Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum çok gemişolsun canım...hiçbişey bebeğinden kıymetli değil ama haksızlığa uğramanada üzüldüm inş biran evvel kasılmaların geçer canım...

bende 1 haftadır hastayım bi yandan kızım 3. dişini çıkardı onla uğraşıyorum bi yandan eşimin hastalığı bi yandanda kendi hastalığım...geçen hafta sonu sınav görevinde gözüme bişey kaçtı göz enfeksiyonu oldum geçti derken diğer gözüme geçmiş meğerse çok şükür şuan iyiyim birde boğazlarım şiş...oda geçer inş...

tuanayım panik yapma canım allahın izniyle paşamız gününü bekliycek...

selam.

biz geldik dün gece.güzel bir tatildi,ada umduğum gibi gittiğimiz yerlere yabancılık çekti ve çok huysuzlandı.eve dönerdönmez eski düzeninede döndü şükür:)ama herşeye rağmen güzeldi,5gün meleklerde 3günde fransada kuzenimde takıldık değişiklik oldu işte.meleğin hepinize selamı var,hepinizin selamınıda ilettim kendisine.

burpcum heçmiş olsun cnm yarın konuşuruz müsait olursak.

GÜNAYDINNNNNN HERKESEEEEEE;2010'un UNUTULMUŞ;UNUTMUŞ SAVAŞÇILARI;
Nasılsınız desem de sesimi duyan olur mu acep????Neyse herkes iyidir inşallah.Burpum geçmiş olsun cnm,yazını okurken,adamın boğazına sarılasım geldi.Zasacım,siz de hoşgeldiniz.Güzel bir seyahat yaptınız.Adacığım ne kadar huysuzlansa da en azından size iyi gelmiştir.İçinize sinmiştir inşallah...
Gelelim benim durumumaün kontrolümüz vardı yine.Suyum normal diye belirlenen değerin alt sınır değerinde.Haftaya pazartesi yine kontrol olacakmış.Amma velakin benim dr ayın 20sinde Amerikaya gidiyor ve 10 gün yok.Eğer haftaya durumda gerileme görürsem,haftaya bebeği alırız,doğumu yaptırırım dedi.Nasıl tırstım bir bilseniz.Bebeğim hem daha küçük.Haftaya 37. haftanın içinde olacağım kısmetse.Normalde Mayıs ayınız ilk haftası diye düşünüyordum ama şartlara bağlı artık dedi.Ben de Allahıma bıraktım.Hangisi hayırlısyla o olsun bebeğim ve benim için.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Allaha emanet olun.Görüşürüz.....

tuanaycım evet değişiklik oldu biraz huzursuzluk yaptı ama genelde yine iyiydi şükür.seninde doğumun çok yaklaşmış şimdi nasıl sabırsızsındır,zaman geçmiyordur.bence gününü doldurmasını beklesen daha iyi olur gibi.sezeryan olucaksan takibini yapan doktor olmasıda şart değil doğumda olsa daha iyi ama seyahate çıkıyosada yapıcak bişey yok 37.hafta erken biraz gününü doldursun son zamanlar herkese suyun azalmış diyolar bana 35.haftada demişti doktorum ondan 5hafta sonra doğmuştu,tabi oğluşunun sağlığıda önemli inşallah sağlıklı bir doğum olur aağrısı sızısı azından olsun mümkünse:)küçük bir melek daha insin dünyaya prensiniz sağlıklıca gelsin.

bu arada gerçekden buralar terkedildi.herkes çok yoğun ama arasıra bi iyilik halinizi bildirin yaa.üzücü bi durumsevim zaten koptu gitti maşallahhh.cıxxxx cıxxxx sevmedim ben bu işi

geçmiş olsun canım yaa gözde çok can yakar acil şifalar diliyorum

fotoğraflardan belli adanın yadırgadığı hiç okadar asık suratlı görmemiştim ama şükret ya genel hali bu olsa adanın ne yapardınız

sorma tuanay bende hala sinirimi atamadım üzerimden
şu doktorların amerikaya gitmeleri yokmu insanı deli eder herkezin vardır böyle bir doktor macerası lazımken doktor amerikaya gidecektir (( hayırlısı ne ise senin için o olsun tatlım hiç kafanada takma biliyorsun mankenler son haftalar vücudları bozulmasın diye erken aldırıyorlar bebeklerini şaka bir yana sizin için hayırlısı ne ise o olur inşallah dualarımız sizinle

