herkese selam.
dün akşam çok güzel geçti.çok eğlendik.yeşimime hamilelik çok yakışmış,çok güzelleşmiş,göbişi bile belli oluyodu yani,harika olmuş,maşallah ona, bebeğimize
glimus geçmiş olsun,üzüldüm ama sağlıklı bebeğin emin ol,dr.ların önlemini alıcaktır bundan sonra.çatlaklarınada çok şaşırdım 22. haftada görünüyosun bu haftalarda çatlak olması gerçekden kötü,yapıcak bişey yok en iyi kremler bile çare olmuyor bol su az kilo en iyi çözümü.benimde 37 haftamın sonunda olmuştu,kii karnımı gören sanırım ikizz vahh vahh diyoduama şuan altta çok az belli oluyoo,tek-tük yaza bikini giyicem
:))sağol bidenem yaa:))valla diyet falan yapsam veremedim heraldeevet bence de güzeldi dün gece
ama sisko olmamışmıyım semra ?
haaaağ kızlar semrada öyle bir kilo vermiş ki gözlerim pörtledi şok oldumbravo sana çıtır anne
sevimin de olurda fotoğrafına rastlarsanız kesinlikle fotoğrafta çıktığının yarısı kadar zayıfsın
melek zaten çıtırlıktan kırılıyor iyi gördüm onu güzel haberler gelecek inşallah meleğimizden dönüşü muhteşem olacak
birde semra sevimin ada fıstığına ördüğü çılgın patiklerinin resmini yüklesene buraya içinde adanın fındık ayakları olsa dadundan yenmez :))))
birde kızlar bu organizasyonun yiğenlerimi sevebileceğim versiyonunu yapalım daha sakin bir ortamda kız kıza kaynatalım en kısa zamanda yiğenlerimi özledim
kızlar almira ismi nasıl öztürkçe isimler ararken almina ismini buldum anlamını ve fonetiğini beğenmedim kızıl elma demekmiş sonra almira yı buldum ay tutulduğunda kızardığı anın adıymış ancak kökenini bulamadım
:))sağol bidenem yaa:))valla diyet falan yapsam veremedim heraldetersim anam benn tersss şişko değilsin cnm yaa çok güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik,bide derlerki kız güzelliği alır bence bu tez sende yanıldı,bence eskisinden daha güzelsin.resimi yüklicem yaa bayıldım patikleree bayıldımmm,taytının üstüne tozluk gibi çekicez fot.ınıda koyucam sağolsun sevim teyzemiss.bu arada evet yaa ben söyledim valla memo enişteme o getircek mercanı bana,sende bizim kızları tost yapar yersin,seneye bu vakitte bizde senin yellozu yerizzzzzz.. bu aralar yelloz hoşuma çok gidiyoo,adayada söylüyorum zaferden gizli tabi
almira kulağa hoş geliyor cnm anlamıda fena değilmiş ama fecii yaygınn çok var,okul döneminde en az 2tane olur sınıfda.adada öyle,hemde bisürüde erkek var adaolsun oda masal'ı kullanır demokrasıde çare bitmez.arkadaşımın kızının ismi lina bende çok beğeniyorum,ben ada da kararsız kaldığım isimler şunlardı yaziyim fikrin olsun.ilk olarak kızım olursa ismi lara olur diyodum taa lisedeyken bile,ama nedense bu evlenince ada'ya dönüştü,sonra ilya dedim,arkadaşda lina koyunca çok benzedi birbirine sıkça görüşüyoruz yani bide.doğa-duru-derinDe güzel ama yayıldıda yayıldı.lilya güzel hoş kulağa güzel geliyo,alya güzel,burda bi forumda duymuştum alya dua koymuş kadın.zeynep çok eski ama feci şekilde zeynep var.bence bu dedilklerim arasında en orjinali çok yok çünkü ilya-alya-mina-mira.haa bide asya var ablamda masal'ı yetmiyo gibi bide asya diyodu
gulimuscum çatlak için ben Mustelanın hamileler için çatlak kremini kullanmıştım
çatlağım da olmadı çok şükür
bana da tuanay önermişti istersen sende bir dene
sevim başın sağolsun canıım
özlem bilirim o yolları Allah kurtarsın ne diym burda da kar çok oldu ama hep tatile denk geldi daha kar tatili göremedik:))))
gulimus ben bebe yağı sürmüştüm hergün sonra da vazelin dediler onu da sürdüm dönüşümlü ve hiç çatlak olmadı çok şükür genetik falan diyolar annemde varmış bende olmadı çok kilo almadım ondan mı sürdüklerimden mi bilemedim
dene istersen bişi kaybetmezsin banyodan sonra da bebe yağını bi tasa koy en sok dök üstünden ben hala yapıyorum kremlenmeye zaman harcamıyorum:)))hem de bebek bebek kokuyo
dün uzun aradan sonra sinemaya gittik okuldan arkadaşlarla çıkışta da eşim efe yi de getirdi takıldık onlarla değişiklik oldu azcık sosyalleştim ama film boyu oturmak bi garip geldi sıkıldım 1 senedir hiç bu kadar oturmamıştım ki ben:=)))))))))))))))))
öperim herkeslerriiiiiiiiiiiii
herkese selam.
