İyi geceler şekerler,geç bir vakit oldu,ama yatmadan bakayım dedim.Gerçekten ne kadar terkedilmiş bir topik olmuş burası.Öslem hiç gelmiyor artık.Sermestte öyle.Pınarım çok geçmiş olsun kuzum,yarın arayacağım seni.Umarım şimdi iyisinizdir..
Zasacım,demek melekler tekrar geliyor,ne güzel bir bağ kurdunuz,çok seviniyorum :))Çok ama çok slm söyle meleğimize...
Burpcum,27 şubatta büyük bir rahatlama hissedeceksin.Testten 2 gün sonra gelen sonuç zaten bilgi veriyormuş,ama tertemiz çıkacak,eminim ben,dualarımızdasın zaten tatlım...
Gulimus,hiç sesin soluğun çıkmadı,büyümüştür senin göbüşte artık...
Bebingim,dükkan işleriyle meşgul,kolay gele diyelim :))
Nursimcim kızımızı büyüttü,kocaman yaptı maşallah...
Mavicimde yakışıklı bir paşa büyütüyor,daha ne olsun....
Sevim yok,mercan ve kendisi iyidir umarım...
Bilgecim de yeni işiyle haşır neşir,adaptasyon,oryantasyon derken,alışmıştır bile...Haber alamayınca hep böyle tahmin etmekle geçiyor.Bir de çiçeği burnunda yeni annemiz var tabi,ama Rüzgar Paşa da büyüdü artık,Nimetim bir ses ver canımmm :)))
Biz de iyiyiz çok şükür.Dershaneye kayıt oldum yine.Madalya verecekler yakında bana :))Ne yapayım,içime sinmiyor,ne yaparsam kardır,hepinizi çok öpüyoruz canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler :)))
sen amniyosenteze karar verdin yani öyle mi?selam kızlar nasılsınız ben kah iyiyim kah heyheyleniyorum 27 şubat amniyosentez günüm inşallah herşey yolunda çıkar rahat bir hamilelik geçiririm
sizler nasılsınız
öpüyorum hepinizi
geldim tatlım geldimmmmmmm valla nasıl olduğumu anlatayım sana :)İyi geceler şekerler,geç bir vakit oldu,ama yatmadan bakayım dedim.Gerçekten ne kadar terkedilmiş bir topik olmuş burası.Öslem hiç gelmiyor artık.Sermestte öyle.Pınarım çok geçmiş olsun kuzum,yarın arayacağım seni.Umarım şimdi iyisinizdir..
Zasacım,demek melekler tekrar geliyor,ne güzel bir bağ kurdunuz,çok seviniyorum :))Çok ama çok slm söyle meleğimize...
Burpcum,27 şubatta büyük bir rahatlama hissedeceksin.Testten 2 gün sonra gelen sonuç zaten bilgi veriyormuş,ama tertemiz çıkacak,eminim ben,dualarımızdasın zaten tatlım...
Gulimus,hiç sesin soluğun çıkmadı,büyümüştür senin göbüşte artık...
Bebingim,dükkan işleriyle meşgul,kolay gele diyelim :))
Nursimcim kızımızı büyüttü,kocaman yaptı maşallah...
Mavicimde yakışıklı bir paşa büyütüyor,daha ne olsun....
Sevim yok,mercan ve kendisi iyidir umarım...