bu arada gerçekden buralar terkedildi.herkes çok yoğun ama arasıra bi iyilik halinizi bildirin yaa.üzücü bi durumsevim zaten koptu gitti maşallahhh.cıxxxx cıxxxx sevmedim ben bu işi

evet yaa sağlam bir zopa lazım dün balla konuştum oda iyiymiş kursa falan gidiyormuş mesai dışında giremiyormuş ama sağlam bir zopa haketti herkez

selamlar herkeseee

valla topik yerlerde sürünüyo
hiç sanmazdım
boyle olacagını
eeeee herkesin dünya dertleri önüne gecti tabiiii
boyle dedim diye kimse alınıp kırılmasın ama

beni sorarsanızzzz
koşturuyorum
eleman degiştirmece işte
yeni birini bulduk
bildgin manyak
idare ediyom
:)))

tuanayım canımmmmm hersey iyi olucak merak etme o en dogru zamanda dogacakkkk canım benim

burpummmm sanada gecmiş olsun
cıkma evden mumkunseeeeeee

gercekten gulimus ve sevim yok oldu
melek zaten bıraktıııı
ben hamile kalabilirsem bi gün hobarey yapacak birlierini bulabilicek miyim acaba?

selam fıstıklar epeydir aranıza katılamıyorum, geçen hafta ankara'ya gittik ,eşimin semineri vardı ,bende izin aldım 4 gün oradaydık :) sizler neler yaptınız bakalım?

bende sevmedim
canım benim dualarım seninle her zaman....
hadi bakalım :) ama bizim sünnete daha var 6 yaş gibi düşünüyoruz nasipse
nerelerdesin canım sen ya özledim valla... sağol bu arada eeee azimle işeyen duvarı delermiş di mi :))) iyi oldu ya 68 kiloyum artık 100 değil :)))
pipide bitiklik ne canım ya ben neyi kaçırmışım acaba?
sağol canım zayıflayamaya devam ediyorum bakalım inşallah istediğim kiloya ulaşırsam benden iyisi olamazzzzzzz
dişler yakın diyorlar el ağızda olunca ama batu bayağı bir sonra çıkardı açıkçası
dayanır benim oğlum sen rahat ol annesi...
haa bu arada oğlanın ismi hala kesin değil sarp cepte ancak isim önerilerine açığız teyzeleri

canım öncelikle sana geçmiş olsun nerden çıkmış o densizler öyle neyse takma kafana...
kasılmalar içinde mutlaka dinlen, sizinkiler çok iyi yapmış valla, dinlen bol bol iyi bak oğluşuma
aslında ne çok isim araştırmış ve bulmuştum ama hepsini unuttum desem inanır mısın :)

ama aklımda kalanlar seç beğen al bacııııııııııım :)

kayra, arman, utku, eymen, aras, doruk, berk, onur, umut, mert ,mete, ege ,emir aklıma gelenler bunlar valla....

selamlar herkes sitemlerde ama sitem alacak hareketsizlikten hepimize pay cıkıyor sanırım neyse:)

zasacım hosgelmsnı sefa gelmsn ada mızırdasa da sana bı degısım super gelmstr melegın selamı da basımla beraber
sifa recetem hayrolsun doktor öyle demıs ama sen gene de bekleneblıyorsa beklemeye bak haftanı canım herseyn hayrlısı önemlı olan saglıkla hayrla kolaylıkla dogması ıns hersey yolunda ve zamannda gıdecek canımın ıcı dualarm sennle
özlemcim sen de ankara yaptn demek nasipse ben de ista gidiyorum bir on gün sonra ucak bıletlermı aldm ama izn ısını nasıl halledecegm orası muamma:)
elifcim yeni eleman kırık derken nasıl kırık esprlı eglencelı mı yoksa laf anlamaz tip mi merak ettim hayrlı bırını bulursn umarm sen de
mavis ve yaramaz efesınden haberler nasl kacrdm gulimus sevim göremedm epeydır bilge ıyıdır insallah pınarımı da merak ettm bak
nimetin oglusu buyumustur resm göremedm koymus muydu yenılerden nursim sana da kolaylklar dılıyorm canm sıcaklar baslamak uzere malumunuz
sacma salak ordan burdan yazmıs olablrm kusurma bakmayn maksat hal hatır sorup ıkı kelam etmek kafam yerınde degl bugun ıyı gunmde deglm zıra
danacımı parka götureym dedm bızım bahcedekı yagmurdan öturu camurluydu sahıle gıdelm dedım arabaya bındık herzaman döndgum yerden degl bı sonrakı göbekten döneym parka yakın park ederm aracı dedm göbekten dönerken saga park etmıs kamyona bodoslama gecırdım göz göre göre basıretn baglanır derler ya öyle oldu aynen kurtarır mı kurtarmaz mı derken kurtarmayacagını gözum kesmesıne ragmen nasıl yaptm bılmem bı an arkadan gelenler var dıye mı nıye bılemedm ıste olcagı varms dann dıye bı ses..hem korktum kuzum da o tarafta dıye hem de sınırımden agladm mıllet cıktı dalga gecer gıbı bakmalar alaylar ımalar kadınız ya tabı normal onların gözünde salaklar..of hıc yapmaycagm bı esseklıgı yaptm ıcıne ettm ön taraf yırtıldı resmen komple tampon degscekms sanırm neyse cana gelcegne mala gelsn dedklerı gıbı de böyle hıc yerıne olunca sınır bozucuymus kendme kızıp duruyorm gayet de atmstm acemılıgı bı anlık iş işte olacagı varms

