burp bana tik falan geldigi yok acıkcası benden cok herkese tik gelmiş olmalı ki sürekli beni irdeleyen eleştiren ya da kendince beni teselli ettigini sanan yorumlar alıyorum ve ciddi manada kim olursa olsun isterse anam babam en yakınım ben artık bunları duymak istemiyorum usandım cünkü
kendimi sürekli sorunlu takıntılıymısım gibi hissetmem icin ugrasıyor sanki herkes nedir bu ya kendi yasadıgım zaten benım icimde herkes tutuşmuş bi et pazarlıgına kg hesabına etine buduna mı belli oluyor saglık..herseyın bi anormali bi de normali var ben yasadıgımın normal olmadıgına cocugumun yararına vitaminli seyler alamadıgna üzüldügümü anlatımaya calısyorm hatta farkındaysanız uzun süredir artık anlatmaya da calısmıyorm dile bile getirmiyorum cünkü dipsiz kuyu gibi biseye on sey duymaktan aynı replikleri dinlemekten içim bayıldı artık
ben hasta ruhlu bi insan degilim ki kendim dısındaki insanların cocugum ıcın saglıklı gayet demesine üzüleyim tersini iddaa edip kendimi inandırayım ya da baskalarının ikna edici sözlerine muhtac olacak kadar akılsız aciz de degilim
cok sükür yemese de gayet hareketli akıllı bi kızım var hamdolsun bunun üzüntüsü kadar şükrü de benm içimde zaten yese mutluyum yemese elbet üzülürüm devam sütüyle nereye kadar diye o da..
neyse isteyen istedigini düşünsün içinde ama bana nolur bunla ilgili iyi niyetle oldugunu bildigim cümleler dahi olsa kurmayın
bana yararı olacagını zannettiginiz her söz aksine zarar oluyor bilginize
canım ya insan çocuğu yemeden doymuyor gerçekten, bizimkide yemiyor şeftali denedim yok, elma denedim yok, armut denedim yok, 90cc bir mamayı 1,5 saatte bitiriyoruz, yemeyen çocuk gerçekten çok zor, her tür şaklabanlık yapılıyor ama yooooooook, ııı ııııııııı dedi mi ağzını kilitliyor sıpa aç açabilirsen :)burp bana tik falan geldigi yok acıkcası benden cok herkese tik gelmiş olmalı ki sürekli beni irdeleyen eleştiren ya da kendince beni teselli ettigini sanan yorumlar alıyorum ve ciddi manada kim olursa olsun isterse anam babam en yakınım ben artık bunları duymak istemiyorum usandım cünkü
kendimi sürekli sorunlu takıntılıymısım gibi hissetmem icin ugrasıyor sanki herkes nedir bu ya kendi yasadıgım zaten benım icimde herkes tutuşmuş bi et pazarlıgına kg hesabına etine buduna mı belli oluyor saglık..herseyın bi anormali bi de normali var ben yasadıgımın normal olmadıgına cocugumun yararına vitaminli seyler alamadıgna üzüldügümü anlatımaya calısyorm hatta farkındaysanız uzun süredir artık anlatmaya da calısmıyorm dile bile getirmiyorum cünkü dipsiz kuyu gibi biseye on sey duymaktan aynı replikleri dinlemekten içim bayıldı artık
ben hasta ruhlu bi insan degilim ki kendim dısındaki insanların cocugum ıcın saglıklı gayet demesine üzüleyim tersini iddaa edip kendimi inandırayım ya da baskalarının ikna edici sözlerine muhtac olacak kadar akılsız aciz de degilim
cok sükür yemese de gayet hareketli akıllı bi kızım var hamdolsun bunun üzüntüsü kadar şükrü de benm içimde zaten yese mutluyum yemese elbet üzülürüm devam sütüyle nereye kadar diye o da..
