Ay sayfamizi taaaa uzaklardan buldum çok üzüldüm valla
Bilgeyi düşünürken yazdığını görünce çok sevindim yeni isin
Hayırlı olsun canım çok mutlu ol inşallah
Elacimm Efecimm dogum günleriniz tekrar kutlu olsun nice yaslar görün
Sevdiklerinize inssss
Ben de de kızın problemleri yogun uğraşırıyor iste
Aysenim göbeğini görelim tabi ya
Kıskandım valla sizi yalan değil
Sermestim ilk adımlar hayırlı olsun
Benden bu kadar simdilikkkk
iyi akşamlar canlarım..
mavicim tekrar nice yıllara sağlıklı inşallah efe mizin şansı bahtı açık olsun bütün ömrü boyunca
tuanayım çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi hamileyken hasta olmak daha kolay
bende geçen sene bir kere ağır geçirmiştim dinlen ve kendine beslenmene dikkat et lütfen umarım hemen iyileşirsin
semracım size de çok geçmiş olsun her yerde saldın bizde geçen hafta atlattık amadenizin burnu hala akıyor ço ilaçta vermek istemiyorum
bilgecim yeni işin hayırlı olsun en önemlisi sana uygun bir iş olması tabi başladın sanırım işe de
sana kolay gelsin umarım memnun kalırsın melek kartlarından bana da çeker misin yeni bir yaşam yeni bir şehir bizi bekliyor mu bu sene:))
ay geliyorum gidiyorum bi ses soluk yok
taze anne adayımız gelmiş dun o kadar
subat tatiline mi cıktınız yahuuuuu
burpum belki 20 kere okudum cumleni
nasıl guzel olur bende artıkkk anne olsam :)
melegi bende özlüyorum
ama o nasıl iyi olacaksa oyle yapsın.
inş bi süpriz olurda geri döner aramıza.
bilge senden beklediğim haberler geldi harika artık kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir iş kadınısın tebrik ediyorum bundan sonra yepyeni bir hayat seni bekliyor işin zoru bitti çok şükür bundan sonrası senin içinde miray içinde çok iyi olacak
evet tuanayım yarın ikili test cinsiyeti ne olursa olsun bebişim sağlıklı olsun başkada birşey istemiyorum her annenin isteyeceği gibi
deniz maşallah denizoğlana uslu olacak tabi o bizim mucizemiz
mavi efenin yeni yaşı kutlu olsun daha nice yaşları sağlıkla kutlayın inşallah
elamızında doğum güünü kutlanmış onada sağlıkla nice yaşlar diliyorum
özlemim iş başına az kalmış neyseki bakıcıyı buldun bence işe dönmek sana çok iyi gelecek
zasacım sizde hasta olmuşsunuz sizede geçmiş olsun canım benim
gulimus canım bak zaman nasıl geçiyor yolu yarıladın maşallah darısı kucaklarımıza almamıza inşallah
elifim içimden bir ses senden güzel haberler gelecek diyorinşallah hayırlısı ile o güzel haberi verde ben apdala malum olmuş olsun
elanaz rüzgar ne yapıyor büyüyormu zaman ne çabuk geçiyor değilmi dündü sanki tedaviye başladığın yaşlılar gibi konuştum :))))))
memonun kulağı çekelimde sevimin pc yi yaptırsın ayol
melek gelmesede ben onu öslediiiim
kızlar ikili test kan sonuçlarım çıktı ve down sendrom riski pozitif olasılık 18/1 bu çok ciddi bir olasılık ağlamaktan gözlerim çıktı zaten ablamdan dolayı 2 ayım hergün ağlayarak geçiyordu öyle yorgunumki pes etmiş haldeyim gel alalım deseler kuzu kuzu gidip aldıracağım ne olurdu herşey yolunda gitse pürüz yaşamasam ultrasonda ne güzel sorun yok diyordu doktorum süper süper süper diyip durdu bu ne şimdi kan değerlerim bambaşka diyor pazartesi gidip ya amniyosentez yada plesentadan parça almalarına karar vereceklermiş doktorda riskli gebelik uzmanı bir pürüz çıkmamasa şaşardım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?