Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim çok güzel rüya bu ay hemde pempe kızın olucak allahın izniyle yakın zamanda hatırlarsanız ben sermesti görmüştüm rüyamda hamileydi bana bir paket vermişti. sizlerde hamile kalıcağıma yormuştunuz ben hiç unutmuyorum. allahım senide kavuşturacak bebişine en yakın zamanda

canlarım herkese iyi geceleerrr
efe sinir krizlerine soktu beni dün gece 12.30 da uyudu bütün gece uyanıp ağladı 4-5 dişi birden beyazlamış ağrı yaptı sanırım gün boyu mızıldandı ağladı keyifsizdi
akşam eşim çalışıyo annemler geldi azcık oynadı yine mızırtı ağrı kesici falan hak getire o ağladı ben ağladım zorla 11.30 da uyudu
ama tam anlamıyla delirtti inanamıyorum hala uyuduğuna
Allah beterinden saklasın ama çok yorgunum beeeennn

tuanayım harika bi rüya ben de bebingin bana mavi kapı süsü hediye ettiğini görmüştüm:)))
Allah hayırlara çıkarsın soğan küründen sonra gelsin cici bebişimiz inşallaaahhh

gulimus o gördüğün pipi ilk zamanlar her alt açmada fışkırtacak suratınaa:))))

burp um emzirmek ne güzel rüya da bebeğin çok sağlıklı sütün de dolup taşacak ,inşallahhh,tek sorunumuz uykusuz geceler az emdi emmedi durmadı susmadı olsun inşallaaahhh

efe de her al açmada pipisiyle oynayıp gülüyo it ne anlıyosa
önce bizim hoşumuza gitti güldük güldükçe arttırdı
sonra hayır dedim
önce pipisine dokunup sonra hayıor yapıyo eliyle neyse çocuğa baskı yapmıym diye hayırı da kestim yine oynuyo ama gülmeden
dikkatini başka yöne çekiym diye eline oyuncak veriyorum bu sefer oyuncağı değdiriyo pipisine
sapık mı olacak ne?????
kendi vücudunu keşfetmesi için biraz erken geldi bana unutturmaya çalışıyoruz her alt açmada şarkılar türküler biter inşallah yakın zamanda
özetle bu çocuklar her zaman gündemi meşgul edecek bişi buluyolar büyüse de rahat etsek yok sanırım
Allah sağlık versin acısını göstermesin bebişlerimizin

yeni bi resim yükledim albüme bakın bakalım paşama
doğum gününde çektiklerimizden
bi kaç tane daha yüklemek istedim ama büyük dedi kırptım yine olmadı her seferinde öğrenip tekrar unutuyorum bu olayı
iyi geceler herkeseee

Hayırlı cumalar,hayırlı kandiller olsun.Rabbim bu gecenin yüzüsü hürmetine tüm dileklerimizi kabul eylesin.Bugün Yüce Peygamberimizin (S.A.V.) doğum günü.Yüce Zatın yüzüsü hürmetine,Rabbim hayatımıza sağlık,huzur,mutluluk,bereket katsın.Evladı olanlara hayırlı,uzun sağlıklı bir yaşam,olacaklara hayırlı,sağlıklı doğumlar,henüz olmayanlarada en kısa zamanda evlat müjdesi versin.Bütün hastalarımız sağlıklarına kavuşsun.İşsizlerimiz,bereketli,hayırlı işlere muvaffak olsun.Aile huzurumuz artarak çoğalsın.Kandiliniz mübarek olsun canlarım...

