Canım çok teşekkür ederim. Hepinize ayrı ayrı. Evet hayat herşeye rağmen devam ediyor. Biz kadınların pes etme lüksü yok. Dünyayı biz yönetiyoruzMiraycık da bugun bademciklerden kurtuldu. Kabın içinde 2 pinpon topu boğazı nasıl tıkamış Allahım kurtulduk çok şükür. Ameliyat kapısında öldüm öldüm dirildim. Allah yakını hasta olanlara yardım etsin diye dua ettim. O kapının dışında kalmak ne zor. Burp ablana da dua ettim sana da. Kabul etsin inşallah yüce Rabbim.
Ağlama arkadaşım bebişi de üzeceksin. İmtihanın devam ediyor. sakın yanlış duygulara kapılma. Ben inanıyorum ki sağlıklı bir cadın olacak hayırlısıyla. Bu bebek durduk yere gelmedi anne babasına. Dualarım ve tüm iyi enerjim seninle olsun. Ama nolur bırakma kendini.
Bu arada çok sık yazamasam da okuyorum forumu ve Meleği ben de çok özlediğimi belirtmek istiyorum. Türümün tek örneğiyim ama ben de buralardayım :)))
Pınarcım tontiş oğluşun nasıl? inşallah daha da iyi olur. Yumurta da sorun çıkmaz.
Bebing bence sen de benim gibi yeni bir başlık açacaksın topikte ikiz gebeliğinle :))))))Hayırlısıyla inşallah.
Mavicim oğluşun hasta mı çok geçmiş olsun. İkinizi de öpüyorum..
Gulimus ikimiz de negatif sonucu almıştık bi ara ard arda hatırlıyorum ama ne mutlu ki 5. ay geldi. Allah çok büyük. Sağlıkla kucağında görmek nasip etsin Rabbim.
Kızım çağırıyor. Öptüm hepinizi.sevgiler
yeşimcim sıkma canını diyorum bütün kalbimle
bu testlerin sadece ihtimal olduğunun en yakın örneği mercan maşallahh
dün doktor bi sorun yok dediyse ense kalınlığı normaldir
bence sen tekrar gittiğinde burun kemiğine de baksınlar onu görüyolarsa down yoktur
bu testlerde yaş daha önceki düşükler falan ihtimali arttırıyo
en kesin şey dediğim gibi ense kalınlığı ve burun kemiği boş yere kendini üzme bunlara bi bakılsın yine risk derlerse o zaman düşünürsünüz amniyosentezi
boş yere üzme kendini ve miniğini lütfen
burpcum kız erkek farketmez ama kızın olacağına yine de çok sevindim
sağlıkla doğsun inşallah
canım 2 li test yaştan dolayı da yüksek çıkmış olabilir benimde normale göre yüksekti
inşallah sağsalim doğacak kalbini ferah tut dualarımız seninle
yeşimcim üzülmekte bağıra bağıra ağlamakta haklısın hangimiz olsa böyle yapardık anneyiz bi çünkü ama şunu unutma Allahın izniyle sağlıkla doğacak bebişimiz.aldırmak falan ne demek sonra çok pişman olursun bakalım dr lar ne diyecek ultrasyonda normalmiş lütfen tevekkülle sabırla bekle lütfe çok zor bunu söylemek ama bundan başka çare yok
iyi haftalar herkese
kimse gelmemiş daha
yeşimden güzel haber gelir inşallah
hep dua ediyorum Allah miniğinizi size bağışlasın inşallah
slm kızlar nasılsınız...doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler...eşim görevdeydi yine gelemedim....
bu arada artık ela hanım yürüyor oturmuyodu zaten şimdi hiç mıçım yer görmüyor....daha çabuk kilo vericem sanırım artık....yaşını karşıladı fıstığım...
burpcum umudunu kaybetme canım sakın aldırmaktan bahsetme canım...allahın gücüne gider...sevimede bir sürü şey söylediler ama mercanımız maşalah çok sağlıklı....
