Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zasacım Ada için kreş biraz erken olmuş ama sende evde sıkılmışsındır artık
çalışınca sende biraz rahatlarsın

melekcim eşine de geçmiş olsun canım umarım daha iyidir

özlemcim dualarımız Batuyla birlikte hemencecik iyileşsin inşallah

geçmiş olsun melekcim iyidir inşallah eşinde
çok üzüldüm gerçekten

semracım sana da kolay gelsin işlerinde
ada yı kreşe aldılar mı daha çok küçük kuzucuk

:)evet henüz kreş için çok küçük,bende asla bırakmam zaten şimdi kreş ortamında tümgün.bu sadece oyun grubu,yurt dışında zorunlu ülkemizde yeni yaygınlaşmaya başlamış,heryerde olmayan bir sistem,haftada sadece 3gün kahvaltıdan sonra saat 10da gidicez,12ye kadar 2 saat,4tane adanın yaşıtı var hatta yeni yürüyen 2tane daha var,bende o arada ister orda kalıp,isterse dışarı işlerimi hallederim.çok sıkılıyor evde çocuk,parka gittiğimizde bütün çocukların peşinden ağlıyor,çok arkadaş canlısı,çevremizdede pek yaşıtı yok,çok iyi olucağını düşünüyoruz,bakalım görücez.işe başlamadımhenüz,zafer istemiyor,zaten kızımıda bırakamam,ara sıra gidiyoruz işte ada iel.arabamız var artık ist.kazan bizzzzzz kepçe:))

melekcim eşin için çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur.

özlemcim batucuk için bol bol dua ediyoruz. korkma çabucak atlatıcak hiç birşeyi kalmıcak hayırlısıyla

elenazcım canım çok erken çanta için ama sen tedirgin oluyon heralde en iyisi elin ayağına dolaşmaz sıkıntı yapmazsın en azından sonra

tuanaycım canım sen çok güzel cici bir anne olucaksın maşallah pıtpıtları duyunca hissetdiğin duygularını yarın bizede yaz olurmu canım heyecan dorukta

burpcum allah kolaylık versin azimli hatunsun herşeyin üstesinden gelirsin maşallah tabi kış boyunca baya yırucu olucak senin için
bana gelincede stres yapmak istemiyorum ama hepside geldimi üst üste geliyor iş streside cabası hakkımızda hayırlısı olsun diyorum .

sermestcim geçmiş olsun ücretsiz izin alman çok iyi olmuş. kızını kimseye emanet edemezdin . eslem dişmi çıkarıyor annesi ondanmı ateşleniyor

zasacım çok iyi olmuş ada iiçin kreş armkadaşları olucak sosyalleşicek paylaşmayı öğrenicek hayırlı olsun. ablamın kızıda kaldıkları yerde bakıcı bakıyordu . kız ele avuca sığmıyor yerinde durması imkansız küçüğe saldırıyor kıskanıyor deli ediyor annesine evde çok sıkılıyor eniştein izinleri bitince kreşe vericekler 2sinide allah yardım etsin kreş öğretmenine valla çok zor eline ne geçerse balkondan fırlatıyor çokkıskanıyor kardeşini kreşe daha küçükken başlasaydı belkide böyle olmazdı

bende vakit buldukça yazdıklarını okumaya cevap yazmaya çalışıyorum elimden geldiğince dün de iş çıkışı alama gitttim çocukları özlemiştim. tabi tekrar evime döndüm kalmak mümkün değil karşıdan işe gelmek çok yorucu oluyor helede akşam kalabalığında metrobüslere binip inmek berbat .

herkese merhaba,

üzüntüm zaman zaman sinsileşiyor bazen de tüm enerjim bitti gibi hissettirecek kadar derin yaşıyorum. sizlere ne yazacağımı da şaşırıyorum. beni mazur görmenizi rica ediyorum. inşallah en kısa zamanda tekrar yazacağım. özlem batucuğa tekrar geçmiş olsun. inşallah ne oldu anlamadan atlatırsınız. herkese sevgiler, selamlar.