dün akşam çok güzel geçti.çok eğlendik.yeşimime hamilelik çok yakışmış,çok güzelleşmiş,göbişi bile belli oluyodu yani,harika olmuş,maşallah ona, bebeğimize
glimus geçmiş olsun,üzüldüm ama sağlıklı bebeğin emin ol,dr.ların önlemini alıcaktır bundan sonra.çatlaklarınada çok şaşırdım 22. haftada görünüyosun bu haftalarda çatlak olması gerçekden kötü,yapıcak bişey yok en iyi kremler bile çare olmuyor bol su az kilo en iyi çözümü.benimde 37 haftamın sonunda olmuştu,kii karnımı gören sanırım ikizz vahh vahh diyoduama şuan altta çok az belli oluyoo,tek-tük yaza bikini giyicem
gulimus amniyosentezi risk çıkar çıkmaz kesin yaptıracam demiştim risk çıkmasaydı da yaştan dolayı teklif etselerdi düşünmezdim bile yaptırmayı hatta aklımdan geçiyordu teklif ederlerse redederim diye ama risk olunca elim kolum bağlandı
çınar ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah benim eşinin kuzeninin oğlunun adı da çınar çınar gibi uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
mavi hangi filme gittin biz bu aralar gidecek film bulamıyoruz geçenlerde sırf gitmiş olmak için sümelenin şifresine gittik aman allahım ne banal millet nasıl gülüyor anlamadım o banal küfürlerin nesi komik geliyor ben birtek repliğe güldüm sadece o replik için gitmiştim zaten
adam oğlunun adını oğuz vermiş
hoca soruyor niye verdin bizim buralarda yaygın bir isim değil kuranda da geçmiyor diyor
oda olur mu hoca "oğuzu billahimneşşeytanirracim" diye geçiyor ya diyor
özlemim allah kaseye zeval vermesin :))))
izin alamazmısın demişsin alabilirim ama biizim bölümde benim verdiğim dersi verecek kimse yok diğer bölümlerde vereceğim dersi verecek kimseler çok iki ucu moklu değnek o bölümlerde de dersleri elimden kaptırırsam birdaha geride alamam allah sağlık versinde başlamayı ben çok istiyorum inşallah bebeği güvenle bırakıp başlayabilirim
kızlar almira ismi nasıl öztürkçe isimler ararken almina ismini buldum anlamını ve fonetiğini beğenmedim kızıl elma demekmiş sonra almira yı buldum ay tutulduğunda kızardığı anın adıymış ancak kökenini bulamadım
lara bizimde seçeneklerimizin içinde vardı diğer seçeneklerin yanında kulağımıza ve kalbimize en çok almira hitap etti sanki bebikimizin ismi zaten almira idi biz keşfettik öyle bir duygu uyandırdı diğer bütün isimler yabancılaşıyordu ama bu isim bütünleşti içimize sindi tabi daha çok vakit var değişebilirde birde oğlan çıkarsa
offf canım offf yollar kötüde oğluşumdan o kadar saat ayrı kalmak daha kötüsevim başın sağolsun canıım
özlem bilirim o yolları Allah kurtarsın ne diym burda da kar çok oldu ama hep tatile denk geldi daha kar tatili göremedik:))))
gulimus ben bebe yağı sürmüştüm hergün sonra da vazelin dediler onu da sürdüm dönüşümlü ve hiç çatlak olmadı çok şükür genetik falan diyolar annemde varmış bende olmadı çok kilo almadım ondan mı sürdüklerimden mi bilemedim