Bilgecim de yeni işiyle haşır neşir,adaptasyon,oryantasyon derken,alışmıştır bile...Haber alamayınca hep böyle tahmin etmekle geçiyor.Bir de çiçeği burnunda yeni annemiz var tabi,ama Rüzgar Paşa da büyüdü artık,Nimetim bir ses ver canımmm :)))
Biz de iyiyiz çok şükür.Dershaneye kayıt oldum yine.Madalya verecekler yakında bana :))Ne yapayım,içime sinmiyor,ne yaparsam kardır,hepinizi çok öpüyoruz canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler :)))
çok geçmiş olsun canım....merhaba canlarım herkes bi koşuşturmaca içinde yoğun anlaşılan
hepinizin geçmiş sevgililer kutlu olsun
bende çok yoğunum hastalık ve sıkıntılarla uğraşıyorum
geçen denizi yine apar topar dr taşıdık ilaçlara da alerjisi var bugun yine ilaç yazıldı hırıltısı var ama bunu daha önce kullandığım için içim daha rahat vereceğim
dünde denizi komşuya bırakıp annemi hastaneye götürdüm yarın yine gideceğiz
dün hala mı da gördüm çok kötüydü yataktan kalkamıyor ve beslenemiyor serumla besliyorlar Allah bilir tabi ama son kez görmüş olabilirim
burpcum inşallah o gün yeni hamile kalmış gibi mutlu olacaksın bizde tabi sağlıkla doğacak bebişimiz
sıkma canını canım ya bebişimiz sapasağlam gelecek allahın izniyle. sende o dönemde daha dikkat edersin ne gerekiyorsaiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben artık hiç fırsat bulamıyorumki hastanenin eğitimi başladı 2,5 ay cumartesi dahil devam edicek. akçam 5 den sonra ders başlıyor 8 e kadar 9 da evdeyim yemek yapacak zamanım kalmıyor çok yoruluyorum cumartesileride 9 da başlıyoruz akşama kadar çok zorlanıyorum mecburiymiş 2. dönem mayısda başlıyor doğumdan dolayı ona katılamıcam için bu döneme girdim hayırlısı olsun artık
ayrıca canım çok sıtkın cumartesi doplerim vardı üsküdarda görüntüleme merkezinde çok iyi bir doktor önerdiler ona gittim. doktor tam 2,5 saat ultrason baktı evirdi çevirdi allaha şükür bebek sağlıklı dedi ama sonunda moralimiz bozuldu. göbek kordonunda tek arter tek ven varmış. yani 2 atardamar olması gerekirken 1 tane atardamar 1 tane toplardamar varmış. buda anomali olma olasılığı % de 3 le 12 arası dedi doktor ona gelen 100 gebeden 5 tanesinde aynı çıkmış onlar normal sağlıklı doğum yapabilmişler bu durum normal gebelerde olabildiği gibi anomalilerdede görülebilirmiş gebeliğin ilerleyen dönemlerinde gelişme geriliği olasılığı olabilir dedi. tabi bende moral sıfırr çok üzüldüm çok ağladım zeynep kamilede randevum vardı bugün doktor orayada git bakalım onlarda görebilecekmi dedi bu gün gittim onlarda baktılar bir sorun var asd görüyorum dedi hocayı çağıralım oda baksın emin değillermiş yani 2 doktor bir şeyden anlamıyorlar hemde uzmanlar hocaları baktı yok öyle bişey dedi. sorun yok kadın kalkabilirsin dedi tam bende o sırada özelde görüleni söyledim tekrar bakıyım dedi ilk önce göremedi sonra farketti tabi ben dedikten sonra yoksa bişey yok deyip gönderecekti. buna yapacak bişey yok dedi ultrason takibi gerekliymiş şu ana kadar bebekte bir sorun yokmuş. zaten ilerleyen dönemlerde olabilirmiş cumarteside kendi doktoruma sonuçları göstericem bakalım ne diyecek rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah allaha dua etmekten başka çarem yok. inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder gebeliğim kızlar
başı sağolsun canım ya özledim sevimide valla.selam kızlar.
az önce sevimi aradım,yengesini kaybetmişler çok genç 42 yaşında ve 13 yaşındada oğlu varmış,çok üzüldüm.hepinize selamı var.
yarın melekcim geliyor akşamada biz ist.tayfası kebabları yicez:))fot.larımızada siz bakın hıhhh.