selamlar herkeseee

özlemim hersey cok kolay olsun inş batu için sizin için.dualarım sizinle

bana gelince vakit geciyor işte bi şekilde.herzamankinden bi farkı yok
3 yıldır hep aynı.iyimiyim iyiyim Allah a cok şükür.
canım yanıyor mu yanıyor ama yapacak bişey yok care yok buraya girmesem nolcak ki degişecek mi hayır.
dıs gebelik olmayaydı dogurmus olacaktım belki gun sayıyor olacaktım zaman akıp gidiyor işte
tuanayım malesef kocaman umutlarım yok artık benim.ben kabul ettim cocuk sahibi olamadıgımı çırrpınsamda boşuna.bi gün olursa eger Rabbimin mucizesi olacak bu.başımın üstündede yeri olacak tabiki.ama çabaya gerek yok yeterince tırmaladım zaten.bu tedavi olmayacagım anlamına da gelmiyor olucam Allah izin verirse bu sayfayı kapatmadan 2 kere daha denicem.baakalım.ama umutlanmadan beklicem.

sen coktan keseyi gormuşundur diye dusundum deger 1000 olunca gorunuyor hatta bu hafta kalp atısını dinlersin bile.senin doktorunda pek yavas canım :) bizim gibi pimpirikliler için o da biraz accele ettsin yaaaa.

elanazım vaktinde dogacak inş kuzucugun sakın telaşlanma ama tedbirli olman da guzel.

baska ne anlatayım bende bu kadar.bilgecim tüp denemeden üzülme derim.aşılama insanları yıpratmaktan baska işe yaramıyor malesef.sadece nazarlık semra mız var.belki o ay denese kendiliginden bile kalırdı :) diyorum ben.

ada nın okulu hayırlı olsun yasıtlarıyla oynasın ne guzel sende nefes alırsın biraz.
şimdiki cocuklar nerden arkadas bulacak ki
sokakta oynadıgı cocugu eve alamazsın kimbilir kim diye

İyi akşamlar kızlarrr,nasılsınız bakalım???Çok sessiz kalmış burası,herkes iyidir umarım.Allaha hamd ve şükürler olsun ki bugün kesemizi gördük6 haftalıkmış.Allah izin verirse,haftaya cuma kalp atışlarını duyabilirmişiz.Allahım bu duyguyu isteyen herkese,en başta buradaki tüm dostlarıma tez zamanda hayırlsıyla yaşatsın inşallah...Hepinizi çok seviyorum,iyi gecelerrrrr.....

tuanayım gözünaydın Allah nazarlardan saklasın ve arkadaşlarımıza da nasip etsin ben ikizdir belki diyodum ama 1 tane olsun bizim olsun:)))
özlemcim yeni duydum yarın ararım bi ara çok geçmiş olsun

uzun kalamıcam kızlar cinnetler geçiriyorum gece 9-10 defa kalkıyoruz herkes açtır diyo ama değil muhallebi veriyorum bazen çorba hep aynı uyanıp emiyo 1 saat sonra bi daha sonra yine emiyo yarım saat sonra bidaha sabah olsun diye dualar ediyorum
saat 11 gibbi anneme gidiyoruz arabada yalnız annemlere varana kadar ağlamaktan helak oluyo beni görseniz şarkılar türküle bi yandan tarafik
kan ter için de kalıyo bayılır falan diye korkuyorum bazen
yani milleyin uyandıuğı saatte ben yorgunluktan bitmiş oluyorum okulda kafam dinleniyo bu defa vücudum çöküyo sesim kısık yine faranjitim hortladı
öyle işte zor günler çok zor
ama güzel gelişmeler de var
bay bay yapıyoruz gel gel yapıyoruz bugün alkış yapmayı da öğrendik
8 aylık olduk bugün
ama hala toparlayamadık bidiş daha geliyodur diyo annem ama yok anacım bu çocuk böyle sebepsiz yere böyle
bitmiş durumdayım saç diplerim hep yara beyaz içinde saçlarım
yarın eşim gececi yolda ağlamasın diye annemlerde kalıcam
düzelse şu sıkıntılar ne iyi olacak ev zaten dandini en çok o bozuyo sinirimi
öyle işte hala bunalımdayım öpüyorum hepinizi

Gülsercim evet canım bizim için iyi olucağını düşündüğümüz için bir adım attık bakalım inşallah iyi olur.ablanında işi çok zormuş 2 tane afacanla.:)

Tuanaycım gözünaydın,hadi bakalım hızlı bir maraton seni beklemekde,sağlıklıca bebeğin büyüsün içinde ve gelsin kollarına inşallah..

Özlemcim seni aramak istiyorum fakat meşgulsündür falan diye rahatsız etmek istemiyorum,inşallah Batum rahatlıkla atlatmıştır operasyonu,dualarım sizinle canım.

