Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim yaşadıklarını defalarca günlerce yaşadım anlatılmaz bi dugu damar yolu bulamadıklarında ağzınıaçıp sana gözleriyle bakıp deli gibi ağlaması ama herşey onların sağlığı için
bizde dün aşı olduk çok ağladı 3 tane idi aşımız ateşi çıkmadı şükür

mavi size ne oldu yemiyor mu efe ?
bende yeni giriyorum galiba lohusa depresyonu denen şeye
ya da yaşadıklarım ağır geliyor ve hala bitmeyen kan her bezini açtığımda sinirleniyorum
eşimle de konuşmuyorum
herşeyi batıyor tamam ilgili denizle herşeye yemeğe yardım ediyor ama bilgisayar başında zaman geçirmesine yatarken siz yatın ben film izliyorum demesine herşeyine kızıyorum geçen gece arkadaşların yanında patladım artık tartıştık konuşmuyorum
eve gelince hep yorgun ama ben bunaldım biraz dolaşalım deyince de yorgun

bebingim umut her zaman var
1-2-3-4 bilinmez belki de kendiliğinden ama her zaman bir umut var
zaten umutlu inançlı olduğumuz için bu kadar inanıp üzülüyoruz
yaşananlar geride kalıyor çekilen onca sıkıntı
dr muayeneleri operasyonlar tedaviler yıkılan umutlarım hepsini unuttum geride kaldı hepsi

seninde öyle olacak hepsini unutacaksın bir gün..

Pınarım Allah senden razı olsun öncelikle. Denizcik bir an evvel iyileşsin tüm kalbimle duacınım. bugun benimle konuştuğun zaman aslında benim cümlelerimi söyledin bana. dışardan duydum içimden geçenleri. çok teşekkür ederim. işin açığı 1 çocugu olan hiçbir sorunu görünmeyen ben bile aşılamadan bir fayda görmedim. ben de aşılamaya inanmıyorum artık. ve önce bu topikteki sonra diğer tüm tanımadığım 2-3 aşılama hatta tüp bebek deneyip negatif sonucu alan ve toparlanıp tekrar umutla yoluna devam eden herkesi de alnından öpüyorum, tebrik ediyorum. su an var ya öyle yorgunum narkozlu gibiyim. 1 kızım var çok şükür ona sarıldım ağladım bugün. Allahım dedim olamayanlara nasip et. kendi acımı bir yana bıraktım onu düşündüm. çok zor. çekilen acı, beklemek, olmayınca duyulan mahcubiyet. eşim takma kafana dedi ama belli buruk. ona üzül kendime üzül. inşallah geçecek bugünler. özlemcim, mavicim topikteki tüm dostlar desteğiniz çok özel ve önemliydi benim için hepinize sonsuz teşekkür.

Bilgecim,ne diyebilirim ki...Olmasını çok istedik,arzu ettik.Hayaller kurduk...Elimizden gelen ne varsa yaptık bu yolda...Dualar ettik...Bence umut ışığını asla yitirme.Burada aşılamadan olumlu sonuç alan ilk göz ağrımız semramız,Adamız var,sadece o kadar.Kendiliğinden gelen mucizeler var.Sermestim,aşılama sonrası hemen ertesi ay hamiş kaldı.Bak pınarıma,4 aşılama,tüp olmadı.Ama kendisi geldi meleği.Ya da tüp bebek tedavisyle annelik makamına erişmiş dostlarımız var.Allaha çok şükür ki,sağlıklı bir kızın var.Hamile kalabiliyorsun.Umudunu asla yitirme.Ve bir daha aşılama deneme bence.İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin.Ama dedim ya,umut inancın olsun,bu kadar çok isterken ve çabalarken sen,Rabbim elbet mükafatlandıracak.Sadece O'na sığın.Seni seviyorum tatlım...

çok çok haklısın. ne denebilir ki. aşılama dosyası kapanmıştır benim için. uzunca bir süre doktorumu da görmek istemiyorum. aradım bugun 1 hafta sonra testi tekrar et diyor sonuç sadece 2,05 allahaşkına neyin tekrarı dedim o zaman regl olunca gel diyor. sonu olmayan seyleri konuş dur. konuşmak da istemiyorum. bir şey içmek, hesap kitap hiçbir şey. sanırım kendimi rahat bırakmam lazım. öyle yapacağım.

bugün anlaşılan herkes icin kötü bi gün olmuş ne acı..ne yazık ki katılamıyorum eskisi gibi aranızda hayatmın yüzde doksanı malum biberonla geciyor geriye kalanları da hanfendinin yaramazlıkları fırsat vermiyor.

bilgecim affet zamanında yazamadım iki satır da olsa hislerimi.gerci insan böyle anlarda ne diyeecegini de bilemiyor söylesen bi türlü söylemesen baska türlü..yasanılanlar tanıdık bildik olunca gercekten hora geçen cümleleri bulmak cok zor..sen güçlü bir kadın olarak eminim kendn bulacaksın en dogru cümlelerini hakkında hayırlısı olsun arkadasım gercekten üzüldüm ne diyeyim ki

denizim ah yeni yeni tadıyorsun icinde oldugun ateşi insallah sonun benzemez bana ne diyeyim insanın en basta ruh saglıgı yerinde olacak..onu kaybetmeye basladı mı hersey daha zor karmasık..öyle bi hal icindeyim ki ben cırpındıkca cıkmak icin daha cok cekiyor icine beni bu kuyu..Rabbim dermansız dert vermesin vermesin de caresizligin dibine vurmak da biyere kadar acısın halime..ben ben olmaktan cıktım artık bu tüm hayatına yansıyor evliligine de baska seylere de..dilerim denizim iyileşir de sen de toparlanırsn benm gibi kronikleşmesin huzursuzlugun mutsuzlugun ne diyeyim

