geçmiş olsun melekcim iyidir inşallah eşinde
çok üzüldüm gerçekten
semracım sana da kolay gelsin işlerinde
ada yı kreşe aldılar mı daha çok küçük kuzucuk
zasacım Ada için kreş biraz erken olmuş ama sende evde sıkılmışsındır artık
çalışınca sende biraz rahatlarsın
melekcim eşine de geçmiş olsun canım umarım daha iyidir
özlemcim dualarımız Batuyla birlikte hemencecik iyileşsin inşallah
kızlar hatırlarsanız kist varmı diye doktora gitmiştim geçen cuma doktor bana 2 sağda 2 solda yumurta var diyince sinir olmuştum tedavide neden olmadı onca iğneye uygulamaya 1 yumurtayla başlamıştım neyse gidişatını merak ettim bugün baktırdım biri 16,5 mm diğeri 17,5 mm bana bunları toplamayı teklif ettiler düşünsenize onca femera ve 3000 ünite puregona rağmen 18. günde anca erişmiştim bu aşamaya doğal siklüste 8 günde ulaştım aynı aşamaya düşünebiliyormusunuz ölürmüsün öldürürmüsün pazartesi okul açılıyor ve pazartesi toplayalım diyorlar ancak şu an endometrium 6,7 mm o biraz ince estroform kullanıyorum kalınlaşsın diye bilmiyorum kızlar fikir verin çokta zor olacak bu hafta okullar açılıyor ne yapsam aşılamada yaptırabilirim tüpte off neden kıçımı dönüp işime gücüme bakamıyorum neden bu kararları vermek zorunda kalıyorum
inanamıyorummm aysen aradı ben gormemişim ki senin yazdıgını burpum
bu super bi hbr burpummm harika
kendiliginden gleisen yumurtlaar ne guzel bence tup olsun asılama olmasın sansını artırsın
canım bak kendigiliniden oldukları için onlar kalitelidir rahim kalınlasmasını takma sakın estrofem içersin bant ta kullanırsın super olur
hadi hayırlı olsun cnaım benim
elinden gelen yok vazgecmek mumkun degil ki canım hadi bakalımmmmm hobarey gelsinnnnn
yılbasuna kadar gebe olmayan kalmasınnnn
burpum çok sevindim canım bi umut işte içindeki sesi dinle ve yaptır ama okulda açılıyormuş
sonra pişman olursun bak neden yaptırmadım diye
o kadar ilaca gelişen tek yumurta ama bak şimdi ilaçsız olmuş
benim tüp yaptırdığım dr her ay kadınlar aynı kalitede yumurtlamazlar demişti
benim tüp yaptırdığım ay yumurtalar kalitesiz boş çıkmıştı ondan öyle demişti
yani senin bu ayın kaliteli yumurtladığın aydır inşallah
ayy hadi inşallah bi hobareyy daha gelecek
İyi geceler kızlar,Burpum çok sevindim canım gelişmelere,bence de tüp dene,tüp bebek tedavisnde 14 mm üstü foliküllerin içi genelde dolu çıkarmış,dert etme şu an büyüklüklerini,herşey güzel olacak inşallah.Bilsen ne kadar çok dua ediyorum senin için,Elif için,melek için,gülser için ve bilge için...Rabbim elbet güldürecek yüzümüzü...Normal hayatına devam et zaten transfer sonrası.<benim transferim oldu,hemen tuvalete götürdüler,hiç yatmadım,sonrada yürüyerek hasta odasına yatağa geçtim.Toplam 45 dakika yattım.Ama sadece ben değil,hepimiz öyleydik.Yani Rabbim verecekse,gerisi teferruat...Yolun açık olsun,kelebeğin göbüşüne konsun,sevinçlerimiz çoğalsın inşallahhhhhh
burpcum çok sevindim canım bence de tüp yaptır aşılamadan daha iyi bence
işlerinde yoğun ama belki bebişin gelme vakti gelmiştir
yaptırmazsan sonra pişman olabilirsin hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?