Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler mavicim
çalışanlar hele bir de çocuk olunca gerekten zor olmalı bende evde yetişemiyorum bazen önemli olan kopmamak tabi vakitsizlik olur tabi herkesin işi gücü var
aman sağlık olsun kötü haberlerimizi almayalım yeter ama ben burpe katılıyorum hobareylerimizi yapmadan dağılmak yok
tabi hiç dağalmayalım o ayrı..

bizim dişimiz çıktı teyzeleri ilk ben görmek isterdim ama dün dışarı çıkmıştım annem bakmış eve geldim ki patlamış incimiz
neyse ki sorunsuz çıkardık darısı diğerlerinin başına

bugun dr a gittik denizle ilk defa otobüse bindik babamız yok 1 haftadır
ama otobüste çok büyük kaza atlattık arabayı kilitlemiştim otobüs ani fren yapınca araba havaya kalktı ve deniz başa şağı havada kaldı kemeri takılı olmasaydı kafası üstü kayacaktı elim ayağım kesildi hem de ben tutarken oldu
eşim çok üzüldü dışarda zatren arabayla gitti oda ee randevumuzuda iptal edemedik kötü bitecekti günümüz şükür ki hiçbirşey olmadı

yanaklarımızda pütürlük vardı alerjiden tabi o da krem yazıldı şurupta kullanıyoruz inşallah geçer

benimde ayaklarımda ortopedik sorun vardı tabanlık ve ona uygun ayakkabı aldım ama ayakkabıyı severek giymiyorum malesef yaz da geldi kullanamam zaten artık
ama ayak problemi çok kötüymüş ya Allah kimseye vermesin
bizde durumlar böyle işte hergün bir hareketlilik zaman akıp gidiyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun denizcim Allah korumuş inciniz de hayırlı uğurlu olsun patır patır sorunsuz gelsin devamı biz 11 deydik en son ama kabarmışlar da var her an artabilir
haftasonu efe yi odasına geçirmeyi düşünüyoruz
hep bizim odada uyumuyodu biraz da kendi odasında uyumasın:)))))))))))
hala uyku sorunumuz var bizim doktor alışkanlık olmuş artık diyo
2 yaştan sonra düzelir diyenler var gündüz uykumuz 1 e indi 2 saat falan sürüyo o iyi de geceleri hala 8-9 kez uyanıyo sallamaktan el kol kalmadı
düzeleceğini umut bile edemiyorum
alıştık bile az ve bölük bölük uyumaya

herkese iyi geceleerr

amannnnn canım ya görüşsen ne olur sanki ,benim üniversiteden en samimi arkadaşım oğluşuna benim oğluşumun adını verdi ve bana 'aaa biz o ismi düşünmüştük sen neden koydun dedi ' ki onun oğlu daha yeni doğdu :)))) ocak sonuydu 2-3 aylık falan :)))
bak kıvanç ,inanç bu isimlerde güzel....

inciniz hayırlı olsun canım,inşallah diğerleride sorunsuz çıkar..

canım çok geçmiş olsun çok büyük bir kaza atlatmışsınız rabbim yaşatmasın bir daha...

sana da çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Selamlar. Öncelikle denizimizin ilk incileri hayırlı olsun onlarla bol bol güzel yemekler yesin:) maşallah kuzuma. Pinarcm sanada gecmis olsun bı bayan icin zor bı durum dilediği ayakkabıyı giyememek neyse düzelir inşallah. Bizde. Tuvalet egitimine başladık bugün 3. Gunümüz biraz zor olsada inşallah uzun sürmeden atlaticaz. Ben pek giremiyorum malum Cis/kaka gündemimiz:)) çok öptük herkesi.

ay yerim ben sizin gündeminizi :) önümüzdeki yazada bizim gündemimiz olur sanırım ...