sağol canımmmmmmmmmmmmmmm ... benimkide beni sömürmüştü hatırlasana az mı serumla ilaç yedim :) haplar fayda etmemiştiKızlar iyi geceler,sermestim ve öslemim uğramışlar,ne güzel sizi görmek.Yeni döneminiz hayırlı olsun canlarım.Bebingim senin sitende hayırlı olsun kuzum.Bol satışlar,bereketli kazançlar olsun.Biz de iyiyiz çok şükür.Sadece çok halsizim.Hamilelikte anemi gelişti.İlaçta kullanıyorum ama benim ki sömürüyor demek ki beni.Kuzucuğum iyi olsun,sağlıkla gelsinde bir dönem sömürülelim ne yapalım.Annemlerde dönse artık iyi olacak.Allahın izniyele perşembe döenecekler.Bu arada yeniden ders çalışmaya başladım.Puanımı yükseltmek için.Dershaneyede mi gitsem diyorum,ne yapacağımı şaşırdım yaw ben:26:Neyse kafanızı şişirmeden ben gideyim şekerler,hepinizi çok seviyorum,iyi geceler
izin alamaz mısın mecbur musun başlamaya canım ya?evet canım gerçektende çok zor annemler arabalarını çıkaramadılar canım istanbulda bir hafta boyunca kar buz vardı bende onlara gelmeyin ben varım şimdi yollarda perişan olmayın dedim zaten bakıcı her işini hallediyor benim tek yaptığım alışverişi manevi desteğiydi aklıma gelirmiydi böyle bir durumdoktora buzdan dolayı gidememiştim iyiki gitmemişim o gün ablamı hastaneye kaldırdım yarına erteledim ancak yarında kar fırtına geliyormuş ne yapacağım bilmiyorum
bilgecim canım benim inşallah ileride ah ne sıkıntılı dönemdi herşey yoluna girdi çok şükür diyebileceğimiz bir süreçtir bu yaşadıklarımız yıllardır hamileliği bekledim ancak aman yarabbim allah beterinden saklasın bu nasıl bir hamilelik stres topuna döndüm inşallah geçecek bu günler ilaç alamıyorum ancak kadın doğumcum mutlaka bir önlem almamı söyledi ama ablamın enfeksiyon doktorları bir şey olmaz biz bile iğne olmadık dediler sağlık bakanlığını aradık enfeksiyon doktorları önleme gerek yok diyorsa doğrudur dediler birkaç tanıdık doktora sorduk kadın doğumcular önlem alınsın diyor diğerleri gerek yok diyor bende almamaya karar verdim inşallah doğru bir karardır şimdi hiç enfeksiyon kapmama olasılığım yüksek ancak ilaçların fetüse zarar verme olasılığı var içimden geçtiği gibi davranacağım umarım hata yapmıyorumdur
inşalah canım benim tek temennim
saol canım zaten ablam hastanede yatıyor şu an gitmiyorum ziyaretine gitmeyeceğimde telefonla konuşuyorum sadece
inşallah sağlıkla gelir bebişim canım bu zorluklara rağmen güçlü bir bebiş olur inşallah
işe başlaman hayırlı olsun canım batuda aklın kalmasın o kocaman adam oldu ben kısmetse 2 aylıkken başlamayı düşünüyorum nasıl olacaksa?
denizim şimdilik stresli bir bekleyişteyim kafamı oyuyor düşünceler
tuanayım dershaneye gitmeni tavsiye etmem canım hamile iken kafa tam randımanlı çalışmıyor kendi kendine çalışırkende eski verimi alamazsan kendini suçlama ablam geçen sene hamileyken dil kursuna gitmişti parayı verdiğiyle kalmıştı bir türlü konsantre olamamıştı ve derslerde uyuklaması geliyordu bence sen hamileliğini sağlıkla bitir bebişini al kucağına annene emanet ede ede gidersin kursuna
aslında içebilsen çok faydalı diyorlar ama .selamlar herkeseeee
saolun kızlarrrr iyi dilekleriniz için.
bende sogan suyu kürü denememi basarısızlıkla sonuclandırdım.
biliyorsunuzki yıllardır pişmiş sogan yemiyorum.
bu küre cok heveslenmiştim
dun eşim hazırladı sagolsun ama yarım bardak içebildim.
nasıl bi öğürtü hiç böyle bişey yaşamamıstım
malesef devamını getiremicem.
