Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp bana tik falan geldigi yok acıkcası benden cok herkese tik gelmiş olmalı ki sürekli beni irdeleyen eleştiren ya da kendince beni teselli ettigini sanan yorumlar alıyorum ve ciddi manada kim olursa olsun isterse anam babam en yakınım ben artık bunları duymak istemiyorum usandım cünkü
kendimi sürekli sorunlu takıntılıymısım gibi hissetmem icin ugrasıyor sanki herkes nedir bu ya kendi yasadıgım zaten benım icimde herkes tutuşmuş bi et pazarlıgına kg hesabına etine buduna mı belli oluyor saglık..herseyın bi anormali bi de normali var ben yasadıgımın normal olmadıgına cocugumun yararına vitaminli seyler alamadıgna üzüldügümü anlatımaya calısyorm hatta farkındaysanız uzun süredir artık anlatmaya da calısmıyorm dile bile getirmiyorum cünkü dipsiz kuyu gibi biseye on sey duymaktan aynı replikleri dinlemekten içim bayıldı artık
ben hasta ruhlu bi insan degilim ki kendim dısındaki insanların cocugum ıcın saglıklı gayet demesine üzüleyim tersini iddaa edip kendimi inandırayım ya da baskalarının ikna edici sözlerine muhtac olacak kadar akılsız aciz de degilim
cok sükür yemese de gayet hareketli akıllı bi kızım var hamdolsun bunun üzüntüsü kadar şükrü de benm içimde zaten yese mutluyum yemese elbet üzülürüm devam sütüyle nereye kadar diye o da..
neyse isteyen istedigini düşünsün içinde ama bana nolur bunla ilgili iyi niyetle oldugunu bildigim cümleler dahi olsa kurmayın
bana yararı olacagını zannettiginiz her söz aksine zarar oluyor bilginize

bu konuyu neden bukadar büyütüyorsun hassas noktan olmuş belli ben sadece bunu anladığımı ifade ettim hiç bir şekilde görüş almak istemediğin bu konuda savunma mekanizması geliştirmişsin ve direk devreye sokuyorsun asla kötü niyetle söylemedim niye söyliyeyimki
bukadar işimin gücümün arasında vakit ayırıp hal hatır sormak istemiştim ama beni nasıl pişman ettin anlatamam insan böyle durumlarla karşılaşınca içinden buraya girmek gelmiyor
ben neler atlattım benimde alındığım hassas noktam olan eleştiriler oldu ama kötü niyetli olmadığını bildiğim için çıkışmadım gerçekten çok şaşırdım

burp canım pes ettim evet ama belki de böylesi hayırlıdır diyorum. herkes belli ki gergin ve üzgün. yapmayın böyle. valla burnumda tüttünüz ama sizi üzmeyeyim diye girmemiştim ama zaten varolan hüzünler ortaya cıkmış dilerim hepiniz her yeni gün bir öncekinden daha iyi olursunuz.

benim nazarımda büyüttüğüm bişey yok size göre büyütüyorsam evet hassas bir konu olduğunun artık anlaşılması için
anlamaya çalışmanızı anlarım bunu yaparken uygun ifadeler kullanılınca tabi hala yorumlayıs seklinde hüküm giydirir gibi bir tarz olunca (savunma mekanizması yapmısın tik yapmısın vb) dogal olarak benm de hissettigim seyleri dile getirmem anormal olmasa gerek
herkesin kendince mühim meşgaleleri var bu hengamede burda dostluk adına zaman ayırıyoruz hepimiz kıymetli vakitlerimzden degil mi
acıkcası aynı sekılde ben de en anlasılacagımı umdugun yakınım buldugum insanlarla hep aynı hayal kırıklıgını yasayınca girmek istemiyorum ki daha evvel de belirttim zannediyorum bu hislerimi.
ayrıca kötü niyetli olmadgınızı bildigim iyi niyetli söylemlerin beni yaraladıgını özellkle belrtmiştim mesajımda
beni anlamanız icin yasadıgımı yasayıp hergün en az üç kişiden bu şekilde ithama maruz kalmanız gerek ki allah düşmanıma vermesin diye hep duamdır

bugüne dek burada herkes neye alındı gücendi kızdı ise yazdı biseklde ikidir ben dile getrdigimde nedense hissiyatım baska sıfatlara maruz kalıyor bu da ayrı bi takdire şayan durum oldu nazarımda

bişeylerin benm için önemli oldugu bir dostluk ortamı oldugu icin kendimi ifade etmek istemiştim zira dostun dediklerinin can yakışı daha cok koyuyor
neyse daha bisey demek istemiyorum zira gereksiz uzuyor unutun gitsin bi önemi yok nasılsa