incileeri hayırlı olsun denizoğlanın inşallah hayatı boyunca sağlıklı olur dişleri burp teyzesi gibi dişçilere servet kazandırmaz
deniz canım otobüslerde kucağa almayı tavsiye ediyorlar ani firende bebek arabası frenli olsa bile fırlayabiliyor bir annenin bebeği tutması ile bir olmuyor allah kaza bela vermesin
o nanakları da yerim ben ayrıca

allah seni mavi çok güldüm birazda kendi odasında uyumasın ha benimkide uyumayaan bişi olacağa benziyor gece kaçta olursa olsun uyanayım oda uyanık sağlıkla gelsin razıyım diyorum ne yapayım okadar bekledikten sonra
ayrıca öyle 2 yaş 3 yaş diye kendini hazırlama mavim sükutuhayale uğrarsın bizim kız 8 yaşında oldu uyumuyor uyumadığı yetmiyormuş gibi kardeşinide uyandırıyor bazi veletler böyle malesef sağlıklı olsunlarda hatta bundan 3 yıl önce bir uyku merkezi vardı ablamla oraya görüşmeye gitmiştik yanımızdada ufaklık vardı biz nasıl oluyor aletlere bakalım rahatsızlık vericimi diye incelerken o kablolardan bir tırstı bizim ufaklık bir hafta deliksiz uyumuştu korkudan sonra aynı tas aynı hamam korktu diye uyku merkezinden doktorlarıda getirememiştik eve alet edevatıda bağlatamadık kaldı :)))

yuh özlem yaa tabire bak siz niye koydunuz sanki patentini aldı ismin hadi aaa aynı ismi vermişizi anlarımda siz niye koydunuz demesi yuh yani :)

ooo zasacım hayırlı olsun allah kolaylık versin adamız akıllıdır cadoloz gibi çözer olayı söyler çişinide kakasınıda

DÜN GECE sık uyanıp sallamadan uyumayınca bizim plan yattı tabi:)))))
uykuda şimdilik ilk uyurken sallamadan uyuma level ine geldik daha çook yolumuz var bizim
b planına geçtim bi hafta kadar gece uyanıp ağlasa da sallamıcam beşiğini zamanla daha kısa sürede kendi kendine dalacak sonra uyanmalar azalacak ve işte o zaman kış kış odasına
20 seneye gerçekleşir heralde planım:)))
bugün eşime sordum efe ye kardeş yapsak ta 2 zorluğu birarada mı atlatsak diye
o da yok biraz dursun efe askere gidene kadar falan dedi çok güldüükk:))))))))))))))))))))))))))

teşekkür ederim canlarım hem incimiz hem de geçmiş olsun dilekleriniz için:)
burpcum acemiyiz ki otobüste o yüzden oldu zaten aklıma geldikçe kötü oluyorum ya

mavicim uyumayan çocuk gerçekten zor inşallah düzelir en kısa zamanda diş öncesi bizimde bozuldu uykular ama diş çıktıktan sonra düzeldi yine maşallah

özlemcim batumuz nasıl iyi mi keyfi nasıl bakıcı ile arası nasıl?
semracım kolay gelsin sizede gündeminiz pek hoşmuş:))

sermestim sen nasılsın ?inşallah iyisindir

ayşende korkuttu kızlar tansiyon problemi yaşıyor
sağ selamet perşembeye kadar beklesin veledimiz dua edin kızlar

herkesi öpüyorum dikkat edin kendinize çok

Günaydınnnn,iyi pazarlar kızlar :)) Nasılsınız,umarım herşey yolundadır.Ben de bu hafta pınarımın dediği gibi tansiyon problemi yaşadım.Heyecandan sanıyorum sürekli yükseldi,17-10 lara çıktı.Tahliller falan yapıldı.İlaç başlanmıştı.O tahliller temiz çıkınca,doktor ilacı bıraktırdı.Çok heyecanlı ve korkağım.Şafak 4 :)) Benim de inşallah herşey yolunda gider de,uyku sorunu gibi bir üst levele geçebilirim.Hepinizi çok seviyorum.Dualarınız bizimle olsun.Herkese tekrar iyi pazarlar :))

