Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elanazım,çok sevindim sonucuna,bak dediğimiz gibi olmuş,azıcık dikkat edersin olur biter birtanem...

Öslemim,cnm dualarım minik batumla ve seninle.Hiçbirşey anlamadan olup bitecek annesi ve tertemiz çıkacak sonucunuz.Sen de derin bir OHHHHH çekeceksin.Dediğim olacak görürsün bak kuzum.Allaha emanet olun...

Bilgecim,cnm arkadaşım,yarın hayırlı cuma günü,bizi mutlu edecek sonucunu buradan paylaşacaksın inşallah.Dualarımız seninle,inşallah yüzümüz gülecek....

Ben de dünden beri sağ böbrek ağrısı çekiyorum kızlar yaa.Bugün yine tahlil yaptılar.Çok şükür artık tekrarlanmayacakmış.Haftaya Allah izin verirse Perşembeye keseyi görmeye gideceğiz.İnşallah Rabbim sağsalim gösterecek miniğimi bize...Allahım tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı ve mutlu sonuçlar,olaylar yaşatsın...

günaydın kızlar bugün bilge inşallah senden güzel haber alırız
batumuzdanda sağlık haberleri tabiki
zasacım dişini hallettinmi canım o içeride kalan parça ne olacak diş çok fena bii hayatım boyunca çektim ben şidide implant aptırmam lazım ama bir hoca beni bu konuda çok korkutmuştu beynine çivi çakıyorlar resmen diye abarta abarta anlatmıştı bende erteliyorum bu fikre alışana kadar
gulimus kistin defolup gitsinde yerini bebişe bıraksın ama babası yurt dışına çıkmadan yetişip gelsin
mavi işe başlamışsın hayırlı olsun efeyi özlersin ama işe gitmek dinlenme gibi gelir sana özellikle güvenebileceğin biri annen baktığı için iyi bile gelir sana bende kara kara düşünüyorum bu sene öğrenci sayımız fazla yeni taşındığımız yer bu sayıyı kaldırmıyor öğrenciler sığmıyor programı hala çözemedik ders saati aldı başını gitti :/
sermest eslem fıstığı çok sağlıklı görünüyor maşallah kilosu gayet iyi görünüyor resimlerde tabi öyle yapana kadar ne çektiğimi birde bana sor dersin ama için rahat etsin diye söylüyorum gayet iyi görünüyor maşallah boğumları bile var sen hiç dert etme annesi içini ferah tut
pınar denizoğlan nasıl çok gerilere gidemedim ama inşallah sağlığına kavuşmuştur artık bayağı zorlandınız hastanelerde bunlar son olsun inşallah çok zor gerçekten
tuanay maşallah sonuna kadar yolunda gider inşallah hiç tahmin yapamıyorum sana kızmı oğlanmı bilemedim yaa kız ağırlıklı geliyor sanki içimden ama bilemedim ben onu :)))) sağlıklı olsunda ne olursa olsun
melek sendde bu seneyi hastanelerde geçirdin tatlım ya seninde son olsun bir daha doğurmaya git inşallah geçmiş olsun canım sanada
elanaz ve nursim tatilde heralde yanlış anlamadıysam iyi tatiller fıstıklara
bebingim biraz dahaa iyisindir inşallah allah sabır versin ve bebiş versin ne diyebilirimki kelin ilacı olsa kafasına sürer (((((

bende bugün doktora gideceğim bu ay adetim çok az kist mist olabilir tedaviden sonra bir baktırayım ne var ne yok

merhaba
bilgenin de olmadı malesef çok üzgünüm
morali çok bozuk bi süre gelmeyebilirmiş kızıda çok yoruyormuş okula başlayınca rahatlar umarım

