Bilgecim,ne diyebilirim ki...Olmasını çok istedik,arzu ettik.Hayaller kurduk...Elimizden gelen ne varsa yaptık bu yolda...Dualar ettik...Bence umut ışığını asla yitirme.Burada aşılamadan olumlu sonuç alan ilk göz ağrımız semramız,Adamız var,sadece o kadar.Kendiliğinden gelen mucizeler var.Sermestim,aşılama sonrası hemen ertesi ay hamiş kaldı.Bak pınarıma,4 aşılama,tüp olmadı.Ama kendisi geldi meleği.Ya da tüp bebek tedavisyle annelik makamına erişmiş dostlarımız var.Allaha çok şükür ki,sağlıklı bir kızın var.Hamile kalabiliyorsun.Umudunu asla yitirme.Ve bir daha aşılama deneme bence.İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin.Ama dedim ya,umut inancın olsun,bu kadar çok isterken ve çabalarken sen,Rabbim elbet mükafatlandıracak.Sadece O'na sığın.Seni seviyorum tatlım...
elanazcım gecmiş olsun canım
kotu bir tecrube olmuş ama sonuc iyi cok sevindim
bu topiğin tek şekeri mavi olarak kalıcak :)
telefon actın saol canım ama ben acamadım konusucak dermanım yok kızmayın bana olur mu.
malesef yasadıklarımız gecmiyor acısı hiç hafiflemiyor ama hayat devam ediyor.binlerce şükür Rabbime daha buyuk acılar vermesin
gecmişe bakıyorum 3 yılllık evliliğimin her ayı cocuk cabasıyla dolu 3 yumurta takibi 2 aşılama 2 tup bebek 1 iptal edilen tedavi dış gebelik-negatif- düzeni bozulan adetler cok yorgunum gercekten ara mı vericem yeniden mi başlıcam bilmiyorum.bende bu kadar beklicegimi ugrasıcagımı bilmiyordum inanın.
denemeye devam diyorum gülümsüyorum hayata.
güçlümüyüm derseniz kendime inanamıyorum ama güçlüyüm Allah sabrınıda veriyor isyanım yok elbetteki neden diyorum canım acıyo içim buruk ama ayaktayım işte.kabul etmek isterdim gercekleri yüzleşmek hayata farklı devam etmek ama imkansız anne olmak istiyorum bundanda cok eşimin baba olmasını istiyorum.nasibimde vardır belki diyorum onun için devam edicem biliyorum.inşallah daha büyük dertlerle karşılasmayız hiçbirimiz.
özlemcim batuya gecmiş olsun canım dualarım seninle inş hiç bişeycik cıkmayacak
inşallah bilgecim sende tedavinin sonucunu alıp bizide kendinide çok mutlu eedersin umuyorum
elenazcım geçmiş olsun sonunda buda bitti atlattın hayırlısıyla
özlemim ayırdır kistmi çocuktamı haberim yok aaa geçmiş olsun dualarım sizinle olucak
sağol canım sen nasılsın iyimisin
Elanazım,çok sevindim sonucuna,bak dediğimiz gibi olmuş,azıcık dikkat edersin olur biter birtanem...
sağol canım daha iyi beslenmeye çalışıcam artık
denizim sana da teşekkür ederim canım deniz de iyileşsinde
sen de anneliğin keyfini çıkar inşallah
kızlar bende hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum
sizler neler götürmüştünüz mutlaka yanında olsun diyebileceğiniz birşeyler var mı
kızlar sonucumuz geldi kötü huylu birşey yok şükürler olsun ama kist var ve alınması gerekiyormuş, anüsle bağlantısı varmış ve bu büyümeye sebep olabilirmiş yakında ameliyat olacak ve ben çok üzgünüm((
iiyyiii haftasonları herkese
özlemcim tekrar gecmiş olsun kotu bişey olmamasına sevindim ama ameliyat olacagına cok uzuldum canım tez iyileşssin inş
ne kadar zordur senin için onun yerine ameliyat olmayı bile istersin eminim.
bu gunlerde geciccek dermansoz dert vermesin rabbim.
bilgecim ne dicegimi bilemiyorum ki.aslında bi konusmaya baslasam soyleyecek bi ton sozum var ama dugumlenip kalıyor böyle zamanlarda
bana gelincede toparlancak bi durum yok cok sukur reglimide oldum şakır şakır belki hayatımda hiç böyle olmamıstım.buna da sukretmeyi ogrendim.
bi daha elbette denicem ama sonrasını şimdiden dusunmeye gerek yok.sadece nerde yeniden denemeliyim onu düşünüyorum.
rabbim ol derse olacak buna inanıyorum.
sadece bu durumla başa çıkmak cok zor.malum işimi biliyorsunuz.hersey yerine oturmaya baslamısken bırakmakta cok zor.bi tek sıkıntım bu bide cevrem.
sanırım yakında avazım cıktıgı kadar bagırarak tum sehre hhaykırıcam ama o zmn da acıcaklar bana bunu istemiyorum.
benden böyle işte.
lohusa depresyonuna girmiş anneler cıkın cabuk o depresyondan bebeleriniz de hissediyor bunu.aaaaaaa zopalarım hepinizi.
Bilgecim,bugün nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?