neyse isteyen istedigini düşünsün içinde ama bana nolur bunla ilgili iyi niyetle oldugunu bildigim cümleler dahi olsa kurmayın
bana yararı olacagını zannettiginiz her söz aksine zarar oluyor bilginize
sen neden vazgeçtin ne oldu canım ya, allah miray auzun ömürler versin ne diyeyim....burp canım pes ettim evet ama belki de böylesi hayırlıdır diyorum. herkes belli ki gergin ve üzgün. yapmayın böyle. valla burnumda tüttünüz ama sizi üzmeyeyim diye girmemiştim ama zaten varolan hüzünler ortaya cıkmış dilerim hepiniz her yeni gün bir öncekinden daha iyi olursunuz.
bende 2. dönem vereceğim gibi ilk etapta kayınvalidem gelir 1-2 ay bakar sonra bakımevi yolu gözüküyor gibi inşallah kalırda gerek kalmaz, bakıcılara nedense güvenmiyorum olsada anneannemi çağırıp bakıcının başına dikerim ne yapayım..... ne güzel alışmış kuzum ya... bende emin olacağım bir yer bulurum diyeceğim ama tek bir yer var :)denizcim ada alıştı okuluna çokda severek gidiyor,saati dolunca gelmek bile istemiyor ağlayarak getiriyorum,en doğru kararı verdiğimize emin olduk böylelikledarısı denizin başına
sermestcim demekki yapı olarak tombik olucak kelebek,ada beslenmesi iyi bir çocuk yediğinide gösteriyor,meememememem diyip duruyor 2 ay sonra bıraktırıcam emmeyi şimdiden alıştırmak istiyorum ama çok zorlanıyoruz,napıcazz bilmem:2:
elanazcım hiç karnındaki gelişimine bakma sonradan öyle bir uzuyolarkiii şaşırıp kalıyorsun,eli ayağı düzgün olsunda varsın minyon olsunaz kaldı nasıl düşünüyorsun doğumunu?kaç kilo aldın?korkuyormusun?
çok geçmiş olsun canım cimcime yaramazlıklara başladı desene, canım ben sana şimdiden söyleyeyim bu 2 yaş sendromu var ya 4 yaşında yeniden hortluyor :) hatta buna terrible two diyorlar yani berbat 2 düşün yani, tam zıtlaşma dönemi bu ve herşeye kocaman bir hayırın olduğu devre , sen ağlamalarına falan dayan 2 dk sonra vazgeçer, ve seçenekler sun şunu yiyelim mi deme kesin hayır der, atıyorum köfte mi yiyelim balık mı gibi sor ,bunu her alanda uygula yoksa hep ıııı ya da hayır der :)))tünaydınnnnnnnnnnnnnnn!!!!
tuanycım benim için çokda iyi bir gün değil:)ada dün akşam oyuncağıyla burnuma vurunca bütün gece burun kanamasıyla yattım,bugünde burnumdaki yarayla uğraşıyorum,çocuklar çok alem,ne yapcağımızı şaşırdık,2yaş sendromuymuş bu drumuzla konuştuk sabah,erkenden geldi 2 yaş sendromu başımıza gülsemmi ağlasammı bilemedim
elanazz negüzel yaa hiç kilo almamışsın,en iyisi bencee sonra çok zor veriliyoo hem,emzirirken zaten alırsın onu ye bunu yegerçi emzirirken kilo verenlerde var ben almasamda veremedimde ama 1,5aydır diyetteyim
allahım bende diyetteyim ve 9 kilo verdim daha o kadar çok kisermestim boşver yanında konuşanları sen kendin biliyorsun neyin ne olduğunu başkası önemli değil
herkes kendi biliyor ne çektiğini
elanazım hiç kilo almamışsın öyle mi ama ne vermiştin başta ya sonra aldıkların bebişe yaramıştır kısa olmasına da takılma sağlıklı bir bebiş olsun sonra senin sütün öyle bir yarar ki 1.aydan sonraki gelişimine sen bile inanamazsın
tuanayım paylaşımın için çok sağol iyi geldi
ada nın okulu sevmesine sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider
bende çakılıp kaldım kiloda 1 seneye kadar gider diyorlar ama 68 de çakıldım kaldım 60 ile hamile kalmıştım 2.5 ayda doğumla beraber 14 kilo vermişim
bugun sire gittim kuaför moral verdi hem kilo vermişim hem de şişliklerim inmiş çok sevindim
zaten yeni yeni alyansımı takmaya başladım parmağıma girmiyordu nasıl şiştiysem artık..
