Hayırlı cumalar,hayırlı kandiller olsun.Rabbim bu gecenin yüzüsü hürmetine tüm dileklerimizi kabul eylesin.Bugün Yüce Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü.Yüce Zatın yüzüsü hürmetine,Rabbim hayatımıza sağlık,huzur,mutluluk,bereket katsın.Evladı olanlara hayırlı,uzun sağlıklı bir yaşam,olacaklara hayırlı,sağlıklı doğumlar,henüz olmayanlarada en kısa zamanda evlat müjdesi versin.Bütün hastalarımız sağlıklarına kavuşsun.İşsizlerimiz,bereketli,hayırlı işlere muvaffak olsun.Aile huzurumuz artarak çoğalsın.Kandiliniz mübarek olsun canlarım...
Kızlar dün sabah ikinci bir doktor görüşü alayım diye bir doç. ten randevu almıştım 08:20 ye çok erken buz olur dedim erteledim işede gitmedim iyiki evden çıkmamışım ablam donuk donuk bakmaya başladı yanaklar alev alev zaten 1 haftadırda başım ağrıyor her yerim ağrıyor diyordu zaten kızın hastaneden çıkalı 1 hafta olmuştu hemen ambulans çağırdık pılı pırtıyı topladık doğğru hastaneye tomografi mr ciğer filmi tahliller en sonunda bir doktor geldi ensesinde sertleşme tesbit etti ve menenjit teşhisi koydu sabaha kadar uyumadım zaten hastaneden gece 2 de döndüm kız felçle zaten kamyon çarpmışa dönmüştü haşat gibiydi şimdi akli hasar bırakır diye sabaha kadar kurdumda kurdum birde önemli bir şey daha menenjit bulaşıcıymış hava yolu ile bile bulaşıyormuş ben 1 haftadır kar tatili vesilesi ilede her an onunlaydım öptüm kokladım sürekli dip dibeydim
bukadar olurmu kızlar bu nasıl bir bebek sahibi olma mücadelesidir evren bana hep dur diyor engel çıkarıyor
tekrar geçmiş olsun semracım maskeden hiç korkmadı aksine şebek şekebk gülüp yakalamaya çalışıyor lastiği çekip bırkaıyor emzirirken.))
çok hastayım çoook fena oldum öğlene kadar yataktan çıkmadım emzirdim anneme bırakıp diğer odaya kaçım eşimde yok evde oğlana bulaştırmak istemiyorum
mavicim daha zamanımız var o zaman bazen öyle kaşıyor ki geldi diyorum ama yok bişey hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız diş çıkarmaları
bilgecim valla öyle kötüyüm ki aklımda bişey kalmıyor kafam durdu resmen başağrısı
boğaz ağrısı bahane değil ama valla aklımdasın:))
dün telle bile kimseyle konuşamadım sesim çıkmadı arayanlarda sağ olsun uzatmadı hastayım diye abimi bile aramamışım o kadar yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?