özlemcim gecmis olsun canım benm batucuguma naptılar ilaclı film falan mı? narkoz mu aldı bebegım kıyamam oy..damar yolunu benm kızda da bulamıyorlar anasına cekms benm de bulamazlar hep elinin üzerinden giriyorlar en ufack kan almak icin bile onu bile bulamıyorlar hemen taa iki ay evvelki alınan yeri hala tam olarak gecmedi damarlar yol yol belli cok acıyor insanın canı ama işte basa gelen cekılıyor illa..RAbbim sifa versin insallah netice hayır olur..

bebingim umudun sana hayırlar müjdeler getirir insallah bosver sen tıbbın umutsuzluguna karamsar konusmalarına..Ol diyecek ol dedikten sonra onlar ne dese boş

şurda iki satır yazayım diye oturdum ama nafile..artık uyumuyor cadı..bugün bol sinir krizli hıckırıklı bigündü benim icin..saatlerce yasadgımı ben biliyorum..yaramazlıgından uykusuzlugundan cadılıgından hıc sıkayet etmem..ama ah şu düzelmeyen illet durum yok mu.o mahvetti işte bütün hayatımızı..artık canıma yetti..o dediginiz deprosyonun babasını gördüm ben ayyy

elanazcım gecmiş olsun canım

sağol bebingcim daha önce konuştuğumuz gibi hamile kalsan da bebiş doğsa da sorunlar hiç bitmiyor
inşallah sende bir gün anne olacaksın ben çok inanıyorum buna
daha 6 ay önce benim içinde hayal gibiydi hamile kalmak hatta olmayacak diye kendimi
alıştırmaya bile başlamıştım kısmetimizde varsa olacak diye başladım tedaviye bile
Allah yüzümüze baktı da oldu ama ne sıkıntılar çektim bir Allah bilir bir ben bilirim
bizimde sınavımız buymuş demek ki böyle düşünmek lazım
o gün de dizüstü evde değildi kesin olmuştur diye düşünerek aradım seni
açmayınca Ayşeni aradım ondan öğrendim ve çok şaşırdım
sonra da tekrar arayamadım seni ne diyeceğimi bilemediğim için
tesellisi yok çünkü biliyorum sadece zamana ihtiyacın var toparlanmak için
toparlandığın zaman belki bebiş kendiliğinden gelicek hayırlısıyla
tedaviyle bile olsa bebişin olacak ben canı gönülden inanıyorum
sadece zamanı gelmemiş olarak düşün şimdilik

elanazcım gecmiş olsun canım

sağol canım

kızlar bende hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum
sizler neler götürmüştünüz mutlaka yanında olsun diyebileceğiniz birşeyler var mı

kızlar bende hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum
sizler neler götürmüştünüz mutlaka yanında olsun diyebileceğiniz birşeyler var mı

kızlar sonucumuz geldi kötü huylu birşey yok şükürler olsun ama kist var ve alınması gerekiyormuş, anüsle bağlantısı varmış ve bu büyümeye sebep olabilirmiş yakında ameliyat olacak ve ben çok üzgünüm ((

iiyyiii haftasonları herkese

özlemcim tekrar gecmiş olsun kotu bişey olmamasına sevindim ama ameliyat olacagına cok uzuldum canım tez iyileşssin inş
ne kadar zordur senin için onun yerine ameliyat olmayı bile istersin eminim.
bu gunlerde geciccek dermansoz dert vermesin rabbim.

bilgecim ne dicegimi bilemiyorum ki.aslında bi konusmaya baslasam soyleyecek bi ton sozum var ama dugumlenip kalıyor böyle zamanlarda

bana gelincede toparlancak bi durum yok cok sukur reglimide oldum şakır şakır belki hayatımda hiç böyle olmamıstım.buna da sukretmeyi ogrendim.
bi daha elbette denicem ama sonrasını şimdiden dusunmeye gerek yok.sadece nerde yeniden denemeliyim onu düşünüyorum.
rabbim ol derse olacak buna inanıyorum.
sadece bu durumla başa çıkmak cok zor.malum işimi biliyorsunuz.hersey yerine oturmaya baslamısken bırakmakta cok zor.bi tek sıkıntım bu bide cevrem.
sanırım yakında avazım cıktıgı kadar bagırarak tum sehre hhaykırıcam ama o zmn da acıcaklar bana bunu istemiyorum.

benden böyle işte.

lohusa depresyonuna girmiş anneler cıkın cabuk o depresyondan bebeleriniz de hissediyor bunu.aaaaaaa zopalarım hepinizi.

Bebingim,şükürler olsun,buram buram pozitiflik geliyor senden...Bence bırak acıyan acısın,düşünen ne isterse düşünsün.Bu senin hayatın.Herkes kendi hayatını yaşar...Bak adetinde süper geliyor şakır şakır,olumsuzluk yok,sen şimdi,teadvi merkezi araştırmaya başla,ara verme,kararından vazgeçme.Dünyanın en güzel annesi olacaksın sen canı9m arkadaşım

Elanaz cnm,çantalar hazırlanıyorAllahım ne güzel,inşallah bizede gösterir Rabbim o günleri

özlemcim çok geçmiş olsun. korkma hemen bitecek inşallah. Allahım beterinden korusun yavrularımızı.

konuşmadan anlaşıyoruz işte :)))))) ben bir süre sigaramla aşkımı pekiştirmek istiyorum :) hiçbir plan yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…