Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nasıl dayanılır, nasıl güçlü olunur bilemiyorum bu bambaşka birşeymiş ,herşey onun sağlığı için tabi......

elanaz canım sen çantaya erkenden başlamışsın hayırdır erken mi dediler yoksa?
hazırla arabanıza koy o zaman neredeydi diye aramazsın

ben gecelik almıştım 2 tane çünkü çok terliyorsun(pijamayı ilk etapta giyme gecelik çok daha rahat)
terlik
atlet falan al bolca ,iç çamaşırı
kadın pedlerinden mutlaka al unutma kanama oluyor çünkü
çorap
havlu -ıslak mendil

bebeğe:
2-3 tane takım al
2-3 battaniye al (sanki bana çabuk kirleniyor gibi geliyor hastanede)
koydukları cam yatağa sermek için birşeyler al
bol bol bez al
bebek için ıslak mendil
her ihtimale karşı biberon ve mama
çorap-patik
emzik
bebeği çıkışta koyacağınız neyse onu al
alt açma bezi (can bebe ya da dalinin var)
aklıma gelirse yazarım ama çokta abartmaya gerek yok, ihtiyaç oldukça evden alır gelir eşin ,biz öyle yaptık, sadece battaniye az geldi bana çiş yaptı üstüne çünkü yani ben her ihtimale karşı diyorum tabi yine de sen bilrisin canım

aksam girdim ama yazamadım benm cadı dün aşı oldu aksam da ateslendi epey cok huzursuz ve huysuzdu saatlerce yemedi icmedi uyumadı zor bi gece oldu ates düşürücü de anca ücüncü verişimizde etkisni gösterdi acile götürmek istemedim buranın acillerine gidecegine evde öl daha iyi güvenemiyorum hic neyse ki düştü oy Allah baska dert vermesin yavrularımıza

umarım iyisinizdir hayatım biberon elimde kuzucugumun peşine gectiginden asosyol olarak hıcbıseye yetısemıyorum ücretsiz izne ayrıldım işe de baslayamadım öyle işte

özlemcim canım benm kıyamam sana üzülmekte endişe etmekte haklısın anlıyorm hislerini hastanelere düşürmesin doktor görmek istemiyor insan hele minnacık bedeni böyle yormak cok koyuyor ama baska dert vermesin Allahm yasamak kadar zor degil söylemesi diymi yasarken hersey aha zor dualarmz szinle insallah cabucak kolayca atlatcak oglusumuz kıyamam yavruma ben oyy

sifa recetem ve minnak kuzusu umarım iyisinizdir siz de haberlerinizde mahrum bırakmayı

elanazım erken degıl mı canta ama tedbırde yarar var tabi aman cok sey götürme bosa yük kendine bence de gecelık al sezeryanda hele gecelik en rahatı uzun boy alma eteklerını toparla dur ugrasmazsın diz boyu iyi hemsıreler alttan kanama kontrolüne geldiksce sıyırıverıyorlar rahatca canın yanmaz hem ama cok terlıyorsun ve kendnı pis hıssedıyorsun o yüzden ben üc gecelik ana yetmşti kendine el havlusu al sırtına ter bezi ya da atlet terin üstünde sogumasın sonra ateslenmesi de var ayagına terligin makyaj malzemen tac falan hastaneye güvenin tamsa bosa kendıne carsaf tasıma ama tabi ortamınız nasl bılemıyorum caması ped bldigin seyler hastaneden cıkarken gıymeye rahat bı üst koy tamamdır

oglusun icin yedekli takım koy erkek bebisler ıseyınce batırıyor heryerı iç zıbınlardan cift koy agız mendili ve eldiveni yedekli al cunkü yere falan düşebiliyor kızların dedıgı gibi süslü alt acma tipi minder yastık ayarla cam besıge hatta biz pembe tül götürdük besigin etrafını dolandırıp bagladık süslü oldu icine serdigmiz takım da pembeydi..sen de mavişini yapabilirsin öyle sırf cam halde cirkin duruyor böyle daha sık
ay ne bileyim canm aklma gelenler bunlar ama illa doluyor gene bi sürü esya