iyi haftalar herkese
ben çoook mutluyum
en az 2 sene daha izmirdeyiz
bizim için çok büyük şans gitmeyi beklerken

az kaldı tuanayım az perşembe büyük gün:))
dualarım seninle bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum ama acele etmesin tabi:)

denizcim dişiniz hayırlı olsun paşamız güzel güzel yemekler yesin o dişlerle
ayrıca çok geçmiş olsun canım
tayininizin çıkmamasına da çok sevindim

tuanayım az kaldı ağrısız sızısız bebişine kavuş hayırlısıyla

bencede ya :))))
iyi anlaşıyor teyzesi şükürler olsun inşallah böyle devam eder.

canım benim dualarım seninle emin ol,kendine çok iyi bak ne olur...

aaaa çok sevindim ,çok güzel bir haber ,hayırlısı olsun bakalım...

DENİZCİM GÖZÜNÜZAYDIN ANANESİYLE BÜYÜYECEK DENİZ PAŞA:=)))

tuanyım az kalmış bi koşturma bitip diğeri başlayacak çok yorucu olacak ama bi o kadar da güzel çektiğin zahmete uyumadığın gecelere bin kere değer:=))))

çok vaktim yok iyi geceler herkeseeee

Aysencim saglikla gelsin canınız dünyaya annesini hiç üzmesin inşallah. Dualarımız seninle şafak 1 Allahıma şükürler olsun darısı Yesim,Gulser,melek ve Elif"in basına dualarımız sizinle,sende dua et bizim icin kabul olur,konuşuruz Canim.. Deniz çok sevindim neguzel annenin yanında olmanız kıymetini bil.insallah hakkınızda hayırlısı olmuştur... Bizde tuvalet egitimine devam çok şükür artık öğrendi kuşum, maşallah. Daha rshatiz çırılçıplak geziyoruz evde:))

Benim tatlı yoldaşlarım,Allahıma binlerce şükürler olsun ki,bu satırları yazabiliyorum.Hep beraber çıktığımız umut yolculuğumuzda,ben de Allahın izniyle yarın yolculuğumu tamamlayacağım.Şu an o kadar heyecanlı,gergin ve korkuyorum ki, tek cesaret veren şey,oğluma kavuşacak olmam.Yarın Allahın izniyle,sabah 6.30 da hastanede olacağız.Hepimiz uzun zamandan beri birbirimizin her türlü yoldaşı olduk,sırdaşı olduk,dertlerimizi dinledik.Hepimizin biribiri üzerinde hakkı var.Hepiniz hakkınızı helal edin.Dualarınız bizimle olsun.Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.Yarın Elifimin ve meleğimin duacısı olacağım.Rabbim tez zamanda aynı yoldan yürümeyi nasip etsin.Yeşimime ve Gülserime de hayırlı ve zamaında sağlıklı doğumlar versin.Diğer annelerimizin evlatlarında sağlık versin.Şu an çok doluyum,ağlayarak yazıyorum,ama şunu bilin ki,eskisi gibi toplanıp yazışmasak da bu topikte,hepiniz çok değerlisiniz ve hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun benim tatlı yoldaşlarım....

canım canım güzel yureklım ınce arkadsm nasl mutluyum heyecanlayım senın adına anlatamam hayatnda bambaska bı kapı acılacak kısmet olursa en heyecanlı esıktesın smdı karmakarıstr duygularn hele beklenenı karsılamak daha bı kıymetlı ne hakkı helal olsun yeter kı bu yolculukta bı can daha gulsun kavstugu mucızesıyle..tekrar sesını duymak ıcın aradm ama sanrm msuaıt deglsn artk bebısı tebrk etmek ıcın ararm canm Allah hayrlı kolay sıhhatlı sorunsuz bı dogum nasıp etsn ardından gazsız yeme sorunu olmadan bol sutlu huzurlu uykulu bı kuzuyla dolu gunlerın olsun tatlı annıss hadı mujdenı beklıyoruz hayrlısıyla ınsallah dualarm sızınle

