burpcum çok gemişolsun canım...hiçbişey bebeğinden kıymetli değil ama haksızlığa uğramanada üzüldüm inş biran evvel kasılmaların geçer canım...
bende 1 haftadır hastayım bi yandan kızım 3. dişini çıkardı onla uğraşıyorum bi yandan eşimin hastalığı bi yandanda kendi hastalığım...geçen hafta sonu sınav görevinde gözüme bişey kaçtı göz enfeksiyonu oldum geçti derken diğer gözüme geçmiş meğerse çok şükür şuan iyiyim birde boğazlarım şiş...oda geçer inş...
tuanayım panik yapma canım allahın izniyle paşamız gününü bekliycek...
selam.
biz geldik dün gece.güzel bir tatildi,ada umduğum gibi gittiğimiz yerlere yabancılık çekti ve çok huysuzlandı.eve dönerdönmez eski düzeninede döndü şükür:)ama herşeye rağmen güzeldi,5gün meleklerde 3günde fransada kuzenimde takıldık değişiklik oldu işte.meleğin hepinize selamı var,hepinizin selamınıda ilettim kendisine.
burpcum heçmiş olsun cnm yarın konuşuruz müsait olursak.
GÜNAYDINNNNNN HERKESEEEEEE;2010'un UNUTULMUŞ;UNUTMUŞ SAVAŞÇILARI;
Nasılsınız desem de sesimi duyan olur mu acep????Neyse herkes iyidir inşallah.Burpum geçmiş olsun cnm,yazını okurken,adamın boğazına sarılasım geldi.Zasacım,siz de hoşgeldiniz.Güzel bir seyahat yaptınız.Adacığım ne kadar huysuzlansa da en azından size iyi gelmiştir.İçinize sinmiştir inşallah...
Gelelim benim durumumaün kontrolümüz vardı yine.Suyum normal diye belirlenen değerin alt sınır değerinde.Haftaya pazartesi yine kontrol olacakmış.Amma velakin benim dr ayın 20sinde Amerikaya gidiyor ve 10 gün yok.Eğer haftaya durumda gerileme görürsem,haftaya bebeği alırız,doğumu yaptırırım dedi.Nasıl tırstım bir bilseniz.Bebeğim hem daha küçük.Haftaya 37. haftanın içinde olacağım kısmetse.Normalde Mayıs ayınız ilk haftası diye düşünüyordum ama şartlara bağlı artık dedi.Ben de Allahıma bıraktım.Hangisi hayırlısyla o olsun bebeğim ve benim için.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Allaha emanet olun.Görüşürüz.....
bu arada gerçekden buralar terkedildi.herkes çok yoğun ama arasıra bi iyilik halinizi bildirin yaa.üzücü bi durumsevim zaten koptu gitti maşallahhh.cıxxxx cıxxxx sevmedim ben bu işi
bende sevmedimbu arada gerçekden buralar terkedildi.herkes çok yoğun ama arasıra bi iyilik halinizi bildirin yaa.üzücü bi durumsevim zaten koptu gitti maşallahhh.cıxxxx cıxxxx sevmedim ben bu işi
canım benim dualarım seninle her zaman....GÜNAYDINNNNNN HERKESEEEEEE;2010'un UNUTULMUŞ;UNUTMUŞ SAVAŞÇILARI;
Nasılsınız desem de sesimi duyan olur mu acep????Neyse herkes iyidir inşallah.Burpum geçmiş olsun cnm,yazını okurken,adamın boğazına sarılasım geldi.Zasacım,siz de hoşgeldiniz.Güzel bir seyahat yaptınız.Adacığım ne kadar huysuzlansa da en azından size iyi gelmiştir.İçinize sinmiştir inşallah...
Gelelim benim durumumaün kontrolümüz vardı yine.Suyum normal diye belirlenen değerin alt sınır değerinde.Haftaya pazartesi yine kontrol olacakmış.Amma velakin benim dr ayın 20sinde Amerikaya gidiyor ve 10 gün yok.Eğer haftaya durumda gerileme görürsem,haftaya bebeği alırız,doğumu yaptırırım dedi.Nasıl tırstım bir bilseniz.Bebeğim hem daha küçük.Haftaya 37. haftanın içinde olacağım kısmetse.Normalde Mayıs ayınız ilk haftası diye düşünüyordum ama şartlara bağlı artık dedi.Ben de Allahıma bıraktım.Hangisi hayırlısyla o olsun bebeğim ve benim için.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Allaha emanet olun.Görüşürüz.....