Elifcim zaman herşeye iyi geliyor inan bana zamanla unutucaksın ve tekrar deniceksin,hem bukez Allah seni boş çevirmicek,dolup dolup taşıcak kolların inşallah.Allah yardımcın olsun cnm,sana güç kuvvet versin..

Mavicim hem çalışıp hem çocuk bakmak çok zor seni çok iyi anlıyorum,Efenin gece sık uyanmaları diştendir muhtamelen,diş çıkarırken öyle oluyor,hele altlarda anlamıyosunda sonrakiler,azıla,köpekler mahvediyor insanı,Allah yardımcısı olsun Efeninde seninde..

herkese iyi geceler,yarın çokk güzel bir gün olsun,hayırlı cumalar..

mavicim hem çalışıp hem çocuk bakmak zor gerçekten
Allah yardıncın olsun zor ama bu tempoya bir süre sonra alışırsın herhalde

tuanayım gözün aydın canım sıra kalp atışında ne güzel
ben duyduğumda çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu
Allah bu duyguyu öncelikle bizim topiktekiler olmak üzere olmayan herkese yaşatsın

mavicim hem çalışıp hem çocuk bakmak zor gerçekten
Allah yardıncın olsun zor ama bu tempoya bir süre sonra alışırsın herhalde

tuanayım gözün aydın canım sıra kalp atışında ne güzel
ben duyduğumda çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu
Allah bu duyguyu öncelikle bizim topiktekiler olmak üzere olmayan herkese yaşatsın

kızlar hatırlarsanız kist varmı diye doktora gitmiştim geçen cuma doktor bana 2 sağda 2 solda yumurta var diyince sinir olmuştum tedavide neden olmadı onca iğneye uygulamaya 1 yumurtayla başlamıştım neyse gidişatını merak ettim bugün baktırdım biri 16,5 mm diğeri 17,5 mm bana bunları toplamayı teklif ettiler düşünsenize onca femera ve 3000 ünite puregona rağmen 18. günde anca erişmiştim bu aşamaya doğal siklüste 8 günde ulaştım aynı aşamaya düşünebiliyormusunuz ölürmüsün öldürürmüsün pazartesi okul açılıyor ve pazartesi toplayalım diyorlar ancak şu an endometrium 6,7 mm o biraz ince estroform kullanıyorum kalınlaşsın diye bilmiyorum kızlar fikir verin çokta zor olacak bu hafta okullar açılıyor ne yapsam aşılamada yaptırabilirim tüpte off neden kıçımı dönüp işime gücüme bakamıyorum neden bu kararları vermek zorunda kalıyorum

ıssız topik olmuş burası

tuanayım hayırlı olsun saglıkla dogsun meleğin inş

mavicim kolay gelsin biran önce duzene girin inş.

inanamıyorummm aysen aradı ben gormemişim ki senin yazdıgını burpum
bu super bi hbr burpummm harika
kendiliginden gleisen yumurtlaar ne guzel bence tup olsun asılama olmasın sansını artırsın
canım bak kendigiliniden oldukları için onlar kalitelidir rahim kalınlasmasını takma sakın estrofem içersin bant ta kullanırsın super olur
hadi hayırlı olsun cnaım benim
elinden gelen yok vazgecmek mumkun degil ki canım hadi bakalımmmmm hobarey gelsinnnnn
yılbasuna kadar gebe olmayan kalmasınnnn

ah canım keşke tatlım yaaa okadar stres yüklendimki pazartesi iki bölüme birden dersim var izim almaktanda sıkılıyorum birde eğer olursa çarşamba transfer olur
perşembe dersim var direk işe gideceğim zaten yatınca çokmu faydasını gördüm
birde kafama birşey takıldı şimdi biri 16.5 diğeri 17.5 mm doktoru aradım çatlatmayı bugün değil yarın vurulsam bu yumurtalar biraz daha olgunlaşsalarda endometriumda biraz daha kalınlaşsa dedim oda kaçırırız dedi salı günü geç olur dedi pazartesi mutlaka yapalım dedi of nerden çıktı şimdi bu allahım süpriz olsa bari
bebingim inşallah dediğin gibidir ilaçsız gelişen yumurta kalitelidir inşallah birde ben hep şunu görmüşümdür sorunsuz gelişen yumurtadan tedaviler olumlu sonuçlanabiliyor azda olsa 8. günde sorunsuzda büyüdü bu yımırtalar off off ben sürekli kafama iş çıkarıyorum

