo heralde gündüz zaten yok
bugün okula bile geldi babasıyla beni almaya bayrağa baktı da baktı niye daha önce bayrak göstermediysem ben bu çocuğaaa

sevimcim mercan a çok sevindim
benim annem de şimdi iyi önceden 3 kişi zaptedemiyoduk der heralde
salıncakta bile sallanıyo
parka gidiyoruz artık arabasında da oturuyo
salıncağa bi minder atıyorum sıkıca tutunuyo sallıyorum kahkaha atıyo resmen indirince mızırdanıyo bile
n eyse uzattım herkesi öpüyorum
tuanay özlemin dediği gibi kızımız geliyo sanırım
iyi akşamlar herkese

işte şu an özendim. Ellerine sağlık. Camlarda dikkatli ol.
benim yarın 9. Günüm eşim kızdı 10. Gün için izin almaya çalışıcam vermezse cuma
inşallah bebing ve ben de mutlu haberle topiği hoplatırız

cuma doğru benim 12. Günüm bebingim yarın heyecan dorukta.

Salıcak olayına efe efendi yine erken adapte olmuş.
Memeye de seni çok özlediğinden sarılıyor bence kıyamam ben ona.
Zamanla bu çalışan anne moduna alışırsın allah çalıştıktan sonra ev hanımı modu vermesin o daha zor depresyon kapıda. Tecrübeyle sabittir.

selam kızlar
herkes iyi sanırım heyecanla yarını bekliyorum
bebingimden haber almak için
arayamadım hiç hastalıklar girdi araya
bi de dünü boş geçtiğimizi sanmışız akşam misafir geldi yine
çarşamba da mevlüdümüz var geç kaldık biraz ama araya ramazan girince yapamadık
bugunde onun hazırlığı var yarında devam edecek daha yeni oturdum deniz bey uyuyunca
daha dağ gibi ütü var bugun yapayım yoksa kaç gün yapamam kuzumun kıyafeti kalmadı giyecek

sonra da bilgeden gelecek güzel haber seni de arayamadım kusuruma bakmayın lütfen annemin yokluğunda dağalmış durumdaydım üstüne 3 gece misafir ve mevlüt hazırlığı sanırım kalan kiloları bu ara vereceğim:))

Merhaba.konunuzun başlığı çok ilginç geldi.umutlu savaşçılar.hiç böyle düşünmemiştim
demekki bende bir savaşçıyım.galipmi mağlupmu olacağım bilmiyorum.bu başlık beni çok düşündürdü yazmak istedim.karşımıza gelen her zorluğa galip gelmemiz dileğiyle.

Aaaaa hemşerim sende buradasın tanıdık birini görmek ne güzel.tesadüf açtım başlık hoşuma gitti.baştan okuyordum yazmak istedim.savaşçı hemşom benim.yılmak yok yola devam.buraya benim durumumda olanlarda yazıyormu.içerikte tüp bebkte varmı canım.

aman aman sen özenme ne olur daha beklemen gerek senin, cumaya güzel haberlerle gelceksin inşallah
evet hepimiz birer savaşçıyız ve kazanmak için and içtik ,sırayla-sabırla-zamanla kazandık, kazanacakları bekliyoruz, ilk sayfaya bakarsan kim ne şekilde bebiş sahibi olmuş görürüsün canım, hepimiz her aşamadan geçtik sayılır, sende istiyorsan bu savaşçılara katılabilirsin....

oyyy denizimin mevlüdü mü varmış yerim ben onu ... sende yorma kendini canım daha ağır misafirler gelecek zor olur.....

herkese merhabalar

son zamanlarinda araniza fazla giremiyorum coook yogunum hic vaktim olmuyor iste bir stress evde bir stress esimle ev temizligine basladik A dan Z ye kadar kusura bakmayin ltf

bebing sonuc ne tatlim sürekli aklimdasin ve dualarimdasin canim benim?

kolay gelsin melekcim.rahat ol canım hepimiz giremiyoruz genelde,sağlıklı olduğumuzu bilelim yeter.bnde merak ediyorummm elifffffffff burayaaaaaaa:)

kolay gelsin canımcım,yavaş yavaş yap fazla yormadan kendini.batumuda ihmal etmeee haaa işe dalıppp,glir alır onu teyzesi...

mevlüdünüz vr demek,hadi kolay gelsin canım.

bebing canim benim sana üzülme demiyecegim cünki biliyorumki üzülmemek insanin elinde degil onca emek caba ümit bosa gitti diyorsun ama inan vardir bundada bir hayir özürlü olmasindan daha iyidir bu sonuc

yaa hayırrr ya bi heyecanla geldim of neden böyle oldu Allahım cok üzgünüm RAbbim sabır metanet versın canım benm

inanmıyorum ya ben bu sonu hiç ama hiç beklemiyordum nasıl oldu ya inanmıyorum
seni anlıyorum ,elden birşey gelmiyor çok canım sıkıldı, o kadar emek,ümit ,zaman offff offfffff
çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…