neden yoksuunuzzzz
herkes nereye kayboldu
burpum niye diyorum sadece.yumurtaaları toplasalar dondursalar olmuyo mu
rahim kalınlasınca konurdu.offff ya
bi gelişmede guzel sonuclanssın ne diyim.
burpcum canım ne dıyeyım ki bazen sözler anlamsız kalıyor yasanılanlar yanında Rabbim hepimizi şaşırtacak ezberimizi bozacak mucizelere sahip elbet iş o anı yakalamakta..RAbbim bekletmesin daha fazla dua edebiliyoruz sadece bibrbime..gerisi yasayan yasadıgıyla işte..canımsın ama bunu bil
grmeyi cok istiyorum ama kücük afacan izin vermiyor kucagmda uyuyor yerinde uyumuyor gece de beskte degl benle yatıyor babaya yallah yaptık
benleyken de uykuda emeklıyor sürekli ters dönüyor kaplumbaga misali cevir babam sabaha kadar yerini bulamıyor dana..gündüz de koltuk altı kordiro dolap kapagı derken dötüm yer görmüyo.girsem de ayrıntılı yazamıyorum bi bak cık modunda öyle de olmuyor yarım kalıyor bişeyler..ama diger kızlar nerde hakketen..özlem naptı haberınz var mı kızı aramaya bıle vakıt bulamadm dilerim batu iyidir
umarım herkesler iyidiri..epeydir melegi de göremedim umarım o da iyidir
hepinizi seviiim ve kocaman öpüyorum saglıcakla kalın mutlu ve umutlu..
gunaydınlarrrr
valla burpum dedigin dogru
herkes biyere gitmiş benim haberim yokmuş gibi hissettim ya kac gundur
valla biz seninle moralsiz olup girmicegimiz yerde herkesten cok giriyoz ya
neyse siz kendiniz deneyin 6 yıl oldu dedin de gecen kk dan bi arkadas 9 yıl sonra kendiliginden gebe kaldı 2 asılama 2 tup denemesi var bide :)
sonucta kaderde ne yazıldıysa o yasanıyo
sermestim kolay gelsin canım sana
eskiden ne yazısırdık di mi
biraz daha buyusun kendi kendine oynar belki
burpcum bende ne diyeceğimi bilemediğim için yorum yapmak istmedim
6 yıl oldu olmadı diye umutsuzluğa kapılma canım benimde 4,5 yılda oldu
hayırlı zamanda olsun inşallah
burpcum senin dedigin yatır kaldır yöntemi biliorum onu da ama uyku konusunda sarsıntılı denemeler yapamam benm cadı üzerinde zira hatun sadece uyudugunda yemeyi kabul eden bi cins veled:)
beşikte yatıramama nedenim dar gelıyor hatuna uykuda emekledıgı icin saga sola carpıyor park yatak olmasına ragmen yatakla kenarı arasına sıksıtrıyor kendnı kenardan sarkmaya calısıyor kı ıcınde ınce yatak var alt kademeye ındırsem de uyandırp duruyor kendnı cok gezentı hatun saolsun.baba mecbur gıttı biraz gürültücü uyur kendisi kız da bana cekms her sese kulagı kabaran cinsten benle koca yataga bıle sıgmıyor hatun gez babam gez sürekli beni ittiriyor sanki koca insan cok komik hali onu kontrol edp düzeltmekten ben uyuyamıyorum yatakta bıle zabtetmek zor bakalm daha olmazsa bı tek kısılık yatak alıcam bızımkının yanına dayayacagım duvarla.kocaman yatak olur o zaman hep bir yatarız napalım:)
semracım üzülme diyemıyorum erkekler bi anlık denemelere heveslere cabuk kapılıyor ama kadnlar emek verdıgı seyden cabuk vazgecemıyor sen de haklısın tabi dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var hayatta Allah hayırlı helal bol kazanc versn ne dıyeym hayırlısı hakknzda
elanazım nasılsın canımcım ıyı gidioyr umarm hersey
merhaba
herkesiyidir umarım
burpcum bir heves pazartesi hep dua ettim ayşenle konuştuk ki olmamaış aşılama ya da opu hayırlısı dedim
ne diyelim artık zamanı değilmiş bekleyelim bakalım Allahın yazdığı zamanı görürüz inşallah
bende giremedim
annemin günü vardı temizlik hazırlık derken 3 gün olmuş girmeyeli:))
eşim çok hasta oldu içerde hanımlar gün yaptı eşim yattı grip denizi bile odada yatırmadım bulaşmasın diye
kakamızdaki kanda azaldı hergün çıkmıyor çıksada nokta şeklinde
maşallah keyfimiz yerinde tek sıkıntım babadan ahstalık bulaşmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?