böyle bizde durumlar ıste hep aynı senlıklı hayatıma bugun de böyle bı renk geldı aman ne guzel dımı

bebingim sen hamile kal bak nasıl hobarey oluyor burda ..
inşallah en kısa zamanda alalım haberini

zasacım hoşgeldiniz çok güzel tatil yapmışsınız valla süper olmuş yeni yerler görmek her zaman iyidir hem de melekle hasret giderdiniz

sermestim geçmiş olsun sana geleceğine mala gelsin boşver hiç üzülme olur böyle ufak tefek kazalar Allah beterinden korusun

burpcum sana da geçmiş olsun ama sana çok kızdım anlatırken ben gerildim kendini değil bebişini de çok germişsin bırak ya Allahından bulsun sen üstüne gittikçe kendini gereceksin tamam çok haksızlık ama kendini değil bebişini düşün kasılma falan demişsin ya Allah korusun

tuanayım için duacıyım hayırlısı ile doğsun paşamız önümüzdeki hafta kucağımıza alabiliriz beyefendiyi bakalım kısmet

SERMESTcanım çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin tabi.

sende istanbul'a git iyi gelecek eminim canım

zasacım hoşgeldiniz iyi gelmiştir tatil bende istiyorum evde oturmaktan sıkıldım bu aralar
melek nasıl neler yaptınız anlat biraz

tuanayım oğluşun inşallah vaktinde olacak nasıl heyecanlısındır korkuyorsundur şimdi

sermestim sana da geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin

bebingcim sen hamile kal bayram yaparız valla nasıl toplanırız bir gör

biz de oğluşumla iyiyiz sünnet biraz psikolojimi bozdu depresyona girdim galiba
ev işlerine yardımcı ablamız var ona rağmen yorgunluktan ölüyorum
oğluşum da büyüyor 4,5 aylık oldu bile

selam kızlar ben her hafta acillerde sürünüyorum bugün bir ay üzerine kendi doktoruma gittim şeker yüklemesi yaptırdım öğleden sonra sonuç çıkacak. Acillerde sürünme nedenim rahim kasılmaları sabahtan akşama kadar bir yumurta karnımın bir sağında toplanıyor bir solunda öyle ciddi kasılmalar oluyorki tarife bakarsanız doğurdum doğuracağım apar topar gidiyoruz doktora şükür rahim uzunluğu iyi çıkıyor açılma çıkmıyor ama bu hep böyle gideceği anlamına gelmiyor allah korusun bu kasılmalar açılma yaratıp doğumu başlatabilir hiç rahimde toparlanma olmasa bile karnım taş gibi doktorum bugün nidilat başlattı yan etkileri olan bir ilaç ancak katlanacağız neleere katlanmadıkki zaten bu ilacı kullanan çok hamile var doktorum mayısı atlatalım yeter bize ağustosu saymıyorum bile dedi :2: anlayacağınız bitmeyecek stresim derdim plesenta hala aşağıda 16. haftadan beri orada doktor artık çıkmaz dedi çıkmasın normal doğumda yapamayalım razıyız yeterki vaktinde sağlıkla gelsin benim el velet. Biz neler atlatmadık dimi inşallah bu sıkıntılarıda atlatırız. Oğluşumuzun adı Kayra teyzeleri tanıştıralım sizinle ama söyleyin ona temmuza kadar beklesin durduğu yerde acele etmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…