inşallah özlemcim bir dahaki reglimde doktor bakıcak ilçda vermedi çok küçükmüş kist 23m. umarım kasımda allah nasip ederse tekrar başlıcam hayırlısıyla[/QUOTE
tekrar gücünü toplamış olman ne kadar güzel arkadaşım hayırlısıyla alırsın önce güzel haberi sonra da sağlıkla da bebeğini ..
inşallah bilgecim sende tedavinin sonucunu alıp bizide kendinide çok mutlu eedersin umuyorum
kızlar merhaba
umarım herkes iyidir özelllikle bebingcim sen toparlanmaya başlamışsındır
benimde bugün 100 gr lık şeker testim vardı
açlık kan ölçüldü şekerli suyu içtim 1,saat kan vermeye 5dk kala istifra ettim
neyse 1,saat kanını da verdim 2 defa daha kan vermem lazımdı ama
ilk 2 değer düşük çıkınca dr tekrar test yapmaya gerek yok dedi
şekere ve hamurişine dikkat et az az sık sık beslen dedi
kötü bir şekilde de olsa şeker testini de atlatmış oldum
elenazcım geçmiş olsun sonunda buda bitti atlattın hayırlısıyla
dün çocuk cerrahına gittik tekrar baktı kiste ,uç verdi nedense yarın emar çekilecek sedasyonla ama ben çok korkuyorum, çok üzgünüm bize dua edin ne olur
özlemim ayırdır kistmi çocuktamı haberim yok aaa geçmiş olsun dualarım sizinle olucak
özlemcim ben kaçırdım galiba batuya kistten dolayı operasyon mu yapılacak? inşallah bişey yoktur paşamın Allah sağlık versin hepsine
burpcum canım çok teşekkür ederim kakada kan azaldı gibi her gün ilaç ve fitil kullanıyoruz rahat yapması için zorlandığı zaman kan oluyor çünkü
inşallah sende de kist mist yoktur belki tedavi etkisiyle az gelmiştir
bebingim sen nasılsın arayacağım ama konuşmaya bile cesaretim yok inan ne söylenir bilemiyorum ama dünyanın sonu değil ve daha deneyebilirsin diyebiliyorum ancak buradan
ben her zorlukta hep daha kötülerini görüp daha iyi olacağına inandım
sende böyle yap lütfen zor çok zor ama ben inanıyorum ki anne olacaksın..
nimetcim değerlerinin iyi olmasına sevindim ama kusman iyi olmamış(
az kaldı bebğimiz sağlıkla gelecek inşallah keşke izmirde doğum yapsan ne güzel olur biz alırdık ayşenle kucağımıza kızlarda çatlardı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?