denizcim evet canım zaman o kadar çabuk geçyorki 5. aya girdik sağlıkla gelsin yavrularımız allahın izniyle
yumurtayı yazın çok yedirmezsin bişey olmaz tatlım oluşuna
bilgecim hatırlıyorum canım o günlerimizi peşpeşe almıştık negatif haberleri hayatımda o kadar ağladığımı hiç hatırlamıyordum tüp bebek sonucumu aldığımda demekki vakit saat dolmamıştı rabbim dilediğin herşeyi gönlüne göre versin canım rabbim yüzünü hep güldürsün
kızzzzzz burppppppp valla daha yeni gördüm yazdıklarını arıcam seni kıyameti koparcam başına delimisin sen ne amniyo sentezi yaaaaa ay sen ne diyon ya sen bilinçli kültürlü akıllı bir kadınsın benim doktorumda ayrıca zeynep kamilde üstüne basa basa illada yaptırıcan dediler amnio sentezi yaş riskin var benimde herşey normaldi ultrasonda ense kalınlığı filan anda yaşa bağlı olarak riskim vardı pozitif durumu aynıydıbenimde ama biz yaptırmadık. rabbimin gücüne gider tosun gibi maşllah senin bebişin görürüsn bak yapma yaaaa allah korusun kocaman çocuğu nasıl aldırmaya kıyacaksın yok mümkün değilde en küçük bir ihtimal olsa dahi sen rabbime yalvar dua et isyan etme çok kızdım sana bak bende ne üçlü ne amniyo sentez hiç birini yapılmadım. allahım bize hiç ümidimiz yokken umutlar bitmişken hayallerimiz yıkılmışkem gönderdi minik yavrularımızı lütfennnnnnn içim rahat benim hiç bişeyi yok bebişinin
burpum canım benim ben yürekten inanıyor ve dua ediyorum bebişin sağlıkla dünyaya gelecek
ama sonuçlar çıkmadan kesin karar verme kendini bu sonuca hazırlamış gibisin lütfen kesinleşene kadar aklından aldırmak fikrini at neden mi ben hep şuan inanırım şimdi nasıl anlatayım sana gelen olumsuzlukların bile Allahtan sınav olduğunu düşünürüm çoğu insan gibi ama hemen şükredecek bir şey bulur ve kafamdan atarım olumlu düşünürüm kısacası ve böyle düşünerek o sınavı geçtiğimi düşünürüm kendimce ama hep de başarırım atlatırım ya da kendiliğinden düzelir herşey yani daha fiilen bile olmayan bişey için kafanda böyle düşünme Allahın gücüne gider anlatabildim mi bilmiyorum ..
bebeklerin önce kalbi atar değil mi biz ne diyoruz haftaya kalp atışını duyacağız ilk hamile kaldığımızda tek düşüncemiz kalp atışını duymak
şu anda içinde kalbi atan bir canlı var sonuç ne olursa olsun ondan vazgeçmeyi en azından kesinleşene kadar kafandan at derim ben ..
gerçekten çok zor bir durum Allahım bugunlerden feraha çıkarsın sizi en kısa zamanda
iyi olmana sevindim burp:=)))
riskli gebelik uzmanı kesin iyidir diyemiyomuş demez çünkü dese ona ihtiyaç kalmaz:=)))adam işi gereği pipirikli olmak zorunda
ense kalınlığı çok güzel maşallah burun kemiği de var e daha ne diye yaptıracaksın ki amniyosentezi anlamadım
başka bi sorun varsa çıksın diyeyse
zaten 2li test riski az çıksaydı gerek kalmıcaktı
neyse azcık karışık anlattım ama özetle
burun kemiği varsa ense kalın değilse down sendromu riski yok:=))
boşuna strese girip üzme kendini de kızını da
unut yaptırdığın testi bi de bu sıkıntılarla uğraşma bak inanıyorum bebeğim sağlıklı demişsin ben de inanıyorum mercan gibi cadı bi kızın olacakP
su sogan kurunu bi anlatın bana hadi
sogandan nefret ediyorum ama denicem galiba
okudum netten emin olamadım
kabuklarıyla mı kaynıcak bu sogan
yoksa kabuksuz mu
bilenler bi el atıverin acilllllllll
herkese selam.
öncelikle burpum sakın üzülme bebeğinide üzme bebeğimiz çok sağlıklı ben inanıyorum gerekli testlerdede bunlar kanıtlanacak zaten.amniyosentez yaptır ve gör derim,Allah sağlıkla vericek onu senin kucağına ben çok eminim.dün okudum ama arayamadım seni kendimi kötü hissediorum düzelince arıcam seni.
