Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum Allah ablana şifa versin sende dikkat et kendine
kendini de bebişi de üzme annesi o çok sağlıklı olacak inşallah

arkadaşlar merhaba,ben genelde okuyorum sizleri fakat yazmıyorum pek,yazamıyorum daha doğrusu.sizinle birkaçkez paylaşmıştım sorunlarımı ikiz bebeklerime hamile idim,allahıma şükürler olsun bebeklerim doğdular biraz erkende olsa uzun süre küvezde kalmadan yanımda oldular kızım ve oğlumla evimizdeyiz çok mutluyuz,sevgiler hepinize..

burpcum ne diyeyim bilemiyorumki alahım şifa versin ablana sende kendini ve bebeğinide düşün bulaşıcıysa uzak dur canım

elenaz maşallah oğluşun büyüyor biraz daha zaman geçince gazı filanda kalmıcak daha rahat ediceksin

pınarcım çok geçmiş olsun kendine dikkat denizede iyi bak. bende hasta oldum olucam başım felaket ağrıyor kollarım bacaklarım ilaçda alamıyorum malum meyvelere saldırıyorum yemek istemesemde eşimden grip geçiyor sanırım oda felaket hasta allahım herkese yardım etsin

allah bağışlasın analı babalı büyüsün yavruların ne güzel ikiz kızında var oğlunda artık yapmazsın rabbim uzun ömürler versin

analı babalı büyüt canım,allah bağışlasın
maşallah paşamıza ya
çok geçmiş olsun canım kusura bakma giremedim haberimde olmadı malesef, rabbim şifa versin inşallah
sende fazla yanaşma istersen bebeğini düşün
bizde dişlerden çekiyoruz ya
kız deli ne diyorsun çocuğa sapık diye lafa bak ya sanki biliyor mu alla alla
geçmiş olsun canım bende hastayımmmmmm

canım ya haberim yoktu annemlerdeydim bende gçen hafta giremedim ,çok geçmiş olsun canım .

yeşim ne olur böyle düşünme o bir mucize ve sağlıkla gelecek inşallah, hem bak sevim neler yaşadı öyle mi oldu?
sorun bencede yok sen rahat ol ne olur canım bence hiç o işlerede girme
rabbimin mucizesi o ya annesinin onu kucağına alacağı günü bekliyor

herkese mutlu saglıklı bir hafta diliyorummmm..

bilgecim gecmiş olsun canım.kurtulmuş oldu.artık daha rahat edicektir.iyileşmesi belki zaman alır ama sonu iyi olsun diymi...
ne guzel demişsin hayata pozitif bak diye.keske bunu hiç aklımızdan cıkarmasak.hep uygulasak.ama insanız işte.olmuyorrr...

denizcim gecmiş olsun canım.cok iyi düşünmüşün maske takmayı.gecmesin deniz oğlana.iyi ki annen var yanında.yoksa nasıl zor olurdu.
sizin yakınlarda tayin durumunuz var mı canım.aklıma geldi.

sermest yok epeydirrrr bugun okula baslıcaktı di mi özlemde baslıcaktı
inşşşşş kolay geceer butun örtmenlerimizin yeni eğitim dönemi.

sonunda web sayfamız hazırlandı ve satısa acıldı.cok heyecanlıyım.altından nasıl kalıcam bakalım görecez.
facebook hazırlansın hepinizin begenmesini isticem :)

