Bilgecim,şükür bereketi getirir cnm,azıcık daha iyi olmana çok sevindim.Doğru kararı vereceksin,biraz zamana bırak.Ama sigaraylada çok sıkı fıkı olma.Tekrar anne olma isteği çok güçlü bir şekilde bastırırsa birden kendini tüp bebek tedavisinde bulabilirsin.Lütfen sağlığına dikkat et.Ben tedaviden 1 hafta önce akupunktura başladım.Hem stresi azaltıyor,hem de tutunmayı kolaylaştırıyormuş.Alllaha çok şükür ben işe yaradığını düşünüyorum.6 seans akupunktur yaptırdım transfer öncesi.Tavsiye ediyorum cnm.
Şu an halsizlik ve uyku dışında belirtim yok cnm.Rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın...
kızlar sonucumuz geldi kötü huylu birşey yok şükürler olsun ama kist var ve alınması gerekiyormuş, anüsle bağlantısı varmış ve bu büyümeye sebep olabilirmiş yakında ameliyat olacak ve ben çok üzgünüm((
Elanaz cnm,çantalar hazırlanıyorAllahım ne güzel,inşallah bizede gösterir Rabbim o günleri
elenazcım zaman nasılda su gibi akıyor değilmi şimdi sıra çanta hazırlamaya geldi. sağlıkla evladına da kavuşursun inşallah
bilecim geçmiş olsun canım ne yazıcamı bilemiyorum rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize üzülme desem boş çünki elde değil o kadar uğraş didin bağla kendini demekki zamanı değilmiş henüz ama inannıyorum miraya yakında kardeş gelicek tatlım
özlemcim geçmiş olsun iyi huylu kist olması iyi güzel ama ameliyat zor işi bizi üzdü. allahın izniyle tez zamanda sağlına kavuşsun batucuk annesi dualarımız sizinle canım
bugün anlaşılan herkes icin kötü bi gün olmuş ne acı..ne yazık ki katılamıyorum eskisi gibi aranızda hayatmın yüzde doksanı malum biberonla geciyor geriye kalanları da hanfendinin yaramazlıkları fırsat vermiyor.
bilgecim affet zamanında yazamadım iki satır da olsa hislerimi.gerci insan böyle anlarda ne diyeecegini de bilemiyor söylesen bi türlü söylemesen baska türlü..yasanılanlar tanıdık bildik olunca gercekten hora geçen cümleleri bulmak cok zor..sen güçlü bir kadın olarak eminim kendn bulacaksın en dogru cümlelerini hakkında hayırlısı olsun arkadasım gercekten üzüldüm ne diyeyim ki
denizim ah yeni yeni tadıyorsun icinde oldugun ateşi insallah sonun benzemez bana ne diyeyim insanın en basta ruh saglıgı yerinde olacak..onu kaybetmeye basladı mı hersey daha zor karmasık..öyle bi hal icindeyim ki ben cırpındıkca cıkmak icin daha cok cekiyor icine beni bu kuyu..Rabbim dermansız dert vermesin vermesin de caresizligin dibine vurmak da biyere kadar acısın halime..ben ben olmaktan cıktım artık bu tüm hayatına yansıyor evliligine de baska seylere de..dilerim denizim iyileşir de sen de toparlanırsn benm gibi kronikleşmesin huzursuzlugun mutsuzlugun ne diyeyim
özlemcim gecmis olsun canım benm batucuguma naptılar ilaclı film falan mı? narkoz mu aldı bebegım kıyamam oy..damar yolunu benm kızda da bulamıyorlar anasına cekms benm de bulamazlar hep elinin üzerinden giriyorlar en ufack kan almak icin bile onu bile bulamıyorlar hemen taa iki ay evvelki alınan yeri hala tam olarak gecmedi damarlar yol yol belli cok acıyor insanın canı ama işte basa gelen cekılıyor illa..RAbbim sifa versin insallah netice hayır olur..
