Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim seni görmek çok güzel eşine ve sana çok geçmiş olsun canım
benim de doğum kasım sonu gibi görünüyor hayırlısıyla

nursimcim taşınmak çok zor canım ama yerleşince de insan acaip rahatlıyor
şimdiden sana kolay gelsin

selam herkese melekcim hoşgeldin iyisindir inşallah

denizcim efe ilk zamanlar gece iyi uyurdu dediğim de 3-4 kere kalkardı şimdi feciyiz maşallah denize hep böyle gider inşallah
gündüz uykumuz yok denecek kadar az
ilk 15 gün gündüz iyi uyudu sonrası yarımşar saat 2-3 kere en fazla uyuduğu 1.5 saat aylarca düzelier diye bekledim ama yok
gece uykuları da bozuldu
doktora gitti hafta sonu öksürüyodu göğsü dolmuş balgam varmış ilaç yazdı bi ton neyse
uyumuyo dedim
işe başladın ondandır gündüz yoksun gece de yok olursun d,iye seni kontrol ediyodur diyo
hiç kalkmadan uyuyabilir aslında acıkmaz belki 1 kere kalkar ama seninki huy dedi
yanında yatırsan bu kadar uyanmaz dedi ama nasıl yatırıym çok hareketli beşikte bile eli bi yerde kıçı bi yerde yatağına koyup gidiyorum bi dönüyorum başı yerinde ayaklar
odayı boşuna aldık süsledik püsledik duruyo
hemde uyanınca yerinde bile ağlamıyo oturup öyle ağlıyo hatta geç uyanırsan ayağa dikiliyo
öyle işte ben de böyleymişim bebekken
gece 4 kere uyanınca iyi diyoruz artık
neyse bağırıyo benimki uyumadı uyumadı şimdi de uyku çöktü ağlıyo
iyi geceler herkese

İyi pazarlar şekerler

Tuanay merhaba

buraya mutlaka ugrarsın gırınce dıye buradan yazıyım dedım cnm. Sen kentte tedavi olmustun, senin embriyona da lazerle yuvalama dıye bır ıslem varmıs o yapıldı mı? yanı kent te standart bu ıslemı yapıyor mu? embriyo zarı ınceltılıyormus ve bu sekılde tutunma daha kolay oluyormus. ben rısklerını de okuyunca korktum o yuzden kentte tedavi gormus bırıne de danısmak ıstedim. çok saol cnm sımdıden

Merhaba canım,evet ben kentte tedavi gördüm,sanıyorum bu işlem herkese değil,yumurta kabuğu kalın olan kişilere uygulanıyor.Eğer sperm ve yumurta kendi kendine döllenemiyorsa,bu uygulamayı yapıyorlar.Doktorum öyle söyledi.Riskli bir işlem olduğunu bilmiyorum.ma ben kent hastanesinden,doktorumdan ve ekibinden çok memnun kaldım.Eğer İzmirde tedavi yapılacaksa,kent en başta tercih edilecekler arasında gelmelidir diye düşünüyorum.Senin içinde hayırlısı olsun,herşey gönlünce olur umarım...

Meleğim,hoşgeldin canım.Çok özledim seni,geri dönüşün süper oldu yani

Kızlar,şu ara midem gerçekten kötü.1 bardak su içemiyorum.Annemde kalıyorum,çünkü bana bakacak birisi lazım.Çok giremiyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz fıstıklar

melekcim hoşgeldim bitanem.

tuanaycım Allah yardımcın olsun,geçecek,bende az olmuştu ama 4.aydan sonra hiç kalmıyor.

deniz korma,denizin uyku düzeni değişmez,ada'da öyleydi,halada çok fena sayılmaz,yani halime şükür diyorum,daha fenaları var.ada deniz gibiydi,diş dönemlerinde çok uyanırdı,daha sonra 1yaşına doğru hiç uyanmadı,hele akçayda bizle yatar bizle kalkardı,2 aydır falan 5de kalkıyor babasınıistiyor,babası odasına gidi yat kızım geldim diyor uzanıyor odasındaki koltuğa oda yatıyor.senin içinerken 1yaşından sonra gece emzirmelerini azaltıp-bitirdinmi tamamdır.nasıl başlarsa öyle gidiyor.

