Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burpum geçmiş olsun cnm,neler olmuşşşşşşşşşşşşş,cüneytede geçmiş olsun dileklerimi bildir tatlımm.

Melekciğim gelmiyorsun artık cnm,özledim seni.ercan nasıl diye merak ediyorum,

özleeeeeem canımbenim valla hep aklımdasın ama fırsat bulamadım affet beni
ne yapıp edip aramam lazımdı
geçecek gidecek inşallah kırılma lütfen üzülme de siteminde haklısın ama iş ve efe aynı anda zorladı azcık hala tam alışabilmiş değilim
çok büyük geçmiş olsun batu çingene değilmi iyileşecek hemen merak etme hiç ameliyatın adı soğuk
ben eşimin varikosel yarasını gördükçe içim sızlar o günler gelir aklıma
çok öp batuyu ve kırılma noooluuuuurrrr

burp geçmiş olsun canım kurtul çabucak inşallaaahhhhh
bundan sonra da hastaneye gebelik kontrolleri için uğra inşallaahhh

denizcim herkes çok gergin ve yorgun yanlış anlaşılmalar olacak tabi
ben canım ne isterse onu paylaşıyorum bi ara tereddütte kalmadım değil ama öyle bunalıyorum ki bazen paylaşmayınca rahat etmiyorum
deniz paşa da batu paşa da iyi olACAK bu günleri vayyy beee diyerek anacağız inşallah

sermestim sorunun cevabını kesin bilmiyorum ama mantık olarak dediğin gibi olması lazım
ücretsiz izin çalışma süresinden sayılmıyo o zaman tayin de isteyemezsin
bu nedir kardeşim sen geliyon eşin gidiyo
ilişkinizi taze tutmak için mi yapıyonuz yoksa
çok güzel bi yere yerleşin musmutlu yaşayın inşallah
efe de alkış bay bay gel gel bi de şıkıdım şıkıdım yapıyo bide ellerini kaldırıp maçta slogan atar gibi tempo tutuyo
deli benim oğlum deliiiiii

yine aynı şeyleri söylicem ama çok yorgunum bennnnnnnn
saçlarım kestirilip boyatılacak bacak alınacak dişlerim felaket hergün biri ağrıyo okulda tonla evrak işi var ve benim hiç mecalim yok
tuanayyy sen bizimle hamileliğimizi paylaştın elanaz da öyle
her şeyi sorduk söylediniz fikirlerinizi ama sizin zamanınızda ben pek giremez oldum bazen aklıma geliyo ama inanın vaktim olmuyo hiç genelde annemde oluyoruz ya da okulda ya da parkta ya da mama yiyo alt değiştiriyo biyerlere tırmanıyo oluyoruz çok öpüyorum sizi ve bebişleriiii

herkese iyi geceleeeerr

sayfalarda kıpırdanma olmuş ama üzücü olmuş.
ben ne desem bilemiyorum.ama su gercek varki hepimiz birbirimizi aramasak ta düşünüyoruz özlüyoruz dua ediyoruz.acısınıda sevincinide yasıyoruz.
ben anne degilim sefkatini bilemem ama.su halimle bile yasadıgınız her sıkıntıya cok üzülüyorum.kendi sıkıntım hafif gibi geliyordur belki size.ama bana cok geliyor.zasa da demiş ya.nerdeyse herkes anne oldu.işte biz bikaç kişi olamadık.sizler paylasın üzüntünüzüde mutlulugunuzda hiç çekinmeyin bence.guclu dostluklarda sır olmaz cunki.ben sıkıntılarımı bazen paylasıyorum ama sizden sakladıgımdan degil paylasmak istemiyorum.çünki paylasıldıkca azalmıyor.deştikçe daha cok acıtıyor.normalmiş gibi hersey yasamaya calısıyorum.dısardan o kadar cok deşen varki acımı.kendi içimdekini bile yasadıkca azaltamıyorum.butun bunlara ragmen cok şükür rabbim diyorum.hiçbirimizin daha buyuk dertleri olmasın.

