Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevimcim senin kızın sarılığı sana yaramış :))
bende ishal devam etse de kan ilacına devam edicem artık yapacak birşey yok

inşallah toparlanırım denizcim
geçen gün hastanede yeni doğan bir bebek çıktı ameliyathaneden
acaip duygulandım ve ağlamaya başladım
doğumda kesin ağlayacağım bu gidişle
son 3 aya girince ağlamalarım başladı ne güzel çok ağlamadım diye düşünürken

inşallah 2.çocuk da istediğiniz zamanda olur canım hayırlısı olsun

denizimin kilosunun iyi olmasına ve annesini emmesine çok seviniyorum allahım nazarlardan korusun emmeyen yemeyen çoçuk çok zor çünkü mercan hanıma kilosu iyi değil diyor dr nerdeyse 8 aylık ama 7kilo çünkü mamayı veremiyorum yemeklerden ne yedirirsem ama anne sütü mama nın yeri başka 2 dişimiz çıktı şimdi üstekini çıkarıyor galiba ateşi 38 oldu dr gitttik mız mız laştı iyice ama ilk 6 ayı düşünüyorumda sürekli ağlayan bir bebek şimdiye allahıma bin şükür olsun

elanazım merak etme çok ağlıyor sun hemde ne çok o duygu ap ayrı ben ameliyat masasında hıçkırahıçkıra ağlamışım dr ve hemşireler seni bu kadar kim korkuttu sağlıklımı ne olur doğruyu söyleyin kız dimi diye ağlamışım kız çoçuğunu çok istiyordum ve sağlıklı olmasını tabi allahım tüm annelerin çoçuğunun sağlığını versin inş sende çok ağlıyacaksın canım ama allah hep böyle şeylere ağlatsın inş

meleğim yılbaşında ne kadar kalcaksınız türkiyede inş bu sefer görürüm bi sorun çıkmazda gerçi belayı çeken bir mıklatıs var bizde ama

selammm herkes iyidir umarım sevim dönmüşün nihayet özledik seni mercan hanım gene aynı sanırım kolay gelsin bende de var malum aynından

saglık sıhhat iyidir insallah hepinizde benm kücük afacandan giremiyorum eskisi kadar çok şükür iyiyiz hele en son yasanan kötü olaylardan sonra bin sükür halimize

hepinizi kocaman öpüyorum selametle

selam millet nasılsınız bakalım?
biz oğluşumla boğuşuyoruz sürekli mızmız devam ediyor hala,sanırım diş çıkaracak ,elleri sürekli ağzında,huzursuz,gerçi ateşi falan yok ama ne bileyim ya.... daha damaklardada öyle bariz bir belirti yok ama .... benimkide yemiyor ısrarla yemiyor zaten zayıf ne yapacağımı şaşırdım ya...

mavi ya neymiş o ridef mi redif mi neyse? yine bulmuşlar desene gıcık birşeyler

meleğim canım benim sende gelmişsin çok sevindim.....

elanaz az kaldı değil mi, hazırlıklar tamam mı?

pınarcım maşallah deniz paşaya inşallah hep böyle devam eder......

semra ne yaptı ya arayacağım unutuyorum hep......

sevim gelmiş nihayet nerelerdeydin kız sen özledik......

bebing senin işler ne alemde bakalım, nasıl gidiyor satışlar?

ayşen hamişlik nasıl hala bulantın var mı ? geçmiştir inşallah...

sermest canım senin afacan yaramazlık derdinde deil mi benimkide kesin böyle olacak :)))

gulimus taze annemiz bizim dikkat et kendine fıstık.......

Herkese iyi geceler,ben hala bulanıyorum,geçecek elbet,4 gözle bekliyorum,annemdeyim yine 2 gündür.Hepinize selam eder,yanaklarınızdan öperim....

kimseler yok
noldu yine herkes kuytuya girdi
kimseler yok

semranın hala baglanmadı mı ki neti
inş yerleşmiştir iyice

balcım dan ses yok gordu mu ki bebişini bilginiz var mı sekerler

bilge hiç gelmicek mi artık

tuanayım az daha sabret gecicek canımın içi.

amin canım

ilbatum canım hazırlıklar da bitti sayılır

özlemcim bizim veletler naz yapıyor canım yemiyorlar bazı dişlerde illaha ateş olması gerekmiyor canım ama devamlı eli ağzında oluyor salyada cabası bizimki alt 2 dişini çıkardı ateş falan yoktu ama üsteki çıkacak galiba ateşi bi çıkıyor bir iniyor eczanede krem varmış sürüyormuşsun acısını alıyormuş dişini kolay çıkarmasına yardımcı oluyormuş arkadaşım söyledi yarın bi sorup bende alcam bakalım sende dr sor istersen
tuanayım az kaldı gülüm son 1 hafta sonra geçek inş bulantıların senin bebiş çok mu kıllı olcak ne hani saçlı bebek mide bulandırımış öyle bir rivayet var ya
sermestim kader arkadaşım canım bizim cadılar bir birleriyle yarışıyor canım ama bunada şükür gülücükleri her şeye değer bence ben kendi kendime söz verdim fazla üstüne düşmeyeceğim düştükçe ben kafayı yiyorum baktım serbest bırakınca benim cadıda gellişme var demekkkji sorun bendeymiş dedim o isterse veriyorum emiyor istemezse vermiyorum gerçi ozamanda aldığım mamanın yarısı çöpe gidiyor almadığı zaman olsun kuzuma feda olsun ne yapayım ben ne kadar zorlarsan o almıyor sende dene istersen canım aç bırak bakalım ne yapcak eslem pıtırcığı sağlıkla büyüsünlerde biz onların her şeyini çekeriz