aminnn tuanayım ne güzel bir dua aynen katılıyor ve herkesin mevlüt kandilini kutluyorum
hayırlı cumalar aynı zamanda 2 mübarek gün birleşti Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

burpcum yazdıklarını tekrarla okudum gerçekten haklısın bunu yaşamayan bilemez..ama içimde inanıyorum ki çok sağlıklı bir bebeğin olacak ve bunun için dua ediyorum ve bu gecede edeceğim ..çok sıkıldın bunaldın ama sbretmen lazım hem ablan için hem de bebişin için.
Allah yardımcın olsun

mavicim geçmiş olsun ya oğlan çektirmiş sana baya hem de
kıyamam kuzuma canı acıyor herhalde inşallah seni daha fazla üzmeden kendi de sıkılmadan çıkar dişleriniz
bizim 7. ayımız bitecek daha tıkyok yeğenimin 6.5 aylıkken çıktı
bizim ki elinde oyuncak krize giriyor bazen çok kaşınıyor salyalar falan akıyor ama bişey yok daha

bende çok hasta oldum sabah kalktım boğazlar şiş ıhlamur adaçayı atlatmaya çalışacağım bakalım
denize de şurup veriyorum o da hasta olacak yoksa

kandilimz mübarek olsun hayırlı cumalar.teanaycım negüzel dua etmişsin cnm ALLAH kabul etsin.

kızlar annemler çok ii şükür evlerindeler çok şükür Rabbime.bende iyiyim işte.ayşencim ve pınarcım sağolun arayp yanımda olduğunuz için.

burpcum seni dünaradım duymadın sanırım,bende çok inanıyorum çok sağlıklı kzımız,oyy maşallah onaa yaa..

denizim çok geçmiş olsun maske falan da işe yarıyor ama deniz korkabilir,ada alışık:)diş olayıda geç çıksın diye dua edin daha kolay çıarıyor o zman.Allah yardımcınız olsun..

mavi demek oğluşun dişleri acıyoo,kıyamam çok zorr,biliyorum zor senin içinde ama sabırlı olursan daha rahat atlatıcaksınız bu dönemi,yaz olsa ver eline dondurma falanda şimdi bide kış,neyse yazın azılarda rahat edersiniz.

çok öptük..

kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun kızlaaarrr

denizcim efe de deniz kadar ken dişleri yoktu 7.5 ayda minicik bi delik gördük 8.ayda tamam işte diş geldi dedik
10. 11.ayda çıkaranlar var geç çıkması iyi diyolar ama er de olsa geç de olsa zorrrr

deniz paşa inşalllah sorunsuz atlatır
bizde ateş falan olmuyo ama mızırdanıyo ne bulsa ağzına atıyo falan
neyse çıkmam lazım

bilge burdasın:)))

öpüyorum herkesiii

kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun kızlaaarrr

denizcim efe de deniz kadar ken dişleri yoktu 7.5 ayda minicik bi delik gördük 8.ayda tamam işte diş geldi dedik
10. 11.ayda çıkaranlar var geç çıkması iyi diyolar ama er de olsa geç de olsa zorrrr

deniz paşa inşalllah sorunsuz atlatır
bizde ateş falan olmuyo ama mızırdanıyo ne bulsa ağzına atıyo falan
neyse çıkmam lazım

bilge burdasın:)))

öpüyorum herkesiii

Aile huzurum hariç hepsine kalpten katılıyorum ve diliyorum kendim için. sizlere ve tüm insanlara ise hepsini ve kat kat fazlasını diliyorum. pınarcım bana hiç laf atmıyorsun özledim bunu da hemen yazayım dedim.

hepinizi öptüm

tuanaycım ne güzel dua etmişsin öyle :))
üzerine söylecek söz bulamadım aminnnnnnn diyorum sadece
hepimizin kandili mübarek olsun

bizimde bugün 3 tane aşımız vardı ateş yapacak diye korktum ateş yapmadı
ama durmadan gaz sancısı bir yandan aşı yerlerinin acısı bir yandan bütün gün ağlayıp durdu
bu ay 1,5 kilo almış oğlum
sadece emziriyorum artık mama vermiyorum onun için çok mutlu oldum
bizden haberler böyle