neyse güzel topaç gibi bi oğluşa değer:)
bugun yine yoğun kanımız vardı doktoru aradım diete devam bozma sakın dedi sağlık ocağına götürmüştüm kilo alımını da söyledim dr güzel dedi o yüzden sıkma artık canını sağlığında sorun yok dedi..ama her bezini açtığımda görünce sinirleniyorum ..
allahım dermansız dert vermesin ,şükür geçti gitti ama deldi geçtiselam kızlar
zasacım çok üzüldüm iyiki burnunun kemiğine denk gelmemiş çok hassas ve hemen kalıcı iz kalabiliyor cadoloz ada 2 yaş sendromunuda ilk defa duydum
ada okulda enerjisini atar sosyalleşir bencede iyi olmuş sürekli değilde 1-2 saat oyun grubu olması çok iyi bencede
elanaz kilo almamanı hiç takma bu bünye meselesi yeterki bebişin alması gereken kiloyu alsın benim ablam ilk bebişinde balon gibi şişti şişti o sıralar doktora yapıyordu hemde çalıştığı okulda yoğundu 8 sene önceydi okadar şiş vücuttan 1 kilo 800 gr lık bir lokma bebiş doğurdu neyseki ablam eski kilosuna bebiş normal kilosuna kısa sürede döndü önemli olan hem bebişin hem annenin sağlıklı olması
deniz bence denizoğlanın birşeyi yok sevimin hamileliğinde kanaması gibi nedensizce popişi kanıyor bir neden mutlaka var ama önemsizki doktorlar hala bulamıyor renkli bir kişiliği var oğlanın yeşil kırmızı mokuna yansıyor işte
bebing aynen anacım kah iyi kah kötüyüm bende ama bu duruma alıştım sabahları ateş basınca umursamıyorum artık tedavi hedeflemiyorum esip herhangi bir adetlede olabilir hiç olmayabilirde eskisi gibi değilim olmadı diye ağlamıyorum ben artık bu bebek meselesinden çok sıkıldım ve mümkün olduğunca uzakta tutmaya çalışıyorum hele şu içinde bulunduğum yoğunluğu görüp içine bir bebek sığdıramazmışım mevlam dağına göre kar veriyormuş diyorum
tuanay istemesini bilmek lazım diyorsunbenim bilmediğim kesin yıllarca aman bebekmi allah korusun demiştim allah onları ciddiye almış sonradan fikir değiştirmemi işleme almamış ben şansımı kullanmışım be anacım ama heraman allahtan hayırlısını dilemişimdir demekki hayırlısı böyleymiş benim için belki ilerde soykırım yapacak bir lider doğuracaktım yada birinin canına zarar verecek biri nebliiim butterfly effectmi oldu çok
sevim nerelerde yauvvv
gulimus nursim melek nerdesiniz kızlar yav
özlemim batuda iyileşmiştir inşallah kötü günler geride kaldı seni üzdü ama geçti çok şükür dermansız değildi problemi
sermest artık tik gelmiş sana yemiyor diyorsun ama bebişin öyle gözükmüyormu diyorlar sende sevinsene demekki sağlıklı görünüyor bebişin benim annem babam benim yüzümden nelere maruz kalırlardı bir bilsen hatta hiç unutmam babam göbekliydi sen yiyorsun kızına yedirmiyorsun diye bir arkadaşı şakalaşmıştı ben tabi ciddiye almıştım çocuk aklımla hayır hayır yediriyor ben yiyemiyorum diye açıklama gereği duymuştum nasıl üzülmüştüm ama yemeyen çocuk çok zordur bizim ailenin tüm çocukları aynıdır annem ve ablalarım çok çekmiştir bu dertten allah kolaylık versin saana
mavi yeni okulundan memnunmusun çankırı ve istanbul veletleri arasında fark varmı merak ettim.