Son düzenleme:
canım ya insan çocuğu yemeden doymuyor gerçekten, bizimkide yemiyor şeftali denedim yok, elma denedim yok, armut denedim yok, 90cc bir mamayı 1,5 saatte bitiriyoruz, yemeyen çocuk gerçekten çok zor, her tür şaklabanlık yapılıyor ama yooooooook, ııı ııııııııı dedi mi ağzını kilitliyor sıpa aç açabilirsen :)
sana birde sorum olacak ben şimdi ücretsiz izindeyimde bu dönem hizmetten sayılmıyor değil mi?
sen neden vazgeçtin ne oldu canım ya, allah miray auzun ömürler versin ne diyeyim....
bende 2. dönem vereceğim gibi ilk etapta kayınvalidem gelir 1-2 ay bakar sonra bakımevi yolu gözüküyor gibi inşallah kalırda gerek kalmaz, bakıcılara nedense güvenmiyorum olsada anneannemi çağırıp bakıcının başına dikerim ne yapayım..... ne güzel alışmış kuzum ya... bende emin olacağım bir yer bulurum diyeceğim ama tek bir yer var :)
çok geçmiş olsun canım cimcime yaramazlıklara başladı desene, canım ben sana şimdiden söyleyeyim bu 2 yaş sendromu var ya 4 yaşında yeniden hortluyor :) hatta buna terrible two diyorlar yani berbat 2 düşün yani, tam zıtlaşma dönemi bu ve herşeye kocaman bir hayırın olduğu devre , sen ağlamalarına falan dayan 2 dk sonra vazgeçer, ve seçenekler sun şunu yiyelim mi deme kesin hayır der, atıyorum köfte mi yiyelim balık mı gibi sor ,bunu her alanda uygula yoksa hep ıııı ya da hayır der :)))
allahım bende diyetteyim ve 9 kilo verdim daha o kadar çok ki ((( 68 olsam daha ne isterim ya...
allahım dermansız dert vermesin ,şükür geçti gitti ama deldi geçti

öyle canım ya hastane günleri resmen kabustu allahım sen orada olanlara yardım et.....

bende kendimi yorgun hissettiğim için ,yalnız kalmaya ihtiyacım oluduğu için girmedim, zaten zamanımda olmadı o da ayrı ama ben yokken bayağı şeyler olmuş :)
tuanayım pıtpıtları duymuş allahıma binlerce şükür, doğumuda kutlayacağız inşallah burada...

mavişim canım biliyorum seni sağolasın mesajını aldım , sende yoğunsun anlıyorum ,bende 2. dönem ne yapacağım şaşırdım ,şubat dönemi tayininide kaldırdı bu bakan offf offfffff çok pis küfür edesim var....

elanaz canım sen ne dersen de konu evladın olunca üzülüyorsun ve ister istemez sevdiklerinden birşeyler bekliyorsun, bak sen şimdiden boyu kısa mı diye evhamlanmaya başlamışsın ki benim halimi düşün tekrar istersen :)

kızlar günaydın.meleğin hepinize selamı var biraz kendiside rahatsızmış,iş sorunları yaşıyorlarmış,iyi olunca yazıcak.

Merhaba kızlar,herkes iyidir umarım,ben sürekli yatıyorum,sürekli midem bulanıyor,ama çok şükür herşeye rağmen,beni tek üzen hiçbirşey yiyememem,neyse geçecek inşallah bugünlerde hayırlısyla,kendinize iyi bakınnn

selam daha yeni gelebildim annemlerdeydim bugün okul yok bize:=)))istanbul un kurtuluşu
sabah hastaneye gittim arasıra tbaş dönmesi oluyodu kan değerleri vitaminler bakıldı hepsi çok iyi şükür hamile kaLMADAN ÖNCEKİNDEN BİLE İYİ
şeker yüklemem yapıldı şeker bırakıp gitmiş beni doktor gayet sağlıklısın ddi saçlarımı kestirdim boyattım eve geldik
sadece dişlerim kaldı bi dişçiye gitsem 6 ayda anca düzeltir dişlerimi :))))))
efe ayağa kalkmaya başladı koltuktan tutunup kalkıyo ve 1-2 adın gi,diyo tabi tutunarak
efe ağşıyo gelicem somnra

özlemcim seni çok iyi anlıyorum üzülmeni sevdiklerinden ilgi beklemeni de anlıyorum haklısın hepimiz bekliyoruz bende beklemiştim ama birbirimize kırılmaya da gerek yok onu söylemek istemiştim

semracım geçmiş olsun canım Ada 2 yaş sendromuna biraz erken başlamış kolay gelsin sana

uyutamadım 1 saattir babasına devrettim
ciddi anlamda uyku sorunumuz var çözüm bulamıyorum gece 10 kere uyanıyo salla salla haşat oluyoruz artık kesintisiz uyuyablirmiş ama yok yok yok gündüz alıştık bi şekilde zaman geçiyo ama gece çok fena çıkmazdayım resmen
bi sorunu da yok alışkanlık oldu gözlerinin önü kıpkırmızı
sanırım çocuk büyüdükçe sorunları da büyüyo

burp burdaki öğrenciler feci güya iyi okuldayım veliler fazla ilgili çocuklar daha şımarık ve mevcut fazla 38 kişi anamı ağlatıyolar
evde çocuk okulda çocuk geberiyorum

