Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam herkese çok yazamıyorum evde olmuyoruz genelode olsak ta geç geliyoruz
burp güzel haberine çok sevindim müjdeyi de vereceksin inşallah
efe kucağımda pc ye saldırıyo akşam giricem rahat rahat öpüyorum herkesii

selamlar herkese fırsat bulaıyorm girip yazayım burpcum cok sevındım kendiliginden gelişen bi mucize tamamen kollarına bırakmak gerek belki de ne zamanlamayı düşün ne işleri ne yıl sonu dönem uygun zaman vesaireyi akısına braık hayırlısıyla RAbbim nasip etsin insllah canım

şifa recetem demek gördünüz altın keseni masallah hayırlısıyla kalp atıslarınıd a duyarsn ve kucagnza alırsnz ınsallah
elanazım az kaldı senın de RAbbm saglıkla kucagna almayı nasipe tsin

herkesi öperim ve acilinden giderim bi dakka oturamaz oldum daha yemegim yok bu saat olmus oyy

kızlar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor sabah tüp için gittim doktor önce bakayım dedi endometrium 6 mm yumurtanın biri çatlamış biri çatlamamış anlayacağınız bir cacık olmaz aşılama yapalım dediler genede ama ben hiçbirini istemedim sonucta bende tecrübeliyim artık bu konuda 6 mm lik endometriumla bir cacık olmaz böylece bu macerada sona erdi kendi kendime kızdım neden işime gücüme bakmıyorumda hala uğraşıyorum diye zorlamanın ne alemi var bugün için boşuna izin aldım okadar telefon trafiğiyle uğraştım neyse şimdi işe gidiyorum hepinizi seviyorum canlarım

neden yoksuunuzzzz
herkes nereye kayboldu

burpum niye diyorum sadece.yumurtaaları toplasalar dondursalar olmuyo mu
rahim kalınlasınca konurdu.offff ya
bi gelişmede guzel sonuclanssın ne diyim.

neden yoksuunuzzzz
herkes nereye kayboldu

burpum niye diyorum sadece.yumurtaaları toplasalar dondursalar olmuyo mu
rahim kalınlasınca konurdu.offff ya
bi gelişmede guzel sonuclanssın ne diyim.

bencede herkez nerde forumu 9. sıradan topladım
yumurtanın biri çatlamış biri çatlamamış yani onlardan bir cacık olmazdı bebingim ben artık biliyorumki taş doğurur ben doğuramam ben müzmin bir kısırım 6 yıl oldu dilek olay

burpcum canım ne dıyeyım ki bazen sözler anlamsız kalıyor yasanılanlar yanında Rabbim hepimizi şaşırtacak ezberimizi bozacak mucizelere sahip elbet iş o anı yakalamakta..RAbbim bekletmesin daha fazla dua edebiliyoruz sadece bibrbime..gerisi yasayan yasadıgıyla işte..canımsın ama bunu bil

grmeyi cok istiyorum ama kücük afacan izin vermiyor kucagmda uyuyor yerinde uyumuyor gece de beskte degl benle yatıyor babaya yallah yaptık
benleyken de uykuda emeklıyor sürekli ters dönüyor kaplumbaga misali cevir babam sabaha kadar yerini bulamıyor dana..gündüz de koltuk altı kordiro dolap kapagı derken dötüm yer görmüyo.girsem de ayrıntılı yazamıyorum bi bak cık modunda öyle de olmuyor yarım kalıyor bişeyler..ama diger kızlar nerde hakketen..özlem naptı haberınz var mı kızı aramaya bıle vakıt bulamadm dilerim batu iyidir

umarım herkesler iyidiri..epeydir melegi de göremedim umarım o da iyidir
hepinizi seviiim ve kocaman öpüyorum saglıcakla kalın mutlu ve umutlu..

gunaydınlarrrr
valla burpum dedigin dogru
herkes biyere gitmiş benim haberim yokmuş gibi hissettim ya kac gundur

valla biz seninle moralsiz olup girmicegimiz yerde herkesten cok giriyoz ya

neyse siz kendiniz deneyin 6 yıl oldu dedin de gecen kk dan bi arkadas 9 yıl sonra kendiliginden gebe kaldı 2 asılama 2 tup denemesi var bide :)
sonucta kaderde ne yazıldıysa o yasanıyo

sermestim kolay gelsin canım sana
eskiden ne yazısırdık di mi
biraz daha buyusun kendi kendine oynar belki

bebingim zor bela giriyom gene de yazcakken bısey cıkıyor kalıyor öyle yazısırdık evet ben de özluyorum ama herkes yazmaz oldu kı gelıom gidiıom aynı yerde sayfa hala insanın icinden yazmak gelmıyor öyle olunca da durgun bi döneme mi giridk herkes kendince bişeylere mi küstü anlamadım ben de neyse saglık olsun.