saglıkla kucagına al insallah

selam kızlar çift motor taktım topu tüfeğiyle dönem başladı üzerimde ilk defa vereceğim dersler var işten kalan zamanlarıda kendi üniversitemin kütüpanesinde geçiriyorum eve gelincede ders notları hazırlıyorum bol bol okuma yapıyorum anlayacağınız öğrencilerden çok ben çalışıyorum herzamanki gibi
öyle işte benden durumlar
özlemim aklım sende canım yaaa batu ameliyat olacakmış ((( senin için içler acısı bir durum malesef canım benim anne yüreği zor dayanır allah gücünü verir çünkü sözkonusu durum geçici ve tehlikesiz bir durum allaha şükür en büyük teselli allah sabır ve kolaylık versin
deniz sende çok sıkıntı çektin tatlım kakadaki kanın azalmış olmasına sevindim umarım hepsi geçer
sermest ücretsiz izni uzun sürelimi aldın bulamadınmı tatlım fıstığına bakacak birini kolay kolay güvende olmaz bir başkasına ama kolay değil çalışan anne olmak kolaylıklar diliyorum
zasacım sen nasılsın yeni yasayı duyunca zafer geldi aklıma gazoz abur cubur satışı yasaklanmış ya umarım çok etkilenmez zafer ada fıstığı ne yapıyor peşinde koşturuyorsundur
tuanay sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor varmı belirtiler uyku ve halsizlik dışında pıtpıtları duymuşsundur bahsettinmi benmi kaçırdım tek kesemi
elanaz doğum çantası hazırlamaya erken başladın aman aklından kötü şeyler geçirme vaktinde ve sağğlıklı olsun doğumun inşallah bak şekerde korktuğun gibi çıkmadı
sevim zasayla mercanı ziyaret edecektik güya bizden özellikle benden bir cacık olmaz şu derslerim bir rutine girsin belki bir nefes alırım
gulimus hiç birşeyi stres yapma tatlım herşey hallolur kistte gider kocişinin yurtdışı gezisinede tedaviyi denk getirirsin oluruna bırak herşeyi
bilge ve bebing daha iyi gördüm sizi başa gelen çekiliyor herşey bizim için nekadar sızlanabilirizki üzülmeninde bir sınırı var o sınırı da aşınca insan alışmaya başlıyor duruma daha olgun hakim oluyor allah hepimize sabır versin herşey geride kalıyor günlük yaşama kaptırınca ben birde şunu düşünüyorum derdimiz yokki bebek peşinde koşuyoruz öyle bir dert olurki bebek düşünmek lüks olur çok şükür öyle bir durumumuz yok züğürt tesellisi bir nevi
meleğim belin nasıl oldu umarım olumlu gelişmeler vardır sağlığınla ilgili tr ye dönüş planları varmış ufukta inşallah herşey gönlünce olur sıkıntılar bitsin artık değilmi

ben gene işbaşı yapayım beni dağ gibi bir kitap yığını bekliyor

evet elanazım biberon ve mama kesinlikle al pre aptamil al küçük kutu
ben o hatayı yaptım çocuğum sıvı kaybdından hastanede yattı
sezeryan ve stresle sütün gelmez ve açlıktan uyuyamaz ise az az da olsa mama ver
sonra sütün artacak ve kesersin mamayı benim 1 aydan sonra arttı ve ben 5 öğün mama verirken şimdi sadece akşam 100 cc veriyorum doyarak rahat uyusun diye
bol bol emzir rahat ol sakın strese girme hastanelerde yatıp koşturmaktan sütüm gelmedi

sermestim demek sende izindesin
ek gıdaya geçtiniz mi neler veriyorsun kızımıza
biliyorum beslenme ile ilgili sorunlar var ama ek gıdada sevdiği şeyler yok mu merak ettim

ben bugun salatalık ve karpuz yalattım çok az ama:)
versem yiyecek ya çok fena

burpcum zamanla düzelir inşallah

sana da çok çok kolay gelsin başarılar diliyorum ama gerek yok zaten başarılısın ve hep daim olsun inşallah

bu ara sana hesapsız bir bebiş gelsin şeytan çarpmışa dön inşallah.:)) benim gibi:))

günaydın...

