mavicim ve özlemcim geçmiş olsun size
nedir bu oğlanlardan çektiğimiz
sağlıklı olsunlar bebişlerimiz çok üzülüyoruz
özlemcim güçlü olmaya çalış onun sağlığı için herşey
günaydın...
elanazcım ben anne-bebek ürünleri satan mağazadan almıştım bir pakette 3 ad vardı o da yetti zaten
elanaz canım sen çantaya erkenden başlamışsın hayırdır erken mi dediler yoksa?
hazırla arabanıza koy o zaman neredeydi diye aramazsın
ben gecelik almıştım 2 tane çünkü çok terliyorsun(pijamayı ilk etapta giyme gecelik çok daha rahat)
terlik
atlet falan al bolca ,iç çamaşırı
kadın pedlerinden mutlaka al unutma kanama oluyor çünkü
çorap
havlu -ıslak mendil
bebeğe:
2-3 tane takım al
2-3 battaniye al (sanki bana çabuk kirleniyor gibi geliyor hastanede)
koydukları cam yatağa sermek için birşeyler al
bol bol bez al
bebek için ıslak mendil
her ihtimale karşı biberon ve mama
çorap-patik
emzik
bebeği çıkışta koyacağınız neyse onu al
alt açma bezi (can bebe ya da dalinin var)
aklıma gelirse yazarım ama çokta abartmaya gerek yok, ihtiyaç oldukça evden alır gelir eşin ,biz öyle yaptık, sadece battaniye az geldi bana çiş yaptı üstüne çünkü yani ben her ihtimale karşı diyorum tabi yine de sen bilrisin canım
aksam girdim ama yazamadım benm cadı dün aşı oldu aksam da ateslendi epey cok huzursuz ve huysuzdu saatlerce yemedi icmedi uyumadı zor bi gece oldu ates düşürücü de anca ücüncü verişimizde etkisni gösterdi acile götürmek istemedim buranın acillerine gidecegine evde öl daha iyi güvenemiyorum hic neyse ki düştü oy Allah baska dert vermesin yavrularımıza
umarım iyisinizdir hayatım biberon elimde kuzucugumun peşine gectiginden asosyol olarak hıcbıseye yetısemıyorum ücretsiz izne ayrıldım işe de baslayamadım öyle işte
özlemcim canım benm kıyamam sana üzülmekte endişe etmekte haklısın anlıyorm hislerini hastanelere düşürmesin doktor görmek istemiyor insan hele minnacık bedeni böyle yormak cok koyuyor ama baska dert vermesin Allahm yasamak kadar zor degil söylemesi diymi yasarken hersey aha zor dualarmz szinle insallah cabucak kolayca atlatcak oglusumuz kıyamam yavruma ben oyy
sifa recetem ve minnak kuzusu umarım iyisinizdir siz de haberlerinizde mahrum bırakmayı
elanazım erken degıl mı canta ama tedbırde yarar var tabi aman cok sey götürme bosa yük kendine bence de gecelık al sezeryanda hele gecelik en rahatı uzun boy alma eteklerını toparla dur ugrasmazsın diz boyu iyi hemsıreler alttan kanama kontrolüne geldiksce sıyırıverıyorlar rahatca canın yanmaz hem ama cok terlıyorsun ve kendnı pis hıssedıyorsun o yüzden ben üc gecelik ana yetmşti kendine el havlusu al sırtına ter bezi ya da atlet terin üstünde sogumasın sonra ateslenmesi de var ayagına terligin makyaj malzemen tac falan hastaneye güvenin tamsa bosa kendıne carsaf tasıma ama tabi ortamınız nasl bılemıyorum caması ped bldigin seyler hastaneden cıkarken gıymeye rahat bı üst koy tamamdır
oglusun icin yedekli takım koy erkek bebisler ıseyınce batırıyor heryerı iç zıbınlardan cift koy agız mendili ve eldiveni yedekli al cunkü yere falan düşebiliyor kızların dedıgı gibi süslü alt acma tipi minder yastık ayarla cam besıge hatta biz pembe tül götürdük besigin etrafını dolandırıp bagladık süslü oldu icine serdigmiz takım da pembeydi..sen de mavişini yapabilirsin öyle sırf cam halde cirkin duruyor böyle daha sık
ay ne bileyim canm aklma gelenler bunlar ama illa doluyor gene bi sürü esya
saglıkla kucagına al insallah
evet elanazım biberon ve mama kesinlikle al pre aptamil al küçük kutu
ben o hatayı yaptım çocuğum sıvı kaybdından hastanede yattı
sezeryan ve stresle sütün gelmez ve açlıktan uyuyamaz ise az az da olsa mama ver
sonra sütün artacak ve kesersin mamayı benim 1 aydan sonra arttı ve ben 5 öğün mama verirken şimdi sadece akşam 100 cc veriyorum doyarak rahat uyusun diye
bol bol emzir rahat ol sakın strese girme hastanelerde yatıp koşturmaktan sütüm gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?