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler dişlerim ağrıyo hepsi((

semracım geçmiş olsun canım Ada 2 yaş sendromuna biraz erken başlamış kolay gelsin sana

elanazcım sağol cnm,şimdikilerin hepsi böyle cnm,haziran anneleriyle konuşuyoruz hep aynı,erken olgunlaşmaya çalışan meyvelerimiz onlar bizlerin:)

slm kızlar nasılsınız görev younluğu iş yoğunluğu ve elanın biraz rahatsızlığı hep üst üste gelince pek gelemedim...ama çok yorgunum...bir ay sonra lojmanlar teslim oluyor ve taşınıcaz kısıtlı eşya açtığım için çok bunalıyordum inş sere sserpe oturucaz yakında...süt iznimde yarıya düşüyor bu haftadan sonra bilmiyorum ne yapıcam kızımı çok özlüyordum şimdi hepten kavrulucam.....

Günaydinlar fistiklar

Nasilsiniz? Hayat nasil gidiyor güzellik?

Ben sonunda gelebildim araniza inanin hepinizi cok özledim kosusturmacalarim azaldi sonunda allahtan bisey cikmazsa carsamba gününe kadar hepisi bitecek:)))

Yazilanlrin hepsini okuyamacagim malesef kusura bakmayin lütfen

Ilbatum: coook coook gecmis olsun canim batusum nasil simdi? umarim kötü günlerin geride kalmistir tatlim.

semracgim gecmis olsun canim malesef böyle ufak tefek seyler olacak tatlim sen dikkat et kendine boncugumun okulu sevmesinede cook sevindim tatlim, resimlerine baktim baya büymüs canim ya masallah.

nursimcigim malesef hayatta kosusturmacalar hic bitmiyor biri biter derken diyeri basliyor tatlim insallah en kisa zamanda rahata kavusursunuz lojmaninizda hayirli olsun canim.

mavisim cocuklarin bi cogunda ya uyku sorunu oluyor yada yemek yeme sorunu oluyor canim insallah bu dönem cabuk gecer tatlim.

denizcigim nasilsin tatlim? pasamizda iyimi artik? bigün yasadiklarin o zor günlerinin hepsini unutacaksin inan bana..

tunayim taze anne adayi nasilsin kuzum? hersey yolundami? buarada ticekrin hayirli ugurlu olsun tatlim..

brupcugum sizede cok gecmis olsun tatlim allah acil sifalar versin tatlim sagliginiz sihatiniz nasil?

bebing canim sen nasil oldun?

sermestcigim sen nasilsin tatlim? masallah eslemcigim büymüs ve yaramazliklarada full devam:)))

elanazcigim senin dogum ne zaman tatlim? kilo almiyorum diyede dert etme canim önemli olan bebisinin sagligi...

sevim sen nerelere kayboldun tatlim yine?

bilgecigim nasilsin güzelim hersey yolundami?

balcigim canim nasilsin? kistlerin gittimi tatlim kurtuldunmu su sorundan?

umarim hic birinizi unutmamisimdir...

gelemedim kaç gündür ama çok da ilerlememiş sayfalar yine durgunluk çökmüş anlaşılan

melekcim seni gördüğüme çok sevindim canım paşamız iyi keyfi yerinde kan olayımız bir var bir yok işte normal geliyor artık
tek tesellimiz kilo alımı ve sağlığı Allaha şükür

sen nasılsın yoğunluğun azalmış eşine çok çok geçmiş olsun

neurimcim kolay gelsin sana evde eşya açmadan oturmak zordur kesin
bebişlerden ayrı kalmak da gerçekten çok zor çalışan anne olmanın tek zorluğu bence ayrı olmak yoksa diğer zorluklar yogunluklar geçer gider
anneme bırakıp çarşıya bile çıkınca eve zor atıyorum kendimi

mavicim doğduğunda ,ilk aylar da böyle miydi efe?gece çok uyanır mıydı ?
Allah kolaylık versin gece uyumayan çocuk çok zordur hele benim gibi uykusuzluğa dayanamayan biri için
Allah dağına göre kar veriyor diyorum eşime nazar değmesin denizin uykusu gece de gündüz de çok iyi
gece 1 kere uyanıyor o da acıkmasa uyanmaz yani ellerini emerken ses çıkartıyor şapır şupur ona uyanıyorum bende:))
ama öfkemiz fena sabırsız meme ağzına gelmezse basıyor çığlığı

buna cok sevindim tatlim allah bidaha yasatmasin canim.

gecmis olsun dileklerin icinde cok tsk ederim canim ben daha iyim canim B12 ve D vitamin eksiligi varmis igne vuruyorlar bu persembe son allahtan kurtuluyorum ignelerden sevincliyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…