ahhh ahhhh keşke benimde verecek 3 kilom olsaydı ama onun 5 katını vermem gerek yaza kadar bende veririm umarım... yaza bol bol yürürüm artık bende...merhaba sayfalar dolmuş ama sıkıntılı günler geçiyor gulimus ve burpum için inşallah bütün bunlar kötü birer anı olarak kalacak ve bu mücadelenin sabrın sonunda meleklerine kavuşacaksınız..
gulimuscum bence de yapı ile alaklaı diyr düşünüyorum çatlakları ben 22 kilo aldım ama bir tane bile çatlağım yok bende badem yağı ve hamileler için aktarda satılan karşık yağdan sürdüm kakao yağı ve bebek yağıda sürdüm ama son ayda nst de yan yana yattığımız hamile nin feci çatlakları vardı krem kullanmasına ve benden daha az kilo almasına rağmen olmuş..çok kaışınıyordu benimde ama çatlak olmadı hiç tüylerim arttı göbeğimde doğumdan sonra onlarda azaldı..
bende 63 e düştüm ama karın bölgem erimedi malesef doğumdan önceki kiloma 3 kg kaldı onu veririm dert etmiyorum ama karın bölgesi feci rahatsız ediyor yaz gelince daha da sıkıntılı .yürümeye çalışıyorum ama yürümekle olacak iş değil..bölgesel erimem lazım spora yazılmaya karar verdim yarın araştırma yapacağım yaza kadar 5 ayım var belki biraz eritirim..
elanazım maşallah rüzgara Allah nazardan saklasın çok tatlı kilosu da iyi maşallah..
deniz de yine kızarıklıklar var 2-3 gündür kıyma ve et suyuna başladım ondan mı yaptı bilmiyorum ete de olabilir alerjisi..
aminnnnnnn ne güzel dua bu böyleherkese guzel bir hafta diliyorummmmm
sıkıntılar bitsin inşşşş
saglıklı guzel haberlerle dolsun topiğimiz....
geçmiş olsun canımselam şekerleeerrrrr
burp isim çok hoş:=))fetih filmine gittik güzeldi ama savaş sahneleri çok gürültülüydü artık yaşlanmışım savaşta bile sakinlik arıyorum
deniz aynı kiloya gelmişiz:))))benim azcık fazlam kalmış 500 gr kadar
ben spora yazıldım da noldu ki ilk zamanlar hevesle gidiyodum sonra hep bişi çıkıyo gidemiyorum geçen hafta bi gün gittimbakalım bu hafta nolacak ama sen evdesin gidebilirsin bi de deniz akıllıı:)))
bal sen hiç kafana takma bi sorun olsa şimdiye kadar bi pürüz çıkardı şeker testini de unuttum ne zaman oluyodu az çektirmemişti halbuki inşallah çıkmaz şekerin şekerim:))))
efe ishal oldu 2 gündür ilaçla düzeltiyoruz ama sancı geçmiyo heralde kıvrım kıvrım kıvranıyo paşaaamm
bugün annneeeee dedi apaçık ama sonra elli kere tekrar söyletmeye çalıştım yok demiyo dede diyo:)))
bi otomatiğe bağlasa da annneeee dese hep
herkesi çok öpüyorum oğluşum uyumuşken bi sigara içiym sonra da tv ye takılıym eşim gececi
bizde seni özlüyoruz canım ya daha sık gelse herkes keşke ,gerçi benim pek zamanım olamıyor artık malesefCanım benimmm ...
Hepiniz burnumda tütüyorsunuz. iş-ev-miray derken akşam 10 oldu mu gözler kapanıyor :)
Gulimus kader arkadaşım üzme kendini. hayırlısıyla sağsalim gelecek bebeğin.
Yeşimciğimden zaten ümidimi kesmedim hiçbir zaman o da melek kartı kaderdaşım.
Pınarım,Özlemcim,bebingim hepiniz çok ama çook özelsiniz. pek gelemiyorum ama özlüyorum sizleri.
beni unutmayın.ben unutmuyorum :)
maşallah kuzuma ya ...iyi geceler fıstıklar...
ela hanımı kreşe verdik onunla uğraştık bikaçgün hasta oldu ama şuan çok iyi maşallah kreşide sevdi çabuk uyum sağladı...kayınvalidem gitti artık 3 kişi çekirdek aile kaldık...inş zorlanmam...ama ela hanım çok yoruyor beni hiç durmuyor oda oda dolaşıyor tabi bende peşinde dolanıyorum...artıık her duyduğu kelimeyi tekrarlıyor yaptığı hiçbirşeyi unutmuyor...kusmasıda biraz azalddı sanırım şuruplar iyi geldi kuzuma....
valla bende görsem azimkar derdim hani :) alışsın çocuk tabi ya bende geçen sene 1. sınıftım ya tüm harfleri öğrettim hatta toplama çıkarmada tamam oğluşumda :)))Selammmm herkese,bir cee-eeee yapıp gideceğim.Herkes iyidir umarım.Ben de bugün dershaneye başladım,ama ilk günün etkisi sanırım birazcıcık yoruldum.Herkes bakıp gülüyor halime,kızdaki azme bak diye.Olsun,oğlumu şimdiden yetiştiriyorum sınav sistemine :))Dün de doktorda kontrolümüz vardı,herşey yolunda Allahıma şükürler olsun.1200 gr olmuşuz,boyumuzda 37 cm Artık kontroller ayda bir değil,üç haftada bir olacakmış bakalım.Allah hepimize sağlıklı evlatlar,hayırlı doğumlar,sağlıklı hamilelikler versin.Hepinizi öpüyorum,iyi geceler fıstıklar
maşallah herşey yolunda demek rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
offf offf bir daha dünyaya gelirsem ev hanımı olacağım sanırımbir ceee-ee de benden gelsin..nasılsınız görüşmeeyeli..bi hatır sorup görüneyim dedim..