bebingim umudun sana hayırlar müjdeler getirir insallah bosver sen tıbbın umutsuzluguna karamsar konusmalarına..Ol diyecek ol dedikten sonra onlar ne dese boş
şurda iki satır yazayım diye oturdum ama nafile..artık uyumuyor cadı..bugün bol sinir krizli hıckırıklı bigündü benim icin..saatlerce yasadgımı ben biliyorum..yaramazlıgından uykusuzlugundan cadılıgından hıc sıkayet etmem..ama ah şu düzelmeyen illet durum yok mu.o mahvetti işte bütün hayatımızı..artık canıma yetti..o dediginiz deprosyonun babasını gördüm ben ayyy
iiyyiii haftasonları herkese
özlemcim tekrar gecmiş olsun kotu bişey olmamasına sevindim ama ameliyat olacagına cok uzuldum canım tez iyileşssin inş
ne kadar zordur senin için onun yerine ameliyat olmayı bile istersin eminim.
bu gunlerde geciccek dermansoz dert vermesin rabbim.
bilgecim ne dicegimi bilemiyorum ki.aslında bi konusmaya baslasam soyleyecek bi ton sozum var ama dugumlenip kalıyor böyle zamanlarda
bana gelincede toparlancak bi durum yok cok sukur reglimide oldum şakır şakır belki hayatımda hiç böyle olmamıstım.buna da sukretmeyi ogrendim.
bi daha elbette denicem ama sonrasını şimdiden dusunmeye gerek yok.sadece nerde yeniden denemeliyim onu düşünüyorum.
rabbim ol derse olacak buna inanıyorum.
sadece bu durumla başa çıkmak cok zor.malum işimi biliyorsunuz.hersey yerine oturmaya baslamısken bırakmakta cok zor.bi tek sıkıntım bu bide cevrem.
sanırım yakında avazım cıktıgı kadar bagırarak tum sehre hhaykırıcam ama o zmn da acıcaklar bana bunu istemiyorum.
benden böyle işte.
lohusa depresyonuna girmiş anneler cıkın cabuk o depresyondan bebeleriniz de hissediyor bunu.aaaaaaa zopalarım hepinizi.
özlemcim çok geçmiş olsun. korkma hemen bitecek inşallah. Allahım beterinden korusun yavrularımızı.
konuşmadan anlaşıyoruz işte :)))))) ben bir süre sigaramla aşkımı pekiştirmek istiyorum :) hiçbir plan yapmayacağım.
bebingim ve bilgecim sizi gördüğüme çok seviniyorum çünkü korkmuştum açıkcası uzunca bir süre gelmezsiniz diye
ama bunu da beraber aşacağız Allahın izniyle..iyiym demek ile iyi olunmuyor zamanla herşey..
bebingim lohusa depresyonu mu bilmiyorum ama eşimin net ve iddaa ile akrabalığı taa hamileliğimden öncesine uzanıyor sanırım benim ki lohusa depresyonu değil iddaa depresyonu geçen gece yastığı salona fırlattım klavyenin üstüne koyup uyuması için kapıyı da kilitledim almadım odaya..
hani gülben ergenin ayrılış nedeni vardı ya hakettiğim ilgi ve alakayı göremedim diye ..bugunlerde her şey batıyor ve ben denizden dolayı sesimi bile çıkartmıyorum anne olmak sabırlı olmak böyle birşey galiba susarak da olmuyor geçen gün boğazımda düğümlendi iç çekerek kendime hakim olmaya çalıştım ki telefon geldi misafir gelecek diye telaştan geçti gitti Allaha şükür anlık bir sıkıntı basıyor nedense..
mesela şu anda içerde tv de ntv kanalı önünde pc dünya ligi takip ediyor şeytan diyor git modem pc ne varsa kafasına geçir ama şeytana uymayacağım :))
sermestim canım Allah yardımcın olsun çaresizlik çözüm bulamamak çok kötü inşallah sende delirmeden üstesinden gelirsin..