dene istersen bişi kaybetmezsin banyodan sonra da bebe yağını bi tasa koy en sok dök üstünden ben hala yapıyorum kremlenmeye zaman harcamıyorum:)))hem de bebek bebek kokuyo
dün uzun aradan sonra sinemaya gittik okuldan arkadaşlarla çıkışta da eşim efe yi de getirdi takıldık onlarla değişiklik oldu azcık sosyalleştim ama film boyu oturmak bi garip geldi sıkıldım 1 senedir hiç bu kadar oturmamıştım ki ben:=)))))))))))))))))
öperim herkeslerriiiiiiiiiiiii
gulimus amniyosentezi risk çıkar çıkmaz kesin yaptıracam demiştim risk çıkmasaydı da yaştan dolayı teklif etselerdi düşünmezdim bile yaptırmayı hatta aklımdan geçiyordu teklif ederlerse redederim diye ama risk olunca elim kolum bağlandı
çınar ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah benim eşinin kuzeninin oğlunun adı da çınar çınar gibi uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
mavi hangi filme gittin biz bu aralar gidecek film bulamıyoruz geçenlerde sırf gitmiş olmak için sümelenin şifresine gittik aman allahım ne banal millet nasıl gülüyor anlamadım o banal küfürlerin nesi komik geliyor ben birtek repliğe güldüm sadece o replik için gitmiştim zaten
adam oğlunun adını oğuz vermiş
hoca soruyor niye verdin bizim buralarda yaygın bir isim değil kuranda da geçmiyor diyor
oda olur mu hoca "oğuzu billahimneşşeytanirracim" diye geçiyor ya diyor
özlemim allah kaseye zeval vermesin :))))
izin alamazmısın demişsin alabilirim ama biizim bölümde benim verdiğim dersi verecek kimse yok diğer bölümlerde vereceğim dersi verecek kimseler çok iki ucu moklu değnek o bölümlerde de dersleri elimden kaptırırsam birdaha geride alamam allah sağlık versinde başlamayı ben çok istiyorum inşallah bebeği güvenle bırakıp başlayabilirim
İyi geceler şekerler,geç bir vakit oldu,ama yatmadan bakayım dedim.Gerçekten ne kadar terkedilmiş bir topik olmuş burası.Öslem hiç gelmiyor artık.Sermestte öyle.Pınarım çok geçmiş olsun kuzum,yarın arayacağım seni.Umarım şimdi iyisinizdir..
Zasacım,demek melekler tekrar geliyor,ne güzel bir bağ kurdunuz,çok seviniyorum :))Çok ama çok slm söyle meleğimize...
Burpcum,27 şubatta büyük bir rahatlama hissedeceksin.Testten 2 gün sonra gelen sonuç zaten bilgi veriyormuş,ama tertemiz çıkacak,eminim ben,dualarımızdasın zaten tatlım...
Gulimus,hiç sesin soluğun çıkmadı,büyümüştür senin göbüşte artık...
Bebingim,dükkan işleriyle meşgul,kolay gele diyelim :))
Nursimcim kızımızı büyüttü,kocaman yaptı maşallah...
Mavicimde yakışıklı bir paşa büyütüyor,daha ne olsun....
Sevim yok,mercan ve kendisi iyidir umarım...
Bilgecim de yeni işiyle haşır neşir,adaptasyon,oryantasyon derken,alışmıştır bile...Haber alamayınca hep böyle tahmin etmekle geçiyor.Bir de çiçeği burnunda yeni annemiz var tabi,ama Rüzgar Paşa da büyüdü artık,Nimetim bir ses ver canımmm :)))
Biz de iyiyiz çok şükür.Dershaneye kayıt oldum yine.Madalya verecekler yakında bana :))Ne yapayım,içime sinmiyor,ne yaparsam kardır,hepinizi çok öpüyoruz canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?