elanazcım ben anne-bebek ürünleri satan mağazadan almıştım bir pakette 3 ad vardı o da yetti zaten

sağol canım keşke İzmirden baksaymışım burda bulabileceğimi pek zannetmiyorum olmazsa normal çamaşır alırım

canım yavaş yavaş hazırlıyorum abimlerin erken doğmuştu ya ben de korkuyorum nolur nolmaz diye
annemlerde burda olmayınca en azından çantam hazır olsun dedim
önerilerin için de teşekkür ederim canım
Batuya tekrar geçmiş olsun canım

sağol canım dediğin gibi bir ürü eşya götüreceğim galiba neyse fazla olsun eksik olmasın

sağol canım biberon koyuyorum mama da daha sonra alırım

iyi geceler kızlar,nasılsınız,inşallah keyifler iyidir.Herkesin bir koşuşturmacası var,yoğun tempoda koşturup duruyor.Allah sağlık versin herkesede koşturalım yeter kii....
Burpum gelmiş,ne kadar yoğunsun tatlım öyleee,çok hızlı bir başlangıç yapmışsın akademik hayatına,ama güzel,dağılsın,boşalsın kafan ve sen mutlu ol yeter ki,gerisi boşşş.....
Elanazım,bilsem söylerim neler alman gerektiğini ama :)) hiç fikriiiiiiim yokkkkk,inşallah sen bana söylersin neler almam gerektiğini.....
Sermestim,geçmiş olsun eslemime,Allah şifa versin,ateşlenince iştahı iyice azalacak ama inşallah geçecek bugünler.Kuzumun dişleri çıkınca,elinden alamayacaksın annesi yemekleri inşallahhhh....
Denisim,gerginmiyiz ne,eşinin kulaklarını çekeceğim haaaa,seni üzmek demek,denizi üzmek demek,söyle adam olsun,çok fena kızacağım haaaa

Öslemim,batumu Allahım koruyacak,melekler koruyacak,dualarımız koruyacak ve güzel şeyler olacak.Sen güçlü ol annesi,Batu zaten çok güçlü.Bugünleri hatırlamayacaksınız bile inşallah...

Bilgecim,inşallah toparlamışsındır az da olsa kendini canım.Daha sakin bir kafayla,güzel kararlar alacaksın inşallah...

Bebingim nasılsın tatlım,eğer acıtıyorsa canını buraya girmek,bir süre uzak kal ama gün gelecek hiç hatırlamayacaksın bile şu geçirdiğin günleri...Senin çok büyük umutların var,inançların var,sevgi dolu bir yüreğin var.Ve o bebek,bu anneye gelecek tatlım,Allahın izniyle kesinlikle gelecek....

Benimde Allahın izniyle perşembe randevum var.Kalbim kütküt.İnşallah keseyi göreceğiz.Dua edin kızlar,herşey yolunda gitsin....

selam herkese günaydın.

öncelikle melekciğimin eşi iş kazasıgeçirmiş,dün akşam konuştuk iyiymiş,çok geçmiş olsun.

özlemcim batu'ya çok geçmiş olsun,evlat başka bişey,insan önemsiz bile olsa mahvoluyor,acil şifalar,dualarım batu'mla.

elanaz kızlar yazmışlar herşeyial yanına lazım oluyor.

tuanaycım sen nasılsın,hamilelik nasıl geçiyor.

bende ada'yı kreşe yazdırdım haftada 3gün 2şer şaat oyun grubuna gidecek,bende yavaş yavaş okula gidiyorum,çalışma hayatını çok özlemişim,az sonra kızımla okula gidicez,çok yoğunum okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.hepinizi çok öptüm,iyigünler,sağlıklıgünler...

selm herkese

özlemcim hayırlı haberlerle gelin inşallah

elanazım istediğin bişey olurda bulamazsan söyle canım göndeririz:)

tuanayım geçti gitti sıkıntılar arada bana da geliyor o günün gecesi ağladım ağladım rahatladım eşimde şaşırdı ne kadar dolmuşum meğer düzeldi bakalım izin alarak saatli giriyor nete ama nereye kadar:)bu senaryoyu daha öncede görmüştüm:))

ama gerçekten denizde farkediyor gece ağlamadığı saatte ağlayarak uyandı ve ertesi gün sütüm çok az geldi doymadı kuzucum
en önemli şey moral gerçekten

geçmiş olsun melekcim iyidir inşallah eşinde
çok üzüldüm gerçekten

semracım sana da kolay gelsin işlerinde
ada yı kreşe aldılar mı daha çok küçük kuzucuk

tuanayım senin doğum çantan için ben yorum yapıcam inşallah
Allahın izniyle ben doğurduğum sen de çantanı hazırlamaya başladığın günleri gör inşallah

denizcim sağol canım düşünmen yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…