özlemcim çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma ameliyat olacak ama kötü bişey çıkmaması sevindirici..
ne kadar üzgünsündür şimdi sabırlı ol annesi sen güçlü olursan o daha çabuk üstesinden gelir herşeyin..
tuanayım canım annelik sana çok yakışacak benimde içimden geçen kız..ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat olması ..cinsiyet hiç önemli değil..
benim bir oğlum var dünya tatlısı güldü mü dünyalara bedel..kızı erkeği hiç önemli değil..bir evladım daha olacak olsa erkek olacak olması beni hiç üzmez...
elanazım aklıma gelenler şöyle
2 takım gecelik 1 tane sabahlık yürümeye çıkacaksın çünkü emzirme sütyeni 1 ad yeter ben ilk gün takmadım bile gece üstümü değiştirince taktım ..tek kullanımlık külot aldım 3 ad ilk gün onları kullandım attım ertesi gün çamaşırımla pedi kullandım..en az 4 takım çocuk için kıyafet olsun 1 gece kalmamıza rağmen yetmedi bize..ilk takım lekeleniyor zaten silseler bile kan geçiyor sonra sen temiziyle değiştiriyorsun
ben havlu sabun tarak diş fırçası toka taç ve bi kaç makyaj malzemesi almıştım
terlik almayı unutma
ben alt açma kılıfı yastıklı battaniyeli takım almıştım bebği koydukları cam beşik içine koymuştum temiz temiz sende bebk için takım götürebilirsin 2 tane battaniye alırsın fazla kalmazsan yetiyor zaten
aklıma gelirse yazarım yine:))
tekrar geçmiş olsun canım kötü huylu çıkmamasına sevindim ameliyat da inşallah kolaycacık geçer
inşallah tuanayım hepiniz o günleri göreceksiniz inşallah
evet canım ya zaman çok çabuk geçiyor inşallah hayırlısıyla bebişe de kavuşuruz
Allah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın
bilgecim ve bebingcim sizleri böyle pozitif ve güçlü görmek beni mutlu ediyor
herkse iyi akşamlar girdim de yazamadım bikaç gündür efe hastaydı(
grip oldu yani daha doğrusu soğuk algınlığı burnu akıyodu hep bi gecce hafif ateş yaptı bugün çok daha iyiydi
sinir sistemim alt üst oldu uyku düzeni kalmadı gece 4 da kalkıp ev olaştık oyun oynadık bari gündüz uyur dedim o da yok annem aldı götürdü de o da biz de toparladık biraz
şimdilik iyiyiz
yarın ilk kez efe den uzun süre ayrı kalıcam inşallah huysuzluk etmez çantasını hazırladım ananeye gidecek,biraz abarttım uzun yola gidiyo gibi oldu
inşallah çok özlemem
bilecim geçmiş olsun canım ne yazıcamı bilemiyorum rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize üzülme desem boş çünki elde değil o kadar uğraş didin bağla kendini demekki zamanı değilmiş henüz ama inannıyorum miraya yakında kardeş gelicek tatlım
özlemcim geçmiş olsun iyi huylu kist olması iyi güzel ama ameliyat zor işi bizi üzdü. allahın izniyle tez zamanda sağlına kavuşsun batucuk annesi dualarımız sizinle canım
bebingim ve bilgecim sizi gördüğüme çok seviniyorum çünkü korkmuştum açıkcası uzunca bir süre gelmezsiniz diye
ama bunu da beraber aşacağız Allahın izniyle..iyiym demek ile iyi olunmuyor zamanla herşey..
bebingim lohusa depresyonu mu bilmiyorum ama eşimin net ve iddaa ile akrabalığı taa hamileliğimden öncesine uzanıyor sanırım benim ki lohusa depresyonu değil iddaa depresyonu geçen gece yastığı salona fırlattım klavyenin üstüne koyup uyuması için kapıyı da kilitledim almadım odaya..
hani gülben ergenin ayrılış nedeni vardı ya hakettiğim ilgi ve alakayı göremedim diye ..bugunlerde her şey batıyor ve ben denizden dolayı sesimi bile çıkartmıyorum anne olmak sabırlı olmak böyle birşey galiba susarak da olmuyor geçen gün boğazımda düğümlendi iç çekerek kendime hakim olmaya çalıştım ki telefon geldi misafir gelecek diye telaştan geçti gitti Allaha şükür anlık bir sıkıntı basıyor nedense..
mesela şu anda içerde tv de ntv kanalı önünde pc dünya ligi takip ediyor şeytan diyor git modem pc ne varsa kafasına geçir ama şeytana uymayacağım :))
sermestim canım Allah yardımcın olsun çaresizlik çözüm bulamamak çok kötü inşallah sende delirmeden üstesinden gelirsin..