işe baslamıs bir yorgun anne de benim neyseki haftada üc gün gidiyorum simdilik değişmezse böyle iyiydi kuzumla bizim icin..fakat Okulla ve tayınle ilgili sıkıntılarım var yer degısıklıgı olabilirmiş olursa cok kötü olacak benim icin gidecegim yer muhtemelen en berbat lise olacak ilcede ve ders dagılımı falan böyle raht olmayacak kesınlıkle kuzum ıcın de benm ıcın de kötü bi ihtimal söz konusu bu anlamda cok canım sıkılıyor dua edin bize
bunun dısında yayamazımı buyutuyorum artık yürürüyor paytak paytak cimcimeme..dogumgünümüze az kaldı saka gibi dündü dogumu hayat ne kadar hızlı..hazrılıklar telaslar var ıste ablam gelıcek benım de dogumgünü icin bakalm esım de sehır dısına gıdıyor toplantıya aksı gıbı bana kaldı hersey yıne hayırlısı artık..bizden haberler böyle arada aksilikler hastalklar olsa da genel olarak iyiyiz sükür
hamilelerimizden haberler iyidir insallah saglıkla kucagınza almak nasip olsun
küccük yigenler de büyüdü bile masallah dünyaya gelen yol alıyor
sifa recetem azmini kutlarm gene kursa yazılmısın bebegının hürmetne emegın zayi olmasn insallah
umarm herkes iyidir tek tek yazcak vaktm yok gecmısten de haberm yok zaten ahde vefa bi hatırlataym kendmı dediydim öpüldünüz
inşallah senin işlerinde yoluna girer istediğin gibi olur canım.
demek yürüyor ha valla daha dün gibi doğum haberini almamız değil mi?
off pınarım of yolum çok uzak gerçekten ve yorucuselam bir ceee de ben yapayım.))
arka arkaya güzel oldu bu ceee'ler:)
sermestim kolay gelsin sana inş.değişmez görev yerin maşallah esleme ve mercana 1 yaşınız bitiyor darısı başımıza büyük parti var galiba hazırlıklar tam gaz:)
özlemcim sana da kolay gelsin erken saatte git gel yolun uzak yorgunluğun çok tabi inşallah yakına biryerlere gelirsin de rahat edersin
bilgecim unutur muyum hiç ama hayat telaşı koşuşturmalar işte böyle devam ediyor seninde hayatın düzene girmeye başladı bak iş iyi oldu senin için hem kafan dağılır Allah kolaylık versin sana da canım
tuanayım konuştuk zaten ama kendini çok yorma lütfen daha hazırlıkların var bak bebiş için dikkatli ol lütfen
mavicim dediğin gibi bi heves başlıyorsun arkası gelmiyor aynı kiloadayız demek ama benim kilo sorunum kalmadı gibi sadece karnıma sinir oluyorum hafta başı pantolon aldım 38 beden:))
ama kalıbı genişti galiba:)))eşim evdeydi 2 gündür işlerimiz vardı dünde b fite gideyim dedim ama sevmedim hiç aynı şeyler evimin burdaki parkta da var hem açık ,temiz havada o yüzden vazgeçtim sabahları işlerimi toparlayıp çıkıcam bide evde cd den falan karın hareketleriyle halletmeye çalışacağım artık
bu arada sigara gözümden kaçmadı başladın galiba baya baya içiyorsun..efe senin için bi şanstı ama çünkü bırakmak kolay değil sebep yokken ben kurtuldum çok mutluyum inşallah şeytana uyupta başlamam..sende bırak bak sonra arkası geldikçe geliyor..
burpcum az kaldı hayırlısı ile güzel günler yakın feraha ereceksiniz eşinle beraber..
bizde bütün hafta hastanede idik..dün babası baktı oğlumuza annemi götürdüm
hafta başı denizin kontrolü vardı kızarıklıklar söndü dr a göre kıyma dan değil içtiği şuruptan kesince ilacı düzelme oldu yani hasta etmemek için 2 katı özen göstereceğiz bundan sonra ki ilaç içmek zorunda kalmasın..
benim de ayağımda nasır çıkmıştı dün ona da gittim hayatımda ilk defa oldu böyle birşey 2 ayağımda da var krem verdi ama ortopedinin görmesi lazımmış taban çökmesi varmış o yüzden de olurmuş nasır..yarın randevu aldım ortopediye gidicem bakalım
haftayı da hastane ile kapatacağım buna da şükür napalım..
canım ikinizede geçmiş olsun ,öp yakışıklmı benim yerimede...
slm kızlar nasılsınız...umarım hepiniz iyisinizdir...beni sorarsanız ben çok iyi değiim çok üzgünüm...canım iş arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetti ağlamaktan kendimi alamıyorum...allahım canım arkadaşıma sabırlar ver yarabbim kimseyi evlat acısıyla sınama....tez zamanda acısını hafiflet yüzünü güldür inş...
rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm