Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
topiğimiz 2. sayfadaydı tuttum çıkardım:2:üzücü:2:

hepimiizn sevgililer günü kutlu olsunsevdiklerimizle ve bizi sevenlerle yaşlanalım

cuma günü meleğim ve ercimiz geliyorlar.kısmetse bi buluşma ayarlıcaz sevimde girmedi uzun zamandır ne yaptıkii acabaa?iyimi?neyse grşrz.

selam kızlar nasılsınız ben kah iyiyim kah heyheyleniyorum 27 şubat amniyosentez günüm inşallah herşey yolunda çıkar rahat bir hamilelik geçiririm
sizler nasılsınız
öpüyorum hepinizi

İyi geceler şekerler,geç bir vakit oldu,ama yatmadan bakayım dedim.Gerçekten ne kadar terkedilmiş bir topik olmuş burası.Öslem hiç gelmiyor artık.Sermestte öyle.Pınarım çok geçmiş olsun kuzum,yarın arayacağım seni.Umarım şimdi iyisinizdir..
Zasacım,demek melekler tekrar geliyor,ne güzel bir bağ kurdunuz,çok seviniyorum :))Çok ama çok slm söyle meleğimize...
Burpcum,27 şubatta büyük bir rahatlama hissedeceksin.Testten 2 gün sonra gelen sonuç zaten bilgi veriyormuş,ama tertemiz çıkacak,eminim ben,dualarımızdasın zaten tatlım...
Gulimus,hiç sesin soluğun çıkmadı,büyümüştür senin göbüşte artık...
Bebingim,dükkan işleriyle meşgul,kolay gele diyelim :))
Nursimcim kızımızı büyüttü,kocaman yaptı maşallah...
Mavicimde yakışıklı bir paşa büyütüyor,daha ne olsun....
Sevim yok,mercan ve kendisi iyidir umarım...
Bilgecim de yeni işiyle haşır neşir,adaptasyon,oryantasyon derken,alışmıştır bile...Haber alamayınca hep böyle tahmin etmekle geçiyor.Bir de çiçeği burnunda yeni annemiz var tabi,ama Rüzgar Paşa da büyüdü artık,Nimetim bir ses ver canımmm :)))
Biz de iyiyiz çok şükür.Dershaneye kayıt oldum yine.Madalya verecekler yakında bana :))Ne yapayım,içime sinmiyor,ne yaparsam kardır,hepinizi çok öpüyoruz canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler :)))

seni delii ben bir sen iki allah zihin açıklığı versin ne diyeyim ama iyikide girmişsin bu sene iki kere kpss yapacaklarmış taze bilgilerinle istediğin puanı alırsın

zasacım sütüm taşmasın ama çocuğuma yetsin yeter
baştan çok sıkıntı çektim ama Allaha şükür yetiyor artık
hediye konusunda da kendini sıkıntıya sokma canım
kış vakti alıp göndermesi zor olur düşünmen yeter
meleğe de çok selam söyle özledik onu da

denizcim çok geçmiş olsun canım
umarım daha iyisinizdir

burpcum inşallah test sonucun iyi olacak
dualarımız seninle

tuanayım hamile hamile kendini yorup strese sokmasaydın
bebek doğduktan sonra çalışır girerdin tekrar
ama başlamışsın hayırlısı olsun yine de kendini çok yorma

bizde iyiyiz şükür
gazla devam ediyoruz birkaç günde arada bir çok az yeşil kaka yaptı
biraz endişelendim ama galiba biraz üşüttü
devam ederse dr a sorarız artık

bebingcim internet sayfanda tekrar hayırlı olsun canım
bol kazançlar

merhaba canlarım herkes bi koşuşturmaca içinde yoğun anlaşılan
hepinizin geçmiş sevgililer kutlu olsun
bende çok yoğunum hastalık ve sıkıntılarla uğraşıyorum
geçen denizi yine apar topar dr taşıdık ilaçlara da alerjisi var bugun yine ilaç yazıldı hırıltısı var ama bunu daha önce kullandığım için içim daha rahat vereceğim
dünde denizi komşuya bırakıp annemi hastaneye götürdüm yarın yine gideceğiz
dün hala mı da gördüm çok kötüydü yataktan kalkamıyor ve beslenemiyor serumla besliyorlar Allah bilir tabi ama son kez görmüş olabilirim

burpcum inşallah o gün yeni hamile kalmış gibi mutlu olacaksın bizde tabi sağlıkla doğacak bebişimiz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben artık hiç fırsat bulamıyorumki hastanenin eğitimi başladı 2,5 ay cumartesi dahil devam edicek. akçam 5 den sonra ders başlıyor 8 e kadar 9 da evdeyim yemek yapacak zamanım kalmıyor çok yoruluyorum cumartesileride 9 da başlıyoruz akşama kadar çok zorlanıyorum mecburiymiş 2. dönem mayısda başlıyor doğumdan dolayı ona katılamıcam için bu döneme girdim hayırlısı olsun artık