şimdilik benden bu kadarrrr

selamlar herkese bugün işe geri döndüm yeni okulumda göreve başladım kuzumu bırakmak cok zor ama mecburyetler işte alışcaz mecbur neyseki haftada üc gün görünüyor ders programım degısmezse böyle avantajlı bizim izin..epeydir bakıcıyla deneme sürecinde oldugumuzdan giremedm yabancı yannda girmek olmuyor nete malum
hastalara sifa dertlilere deva diliyorum gecmis kandilinizi gecikmeli de olsa kutlayaym insalla gebeler saglkla bebelerını kucagna alsın dıye dua edıyorm
bebingcim faceden yazmısın görmedm acık kalıyor genelde hep basnda olamıyorsn ben geldm sen cıkmısın merak etmısın saolasn canm siten hayılrı olsun bol kazanclar ve en büyük kazancn bebegını versın rAbbm tez vakıtte ınsallah
Bilgecim kızın operasyon gecrmıs sanırm Allah sıfalar versn vermiştir coktan ama olsun ben yıne de dıyeym:) Sevimden haber var mı merak edıyorm onu kayıplarda yine..
özlemcim de baslayacaktı o ne yaptı nasl gectı acaba ilk günü
SEmracm ailen icin tekrar gecmıs olsun canım

aman bebislere cok dikkat edin bı arkadsımın benmkıne akran bebegı caydanlıktan yandı on gündür hastanede cok kötü bi durum ziyaretine gittim ben dayanamadm haline Allahm sıfa versın ınsallah korusun bebıslerımızı meleklerımızı

saglıcakla kalın

iyi akşamlar
sermestim ve özlemcim ilk gününüz hayırlı olsun inşalalh sıkıntısız bebişlerinizle rahat geçireceğiniz bir dönem olur
hiç üzülmeyin bebişleriniz küçük değil daha küçük bırakanlar var en azından döndüğünüz bir işiniz var şükür ki
bende yaza doğru eğitimlere başlamak istiyorum yaşını geçince de eğer izmirde kalırsak yaz bitimi işe başlamayı düşünüyorum kısmet bakalım
bebingim canım çok sağol maske işe yaradı galiba deniz iyi şimdilik bende bulaşma dönemini atlattım sanırım
bizim tayinler mayısta belli olacak ama burda kalmak için eşim burdaki en kötü görev yerini seçecek kimsenin istemediği büyük ihtimalle verirler diyor bende rahat etmezsen gidelim diyorum ama o da gitmek istemiyor izmirden öyle olunca da eve ayda bir uğrar herhalde(
siten de hayırlı olsun en kısa zamanda haber ver beğenelim:)

elanazım sütünün yetmesine çok sevindim sağlıklı olsun da kilo alımı da iyi maşallah nazar değmesin paşamıza:)

burpcum uğramamış çok merak ediyorum ama aramaya da çekiniyorum

aklım hep onda
inşallah hayırlısı olur

denizcim geçmiş olsun canım
özlem ve sermest yeni dönemimiz hayırlı uğurlu stressiz ve çavuk geçsin inşallaaahhhhh
herkese de öpücükler bugün 1.5 yıl aradan sonra nöbet tuttum haşatım

Kızlar iyi geceler,sermestim ve öslemim uğramışlar,ne güzel sizi görmek.Yeni döneminiz hayırlı olsun canlarım.Bebingim senin sitende hayırlı olsun kuzum.Bol satışlar,bereketli kazançlar olsun.Biz de iyiyiz çok şükür.Sadece çok halsizim.Hamilelikte anemi gelişti.İlaçta kullanıyorum ama benim ki sömürüyor demek ki beni.Kuzucuğum iyi olsun,sağlıkla gelsinde bir dönem sömürülelim ne yapalım.Annemlerde dönse artık iyi olacak.Allahın izniyele perşembe döenecekler.Bu arada yeniden ders çalışmaya başladım.Puanımı yükseltmek için.Dershaneyede mi gitsem diyorum,ne yapacağımı şaşırdım yaw ben:26:Neyse kafanızı şişirmeden ben gideyim şekerler,hepinizi çok seviyorum,iyi geceler

evet canım gerçektende çok zor annemler arabalarını çıkaramadılar canım istanbulda bir hafta boyunca kar buz vardı bende onlara gelmeyin ben varım şimdi yollarda perişan olmayın dedim zaten bakıcı her işini hallediyor benim tek yaptığım alışverişi manevi desteğiydi aklıma gelirmiydi böyle bir durum doktora buzdan dolayı gidememiştim iyiki gitmemişim o gün ablamı hastaneye kaldırdım yarına erteledim ancak yarında kar fırtına geliyormuş ne yapacağım bilmiyorum