selam herkese nasılsınız bakalım
bzide iyi gibiyiz hala aynı devam ama benimde suçum var iyi oldu diye peynir yoğurt yedim 2 gün ondan oldu galiba
şimdi kestim yine düzelir inşallah

burpcum çok çok geçmiş olsun hem sana hemde hastanıza inşallah iyi olur işlerin çok yoğunmuş Allah kolaylık versin
kan meselesine gelince bağarsak filmimiz çekildi meckel divertikülü diye bi film 1 saat makinada kaldı temiz çıktı sonucu da
ama daha ileri tetkiki kolonoskopi onu da şimdi yapmak istemiyor dr..ek gıdaya geçene kadar çekebilirmişiz bu durumu sağlığında bişey olmasında dediğin gibi sadece zorlanmadan kaynaklı olsun razıyız

mavicim sende çok yoğunsun kolay gelsin bebeklerimiz büyüyor her gün yeni şeyler keşfediyor denizde
şimdi aynada çok mutluyuz bi ara dönencesindeki tavşanlarla dosttu hatta bi süre idare etmişti 1 saat sesi çıkmadan onlarla konuştu:) ama sarmıyor artık yeni meşgaleler bulmam lazım

özlemcim evimizde olduğumuz için şükeredelim hastane günlerinden sonra inşallah batu paşamızda en kısa zamanda iyileşip beslenmesi de düzene girer

sermestim sen nasılsın yeme savaşları nasıl gidiyor
yemiyor diyorsun ama maşallah eslem kızımıza.)kızacaksın şimdi herkes kesin böyle söylüyordu:)

elanazım sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar?

semracım ada nın okula alışması kolay oldu mu ? memnun mu hayatından ?

bilgecim seni de arayamadım ama kaybedilen her savaşta bir sonraki için tecrübe ve güç kazanıyoruz sende bizimle güçlü olmaya çalış tamam mı..

sevimi de merak ediyorum çok girmedi uzun zamandır onu da arayayım

burpcum sana ve yakınlarına geçmiş olsun canım
umarım biran önce iyileşirler

iyiyim denizcim sen nasılsın
bebiş nasıl büyümüştür biraz
bizim de bugün dr kontrolümüz vardı
bebişin kilosu iyi de boyu kısa dr gelişme geriliği yoktur
minik bir bebek olacak dedi ama benim canım sıkıldı biraz
inşallah sağlıklı boyu kilosu normal bir bebiş olur

elanazcım üzülme bosuna benm cadı icin de her ultrasonda kısa olacak dedi doktor ki ölcümler de kısaydı dogudugunda da 49 cm dogdu ki benm boyum normal esiminki oldukca uzun biz uzun beklerken iki ay cok az uzadı ama sonra birden acıldı simdi kendinden önce uzun doganlardan uzun masallah yanı dogumdakıne cok takılma genetik faktörler belirleyici oluyor biseklde uzuyorlar elbet canım üzülme sakın saglıklı olsun

burpcm gecmıs olsun canım hastalarınıza da sana da geldi mi üst üste gelir illa

denizcim aynen dedigin gibi canım özellkle yakınımda olan beni anlayacagını sandıgım insanların şu cümleyi ( yemiyor diyorsun ama.. ) espri mahıyetınde olsa da kurmaları beni sinir etmekten cok yaralıyor artık..ben yalancıymışım gibi ironik bi cümle ama ispat icin ugrasmıycam artık yasayan yasadıgını biliyor neticede Allah vergisi bu da

denizcim ada alıştı okuluna çokda severek gidiyor,saati dolunca gelmek bile istemiyor ağlayarak getiriyorum,en doğru kararı verdiğimize emin olduk böylelikledarısı denizin başına

sermestcim demekki yapı olarak tombik olucak kelebek,ada beslenmesi iyi bir çocuk yediğinide gösteriyor,meememememem diyip duruyor 2 ay sonra bıraktırıcam emmeyi şimdiden alıştırmak istiyorum ama çok zorlanıyoruz,napıcazz bilmem:2:

elanazcım hiç karnındaki gelişimine bakma sonradan öyle bir uzuyolarkiii şaşırıp kalıyorsun,eli ayağı düzgün olsunda varsın minyon olsunaz kaldı nasıl düşünüyorsun doğumunu?kaç kilo aldın?korkuyormusun?

sermestcim bende bütün gün üzüldüm bebiş kısa olacak diye
akşam dr u aradım çok mu fark var diye dr 1 hafta eksik görünüyor
diyince rahatladım dr um nolur bakma artık şu internete dedi :))
çok inceledikçe sıkıntı yapacak birşeyler buluyoruz galiba
umarım senin kız gibi 49 cm olur hayırlısıyla

inşallah zasacım dediğin gibi sonradan uzar bizim tosuncuk evet sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla
eşimle bende kısa boyluyuz zaten çok uzun olmasını değil de normal olmasını bekliyorum
doğumda spinalle sezeryan olacak canım hayırlısıyla
kiloda almadım maalesef dr sana nasıl kilo aldıracağız diyor
tek tesellim bebişin normal kiloda olması
doğumdan da eskiden daha çok korkardım da bu sıralar pek korkmuyorum sanki

adanın okulu sevmesine de sevindim canım iyi olmuş

SEN YETER Kİ İSTE !