burpum çok sevindim canım bi umut işte içindeki sesi dinle ve yaptır ama okulda açılıyormuş
sonra pişman olursun bak neden yaptırmadım diye

o kadar ilaca gelişen tek yumurta ama bak şimdi ilaçsız olmuş
benim tüp yaptırdığım dr her ay kadınlar aynı kalitede yumurtlamazlar demişti
benim tüp yaptırdığım ay yumurtalar kalitesiz boş çıkmıştı ondan öyle demişti
yani senin bu ayın kaliteli yumurtladığın aydır inşallah

ayy hadi inşallah bi hobareyy daha gelecek

İyi geceler kızlar,Burpum çok sevindim canım gelişmelere,bence de tüp dene,tüp bebek tedavisnde 14 mm üstü foliküllerin içi genelde dolu çıkarmış,dert etme şu an büyüklüklerini,herşey güzel olacak inşallah.Bilsen ne kadar çok dua ediyorum senin için,Elif için,melek için,gülser için ve bilge için...Rabbim elbet güldürecek yüzümüzü...Normal hayatına devam et zaten transfer sonrası.<benim transferim oldu,hemen tuvalete götürdüler,hiç yatmadım,sonrada yürüyerek hasta odasına yatağa geçtim.Toplam 45 dakika yattım.Ama sadece ben değil,hepimiz öyleydik.Yani Rabbim verecekse,gerisi teferruat...Yolun açık olsun,kelebeğin göbüşüne konsun,sevinçlerimiz çoğalsın inşallahhhhhh

burpcum çok sevindim canım bence de tüp yaptır aşılamadan daha iyi bence
işlerinde yoğun ama belki bebişin gelme vakti gelmiştir
yaptırmazsan sonra pişman olabilirsin hadi hayırlısı bakalım

inşallah canım bu doğru aydır hayatım boyunca her adımımın bir öncesini bir sonrasını milimi milimine hesapladım ve hiç birşeyi rutine bırakmadım herşey hesaplı oldu şu okula gideceğim şu işe gireceğim okul bitecek askere gidecek sonra evleneceğiz çok şükür hepsi planladığım gibi oldu ammaaa şu zaman çocuk yapacağıma gelince işler değişti birde bukadar hesaplıyımdır ama pat galeriye girdik araba aldık çıktık hürriyet emlakta gezerken evimizi gördüm ev almak aklımızdan geçmezken 2 hafta içinde aldık taşındık bile bizim tarzımız hiç değildi ama öyle gelişti biz bile şaştık kendimize
planlı olmamıza planlıyızdır ama böyle önemli kararlarıda çılgınlıklar yaaparak aldık tıpkı bu tedavi gibi kim bilir belki bu sefer olur tıpkı galeriye girip pat diye araba almak gibi merkeze gidip pat diye alıveririz bebişimizi hemde hiç hesapta yokken süpriz olur

duaların için allah razı olsun bizde sizin bebişlerinizin sağlıkları için dua ediyoruz. Transferin ertesi gün okula gitmeyi düşünüyorum zaten mecburum ağır kaldırmam fazla ayakta kalmamaya dikkat ederim ama yurt dışında zaten yatmayı tasvip etmiyorlarmış önceki 3 tedavimde malak gibi yattım ama malesef sonucum hüsrandı iş allaha kalmış yatmaya değil onu anladım seninde dediğin gibi. İnşallah bir süpriz olur tam istediğim ay gene plan program ama en çok hamile kalmak istediğim ay bu ay doğum mayısta yani okul kapandığında olur ama bilmiyorm insanın her istediği olmuyor tabi plan yapmayı bırakmam lazım biran önce :))))))

burpcum çok sevindim canım bence de tüp yaptır aşılamadan daha iyi bence
işlerinde yoğun ama belki bebişin gelme vakti gelmiştir
yaptırmazsan sonra pişman olabilirsin hadi hayırlısı bakalım

Kumar gibi elanazım millet sayısal oynar ben tüp yaptırıyorum biliyorum yaptırmazsam hep suçlu hissedeceğim fsh yükselecek yumurtlamam duracak yakın gelecekte ve ben vaktiyle bu tedaviyi yaptırmadığıma çok pişman olacağım. Bu hafta okul yeni açılıyor biraz o açıdan şanslıyım dersler henüz başlamadı yani olmamam okadar kayıp olmayacak ama içim genede rahat değil. Zaten bir aksilik olmazsa bir yumurta toplama birde transfer günü gitmemeyi düşünüyorum geri kalan günler gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…