bilgede isyan bayrağını çekmiş erken pes ettin bilge dur daha pes etmek için erken durmak yok yola devam
selam herkese nasılsınız bakalım
bzide iyi gibiyiz hala aynı devam ama benimde suçum var iyi oldu diye peynir yoğurt yedim 2 gün ondan oldu galiba
şimdi kestim yine düzelir inşallah
burpcum çok çok geçmiş olsun hem sana hemde hastanıza inşallah iyi olur işlerin çok yoğunmuş Allah kolaylık versin
kan meselesine gelince bağarsak filmimiz çekildi meckel divertikülü diye bi film 1 saat makinada kaldı temiz çıktı sonucu da
ama daha ileri tetkiki kolonoskopi onu da şimdi yapmak istemiyor dr..ek gıdaya geçene kadar çekebilirmişiz bu durumu sağlığında bişey olmasında dediğin gibi sadece zorlanmadan kaynaklı olsun razıyız
mavicim sende çok yoğunsun kolay gelsin bebeklerimiz büyüyor her gün yeni şeyler keşfediyor denizde
şimdi aynada çok mutluyuz bi ara dönencesindeki tavşanlarla dosttu hatta bi süre idare etmişti 1 saat sesi çıkmadan onlarla konuştu:) ama sarmıyor artık yeni meşgaleler bulmam lazım
özlemcim evimizde olduğumuz için şükeredelim hastane günlerinden sonra inşallah batu paşamızda en kısa zamanda iyileşip beslenmesi de düzene girer
sermestim sen nasılsın yeme savaşları nasıl gidiyor
yemiyor diyorsun ama maşallah eslem kızımıza.)kızacaksın şimdi herkes kesin böyle söylüyordu:)
elanazım sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar?
semracım ada nın okula alışması kolay oldu mu ? memnun mu hayatından ?
bilgecim seni de arayamadım ama kaybedilen her savaşta bir sonraki için tecrübe ve güç kazanıyoruz sende bizimle güçlü olmaya çalış tamam mı..
sevimi de merak ediyorum çok girmedi uzun zamandır onu da arayayım
bende kendimi yorgun hissettiğim için ,yalnız kalmaya ihtiyacım oluduğu için girmedim, zaten zamanımda olmadı o da ayrı ama ben yokken bayağı şeyler olmuş :)
tuanayım pıtpıtları duymuş allahıma binlerce şükür, doğumuda kutlayacağız inşallah burada...
mavişim canım biliyorum seni sağolasın mesajını aldım , sende yoğunsun anlıyorum ,bende 2. dönem ne yapacağım şaşırdım ,şubat dönemi tayininide kaldırdı bu bakan offf offfffff çok pis küfür edesim var....
elanaz canım sen ne dersen de konu evladın olunca üzülüyorsun ve ister istemez sevdiklerinden birşeyler bekliyorsun, bak sen şimdiden boyu kısa mı diye evhamlanmaya başlamışsın ki benim halimi düşün tekrar istersen :)
semracım geçmiş olsun canım Ada 2 yaş sendromuna biraz erken başlamış kolay gelsin sana
gelemedim kaç gündür ama çok da ilerlememiş sayfalar yine durgunluk çökmüş anlaşılan
melekcim seni gördüğüme çok sevindim canım paşamız iyi keyfi yerinde kan olayımız bir var bir yok işte normal geliyor artık
tek tesellimiz kilo alımı ve sağlığı Allaha şükür
sen nasılsın yoğunluğun azalmış eşine çok çok geçmiş olsun
neurimcim kolay gelsin sana evde eşya açmadan oturmak zordur kesin
bebişlerden ayrı kalmak da gerçekten çok zor çalışan anne olmanın tek zorluğu bence ayrı olmak yoksa diğer zorluklar yogunluklar geçer gider
anneme bırakıp çarşıya bile çıkınca eve zor atıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?