İstediğiniz şey her ne ise OLacağından ve OLdurulacağından emin OLun.

Tarifinizi öylesine güzel yapın ve öylesine yürekten ve inanarak yapınki
...
İsteğiniz yaratıma hazır ve nazır OLsun..

İnanmakla ve istemekle başlar yaratım süreci ...

Bir hadistede denildiği gibi Allah c.c. sen iste kulum ben vereceğim buyurmuştur.

Yani biz OLumlama yapacğız, bana göre bir nevi dua mahiyeti taşımaktadır OLumlalarımız...

Biz istersek OLur yani eğer biz istemeyi bilirsek Yaradan tarafından OLdurulur.

Kelimelerimizi doğru seçelim ve bizim için en hayırlılarını dileyelim OLumlamalarımızda...

Unutmayalım !

Bu evrende hepimize yetecek kadar bol Aşk var !

Hepimize yetecek kadar mekan var !

Hepimize yetecek kadar para var !

Hepimizi koruyup gözeten ve hepimizin OLumlamalarını = dualarını duyan Allah'ı var.

O halde ...

İşimiz Allah'a kalmışsa OLmuş bilin .

tünaydınnnnnnnnnnnnnnn!!!!

tuanycım benim için çokda iyi bir gün değil:)ada dün akşam oyuncağıyla burnuma vurunca bütün gece burun kanamasıyla yattım,bugünde burnumdaki yarayla uğraşıyorum,çocuklar çok alem,ne yapcağımızı şaşırdık,2yaş sendromuymuş bu drumuzla konuştuk sabah,erkenden geldi 2 yaş sendromu başımıza gülsemmi ağlasammı bilemedim

elanazz negüzel yaa hiç kilo almamışsın,en iyisi bencee sonra çok zor veriliyoo hem,emzirirken zaten alırsın onu ye bunu yegerçi emzirirken kilo verenlerde var ben almasamda veremedimde ama 1,5aydır diyetteyim

sermestim boşver yanında konuşanları sen kendin biliyorsun neyin ne olduğunu başkası önemli değil
herkes kendi biliyor ne çektiğini

elanazım hiç kilo almamışsın öyle mi ama ne vermiştin başta ya sonra aldıkların bebişe yaramıştır kısa olmasına da takılma sağlıklı bir bebiş olsun sonra senin sütün öyle bir yarar ki 1.aydan sonraki gelişimine sen bile inanamazsın

tuanayım paylaşımın için çok sağol iyi geldi

ada nın okulu sevmesine sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider

bende çakılıp kaldım kiloda 1 seneye kadar gider diyorlar ama 68 de çakıldım kaldım 60 ile hamile kalmıştım 2.5 ayda doğumla beraber 14 kilo vermişim
bugun sire gittim kuaför moral verdi hem kilo vermişim hem de şişliklerim inmiş çok sevindim
zaten yeni yeni alyansımı takmaya başladım parmağıma girmiyordu nasıl şiştiysem artık..

neyse güzel topaç gibi bi oğluşa değer:)

bugun yine yoğun kanımız vardı doktoru aradım diete devam bozma sakın dedi sağlık ocağına götürmüştüm kilo alımını da söyledim dr güzel dedi o yüzden sıkma artık canını sağlığında sorun yok dedi..ama her bezini açtığımda görünce sinirleniyorum ..