ayrıca canım çok sıtkın cumartesi doplerim vardı üsküdarda görüntüleme merkezinde çok iyi bir doktor önerdiler ona gittim. doktor tam 2,5 saat ultrason baktı evirdi çevirdi allaha şükür bebek sağlıklı dedi ama sonunda moralimiz bozuldu. göbek kordonunda tek arter tek ven varmış. yani 2 atardamar olması gerekirken 1 tane atardamar 1 tane toplardamar varmış. buda anomali olma olasılığı % de 3 le 12 arası dedi doktor ona gelen 100 gebeden 5 tanesinde aynı çıkmış onlar normal sağlıklı doğum yapabilmişler bu durum normal gebelerde olabildiği gibi anomalilerdede görülebilirmiş gebeliğin ilerleyen dönemlerinde gelişme geriliği olasılığı olabilir dedi. tabi bende moral sıfırr çok üzüldüm çok ağladım zeynep kamilede randevum vardı bugün doktor orayada git bakalım onlarda görebilecekmi dedi bu gün gittim onlarda baktılar bir sorun var asd görüyorum dedi hocayı çağıralım oda baksın emin değillermiş yani 2 doktor bir şeyden anlamıyorlar hemde uzmanlar hocaları baktı yok öyle bişey dedi. sorun yok kadın kalkabilirsin dedi tam bende o sırada özelde görüleni söyledim tekrar bakıyım dedi ilk önce göremedi sonra farketti tabi ben dedikten sonra yoksa bişey yok deyip gönderecekti. buna yapacak bişey yok dedi ultrason takibi gerekliymiş şu ana kadar bebekte bir sorun yokmuş. zaten ilerleyen dönemlerde olabilirmiş cumarteside kendi doktoruma sonuçları göstericem bakalım ne diyecek rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah allaha dua etmekten başka çarem yok. inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder gebeliğim kızlar

herkesi çok öpüyorum çok yorgunum giremedim 3 gündür annemdeydik
efe yine azıttı toplasan 5-6 saat anca uyuyodur geceleri o da kesintisiz değil biz de haşat durumda dolaşıyoruz

balcım benim bi arkadaşımda da var aynı şey ama kızı sapasağlam doktor 2.için çok dikkatli düşün demiş 2.yi yapmıcak senin oğluşun da çok iyi bişi olmaz zaten 2.yi de ummayız biz hiç sıkma canını burp sen de
banyo yapıcam dua edin bana nolur çok yıprandım çoookkk

herkesi çok öpüyorum çok yorgunum giremedim 3 gündür annemdeydik
efe yine azıttı toplasan 5-6 saat anca uyuyodur geceleri o da kesintisiz değil biz de haşat durumda dolaşıyoruz

balcım benim bi arkadaşımda da var aynı şey ama kızı sapasağlam doktor 2.için çok dikkatli düşün demiş 2.yi yapmıcak senin oğluşun da çok iyi bişi olmaz zaten 2.yi de ummayız biz hiç sıkma canını burp sen de
banyo yapıcam dua edin bana nolur çok yıprandım çoookkk

selam kızlar.

az önce sevimi aradım,yengesini kaybetmişler çok genç 42 yaşında ve 13 yaşındada oğlu varmış,çok üzüldüm.hepinize selamı var.

yarın melekcim geliyor akşamada biz ist.tayfası kebabları yicez:))fot.larımızada siz bakın hıhhh.

balcım hiç duymamıştım böyle birşey
inşallah bir sorun çıkmadan bebişini kucağına alacaksın

Gulimuscum,içini ferah tut bence,doktorlar bile kendilerinden emin değiller ki çok elzem birşey olsaydı baktıklarında direkt görmek istedikleri birşey olurdu.Bak yolu yarıladın sen de,hatta geçtin.Bundan sonra olumsuz durumlardan ve düşüncelerden kendini uzak tut.Bilmiyoruz ki içeride gerçekten ne olduğunu,tek yapmamız tevekkül ve bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesini beklemek,dua etmek.Başka da birşey yok,Allah herkesin yardımcısı olsun...
Demek İstanbul tayfası bugün buluşuyor,bize de fotolara bakmak düşüyor haaa,ne yapalım,biz sizin mutluluğunuzla mutlu oluruz.Kimler gelecek merak ettim şimdi,iyi eğlenin tatlı kuşlar :))
Sevimcim,başınız sağolsun.Yengen için çok üzüldüm.Allah başka acı göstermesin,geride kalanlara sabır,metanet,dayanma gücü versin...
Herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun...

selam kızlar nasılsınız ben kah iyiyim kah heyheyleniyorum 27 şubat amniyosentez günüm inşallah herşey yolunda çıkar rahat bir hamilelik geçiririm
sizler nasılsınız
öpüyorum hepinizi
sen amniyosenteze karar verdin yani öyle mi?
geldim tatlım geldimmmmmmm valla nasıl olduğumu anlatayım sana :)
çok geçmiş olsun canım....
sıkma canını canım ya bebişimiz sapasağlam gelecek allahın izniyle. sende o dönemde daha dikkat edersin ne gerekiyorsa
başı sağolsun canım ya özledim sevimide valla.
meleğime çok çok selamlar...
sağol canımmmmmmmmmmmmmmm ... benimkide beni sömürmüştü hatırlasana az mı serumla ilaç yedim :) haplar fayda etmemişti
izin alamaz mısın mecbur musun başlamaya canım ya?
aslında içebilsen çok faydalı diyorlar ama .