çok ta moralim bozuldu.
niye yapamıyorum diye.ama yapamıyorum işte nasıl zorlandım kendimi nasıl kendimi telkin ettim gaza getirdim.
içerken anlamıyorsun ama yutkundugun an butun vucudumu o koku sarmasıyla feci oluyorum
nasıl bişeytir.bunca tedavi ilaç yaşadıklarım bile daha koalydı diyorum dunki sogan faciasından sonra
rabbim bunlarla sınav etmesin dedim.
sermestim seni gördügüme sevindim.
bide meleği gorebilsem daha da sevinicem.ama zorlamayla olmuyor.
bende donem donem cıkmak istiyorum.ama yapamıyorum.
sizsiz olamıyorum galiba.bagımlılık yaptınız bana :)
slm fıstıklsr nasılsınız...
valla ben bu aralar haşatım kendim hsta oldum sonra ela
ölsürük oldu onla uğraştık kusmalar devam ettiği için dra gitik
bütün gün hastanede canımız çıktı 4 tüp kan aldılar yavrumdan eşimin kucağındaydı
kan verirken canımızdan can gitti ela ennur ağladıkça
gönlünü yaptık bide ilaçlı film çekindi ilacı verirken bi yanda tutuyorum bi yandan ela kusuyo
valla haşatım çıktı inanın eşimde soğuk terler döktü...
bi poşet şurupla döndük eve inş iyi gelir şuruplar
1 ay sonra kontrol 3 ay sonrada tekrar film çekinecek...
burpcum ablana acil sifalar versin inş rabbim...
elanazım çok güzel sütünün yaetmesi paşama nazarlar değmesin...
sermestcim ve özlemcim hayırlı olsun okullarınız...
mavicim bende bazen göreve gidiyorum haşatım çıkıyor seni çok iyi anlıyorum..
bebingcim hayırlı olsun canım siten...merakla bekliyoruz...
tuanayım çok halsizsin sanırım ama demişsinya nelere katlandık meleklerimiz için az daha dişini sık annesi...
denizcim farklı bi şehire alışmak çok zor heleki gittiğin yer geldiğin yerden kötüyse hakkınızda hayırlısı olsun canım...ben hala eskişehiri dönem dönem aryorum...
semracım biraz kendine gelmişsindir umarım allah beterinden saklasın canım...ada hanım nasıllar...
gülimuscum yolu yarılamışsın heyecanın artıyordur...
angel06 bebeklerin hayırlı olsun canım rabbim acılarını göstermesin...
sevimcim mercan nasıl oldu epydir yoksun sende...
bu arada unutmadım inş kimseyi...valla heryer douyo burda çok kış yok ama hava kirliliği var diye akşam 6 ya kadar yanmıyo kaloriferler 11 dede sönüyo çok az da sabah yanıyo evde donuyoruz bizde...çok dikkat edin bebişlere...
birde bizim sadece alttan 2 dişimiz çıktı gerisi gelmedi çok anormal geliyo bu durum baba sizce normalmi ...peş peşe çıkar demişlerdi öyle olmadı malesef...ama ela yürümeye başladıktan sonra dökmediği yer açmadığı çekmece kalmadı artık daha çok yrruyo bizi...artık annemler bakamıycak elaya bakıcı bulamadım şiveleri çok bozuk her duyduğunu söylediği dönemde nasıl emanet edicez bilmiyorum...lojmanlarada geçemedik henüz...komşulardan biri bakardı...kreş var bitane sanırım bakıcı bulana kadar vericez ama içim acıyo sabah nasıl götürücem kızımı...
