Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elif şaka dimi gerçekten kötü bir şaka hayatımın şokunu yaşadım işten geldim şimdi gördüm sonucu yoldada söyleniyorum kendi kendime müjde veren niye olmadıki diye okadar eminim güzel haber geleceğinden ne oldu nasıl oldu aynı siklüste gelişmiş yumurtanın biri hamilelikle sonuçlanıyor diğeri neden negatif yukarıdakinin nezaman bize bebek vereceği belli olmuyor şu an ne desek acını yaşayacaksın ama sonra iyi hissedeceksin eşin ve işin seni hayata bağlayacak hem bak sorunsuz bir tedavi geçiriyorsun harika yumurtaların gelişiyor hatta kalanlar donduruluyor bak benim gibi ümitsiz değil durumun bir tedavi daha yaptırırsın yaşın genç ama önce vücudunu dinle kocana ve kendine vakit ayır işine odaklan spora başla yeniden hatta bu arada kendiliğinden bile gelir bu işler hiç belli olmuyor bugün iş arkadaşım anlatıyor bir arkadaşı yıllarca tedavi denemiş yıllarca olmamış olmamış tüp üzerine tüp denemiş doktor sizin olmayacak çocuğunuz bırakın mücadeleyi kendinizi yıpratmayı dedikten 6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış şimdi doğurmuş doğumuna gittiler bu hikayeler hep sağğdan soldan geliyor hiç bizim başımıza gelmiyor biliyorum ama acını hafifletmek adına bugün duyduğum bu hikayeyi paylaşmak istedim
ben negatif haberini alır almaz direk kafa çekiyorum iyi geliyor o ilk günü en azından rahatlamış geçiriyorum özellikle tedavi sürecinde yemeyi içmeyi kestiğim yasaklı şeyleri yapmak iyi hissettiriyor özgür hissediyorum 6 yıldır her ay negatif alıp 2 aşı 3 tüp 2 düşük yaşamış biri olarak böyle günleri çok yaşadım şu an senin sonucunla gene o günlerden birini yaşıyormuşcasına üzüldüm ama burada senin hobareyini yapacağımıza eminim
2009 da sayfayı ilk açtığım yıl ilk bir araya geldiğimizde en erken hobarey alacağımızı düşündüğüm kişilerden biriydin benim tahmin ettiğim kadar erken olmadı ama eninde sonunda olacak buna yürekten inanıyorum

yok semram batuyu ihmal etmek ne mümkün ama ev çok pisti, bayramdan gelince yapmamıştım öyle uyduruktan yapmıştım, şimdi dip köşe yaptım...
camlar var işte önce görünürleri sileceğim gelene gidene ayıp olmasın :))))
2. etapta daha az girdiğimiz odalarınkini silerim yine 2 günümü alır
kışlıkları hazırladım dolaba attım batuya bol bol domates rendeleyip pişiridim çorbalarına
yazlık sebzelerdende attım yine çorbalara
yalnız buzdolabını silmem gerek o da bayağı oldu silmeyeli
yapsam mutfak dolaplarıda beni bekler
bugün kardeşim geliyor dayısı baksın ben işime bakayım olmazsa
sen gel teyzesi yine ne iyi olur ya

Duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum ama çok üzgünüm.allah daha fazla aratmasın,acını dindirsin elifcim..

irenç bi gün geçirdim efe 1 dk durmadı sabah 6-30 dan beri üstüne bu haber ne denir bilmem
bi gün mutlaka olacak ben çok inanıyorum

çok sinirliyim el kadar bebeğe,beni anlamayan çık gezdir dolaştır sen stres yapıyosun o hissediyo diyenlere,yazamayacak kadar halsizim
iyi akşamlaarr

bebingcim bu gün aradım seni telini değiştirmişsin sanırım numaran kullanılmıyormuş.siden uzak kalıyorum ama aklım kalbim hep sizinle canlarım elifcim senin yaşadıklarını yaşayan biri olarak üzüntünü anlayabiliyorum. çok zor bir durum biliyorum ama inanki rabbimin mucizeleri o kadar büyükki sen sadece ona teslim ol canım. zaman herşeyin ilacı olucak kendini işine vererek kafanı dağıtabilirsin. mutlaka allahın izniyle hepimizde vakti saati gelince o hasret sona ericek sağlıklı hayırlı evlatlar bizlerinde olucak.
canım şu an olmamasındada bir hayır vardır allahın bildiği bişey var inanıyorum bütün kabimle vakti saati gelicek

bende düşünüyordum başlamayı yeniden işte nasip kısmet olmayınca olmuyor canım dün regli oldum hemde erken bu gün doktora giittim hala kist duruyor gitmemiş. planlıyorum olmuyor vakit saat dolmayınca ekimdede doktorum yok kongresi var hem eşimde yurt dışına gitme durumu var 2 aylığına çok istiyorum ama yukardaki isteyince olucak hepsi

melekcim kolay gelsin sonbahar temizliğine başladınız ooo maşallah kocişinle beraber ne güzel.