nişanımız oldu herşey çokda güzel geçti sonu kötü oldu ama dün öğlen babamlar yola çıktı ve akşam üzeri bursa girişinde arkadan gelen tır arabaya çarpıp bunları 50mt sürüklemiş yetmedi gibi bide altına almış 50mtde öyle sürüklenmişler,hepsinin sağlığı yerinde araba paramparça içinden sadece kızkardeşimin bacağı ve eli ezik halde çıkmışlar.mahvolduk dünden beri,kendimi kaybettim,Allaha çok şükür iyiler ama herkes şok olmuş bu arabadan nasıl sağ çıktınız diyee kii hep söylerim anneme ön koltukda atayla oturma diye ve annemle ata ön koltukdalarmış,delirdim resemen çıldırdım,hala ağlıyorum pskoljim altüst oldu sabaha kadar uyumadım,nasıl atlatııcaz bu travmayı bilmiyorum,ne dicğimi hiç bilemiyorum babam hastanede şuan kalp spazmı geçirmiş şokdan annem konuşamıyor daha sesini bile duyamadım,erkek kardeşim o hırsla araban inip tır şöförünü komaya sokucak kadar dövmüş ve adamda hastanede,gidemiyorum elim ayağım kavuşmuyor,nasıl yapıcam ne edicem nolur bize dua edin kalbim sıkışıyo,berbat haldeyim.
Günaydınnnnn şekerler,İzmir yıllar sonra karlı bir sabaha günaydın dedi.Benim gibi kar görmemiş İzmirliler için nasıl bir mutluluktur bu anlatılamaz...Sevindirik oldum.Eşim işe giderken uyandırdı,kalk kalk ,kaçırma bu manzarayı diye.Gerçekten olağanüstü.Beyazın asilliği mi desem,huzuru mu desem,ne desem,o soğuk kar benim içimi ısıtıyor
Semram,dün de konuştuk seninle ama,Allahın izniyle yaşadıkları şokuda atlatacaklar.Ne mutlu ki,sağlıklarına birşey olmadan atlatıldı bu kaza.Dualarım seninle ve sizinkilerle canım...
Burpum,seninde azıcık için rahatlamıştır bence,benim içim senin adına çok ama çok rahat.Prensesimiz çok sağlıklı bence,içini rahat tut annesi...
Bebingim,dün gece rüyamda gördüm seni.Bebek mevlüdün varmış,bebek şekeri dağıtıyordun,kornet şeklindeydi ve hepsi pembeydi,Allah hayırlara çıkarsın çok güzel bir rüyaydı...
Şimdi karnımız acıktı bizim.Oğluşumla karnımızı doyuralım kar manzarası eşliğinde...Hepinizi seviyorum...Görüşürüz
su sogan kurunu bi anlatın bana hadi
sogandan nefret ediyorum ama denicem galiba
okudum netten emin olamadım
kabuklarıyla mı kaynıcak bu sogan
yoksa kabuksuz mu
bilenler bi el atıverin acilllllllll
herkese selam.
öncelikle burpum sakın üzülme bebeğinide üzme bebeğimiz çok sağlıklı ben inanıyorum gerekli testlerdede bunlar kanıtlanacak zaten.amniyosentez yaptır ve gör derim,Allah sağlıkla vericek onu senin kucağına ben çok eminim.dün okudum ama arayamadım seni kendimi kötü hissediorum düzelince arıcam seni.
nişanımız oldu herşey çokda güzel geçti sonu kötü oldu ama dün öğlen babamlar yola çıktı ve akşam üzeri bursa girişinde arkadan gelen tır arabaya çarpıp bunları 50mt sürüklemiş yetmedi gibi bide altına almış 50mtde öyle sürüklenmişler,hepsinin sağlığı yerinde araba paramparça içinden sadece kızkardeşimin bacağı ve eli ezik halde çıkmışlar.mahvolduk dünden beri,kendimi kaybettim,Allaha çok şükür iyiler ama herkes şok olmuş bu arabadan nasıl sağ çıktınız diyee kii hep söylerim anneme ön koltukda atayla oturma diye ve annemle ata ön koltukdalarmış,delirdim resemen çıldırdım,hala ağlıyorum pskoljim altüst oldu sabaha kadar uyumadım,nasıl atlatııcaz bu travmayı bilmiyorum,ne dicğimi hiç bilemiyorum babam hastanede şuan kalp spazmı geçirmiş şokdan annem konuşamıyor daha sesini bile duyamadım,erkek kardeşim o hırsla araban inip tır şöförünü komaya sokucak kadar dövmüş ve adamda hastanede,gidemiyorum elim ayağım kavuşmuyor,nasıl yapıcam ne edicem nolur bize dua edin kalbim sıkışıyo,berbat haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?