özlemcim çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma ameliyat olacak ama kötü bişey çıkmaması sevindirici..
ne kadar üzgünsündür şimdi sabırlı ol annesi sen güçlü olursan o daha çabuk üstesinden gelir herşeyin..
tuanayım canım annelik sana çok yakışacak benimde içimden geçen kız..ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat olması ..cinsiyet hiç önemli değil..
benim bir oğlum var dünya tatlısı güldü mü dünyalara bedel..kızı erkeği hiç önemli değil..bir evladım daha olacak olsa erkek olacak olması beni hiç üzmez...
elanazım aklıma gelenler şöyle
2 takım gecelik 1 tane sabahlık yürümeye çıkacaksın çünkü emzirme sütyeni 1 ad yeter ben ilk gün takmadım bile gece üstümü değiştirince taktım ..tek kullanımlık külot aldım 3 ad ilk gün onları kullandım attım ertesi gün çamaşırımla pedi kullandım..en az 4 takım çocuk için kıyafet olsun 1 gece kalmamıza rağmen yetmedi bize..ilk takım lekeleniyor zaten silseler bile kan geçiyor sonra sen temiziyle değiştiriyorsun
ben havlu sabun tarak diş fırçası toka taç ve bi kaç makyaj malzemesi almıştım
terlik almayı unutma
ben alt açma kılıfı yastıklı battaniyeli takım almıştım bebği koydukları cam beşik içine koymuştum temiz temiz sende bebk için takım götürebilirsin 2 tane battaniye alırsın fazla kalmazsan yetiyor zaten
aklıma gelirse yazarım yine:))
gulimuscum baya azalma var canım önceden her bezimizde vardı ama şimdi ara ara çıkıyor ama her gece yatmadan fitilini yapmak canımı acıtıyor sıkıntı basıyor ahlbuki o uyuyor ve ne garip ki kılı bile kıpırdamıyor fitili salarken ben ağlıcak gibi oluyorum tek tesellim acı duymaması inşallah işe yararda tamamen kurtuluruz
Allah beterinden korusun tabi
sen nasılsın ?kafan rahatladı mı biraz?
herkse iyi akşamlar girdim de yazamadım bikaç gündür efe hastaydı
grip oldu yani daha doğrusu soğuk algınlığı burnu akıyodu hep bi gecce hafif ateş yaptı bugün çok daha iyiydi
sinir sistemim alt üst oldu uyku düzeni kalmadı gece 4 da kalkıp ev olaştık oyun oynadık bari gündüz uyur dedim o da yok annem aldı götürdü de o da biz de toparladık biraz
şimdilik iyiyiz
yarın ilk kez efe den uzun süre ayrı kalıcam inşallah huysuzluk etmez çantasını hazırladım ananeye gidecek,biraz abarttım uzun yolanin gidiyo gibi oldu
inşallah çok özlemem
bende tuanay niye dovuyor diyorum demek yanlış oldu.
valla pozitif miyim negatifmiyim bilmiyorum
böylelyim işte sorgulamıyorum da
bi bakmıssın iyiyim bi bakmıssın kotuyum alıstım kendime ama paralıcakta degilim kendimi
hayat bu bi sürü dert var herkesinki kendine büyük işte
valla kocamı seviyorum ALLAH bizlere saglık uzun ömür nasip etsin gerisini yine rabbim bilir o ne derse o olacak
aslında buraya girmek acımı artırıyor bu gercegi sizden saklayamam ama sizzsiz de yapamıyorum ki girmesem olmuyoorrr içim rahat etmiyor aklım hep sizde cunki hepiniz heran iyi olun mutlu olun istiyorum.ne zor gunler ne cok sevinçler yasadık nasıl arkamı dönerim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?