bilgecim canım benim inşallah ileride ah ne sıkıntılı dönemdi herşey yoluna girdi çok şükür diyebileceğimiz bir süreçtir bu yaşadıklarımız yıllardır hamileliği bekledim ancak aman yarabbim allah beterinden saklasın bu nasıl bir hamilelik stres topuna döndüm inşallah geçecek bu günler ilaç alamıyorum ancak kadın doğumcum mutlaka bir önlem almamı söyledi ama ablamın enfeksiyon doktorları bir şey olmaz biz bile iğne olmadık dediler sağlık bakanlığını aradık enfeksiyon doktorları önleme gerek yok diyorsa doğrudur dediler birkaç tanıdık doktora sorduk kadın doğumcular önlem alınsın diyor diğerleri gerek yok diyor bende almamaya karar verdim inşallah doğru bir karardır şimdi hiç enfeksiyon kapmama olasılığım yüksek ancak ilaçların fetüse zarar verme olasılığı var içimden geçtiği gibi davranacağım umarım hata yapmıyorumdur

burpcum Allah ablana şifa versin sende dikkat et kendine
kendini de bebişi de üzme annesi o çok sağlıklı olacak inşallah

inşalah canım benim tek temennim

saol canım zaten ablam hastanede yatıyor şu an gitmiyorum ziyaretine gitmeyeceğimde telefonla konuşuyorum sadece

inşallah sağlıkla gelir bebişim canım bu zorluklara rağmen güçlü bir bebiş olur inşallah
işe başlaman hayırlı olsun canım batuda aklın kalmasın o kocaman adam oldu ben kısmetse 2 aylıkken başlamayı düşünüyorum nasıl olacaksa?

denizim şimdilik stresli bir bekleyişteyim kafamı oyuyor düşünceler

tuanayım dershaneye gitmeni tavsiye etmem canım hamile iken kafa tam randımanlı çalışmıyor kendi kendine çalışırkende eski verimi alamazsan kendini suçlama ablam geçen sene hamileyken dil kursuna gitmişti parayı verdiğiyle kalmıştı bir türlü konsantre olamamıştı ve derslerde uyuklaması geliyordu bence sen hamileliğini sağlıkla bitir bebişini al kucağına annene emanet ede ede gidersin kursuna

selamlar herkeseeee

saolun kızlarrrr iyi dilekleriniz için.

bende sogan suyu kürü denememi basarısızlıkla sonuclandırdım.
biliyorsunuzki yıllardır pişmiş sogan yemiyorum.
bu küre cok heveslenmiştim
dun eşim hazırladı sagolsun ama yarım bardak içebildim.
nasıl bi öğürtü hiç böyle bişey yaşamamıstım
malesef devamını getiremicem.
çok ta moralim bozuldu.
niye yapamıyorum diye.ama yapamıyorum işte nasıl zorlandım kendimi nasıl kendimi telkin ettim gaza getirdim.
içerken anlamıyorsun ama yutkundugun an butun vucudumu o koku sarmasıyla feci oluyorum
nasıl bişeytir.bunca tedavi ilaç yaşadıklarım bile daha koalydı diyorum dunki sogan faciasından sonra
rabbim bunlarla sınav etmesin dedim.

sermestim seni gördügüme sevindim.

