melekcim seni görmek çok güzel eşine ve sana çok geçmiş olsun canım
benim de doğum kasım sonu gibi görünüyor hayırlısıyla
İyi pazarlar şekerler
Tuanay merhaba
buraya mutlaka ugrarsın gırınce dıye buradan yazıyım dedım cnm. Sen kentte tedavi olmustun, senin embriyona da lazerle yuvalama dıye bır ıslem varmıs o yapıldı mı? yanı kent te standart bu ıslemı yapıyor mu? embriyo zarı ınceltılıyormus ve bu sekılde tutunma daha kolay oluyormus. ben rısklerını de okuyunca korktumo yuzden kentte tedavi gormus bırıne de danısmak ıstedim. çok saol cnm sımdıden
cok tsk ederim canim sagol hadi hayirlisi olsun az kalmis hazirliklar bittimi canim?
Kızlar,şu ara midem gerçekten kötü.1 bardak su içemiyorum.Annemde kalıyorum,çünkü bana bakacak birisi lazım.Çok giremiyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz fıstıklar
melekcim hoşgeldim bitanem.
tuanaycım Allah yardımcın olsun,geçecek,bende az olmuştu ama 4.aydan sonra hiç kalmıyor.
deniz korma,denizin uyku düzeni değişmez,ada'da öyleydi,halada çok fena sayılmaz,yani halime şükür diyorum,daha fenaları var.ada deniz gibiydi,diş dönemlerinde çok uyanırdı,daha sonra 1yaşına doğru hiç uyanmadı,hele akçayda bizle yatar bizle kalkardı,2 aydır falan 5de kalkıyor babasınıistiyor,babası odasına gidi yat kızım geldim diyor uzanıyor odasındaki koltuğa oda yatıyor.senin içinerken 1yaşından sonra gece emzirmelerini azaltıp-bitirdinmi tamamdır.nasıl başlarsa öyle gidiyor.
elanaz çok az kaldı,inş gzl bir doğum olur ve heranını dolu dolu yaşamanı tavsiye ediyorum sana,çok özleniyor sonra..
bizde kısmetse önümüzdeki hafta taşınıyoruz,bu aralar pek gelemeyebiliirm malumm iş çok,şimdiden stresden mide bulantıları yaşıyorum
iyigecelr..
selam herkese melekcim hoşgeldin iyisindir inşallah
denizcim efe ilk zamanlar gece iyi uyurdu dediğim de 3-4 kere kalkardı şimdi feciyiz maşallah denize hep böyle gider inşallah
gündüz uykumuz yok denecek kadar az
ilk 15 gün gündüz iyi uyudu sonrası yarımşar saat 2-3 kere en fazla uyuduğu 1.5 saat aylarca düzelier diye bekledim ama yok
gece uykuları da bozuldu
doktora gitti hafta sonu öksürüyodu göğsü dolmuş balgam varmış ilaç yazdı bi ton neyse
uyumuyo dedim
işe başladın ondandır gündüz yoksun gece de yok olursun d,iye seni kontrol ediyodur diyo
hiç kalkmadan uyuyabilir aslında acıkmaz belki 1 kere kalkar ama seninki huy dedi
yanında yatırsan bu kadar uyanmaz dedi ama nasıl yatırıym çok hareketli beşikte bile eli bi yerde kıçı bi yerde yatağına koyup gidiyorum bi dönüyorum başı yerinde ayaklar
odayı boşuna aldık süsledik püsledik duruyo
hemde uyanınca yerinde bile ağlamıyo oturup öyle ağlıyo hatta geç uyanırsan ayağa dikiliyo
öyle işte ben de böyleymişim bebekken
gece 4 kere uyanınca iyi diyoruz artık
neyse bağırıyo benimki uyumadı uyumadı şimdi de uyku çöktü ağlıyo
iyi geceler herkese
Meleğim,hoşgeldin canım.Çok özledim seni,geri dönüşün süper oldu yani
melekcim hoşgeldim bitanem.
tuanaycım Allah yardımcın olsun,geçecek,bende az olmuştu ama 4.aydan sonra hiç kalmıyor.
deniz korma,denizin uyku düzeni değişmez,ada'da öyleydi,halada çok fena sayılmaz,yani halime şükür diyorum,daha fenaları var.ada deniz gibiydi,diş dönemlerinde çok uyanırdı,daha sonra 1yaşına doğru hiç uyanmadı,hele akçayda bizle yatar bizle kalkardı,2 aydır falan 5de kalkıyor babasınıistiyor,babası odasına gidi yat kızım geldim diyor uzanıyor odasındaki koltuğa oda yatıyor.senin içinerken 1yaşından sonra gece emzirmelerini azaltıp-bitirdinmi tamamdır.nasıl başlarsa öyle gidiyor.
elanaz çok az kaldı,inş gzl bir doğum olur ve heranını dolu dolu yaşamanı tavsiye ediyorum sana,çok özleniyor sonra..
bizde kısmetse önümüzdeki hafta taşınıyoruz,bu aralar pek gelemeyebiliirm malumm iş çok,şimdiden stresden mide bulantıları yaşıyorum
iyigecelr..
melekcim aynı mahallede başka bir eve geçiyoruz canım.sen nasılsın ercan daha iyidir umarım.zafer sorup duruyoo,yılbaşına gelicekler dimi diye:)
melekcim aynı mahallede başka bir eve geçiyoruz canım.sen nasılsın ercan daha iyidir umarım.zafer sorup duruyoo,yılbaşına gelicekler dimi diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?