zasacım adacımızın kışlıkları hazırmı annesi

özlemcim sanada kolay gelsin eminim çocukla ev işide yapmak çok zor oluyodur.

berbat bi gündü ayşen aramış açamadım ama adını görünce telde sevinçten uçtum haber geldi işte diye ama açar açmaz sesini duyunca fena oldum
kötü olduğunu duyduğum içinde arayamadım
demek ki imdi olmaması hayırlı imiş çok üzgünüm
kelimeler anlamsız umarım en kısa zamanda toparlarsın seni çok seviyorum canım benim...

yürüyüş yaptığım kadınla dün bayağı sohbet ettik kadın tam 21 yıl sonra çocuk sahibi olmuş şimdi kocaman bir kızı var, tedavi falan görmüşler ama olmamış ara veridkleri ay kendiliğinden kalmış, mucizenin ne zaman olacağı belli olmuyor işte....

gulimus canım evet bebekle ev işi zor insanda güç kalmıyor
sende inşallah şu kist işini halledersin canım ya dediğin gibi ol diyecek olacak...

İyi geceler kızlar,herkes iyidir umarım,yani ne kadar iyi olunabilirse,inşallah elifim tekrar gücünü toplamaya başlamıştır,elifim canım arkadaşım,o kadar çok dua ediyorum ki sana,Rabbim en kısa zamanda yüreğini,yüzünü güldürecek.Yepyeni bir başlangıçla ve tedaviyle,anneliğe adımını atacaksın canım benim.Şu an ne teselli edecek bir söz var,ne de bir davranış.Sadece şu anın geçmesini beklemekten başka çaremiz yok.Seni çok seviyorum cnm.
Kızlar hepinizi çok seviyorum,herkese hayırlı,mutlu geceler...

gulimus canım evet bebekle ev işi zor insanda güç kalmıyor
sende inşallah şu kist işini halledersin canım ya dediğin gibi ol diyecek olacak...

inşallah özlemcim bir dahaki reglimde doktor bakıcak ilçda vermedi çok küçükmüş kist 23m. umarım kasımda allah nasip ederse tekrar başlıcam hayırlısıyla

kızlar merhaba
umarım herkes iyidir özelllikle bebingcim sen toparlanmaya başlamışsındır
benimde bugün 100 gr lık şeker testim vardı
açlık kan ölçüldü şekerli suyu içtim 1,saat kan vermeye 5dk kala istifra ettim
neyse 1,saat kanını da verdim 2 defa daha kan vermem lazımdı ama
ilk 2 değer düşük çıkınca dr tekrar test yapmaya gerek yok dedi
şekere ve hamurişine dikkat et az az sık sık beslen dedi
kötü bir şekilde de olsa şeker testini de atlatmış oldum

dün çocuk cerrahına gittik tekrar baktı kiste ,uç verdi nedense yarın emar çekilecek sedasyonla ama ben çok korkuyorum, çok üzgünüm bize dua edin ne olur

özlemcim ne kistii?ben kaçırmışım heralde,canım bnm korkma melekler onlar Rabbim yardımcıları oluyor,dua edicm cnm

elanazcım gecmiş olsun canım

elanazcım gecmiş olsun canım
kotu bir tecrube olmuş ama sonuc iyi cok sevindim
bu topiğin tek şekeri mavi olarak kalıcak :)
telefon actın saol canım ama ben acamadım konusucak dermanım yok kızmayın bana olur mu.

malesef yasadıklarımız gecmiyor acısı hiç hafiflemiyor ama hayat devam ediyor.binlerce şükür Rabbime daha buyuk acılar vermesin
gecmişe bakıyorum 3 yılllık evliliğimin her ayı cocuk cabasıyla dolu 3 yumurta takibi 2 aşılama 2 tup bebek 1 iptal edilen tedavi dış gebelik-negatif- düzeni bozulan adetler cok yorgunum gercekten ara mı vericem yeniden mi başlıcam bilmiyorum.bende bu kadar beklicegimi ugrasıcagımı bilmiyordum inanın.
denemeye devam diyorum gülümsüyorum hayata.
güçlümüyüm derseniz kendime inanamıyorum ama güçlüyüm Allah sabrınıda veriyor isyanım yok elbetteki neden diyorum canım acıyo içim buruk ama ayaktayım işte.kabul etmek isterdim gercekleri yüzleşmek hayata farklı devam etmek ama imkansız anne olmak istiyorum bundanda cok eşimin baba olmasını istiyorum.nasibimde vardır belki diyorum onun için devam edicem biliyorum.inşallah daha büyük dertlerle karşılasmayız hiçbirimiz.

özlemcim batuya gecmiş olsun canım dualarım seninle inş hiç bişeycik cıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…