elanazım benim kangurubumda aynı ben kan veririm sana bebişimiz sağlıkla gelsin ama kan ilacını kullandığın sürece isal devam ediyor ben doğuma kadar bi kabızlık bi isal gittim doğumdan sonrada 5gün kabızlık çektim sonra bi korkuyla anında çıktım mercanı sarılık yüzünden makinaya bağladılar durumu kötüleşti değeri düşcene yükseliyor dedi hemşire ben o korkuyla nasıl wc yetiştim bilmiyorum ama korkum bi o işe yaradı şimdi gülüyorum ama ozaman çok kötüydü allahım kimseye yaşatmasın
elanazcım geçmiş olsun çok dikkat et kendine zaten zayıfsın
annemim kan grubundan senin ki de
inşallah gerek kalmaz kana falan sen toparlarsın
az kaldı gerçekten heyecanlıyım çok geçen gün yeni doğmuş bebek gördüm ben yine doğurmak istiyorum dedim ya
Allah verirse neden olmasın 1 yaşını geçsin düşüncem değişmezse istiyorum inşallah Rabbim verir
elanazım merak etme çok ağlıyor sun hemde ne çok o duygu ap ayrı ben ameliyat masasında hıçkırahıçkıra ağlamışım dr ve hemşireler seni bu kadar kim korkuttu sağlıklımı ne olur doğruyu söyleyin kız dimi diye ağlamışım kız çoçuğunu çok istiyordum ve sağlıklı olmasını tabi allahım tüm annelerin çoçuğunun sağlığını versin inş sende çok ağlıyacaksın canım ama allah hep böyle şeylere ağlatsın inş
meleğim yılbaşında ne kadar kalcaksınız türkiyede inş bu sefer görürüm bi sorun çıkmazda gerçi belayı çeken bir mıklatıs var bizde ama
selam millet nasılsınız bakalım?
biz oğluşumla boğuşuyoruz sürekli mızmız devam ediyor hala,sanırım diş çıkaracak ,elleri sürekli ağzında,huzursuz,gerçi ateşi falan yok ama ne bileyim ya.... daha damaklardada öyle bariz bir belirti yok ama .... benimkide yemiyor ısrarla yemiyor zaten zayıf ne yapacağımı şaşırdım ya...
mavi ya neymiş o ridef mi redif mi neyse? yine bulmuşlar desene gıcık birşeyler
meleğim canım benim sende gelmişsin çok sevindim.....
elanaz az kaldı değil mi, hazırlıklar tamam mı?
pınarcım maşallah deniz paşaya inşallah hep böyle devam eder......
semra ne yaptı ya arayacağım unutuyorum hep......
sevim gelmiş nihayet nerelerdeydin kız sen özledik......
bebing senin işler ne alemde bakalım, nasıl gidiyor satışlar?
ayşen hamişlik nasıl hala bulantın var mı ? geçmiştir inşallah...
sermest canım senin afacan yaramazlık derdinde deil mi benimkide kesin böyle olacak :)))
gulimus taze annemiz bizim dikkat et kendine fıstık.......
selam kızlar.ben geldim,çok şükür tek parça halindeyim halayerleştim ama zor oldu.kadınlarla birlikde bende temizliğe girişince elimde eldiven olmasına rağmen tuzruhu kullanınca eldiven içinde ellerim pişmiş,şuan ellerim kaşınma aşamasında,doktora gittim şok oldular.günerce yatamadım ellerimin ağrısında,ben hiç farketmedim bile iş yaparken.bolca bepanten sürerek atlatıyorum,mecbur kalınca ada 3gün tam gün kaldı yuvada Allahdan o sorun çıkarmadı.gayet mutluydu,ama bu aralar meme olayı beni iyice sıkmaya başladı,her dakka meme-meme,çok yoruluyorum,ama genel olarak iyiyim.deprem ve şehitler günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkilendim.Allah sabırlar versin..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?