özlemcim ben kaçırdım galiba batuya kistten dolayı operasyon mu yapılacak? inşallah bişey yoktur paşamın Allah sağlık versin hepsine

burpcum canım çok teşekkür ederim kakada kan azaldı gibi her gün ilaç ve fitil kullanıyoruz rahat yapması için zorlandığı zaman kan oluyor çünkü
inşallah sende de kist mist yoktur belki tedavi etkisiyle az gelmiştir

bebingim sen nasılsın arayacağım ama konuşmaya bile cesaretim yok inan ne söylenir bilemiyorum ama dünyanın sonu değil ve daha deneyebilirsin diyebiliyorum ancak buradan
ben her zorlukta hep daha kötülerini görüp daha iyi olacağına inandım
sende böyle yap lütfen zor çok zor ama ben inanıyorum ki anne olacaksın..

nimetcim değerlerinin iyi olmasına sevindim ama kusman iyi olmamış(
az kaldı bebğimiz sağlıkla gelecek inşallah keşke izmirde doğum yapsan ne güzel olur biz alırdık ayşenle kucağımıza kızlarda çatlardı:))

popişi hassas demekki denizimizin minik popiş
bilgeye çok üzüldüm bir heves girdim belli olmuştur diye bir haftada iki yıkım bu son negatif haber olsun inşallah bıktım ben negatiflerden allah kolaylık versin

neden beni aramıyorlar hobarey için diye kızarak girdim nete
cok uzuldum bilge için olacagına inanmıstım bende.bu haftayı silelim olmaz mı :)

denizim canım arkadasım ararsan konusabilirmiyim bilmiyorum yazarken bile aglamayaa basladım
iyiyim ama canım yanıyor ama iyiyim rabbime hep şükrediyorum kotu seylerden bizi korusun diye
bugun doktoruma gittim konustuk co kfazla deneme yapmanın sansı artırmadıgını söledi.hatta sansın giderek azaldıgını
bizim gibi nedensiz infertilite de yapılacak bişeyin olmadıgıını eger olucaksa zaten olucagını genetik testte yaptırsam bana care olmayacagını soledi canım daha cok acıdı 2 embryoyla bi daha dene dedi sans cok artıyormus tek e gore sonrada ugrasma dedi kısacası
kabul etmek cok zor ama baska care yok Allah bilir.belki bizim sınavımız da bu bilmiyorum
karmakarısıgım ama yapacak bişey yok dayanıcaz bi şekilde..

merhaba kızlar,

o kadar sey paylaştık. pınarcığımdan rica ettim o yazsın diye sağolsun haber vermiş. sonra düşündüm kabuğuna kapan kapan nereye kadar. zaten dondum kaldım. beni merak etmeyin olur mu? toparlanmam lazım sadece. öptüm hepinizi.

bilgecim canım çok üzüldüm rabbim hayırlı zamanda verecek inan ve ne olur dikkat et kendine...

bizde öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen dışarı çık dayanamazsın dedi, bende kardeşimle dışarı çıktım, az oturdum demeye kalmadan yavrumun çığlığı geldi nasıl kalktım fırladım hatırlamıyorum damar yolunu bulamamışlar, küçücük bedende nereden bulacaklar, gözlerimin içine bakıp öyle bir ağlayışı vardı ki bende tutamadım kendimi onunla ağladım, 2-3 kez daha denediler olmadı, sonra deri altından bir ilaçla uyuttular, yarım saat falan falan sürdü çıktı çocuğum baygın bir halde, uzun zaman uyanmasını bekledik, çok yorucu ve üzücü bir gündü, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim sağlık sıhhat versin kuzuma inşallah....

özlemcim geçmiş olsun canım güzel haberleriniz gelecek endişe etme sağlıklı batu paşa inşallahhh

bilgecim sana da geçmiş olsun canım,gönlüne göre versin Rabbim

ben aynı şeyleri yazıp sizi de sıkmak istemiyorum herşey neden bu kadar zor diyorum sedece,çok şükür allah yavrumu sağlıkllıca verdi bana
isyan etmiyorum ama zaman zaman bi bok beceremeyeceğimi düşünüyorum güçsüzüm,umutsuzum,şükrediyorum hep ama sanırım lohusa depresyonuna yeni giriyorum ben....kendimi yaşlanmış başarısız hissediyorum dua edin bana nolur Allah güç versin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…