merhabalar ıstdan dönduk bız ama ne gıdıs ne dönustu ben bılırım..daha vardıgmız gecesı kuzum ateslendı dört gun kırktan ınmeyen bı ates cıbıldak yattı ınlereyerek vucudu soyuldu atesten yurumesı bozuldu zaten yemeyen cock hepten suyu ıcmeye kadr herseyı bıraktı canı cekıldı yavrmun..bın turlu test bakıldı bısey cıkmadı derken dökuntulerle anlasldı altıncı hastalkms kendını toparlayamadı bıturlu derken bır de mıkrobık faranjıt gıbı bısey oldu öksuruk yutknma zorlugu gece bagıra bagıra uyanmalar cılelı yavrum benm on gundur doktorun muayenesnden cıkamadk her gun tasın dur..ben de hasta oldum bu arada aynı seklde bogazlar bogmacaya benzer öksuruk hersey ust uste geldı bısey anlamadk kuzumun alerjı testlerını tekrar gıtmstk yıne negatf cıktı ama kronık kabızlık oldgu ıcın testte cıkmasa da alerjıden supheye devam edıyorlar bır de cölyaktan endıse ettler sukurler olsn cıkmadı cektgm korku yetti bana..smdı ıyılessn alerjı dıyetı denıycez gece bı dakka yerınde duramıyor uykusunda oradan oraya asırı hareketten öte bısey bunları bagrsak mıde sornlarına baglıyorlar reflu zaten var da bagrsakta ne zıkkm var bılemedk gıttı fılm cektrmek ıstemıyor radyosyan zararı varmıs dıye cektrsek de en fazla uzun bagırsak cıkablır dedı muhtemel gıdalar tetklıyor ama ıste cözum care arıyoruz o zehır gıbı mamadan bıze de verdıler benm kız normal mamayı ıcmıyor onu ıcer mı..kurudu gıttı cocugum yuzu kasık kadar kaldı dısler de sıkıstrıyor bıyandan bana asırı dustu yapısık ıkız gıbı herseye aglıyor huyu cok degstı hastalktan hala toparlayamadk gelır gelmez ben de hastaneye gıttm rapor aldm tekrar maske takıyorum kıza daha fena bulasmasn dıye aılecek kırıldık gectık istanbulun isini göremeden gittim geldim ebem agladı yemınle..son kırksekız saatte bı saat bıle uyuyamadm öksurukten cok yorgunm bıtkınm basmzda bı ıstır gıdıyor anlamadm hayrlısı yeter kı kuzular ıyı olsun

uzun sure cee dıyemeyısım bundandı umarım herkes ıyıdır pınarım tayın haberını facede gördm cok sevndm ne mutlu masallah darısı bıze guzel haberlere olsn
herkesı öperm ıyılesıp dönmek umuduyla smdlk hoscakaln

ayşenim duacınım inan ki yarın hayırlısı ile meleğine kavuşacaksın
sıkıntılı geçen onca sene ve günlerden sonra mutlu sona geldin diletim uzun ömürlü sağlıklı olur canımız..
yarın kucağında bebişinle göreceğim seni umarım ağlamam görünce:))

fatmacım çok geçmiş olsun ikinize de canım ya
doğduklarından beri ne kadar benzer yaşadıklarımız ya Allah beterinden korusun
çoklu gıda testi yaptılar mı size bize yapmadılar şimdi değişik bir çok gıda verdiğim için şüpheliyim hep
yanakları pütür pütür kendi dr umuz havalardan olabilir dedi ama yaşında yaptırmayı düşünüyorum çoklu gıda testi
ateşlenmiş bir de kıyamam ya gelmiş geçmiş olsun ist. da zehir olmuş size

mama ne verdi size tadı kötü demişsin neocate mi acaba?
zorlanırsan pekmez koy içine daha iyi oluyor :))

tayin için de teşekkür ederim darısı sizin başınıza istediğiniz yerler olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…