elanazcım üzülme bosuna benm cadı icin de her ultrasonda kısa olacak dedi doktor ki ölcümler de kısaydı dogudugunda da 49 cm dogdu ki benm boyum normal esiminki oldukca uzun biz uzun beklerken iki ay cok az uzadı ama sonra birden acıldı simdi kendinden önce uzun doganlardan uzun masallah yanı dogumdakıne cok takılma genetik faktörler belirleyici oluyor biseklde uzuyorlar elbet canım üzülme sakın saglıklı olsun
burpcm gecmıs olsun canım hastalarınıza da sana da geldi mi üst üste gelir illa
denizcim aynen dedigin gibi canım özellkle yakınımda olan beni anlayacagını sandıgım insanların şu cümleyi ( yemiyor diyorsun ama.. ) espri mahıyetınde olsa da kurmaları beni sinir etmekten cok yaralıyor artık..ben yalancıymışım gibi ironik bi cümle ama ispat icin ugrasmıycam artık yasayan yasadıgını biliyor neticede Allah vergisi bu da
denizcim ada alıştı okuluna çokda severek gidiyor,saati dolunca gelmek bile istemiyor ağlayarak getiriyorum,en doğru kararı verdiğimize emin olduk böylelikledarısı denizin başına
sermestcim demekki yapı olarak tombik olucak kelebek,ada beslenmesi iyi bir çocuk yediğinide gösteriyor,meememememem diyip duruyor 2 ay sonra bıraktırıcam emmeyi şimdiden alıştırmak istiyorum ama çok zorlanıyoruz,napıcazz bilmem:2:
elanazcım hiç karnındaki gelişimine bakma sonradan öyle bir uzuyolarkiii şaşırıp kalıyorsun,eli ayağı düzgün olsunda varsın minyon olsunaz kaldı nasıl düşünüyorsun doğumunu?kaç kilo aldın?korkuyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?