bide meleği gorebilsem daha da sevinicem.ama zorlamayla olmuyor.
bende donem donem cıkmak istiyorum.ama yapamıyorum.
sizsiz olamıyorum galiba.bagımlılık yaptınız bana :)

slm fıstıklsr nasılsınız...
valla ben bu aralar haşatım kendim hsta oldum sonra ela
ölsürük oldu onla uğraştık kusmalar devam ettiği için dra gitik
bütün gün hastanede canımız çıktı 4 tüp kan aldılar yavrumdan eşimin kucağındaydı
kan verirken canımızdan can gitti ela ennur ağladıkça
gönlünü yaptık bide ilaçlı film çekindi ilacı verirken bi yanda tutuyorum bi yandan ela kusuyo
valla haşatım çıktı inanın eşimde soğuk terler döktü...
bi poşet şurupla döndük eve inş iyi gelir şuruplar
1 ay sonra kontrol 3 ay sonrada tekrar film çekinecek...

burpcum ablana acil sifalar versin inş rabbim...
elanazım çok güzel sütünün yaetmesi paşama nazarlar değmesin...
sermestcim ve özlemcim hayırlı olsun okullarınız...
mavicim bende bazen göreve gidiyorum haşatım çıkıyor seni çok iyi anlıyorum..
bebingcim hayırlı olsun canım siten...merakla bekliyoruz...
tuanayım çok halsizsin sanırım ama demişsinya nelere katlandık meleklerimiz için az daha dişini sık annesi...
denizcim farklı bi şehire alışmak çok zor heleki gittiğin yer geldiğin yerden kötüyse hakkınızda hayırlısı olsun canım...ben hala eskişehiri dönem dönem aryorum...
semracım biraz kendine gelmişsindir umarım allah beterinden saklasın canım...ada hanım nasıllar...
gülimuscum yolu yarılamışsın heyecanın artıyordur...
angel06 bebeklerin hayırlı olsun canım rabbim acılarını göstermesin...
sevimcim mercan nasıl oldu epydir yoksun sende...

bu arada unutmadım inş kimseyi...valla heryer douyo burda çok kış yok ama hava kirliliği var diye akşam 6 ya kadar yanmıyo kaloriferler 11 dede sönüyo çok az da sabah yanıyo evde donuyoruz bizde...çok dikkat edin bebişlere...

birde bizim sadece alttan 2 dişimiz çıktı gerisi gelmedi çok anormal geliyo bu durum baba sizce normalmi ...peş peşe çıkar demişlerdi öyle olmadı malesef...ama ela yürümeye başladıktan sonra dökmediği yer açmadığı çekmece kalmadı artık daha çok yrruyo bizi...artık annemler bakamıycak elaya bakıcı bulamadım şiveleri çok bozuk her duyduğunu söylediği dönemde nasıl emanet edicez bilmiyorum...lojmanlarada geçemedik henüz...komşulardan biri bakardı...kreş var bitane sanırım bakıcı bulana kadar vericez ama içim acıyo sabah nasıl götürücem kızımı...

selam canlarr.

nursincim sağol ada iyi şükür büyoruz işte ela yada sanada geçmiş olsun.hastalık zor.

özlem,sermest,mavi yeni döneminiz hayırlı olsun..

burpcum naptın cnm iyimisin?

bebingim soğankürünü gerçekden denemlisin sabah ibrahim saraçoğlu yine konuşoydu,çok övüyor,zor içmesi ama denemelisin cnm yaa.dualarım seninle sitende hayırlı olsun.

elanacım sütlerirn dolsun taşsın inş.rüzgaımın hediyesini aldım vemeyi unuttum kargoya zaten küçüldü bile,rüzgar büyüdü bile.
yenisini alırım gönderiirm inş.

pınarım tontiş oğlunu öpüyoruuzz tontiş kızımla..

tuanay ve bal sizlerinde vuslatına az kaldı heyecan doruklara tırmanmakda:))

bizde kayınpeddderimin evi va aynı mah.de orayı aldık,bize verdi daha doğrusu.yaza yine taşınma yolları göründü.burpcum cüneytin ellerinden öper,işimiz düştü cüneyteiç mimarisi hakkında onun fikilerine ihtiyacımız var zaferde söylüyor.kiracı çıksın mayıs gibi ayarlar cüneyti ararız.