selam şekerlerrr
iyisinizdir inşallah seviim bizim de alt 2 dişimiz var:))))
bu aralar huzursuzdu üst diş dedik ama gelen giden yok patlamamış bile
ben de bugün eşime dedim artık kendi kendine oynamayı öğrendi sadece başında durup peşinde gezecek biri lazım
ilk zamanlar efe de zayıf geliyodu bana ama doktor iyi diyodu ama ekmeğe iyice alışınca iyi oldu
tonton değil deniz paşa gibi ama kilosu da boyu da iyi çok şükürr
çok iyi olsunlar hepsi inşallaahhh

deniz iyi cesaret 1 yaşından sonra isterim diyosun ben diyemiyorum:))
hatta adetlerim düzensiz hamile kalırmıyım diye korkup deli gibi korunuyoruz sanki hemen olacak gibi
Allah her isteyene versin kucakları boş bırakmasın

özlem ridef i ne sen sor ne ben söyliym gereksiz saçma sapan bişi
her çocuk hakkında yaklaşık 100 soru
sigara içermi
içki içermi işta çalışır mı
cinsel istismara uğradı mı
daha bi çok şey nerden ve nasıl bilip yazacaksak??????????????
batu paşa da dişlensin sağlıcakla
ama sıkıntısı erken başlıyo diş geç geliyo söyliym hemen gelecek diye beklemee

elanaz az kaldı inşallah bol sütün iyi uyuyan sağlıklı bi oğluşun olur hiç üzmez anne babasını ama adı rüzgar ya belki bi ihtimal efe gibi deli olur:))))))))))))))

tuanayım geçecek gidecek i,nşallah cinsiyet haberlerini bakliyorum merakla

sermest eslem nasıl oldu??????cadılığa devam mı????söyle ona güzel yasin iyi uyusun üzmesin anneyiii
işe başla da gör nasıl yorucu olacak ama psikolojik açıdan rahatlıcaksın ben öyle oldum sosyalleşiyorum okulda inşallah iyi bi de bakıcı bulursun

yazamadıklarım kusura bakmayın yarınki kıyafetlerim ütülenecek
sonra da yatış malum efe gecede 6-7 kez uyanıyo bazen abartıp 10 kere uyandığı bile oluyo((((((((
öperim herkesiiiiii

mavicim valla bravo diyorum 67 kez kalkıyor ve sen sabah işe gidiyorsun
ben yapamam ya evde olmama rağmen kii deniz 6-7 kere kalkmadığı halde bazen uykusuzluk zor geliyor:))
Allah kolaylık versin
2. meselesine gelince efe benim oğluşum olsaydı bende düşünmeyebilirdim annesi sırf uykusuzluk yüzünden.))
herşeyin hayırlısı tabi Allah önce isteyenlere versin kısmetimizde varsa olur

sağol özlemcim inşallah böyle devam eder
bebişlerimizin kiloları sağlıkları hep yerinde olsun inşallah

selam kızlar.ben geldim,çok şükür tek parça halindeyim halayerleştim ama zor oldu.kadınlarla birlikde bende temizliğe girişince elimde eldiven olmasına rağmen tuzruhu kullanınca eldiven içinde ellerim pişmiş,şuan ellerim kaşınma aşamasında,doktora gittim şok oldular.günerce yatamadım ellerimin ağrısında,ben hiç farketmedim bile iş yaparken.bolca bepanten sürerek atlatıyorum,mecbur kalınca ada 3gün tam gün kaldı yuvada Allahdan o sorun çıkarmadı.gayet mutluydu,ama bu aralar meme olayı beni iyice sıkmaya başladı,her dakka meme-meme,çok yoruluyorum,ama genel olarak iyiyim.deprem ve şehitler günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkilendim.Allah sabırlar versin..sevgiler..

meleğim yılbaşında ne kadar kalcaksınız türkiyede inş bu sefer görürüm bi sorun çıkmazda gerçi belayı çeken bir mıklatıs var bizde ama

6 günlügüne geliyoruz canim ama isyerimiz bu sene degisiklik yapti 3 gün erken kapatiyor simdi esimle düsünüyoruz bileti erkenemi alalim yoksa ilk 3günlügüne parisemi gidelim diye simdilik karar veremedik daha:)))

tsk ederim canim senin aramizda görmek beni mutlu ediyor tatlim

elin icin cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine.

evin icinde gözün aydin tatlim allah güle güle ve agiz tadiyla oturmak nasib etsin darisida bana olsun bizde tasinacagiz ama önce ev bulmamiz lazim ve 3ayda cikis süremiz var yani 11ci ayin sonunda evi tutsam ancak 3cü ayda tasinabiliyoruz:))

zasacım dönmüşün cok sevindim
amanınnnn eline naptınnn
ah biz temizlik sevdasına kıymet bilmiyoruzzz
cok gecmiş olsun canımmm
dikkat et koru valla

zasacım geçmiş olsun canım
benim ellerim hep öyle durmadan yıkamaktan
ama bepanten iyi geliyor gerçekten
evinizde de güle güle oturun canım

fıstıklar iyi olmanıza sevindim allah hep iyilik versin sağlıkla büyütün bebişlerinizi rabbim yeşime meleğe ve elifede acil bir süpriz yapsın inş sağlıkla onlarda kucaklarına alsınlar bebeüişlerini inşşşşşşşşşşşş

semram geçmiş olsun canım adayı kesmeyi düşünüyormusun bence düşün sonra çok zor oluyor eltim malesef kesemedi 2yaşını geçti velet habire eli kadının gögsünde hatta bazen bizim kine bile sarılıyor bizimki emmediğinden benim bıraktırman çok kolay oldu haha keşke emseydi cadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…