selam kızlar
zasacım çok üzüldüm iyiki burnunun kemiğine denk gelmemiş çok hassas ve hemen kalıcı iz kalabiliyor cadoloz ada 2 yaş sendromunuda ilk defa duydum
ada okulda enerjisini atar sosyalleşir bencede iyi olmuş sürekli değilde 1-2 saat oyun grubu olması çok iyi bencede

elanaz kilo almamanı hiç takma bu bünye meselesi yeterki bebişin alması gereken kiloyu alsın benim ablam ilk bebişinde balon gibi şişti şişti o sıralar doktora yapıyordu hemde çalıştığı okulda yoğundu 8 sene önceydi okadar şiş vücuttan 1 kilo 800 gr lık bir lokma bebiş doğurdu neyseki ablam eski kilosuna bebiş normal kilosuna kısa sürede döndü önemli olan hem bebişin hem annenin sağlıklı olması

deniz bence denizoğlanın birşeyi yok sevimin hamileliğinde kanaması gibi nedensizce popişi kanıyor bir neden mutlaka var ama önemsizki doktorlar hala bulamıyor renkli bir kişiliği var oğlanın yeşil kırmızı mokuna yansıyor işte

bebing aynen anacım kah iyi kah kötüyüm bende ama bu duruma alıştım sabahları ateş basınca umursamıyorum artık tedavi hedeflemiyorum esip herhangi bir adetlede olabilir hiç olmayabilirde eskisi gibi değilim olmadı diye ağlamıyorum ben artık bu bebek meselesinden çok sıkıldım ve mümkün olduğunca uzakta tutmaya çalışıyorum hele şu içinde bulunduğum yoğunluğu görüp içine bir bebek sığdıramazmışım mevlam dağına göre kar veriyormuş diyorum

tuanay istemesini bilmek lazım diyorsun benim bilmediğim kesin yıllarca aman bebekmi allah korusun demiştim allah onları ciddiye almış sonradan fikir değiştirmemi işleme almamış ben şansımı kullanmışım be anacım ama heraman allahtan hayırlısını dilemişimdir demekki hayırlısı böyleymiş benim için belki ilerde soykırım yapacak bir lider doğuracaktım yada birinin canına zarar verecek biri nebliiim butterfly effectmi oldu çok

sevim nerelerde yauvvv

gulimus nursim melek nerdesiniz kızlar yav

özlemim batuda iyileşmiştir inşallah kötü günler geride kaldı seni üzdü ama geçti çok şükür dermansız değildi problemi

sermest artık tik gelmiş sana yemiyor diyorsun ama bebişin öyle gözükmüyormu diyorlar sende sevinsene demekki sağlıklı görünüyor bebişin benim annem babam benim yüzümden nelere maruz kalırlardı bir bilsen hatta hiç unutmam babam göbekliydi sen yiyorsun kızına yedirmiyorsun diye bir arkadaşı şakalaşmıştı ben tabi ciddiye almıştım çocuk aklımla hayır hayır yediriyor ben yiyemiyorum diye açıklama gereği duymuştum nasıl üzülmüştüm ama yemeyen çocuk çok zordur bizim ailenin tüm çocukları aynıdır annem ve ablalarım çok çekmiştir bu dertten allah kolaylık versin saana

mavi yeni okulundan memnunmusun çankırı ve istanbul veletleri arasında fark varmı merak ettim.

bilgede isyan bayrağını çekmiş erken pes ettin bilge dur daha pes etmek için erken durmak yok yola devam

kocişin amcasının durumu kötü beyninde 3 damarda kanama var birde adam 74 yaşında 93 yaşındaki annesi ondan dinç adam çok çökmüş almanyadan gelen emekli maaşı var saçma sapan insanlara vekalet vermiş biri maaşını çekiyor her ay düzenli diğeri bir sürü evini satmış diğeri avukatım demiş ayrı dolandırmış kızları yurtdışında bizde para durumuna müdehale etmek istemiyoruz kocişin halasının yanında kalıyor ama hastaneye yatması gerekiyor altı bezleniyor durumlar karışık babane ayrı halanın kocasıda yeni kalp krizi geçirdi hastaneden bugün çıktı evleri bize uzak biz işte güçteyiz fena kızlar bildiiğiniz gibi değil adamın parası pulu akrabası herşeyi var ama genede derdine deva olmuyor ben kızlarını faceten buldum durumu anlattım doğru düzgün türkçe bilmiyorlar gelin dolandıranlara suç duyurusunda bulunun dedim maaşınıda kurtarın şimdi biz yapsak yarın öbür gün yanlış anlayacaklar amcanın nörolojik durum raporu ile parasının akli salim bir akrabası tarafından yönetilmesi lazım e oda kızlarına düşer bu noktada biz karışmak istemiyoruz onlarda ilgilenirmi bilmiyorum durumlar karışık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…