zasacım sütüm taşmasın ama çocuğuma yetsin yeter
baştan çok sıkıntı çektim ama Allaha şükür yetiyor artık
hediye konusunda da kendini sıkıntıya sokma canım
kış vakti alıp göndermesi zor olur düşünmen yeter
meleğe de çok selam söyle özledik onu da
denizcim çok geçmiş olsun canım
umarım daha iyisinizdir
burpcum inşallah test sonucun iyi olacak
dualarımız seninle
tuanayım hamile hamile kendini yorup strese sokmasaydın
bebek doğduktan sonra çalışır girerdin tekrar
ama başlamışsın hayırlısı olsun yine de kendini çok yorma
bizde iyiyiz şükür
gazla devam ediyoruz birkaç günde arada bir çok az yeşil kaka yaptı
biraz endişelendim ama galiba biraz üşüttü
devam ederse dr a sorarız artık
bebingcim internet sayfanda tekrar hayırlı olsun canım
bol kazançlar
merhaba canlarım herkes bi koşuşturmaca içinde yoğun anlaşılan
hepinizin geçmiş sevgililer kutlu olsun
bende çok yoğunum hastalık ve sıkıntılarla uğraşıyorum
geçen denizi yine apar topar dr taşıdık ilaçlara da alerjisi var bugun yine ilaç yazıldı hırıltısı var ama bunu daha önce kullandığım için içim daha rahat vereceğim
dünde denizi komşuya bırakıp annemi hastaneye götürdüm yarın yine gideceğiz
dün hala mı da gördüm çok kötüydü yataktan kalkamıyor ve beslenemiyor serumla besliyorlar Allah bilir tabi ama son kez görmüş olabilirim
burpcum inşallah o gün yeni hamile kalmış gibi mutlu olacaksın bizde tabi sağlıkla doğacak bebişimiz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben artık hiç fırsat bulamıyorumki hastanenin eğitimi başladı 2,5 ay cumartesi dahil devam edicek. akçam 5 den sonra ders başlıyor 8 e kadar 9 da evdeyim yemek yapacak zamanım kalmıyor çok yoruluyorum cumartesileride 9 da başlıyoruz akşama kadar çok zorlanıyorum mecburiymiş 2. dönem mayısda başlıyor doğumdan dolayı ona katılamıcam için bu döneme girdim hayırlısı olsun artık
ayrıca canım çok sıtkın cumartesi doplerim vardı üsküdarda görüntüleme merkezinde çok iyi bir doktor önerdiler ona gittim. doktor tam 2,5 saat ultrason baktı evirdi çevirdi allaha şükür bebek sağlıklı dedi ama sonunda moralimiz bozuldu. göbek kordonunda tek arter tek ven varmış. yani 2 atardamar olması gerekirken 1 tane atardamar 1 tane toplardamar varmış. buda anomali olma olasılığı % de 3 le 12 arası dedi doktor ona gelen 100 gebeden 5 tanesinde aynı çıkmış onlar normal sağlıklı doğum yapabilmişler bu durum normal gebelerde olabildiği gibi anomalilerdede görülebilirmiş gebeliğin ilerleyen dönemlerinde gelişme geriliği olasılığı olabilir dedi. tabi bende moral sıfırr çok üzüldüm çok ağladım zeynep kamilede randevum vardı bugün doktor orayada git bakalım onlarda görebilecekmi dedi bu gün gittim onlarda baktılar bir sorun var asd görüyorum dedi hocayı çağıralım oda baksın emin değillermiş yani 2 doktor bir şeyden anlamıyorlar hemde uzmanlar hocaları baktı yok öyle bişey dedi. sorun yok kadın kalkabilirsin dedi tam bende o sırada özelde görüleni söyledim tekrar bakıyım dedi ilk önce göremedi sonra farketti tabi ben dedikten sonra yoksa bişey yok deyip gönderecekti. buna yapacak bişey yok dedi ultrason takibi gerekliymiş şu ana kadar bebekte bir sorun yokmuş. zaten ilerleyen dönemlerde olabilirmiş cumarteside kendi doktoruma sonuçları göstericem bakalım ne diyecek rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah allaha dua etmekten başka çarem yok. inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder gebeliğim kızlar
herkesi çok öpüyorum çok yorgunum giremedim 3 gündür annemdeydik
efe yine azıttı toplasan 5-6 saat anca uyuyodur geceleri o da kesintisiz değil biz de haşat durumda dolaşıyoruz
balcım benim bi arkadaşımda da var aynı şey ama kızı sapasağlam doktor 2.için çok dikkatli düşün demiş 2.yi yapmıcak senin oğluşun da çok iyi bişi olmaz zaten 2.yi de ummayız biz hiç sıkma canını burp sen de
banyo yapıcam dua edin bana nolur çok yıprandım çoookkk
selam kızlar.