geçmiş oslun canım
başladık okula bakalım bıraktım oğluşumuda
diş konusuna gelince benim 1 yaşında çıkmış dişlerim senin en azından var :) bizimkininde çıkıyor yavaş yavaş bakalım sende merak etme çıkar

bugün buraya çok kar yağdı okullar tatil oldu bende oğluşumla güzel br gün geçirdim ,dünde tatil günümdü bu hafta 4 gün peşpeşe oğluşumlayım gerçi 2si gitti :)
sabah 7de sitenin önündeyim arkadaş aradı okullar tatilmiş öyle mi diye hemen müdürümü aradım evet dedi, bende ilkerin yanına gideyim dedim bizim kapalı garaj sitenin altında yani parkın ve havuzun altında kalıyor o nedenle çok dik . neyse bende inip söyleyeceğim ya sözde sen kay düş :) allahtan yumuşak bir düşüş olduda canım yanmadı :) öğleden sonrada oğluşuma bakacak olan teyzemiz çaya davet etti ona gittik..
kızlar ben giremiyorum artık eskisi gibi çünkü 6,30da kalkıyorum 7de evden çıkıyorum 1 saat yol sürüyor,akşamda 6da evde oluyorum okul bitince kurslar var çünkü. bazen 5 genelde 6da evdeyim işte. eve gelince bayılıyorum resmen pestilim çıkıyor çoğu zaman uyuklayarak günüm geçiyor:))) oğluşuma zaman ayırayım derken zamanım olmuyor. ama eskiyi bende sizinkadar özlüyorum inanın. inşallah yaza daha çok birlikte oluruz ...

elanaz bu havalarda üşütmesende heryerde mikrop var geçmiş olsun canım rüzgarımıza

inşallah denizim
allahtan ufak tefek nedenler ama hastaneden sende kurtulamadın denizim ama allah beterinden korusun inşallah denizoğlan şu alerjileri sirkeler atar başından

gulimuscum doktorun biraz geç farketmiş tatlım böyle bir sorunu şimdiye kadar görmeliydi şöyle bir avantajı olmuş nekadar stressiz gün geçirsen yanına kar kalmış ama bundan sonrada sen içini rahat tut eğer büyük bir tehlike teşkil etseymiş bebişinin gelişimi böyle güzel gitmezdi ben bir arkadaşımdanda duydum bu problemi benimle aynı haftada ancak ilaç tedavisi olacakmış sanada böyle bir tedavi verirler heralde tatlım herşey güzel olacak inşallah eyübün sağlıkla gelecek sana

efe cadoloz efe eli maşalı efe bırak anne işe gidecek uyusun biraz :)))

biz nasılsa birazdan görüşeceeeez :)))))))))))

izmir tayfasıylada buluşuruz birgün elbet çankırı batman (elanaz sen nerde yaşıyordun unuttum :/ ) denizli antalya (bilge oradasın hala dimi) birgün bir yerde mutlaka buluşuruz

ohh ilaç gibi gelmiştir tatil
dikkat et kaseye özlemim iyiki batu kucağında değildi düşerken
sende izin gününden izin gününe bize bir selam çakarsın canım

ohh ilaç gibi gelmiştir tatil
dikkat et kaseye özlemim iyiki batu kucağında değildi düşerken
sende izin gününden izin gününe bize bir selam çakarsın canım

aynen öyle geldi canım valla. allahtan yoktu kucağıma şükür kasede sağlam :)))
ahh canım vaktim hiç olmuyor ki o günde temizlik ve oğluşumla geçiyor ama girip bir selam çakarım artık zamanım olursa :)

kızlar beni rahatlattığınız için teşekkür ederim hepinize inşallah allahın izniyle bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip olur. yarın da kendi doktoruma gidicem sabah kurs öncesi sonuçlara baksın bakalım ne diyecek ayrıca oluşun adı kesinleşti eyüp çınar olucak babası çınar ekledi. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize birde size bişey sorucam doktor göbek çatlağı için jel yazmıştı bana hiç işe yaramadı hem bayada pahalıydı bitti faydasını görmedim. kaşıntıdan mahvoldum karnım kalçalarım göğüslerim berbat oldu. badem yağını tavsiye ettiler onuda kullanamıyorum sürdükten sonra heryanıma bişeyler batıyor sanki kaşıntıdan sizlerin bildiği bişey varmı hatunlar eczanelerede güvenemiyorum her krem losyon olmazmış zararlıymış.

burpcum amniyo senteze karar verdin demek allahın izniyle hiç bişey yok cadında sapasağlam gelicek veletler sadece bizi biraz üzüyorlar gelmeden öncede üzdükleri gibi.

özlemcim oh ne güzel kar tatili yaramış oğluşunada anneyle daha fazla zaman geçirdi

sevimin telini ben çok öncelerden beri arıyordum hep kapalı hiç ulaşamadım kızının ameliyatından beri sizlerde varsa özelden atarmısınınz hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…