elanaz çok az kaldı,inş gzl bir doğum olur ve heranını dolu dolu yaşamanı tavsiye ediyorum sana,çok özleniyor sonra..

bizde kısmetse önümüzdeki hafta taşınıyoruz,bu aralar pek gelemeyebiliirm malumm iş çok,şimdiden stresden mide bulantıları yaşıyorum

iyigecelr..

mavicim umarım düzelir zamanla ama zor gerçekten uyumayan çocuk
bizim bugun 3. ayımız bitti bundan sonra değişir mi bilmem
uyusunda sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

semracım kolay gelsin sana da taşınmak korkularım arasındadır

adanında uykusu iyiydi hatırlıyorum inşallah bizimde böyle devam eder

Kızlar,şu ara midem gerçekten kötü.1 bardak su içemiyorum.Annemde kalıyorum,çünkü bana bakacak birisi lazım.Çok giremiyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz fıstıklar

tuanaycım sende benim gibi oldun demek çok zor mide bulantısı kilo vermesen bari ben hortlak gibi olmuştum aynaya bakmak istemiyordum ama 12 haftadan sonra düzelmeye başlamıştım 1-2 hafta sonra da kalmamıştı sen de biran önce düzelirsin inşallah

zasacım evet az kaldı canım zaman ne çabuk geçiyor inşallah güzel bir doğum ve sonrası geçiririm
sana da kolay gelsin canım bu sene hepimiz taşındık galiba

hosbulduk canim sagol iyim. anlasilan ufaklik yoruyor seni...

Meleğim,hoşgeldin canım.Çok özledim seni,geri dönüşün süper oldu yani

tsk ederim canim bende sizi özledim hamileligin belirtileri hizla devam ediyor:))))

hosbulduk tatlim hayirdir nereye tasiniyorsunuz? allah kolaylik versin tatlim.

melekcim aynı mahallede başka bir eve geçiyoruz canım.sen nasılsın ercan daha iyidir umarım.zafer sorup duruyoo,yılbaşına gelicekler dimi diye:)

selam iyi günler herkese..

havalar soğudu ilk defa klima açtık
odayı ısıttım denizi yıkadım uyudu şimdi
çok fena oldu ya numaradan çıkan sesler ağlıyor gibi yapmalar sonra da gülmeler

sevimle konuştum bilgisayarı bozukmuş hala hastaları da varmış o yüzden eşi yaptırmaya götürememiş
hepimizi özlemiş mercan da iyiymiş..

kış geldi sanırım
bu ne fırtınadır ne yagmurdur yaaaa
cok usuyorummm
kalorifer zamanımız gelmiş sanırım
cok üşüdüm elim ayagım buz gibi
bebekliler hamileler aman haaa dikkat edin hava deigşimine hasta olmayınnnn
bende bi cacık yok
hep aynı bildiginiz gibi
öptümmmm

selm kızlar çok yazamıcam beiz 5-6 gün annemde kalıcaz onu haber veriym dedim kayınpederim hasta hastanede yatıyo eşim oraya gidecek biz de anneme
efe hala aynı öksürüp duruyodu doktor alerji testi yapmıştı yüksek çıkmış öksürüğü alerjidenmiş
toza parfüme sigara dumanına v.s v.s hassasmış ilaç verdi 6 ay kullanıcaz
mevsim geçişlerinde artarmış
moralim bozuldu ama şükrediyorum yine
elbiseleri hazırlıyorum öptüm herkesi
gelince yazarıım

melekcim aynı mahallede başka bir eve geçiyoruz canım.sen nasılsın ercan daha iyidir umarım.zafer sorup duruyoo,yılbaşına gelicekler dimi diye:)

daha iyim canim ercan daha tam iyilesemedi ayaginda biraz daha sis var canim. Allah nasib ederse yillbasinda ordayiz tatlim biletimizi aldik ama yinede kücük bir sorunumuz var oda en gec 2hafta sonra tam belli olur canim ben sana söylerim sonra:))) kocaman öpüyorum seni:)))

daha iyim canim ercan daha tam iyilesemedi ayaginda biraz daha sis var canim. Allah nasib ederse yillbasinda ordayiz tatlim biletimizi aldik ama yinede kücük bir sorunumuz var oda en gec 2hafta sonra tam belli olur canim ben sana söylerim sonra:))) kocaman öpüyorum seni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…