unuttuklaım vasa kusura bakmayın

hayırlı olsun zasacım yeni eviniz gule gule oturun inşşşşş
bu tasınma işi cok zordur ama ayyyyy cok zor cok zorrr
ugrascan artık.

valla zasacım nerdeyse 15 yıldır pişmiş sogan yemedim.
oyle zorladım ki içmek için
yok mumkun degil
bende soganlı sumaklı bi kür var onu yapıcam işte
en azından çiğ sogan o da mideme dokunuyo ama idare edicez bi şekilde.

off cok belim agrıyo

selam herkese
angel arkadaşım kusura bakma geçen gün unutmuşum yazmayı çok sevindim adına ve tebrik ediyorum Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin

kızlar çok hastayım kötüyüm moralim bozuk hangisini anlatsam bilmiyorum
annem dün komaya girdi sabah şekeri düştü abim ambulans zor yetişti düzeldi ama hastaneye götürmediler polikliniğe gitmesi lazım kendine dikkat etmiyor aslında abime sıkıldı işleri çok kötü düzene sokamıyor babamda yardım edemiyor
halam hasta hastanelik olmuş yaşı var zaten her an haber gelebilir yani
ben hastayım iyileşemedim eşim çok hasta bugun zorla nöbete gitti
deniz hasta öksürüyor ve heryeri kabardı sabah alerji de dosyası vardı hastaneye götürdük veee çok lazımmış gibi inek sütünden sonra yumurtaya da alerjisi var Allah beterinden korusun ama çok zor ne yiyecek bu çocuk herşeyin içinde var neyse bizde 1 torba ilaç antibiyotikle döndük

okudum ama yazamıycam Allah herkesin işini gücünü rast getirsin
hepinizi öpüyorum

denizimmm canım cok uzuldum okuyunca
ahh bu annen zopalık niye dikkat etmiyor kendineeeee
deniz ona kızsın öğret

halana acil şifalar diliyorum
allah yardımcısı olsun abininde

sizde dinlenin gecsin artık gripler
yumurta alerjisi gecer canım meraklanma defnede de vardı 2 yasında gecti :)

kızlar niye yavaşlamış bizim topik???
denizcim ve nursimcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin şekerler
nursim bizim 7 dişimiz var ama biri yarım daha
ama bence sizin ki de normal içini rahat ettirmek için sor bi doktora
annemlerin bi komşusunun 2 çocuğunun da 1 yaşına kadar çıkmamış dişleri gayet normalmiş endişe etme
ufo mufo alın üşümesin ela hanım:))))

ben de berbat bi hafta geçirdim kızlar
efe sanırım ayrılık anksiyetesi yaşadı hala da kaldı azcık
gece uyumadı gündüz uyumadı annemde durmamış beni tuvalete bile göndermedi ya kucağım da olacak ya da yere oturup oynıcam onla şükür azallttık
dün gece fena değildi 2-3 kere uyandı bizim normalimiz bu
yazık çocuk tatilde alıştı kar vardı annemlere de çok gidemedik 1.dönem kapıdan el sallayıp gönderiyodu çabucak geçer inşallah
öpüyorum herkesi
taze çalışan anneler özlem ve sermest nasıl işler?????

yeşim den haber yok sanırım herşey yolundadır inşaalllah

39 yaşında görümcem hamileymiş hormon bozukluğu adet düzensizliği falan vardı sene de 2-3 kere adet oluyodu
kayınpederim felçli ya son 3-4 aydır onla ilgileniyodu adet olmamış doktoru da geçiktirmiş bi gidiyo ilaç versin de adetim sökülsün diye 15 haftalık hamile
doktor ankara ya git amniyosentez falan demiş işte böleee

Allah isteyene nasip etsin inşallaahhh
aldırma zamanı da geçmiş olmaz demiş doktor
onlar da bunla cebelleşiyo
bütün aile şok olduk şok
ve çok kilolu 110 falan heralde
Allah sağlık versin ona da hepimize de bi de sağlıklı bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…