Kızlar dün sabah ikinci bir doktor görüşü alayım diye bir doç. ten randevu almıştım 08:20 ye çok erken buz olur dedim erteledim işede gitmedim iyiki evden çıkmamışım ablam donuk donuk bakmaya başladı yanaklar alev alev zaten 1 haftadırda başım ağrıyor her yerim ağrıyor diyordu zaten kızın hastaneden çıkalı 1 hafta olmuştu hemen ambulans çağırdık pılı pırtıyı topladık doğğru hastaneye tomografi mr ciğer filmi tahliller en sonunda bir doktor geldi ensesinde sertleşme tesbit etti ve menenjit teşhisi koydu sabaha kadar uyumadım zaten hastaneden gece 2 de döndüm kız felçle zaten kamyon çarpmışa dönmüştü haşat gibiydi şimdi akli hasar bırakır diye sabaha kadar kurdumda kurdum birde önemli bir şey daha menenjit bulaşıcıymış hava yolu ile bile bulaşıyormuş ben 1 haftadır kar tatili vesilesi ilede her an onunlaydım öptüm kokladım sürekli dip dibeydim
bukadar olurmu kızlar bu nasıl bir bebek sahibi olma mücadelesidir evren bana hep dur diyor engel çıkarıyor

ayrıca ablamın doktorlarından görüş aldım detaylıca beyninin hücrelerinin yarısı öldü ablanın asla yerine gelmez fizik tedavi ile o da anca bir yıl zarfında en fazla tuvalete gidebilir dedi ya bunlar bana çok ağır geliyor

ne diym burp hep üst üste gelmiş
Allah yardımcınız olsun
felç çok zor bakana da yatana da Allah sabır versin
menenjit çok sık duyuluyo bu aralar sen dikkat et kendine
bütün bu sıkıntılar arasından inatla sağ salim doğacak bebeğin inşallah ve zamanla ablan da toparlayacak dualarımdasınız hep

tekrar geçmiş olsun semracım maskeden hiç korkmadı aksine şebek şekebk gülüp yakalamaya çalışıyor lastiği çekip bırkaıyor emzirirken.))
çok hastayım çoook fena oldum öğlene kadar yataktan çıkmadım emzirdim anneme bırakıp diğer odaya kaçım eşimde yok evde oğlana bulaştırmak istemiyorum

mavicim daha zamanımız var o zaman bazen öyle kaşıyor ki geldi diyorum ama yok bişey hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız diş çıkarmaları

bilgecim valla öyle kötüyüm ki aklımda bişey kalmıyor kafam durdu resmen başağrısı
boğaz ağrısı bahane değil ama valla aklımdasın:))
dün telle bile kimseyle konuşamadım sesim çıkmadı arayanlarda sağ olsun uzatmadı hastayım diye abimi bile aramamışım o kadar yani:))

burpcum aslında sana bakmaya girdim cuma gidicem demiştin başka dr a niye gitmedin
ablan için ne diyebilirim bilmiyorum ki gerçekten üst üste geldi ama sen de bi can taşıyorsun anne falan gelse bakmaya sende çok yakın temasta bulunmasan bir süre
çok zor gerçekten Allah şifasını versin inşallah

bak bilgecim deyince aklıma geldi aslında özlemde aklımda kaç zamandır
niye gelmiyorsun şekerim okul hazırlıkları mı var ama arada da olsa bi haberdar et kendinden konuşmaya mecalim yok ki arayayım(

burp sınavınız ne zor Allahım yardım etsin inşallah, ama bence şu fani dünyada herşeyin bir nedeni vardır. bebeğin bu dünyaya sana destek olmaya umut olmaya ve seni güçlendirmeye geliyor arkadaşım. durdu durdu kendi geldi bu kadar tesadüf olur mu? Hayırlısıyla hersey iyi olur üzme kendini.. bunları yazarken inan gözlerim doldu hem bir mucizeye hem de tarifsiz üzüntüne tanık oluyorum. dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.menejite de dikkat et malum ilaç kullanamayacağın dönemdesin ablan da bunu ister zaten. yeşim ben bu ara yapamıyorum ama hayata pozitif bakmaya çalışmalısın bebiş kollarında uyuyacak, emecek annesi. hiç korkma sen ve kendini doğum çikolatası alma tarihine falan hazırla.

kıyamam ben sana. çok özelsin benim için ondan naz yaptım. çok geçmiş olsun o tontiş oğluna da bulaşmasın annesi :))))benimki de babasında. bu hafta okula gitmeyecek ameliyatından ötürü. babayla geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…