burpcum bende ne diyeceğimi bilemediğim için yorum yapmak istmedim
6 yıl oldu olmadı diye umutsuzluğa kapılma canım benimde 4,5 yılda oldu
hayırlı zamanda olsun inşallah

kızlar ben pek yazamıyorum,çok yoğunum buaralar,3gündür ailece hastaydık,ona rağmen oyun grubuna gittik,geldik,ev iş-üstelikzafer kantini devretti,biraz moralimde bozuk,üstelik ablasıyla eniştesine,yalnız yapamıyormuş,küçük paralarla uğraşamazmış,onun küçük para dediği 2evi rahatça geçindiriyordu ve orası bizim ilk işimizdi.inşaata başlıcakmış,ne biliyim yaa,benim için oaranın manevi değeri çok yüksekti,ilk paramızı orda kazandık,ilk eşyalarımız oradan kazandıklarımızla aldık,sabahın 5inde gitmeme rağmen karnım burnumdayken bikez off demedim,adamın yaptığı beni üzdü.kaç gündür konuşmuyorum,o geldiğinde adayıdaalıp biyerlere gidiyorum taki uyku saatine kadar.nebiliyim iştee,razı değildim ama oldu,hakkımızda hayırlısı olsun.

özlemimle konuştuk dün,batum iyiymiş,annesi onla ilgileniyor..

melekciğimde yazamamaış hiç,sanırım ercan daha iyileşmedi.

sermestim zordur bilirim çocuk peşinde koşmak birşeye benzemez insanın yüreği ağzında feleği şaşar ablamda aynı dertlerden müzdarip anacım sen kocayı şutlama genede adamcağız zaten bunca yıl ayrı kaldı senden birde eslem cadolozunun kazanmasına izin verme ablamda ilk çocuğundan aynı sıkıntıları çekti ikincide internetten bir yöntemle oğlanın kendi yatağında kalabilmesini sağladı önce 1 saat ağlamış sonra yarım saat sonra 10 dakika her ağladığında yanına gidip tensel temas yapıp onun yanında olduğunu hissettirip kendini güvende hissedip yatağında kalmasını sağlayan bir yöntem ama işte birazcık ağlamasına gönlün razı gelecek ablam ilkinde yapamadı ama ikinci olunca artık mecbur kaldı birde ikiz yatak almıştı kek gibi bazanın üzerine koydurunca kule gibi yatağı oldu birazda onun korkusundan yatağına almadı düşerse çok yüksek diye böylece problem çözüldü

sorma bebingim hiç girmeyince aklıma bile gelmeyen şeyler foruma girmemle aklıma geliyor seninde öyledir eminim buna rağmen bunca paylaşımın hatırına girmemezlik yapınca kötü hissediyorum zopalamak lazım kızları benimde aklım özlemde aramakta istemiyorum böyle durumda telefona cevap vermek bile istemez insan çok zor allah beterinden saklasın basit birşey olsada insan bebeğine kıyamaz bir lokma canı var o kuşun allah kolaylıklar versin

dediğin gibi kaderde ne yazıldıysa o oluyor bebingim sonuçta her ay düzenli yumurtam oluyor ovulasyon sticktede çıkıyor eşimin sperm değerleride çok kötü değil. Burada bahsettimmi hatırlamıyorum ama hatırlarsan son tüp tedavisinde 12 milyon sayı yıkamayla 2 milyon çıkmıştı biz 6 yıldır böyle bir sonuç görmemiştik elimizde onlarca spermiogram var en fazla 69 ile 89 milyon arasında değişiyor değerler ki bir ay öncesinde 69 milyon çıkmıştı 1 ayda nasıl 12 milyona düştü diye çok üzülmüştüm hatırlarsan neyse benim opudan 15 gün sonra bir spermiogram daha yaptırdı cüneyt 69 milyon çıktı sayı morfolojide %40 çıktı merkezde 0 çıkmıştı buradada karışıklıkmı oldu diye düşünmüyor değilim biliyorsun bu başıma ilkkez gelmiyor hatta şu son denememde gittiğim merkezdeki doktor yüksek bir ihtimal bir karışıklık olmuş bukadar değişken olmaz diyor anlayacağın bir yıldırım bir yere ikinci kez düştü galiba öyle yada böyle allah böyle uygun görmüş ben hala bebek sahibi olamadım
allah bize sabır ve bebiş versin diyorum bebingim ama daha iyiyim işler öyle yoğğun bastırdıki onlarla boğuşmaktan bazen aman iyiki olmamış diye saçmaladığım bile oluyor

burpcum bende ne diyeceğimi bilemediğim için yorum yapmak istmedim
6 yıl oldu olmadı diye umutsuzluğa kapılma canım benimde 4,5 yılda oldu
hayırlı zamanda olsun inşallah