hadi bakalım :) ama bizim sünnete daha var 6 yaş gibi düşünüyoruz nasipsecanım sünnet oldu iyileşti bile sayılır darısı size inşallah
sağol canım geçen gün burp a da söylemiştim doğar doğmaz zor çünkü sarılık olabilir emmeyi bilmiyor sen zaten rahat olmayacaksın birbirinize alıştıktan sonra yaptırmak daha mantıklı biz uygun zamanda yaptırdık ama insanın içi parçalanıyor
sende güzel telaşlar yaşıyorsun ay çok heyecanlandım az kaldı sağlıkla doğur inşallah:))
sağol zasacım
size de iyi yolculuklar meleğe de çok selam söyle
aklıma geldikçe bebinge de ona da çok dua ediyorum
nerelerdesin canım sen ya özledim valla... sağol bu arada eeee azimle işeyen duvarı delermiş di mi :))) iyi oldu ya 68 kiloyum artık 100 değil :)))selamlar geçerken ugrayıp selam edeyim ben de:)
elanazcım oglusun erkek adam oldu ha masallah hayırlı ugurlu olsun tebrık ederm canm darısı mürüvettine insallah
semraya güle güle demeden uctu gitti bak ne güzel masallah leylek havalardan inmesin hiç ada büyüdü gezip eglencekler artık sıra onda melekle bol eglenceler
özlemim ne ka güzel olmusun kız masallah azmine de yenı tipine yakısmıs cicim
sifa recetemm göbüş aldı yürüdü ha hadı bakalm bısey kalmadı sayılı gün bitti bitiyor hayırlısıyla ınsallah vuslat zamanı smdı size
mavis ne alemde yaramaz efeyle parklarda tabı bız de aynen öyle her gun okul cıkısı dırek kızı al parka ındır gelmem salıncaktan ınmem dıye ınat edıyor elını tutturmuyor asla kendı yuruyecekmıs kosuyor dört nala sebek cakıl tası kozalak sıse kapagı sıgara ızmarıtı ne varsa topluyor yetısmek hızına cok zor ve yorucu oldu eve salıncak aldım artk baskası bınınce parkta salıncaga aglamaktan susturamıyoruz :)
pınarcım bilgecim bebıngcm nimtcim herkes ıyıdır ınsallah selam eder öperm herbikesleri
bizde aynıyız ıste büyüyor kuzum büyüdükce daha yorucu ama daha tatlı ugraslarla zamanının tümünü dolduruyor işten gel onla ılglen derken ne zaman akıyor zaman farknda bıle deglm valla
saglıcakla kalın
muckkkk
pipide bitiklik ne canım ya ben neyi kaçırmışım acaba?selam herkese
semracım geç oldu ama güle güle git gel inşallah meleğe de selamlar
bizi unutmasın ona söyle burdan tamamen kopmasın
buprcum bitiklik pipisinin ucunu sıyırınca derinin açılması lazımmış yarım açılırsa bitiklik denirmiş.))
ben yaz çıkınca yaptırmayı düşünüyorum kısmetse dr yürümeye başlasın dedi
dünde tombişlikten ultrasyon istedi dr umuz temiz çıktı şükür ki
ayaklansa veririz kiloları artık
bebingim canım özledim seni çok konuşamadık bayadır
aslında uzun zamandır kimseyle konuşamadım koşturmaca içinde herkes
özlemcim çok güzel olmuşsun arkadaşım yorumda yazmıştım zaten ama saç rengin daha genç göstermiş seni
bal nerde görünmüyor ne zamandır?
sevimcim de öyle
geçen gece hayatl etim yeni bir hamiş hatta 2 ahmiş haberi gelse ne güzel olur can gelir tekrar topiğimize diye
inşallah olur en kısa zamanda
aynı şehirdeyiz ama tuanayımla bile görüşemedik
en yakın zamanda annemle annesine gideceğiz inşallah
oğluşumda büyüyor herşeye atlıyor istiyor her geçen gün değişiyor
diş çıkartacağız ama bir türlü gelmek bilmedi elleri hep ağzında ne bulsa direk ağzına götürüyor
elimi tutuyor önce sessiz sessiz bakıyor gülüyor çaktırmadan direk ağzına götürüyor çok akıllı paşam
Allah nazardan korusun hepsini
dayanır benim oğlum sen rahat ol annesi...Günaydın fıstıklarrrr,umarım sesimi duyan olur :)) Nasılsınız inşallah,umarım herşey yolundadır.Ben de evde yatıyorum.Dr kontrolünde bebeğin suyu sınırda çıktı,erken doğum olabilir dendi,haftada 1 kontrol edilicek.Ve bu arada genelde hep sola doğru yatılıcak.İnşallah Rabbim 4 hafta daha dayanabilmeyi nasip eder.Biraz daha büyüsün oğlum.İşte böyle,biraz canım sıkıldı,ama Allaha emanetiz.Hayırla,sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah....
Herkese güzel bir gün diliyorum......
haa bu arada oğlanın ismi hala kesin değil sarp cepte ancak isim önerilerine açığız teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?