az önce sevimi aradım,yengesini kaybetmişler çok genç 42 yaşında ve 13 yaşındada oğlu varmış,çok üzüldüm.hepinize selamı var.
yarın melekcim geliyor akşamada biz ist.tayfası kebabları yicez:))fot.larımızada siz bakın hıhhh.
Gulimuscum,içini ferah tut bence,doktorlar bile kendilerinden emin değiller ki çok elzem birşey olsaydı baktıklarında direkt görmek istedikleri birşey olurdu.Bak yolu yarıladın sen de,hatta geçtin.Bundan sonra olumsuz durumlardan ve düşüncelerden kendini uzak tut.Bilmiyoruz ki içeride gerçekten ne olduğunu,tek yapmamız tevekkül ve bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesini beklemek,dua etmek.Başka da birşey yok,Allah herkesin yardımcısı olsun...
Demek İstanbul tayfası bugün buluşuyor,bize de fotolara bakmak düşüyor haaa,ne yapalım,biz sizin mutluluğunuzla mutlu oluruz.Kimler gelecek merak ettim şimdi,iyi eğlenin tatlı kuşlar :))
Sevimcim,başınız sağolsun.Yengen için çok üzüldüm.Allah başka acı göstermesin,geride kalanlara sabır,metanet,dayanma gücü versin...
Herkesi öpüyorum,Allaha emanet olun...
bugün buraya çok kar yağdı okullar tatil oldu bende oğluşumla güzel br gün geçirdim ,dünde tatil günümdü bu hafta 4 gün peşpeşe oğluşumlayım gerçi 2si gitti :)
sabah 7de sitenin önündeyim arkadaş aradı okullar tatilmiş öyle mi diye hemen müdürümü aradım evet dedi, bende ilkerin yanına gideyim dedim bizim kapalı garaj sitenin altında yani parkın ve havuzun altında kalıyor o nedenle çok dik . neyse bende inip söyleyeceğim ya sözde sen kay düş :) allahtan yumuşak bir düşüş olduda canım yanmadı :) öğleden sonrada oğluşuma bakacak olan teyzemiz çaya davet etti ona gittik..
kızlar ben giremiyorum artık eskisi gibi çünkü 6,30da kalkıyorum 7de evden çıkıyorum 1 saat yol sürüyor,akşamda 6da evde oluyorum okul bitince kurslar var çünkü. bazen 5 genelde 6da evdeyim işte. eve gelince bayılıyorum resmen pestilim çıkıyor çoğu zaman uyuklayarak günüm geçiyor:))) oğluşuma zaman ayırayım derken zamanım olmuyor. ama eskiyi bende sizinkadar özlüyorum inanın. inşallah yaza daha çok birlikte oluruz ...
ohh ilaç gibi gelmiştir tatil
dikkat et kaseye özlemim iyiki batu kucağında değildi düşerken
sende izin gününden izin gününe bize bir selam çakarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?