canım benim doğrusun haklısın ama bizim evliliğimizin 9. yılı ama bizim birlikteliğimizin 15. yılı ve üniversiteden beri bizim hep birlikte olduğumuz çevremiz ciddi anlamda sorguluyor hadi 15 yıldır denemiyoruz 6 yıldır deniyoruz ama artık herkez çocuğumuzun olmadığının farkında bizde farkındayız 15 yıldır birbirimizi seviyoruz ve bir bebeğimizin olmasıda bizim en dooğal hakkımız gibi geliyor ama malesef hayatta herşey planlı olmuyor
dediğin gibi canım hayırlısı olsun inşallah kısmet bu işler biz istediğimiz kadar yırtınalım olmayınca olmuyor olacağı varsa engelleri yıkıp oluyor

burpcum senin dedigin yatır kaldır yöntemi biliorum onu da ama uyku konusunda sarsıntılı denemeler yapamam benm cadı üzerinde zira hatun sadece uyudugunda yemeyi kabul eden bi cins veled:)
beşikte yatıramama nedenim dar gelıyor hatuna uykuda emekledıgı icin saga sola carpıyor park yatak olmasına ragmen yatakla kenarı arasına sıksıtrıyor kendnı kenardan sarkmaya calısıyor kı ıcınde ınce yatak var alt kademeye ındırsem de uyandırp duruyor kendnı cok gezentı hatun saolsun.baba mecbur gıttı biraz gürültücü uyur kendisi kız da bana cekms her sese kulagı kabaran cinsten benle koca yataga bıle sıgmıyor hatun gez babam gez sürekli beni ittiriyor sanki koca insan cok komik hali onu kontrol edp düzeltmekten ben uyuyamıyorum yatakta bıle zabtetmek zor bakalm daha olmazsa bı tek kısılık yatak alıcam bızımkının yanına dayayacagım duvarla.kocaman yatak olur o zaman hep bir yatarız napalım:)

semracım üzülme diyemıyorum erkekler bi anlık denemelere heveslere cabuk kapılıyor ama kadnlar emek verdıgı seyden cabuk vazgecemıyor sen de haklısın tabi dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var hayatta Allah hayırlı helal bol kazanc versn ne dıyeym hayırlısı hakknzda

elanazım nasılsın canımcım ıyı gidioyr umarm hersey

merhaba
herkesiyidir umarım
burpcum bir heves pazartesi hep dua ettim ayşenle konuştuk ki olmamaış aşılama ya da opu hayırlısı dedim
ne diyelim artık zamanı değilmiş bekleyelim bakalım Allahın yazdığı zamanı görürüz inşallah

bende giremedim
annemin günü vardı temizlik hazırlık derken 3 gün olmuş girmeyeli:))
eşim çok hasta oldu içerde hanımlar gün yaptı eşim yattı grip denizi bile odada yatırmadım bulaşmasın diye
kakamızdaki kanda azaldı hergün çıkmıyor çıksada nokta şeklinde
maşallah keyfimiz yerinde tek sıkıntım babadan ahstalık bulaşmaz inşallah

çok iyi fikirmiş tek kişilik yatak takviyesi ile 3 kişilik hale getirmek bence uygula bizim kız yiğen yatakta çapraz yatar yetmezmiş gibi tekme ve tokatla da renk katar uykusuna

eşine geçmiş olsun tatlım
olmadı tatlım malesef ama artık üzülemiyorum bile bir insan nekadar üzülebilirki artık piştim bu konudada

İyi akşamlar kızlar,gelen giden olmuş bayağı,olumsuz bir haber duyunca donup kalıyoruz.Birşey yazasımız gelmiyor,enerjimiz tükeniyor.Burpum ne diyebilirim ki,olsaydı süper olacaktı,ama daha zamanı hala gelmemiş demek ki,ama şunu anladım ki,ne kadar artık istemiyorum desende sen,bu ateşi hiç söndüremeyeceksin ve sen bu kadar umutlu oldukça ki bu kadar olumsuzluğun içinde,kesinlikle Rabbim seni anne yapacak.İyice kuvvetlendi hislerim,ansızın bir sabah kapını çalıverecek güzel haber canım arkadaşım.Lütfen hayatına devam et,ama o sayfayı hiç kapatma...
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın!.."Ekmek almak için bir fırına gidersin,beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin,hoş sohbetsin ya...Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir.Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın.Ama bilemezsin ki,fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek....

Zasacım,inşallah moralin düzelir,eşinle bu iş sorunlarını aşarsınız.Anlaşılan Zafer yaptığı işten çok sıkılmış,değişiklik peşinde,belki de daha çok kazanmak istiyor.Girişimcilik ruhu ve yaşının genç olması belki daha cesaretli yapıyor onu.ne diyelim,hakkınızda hayırlısı olsun,sonra keyifle ve gülerek hatırlayın bugünleri inşallah...

Pıanrım,denisime dikkat et,koru onu babasından,şimdi dayanamaz ısırmak falan ister onu,sakıııııııııııınnnnnnnnnnnn izin verme

Sermestim,senin bu kızzz tam yemelik yaaa,sen yazıyorsun,o canlanıyor gözümde,hareketli bebekler her zaman daha iyidir,kıpır kıpır işte ne güzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…