Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi haftalar herkese
hamişlerimize sağlıklı hayırlı doğumlar
meleğimize ve bebingimize en kısa zamanda da bebiş
inşşşşşşalllahhhhh

Bak Kayra 'cım annen biz seni çok bekledik,sabırsızlıkla seni bekliyoruz bu demek değil ki erken gelesin sakın haaa
sağlıkla zamanında doğasın inşallah adınla yaşa veee çoook sağlıklı bir bebiş ol annenin yaşadığı bütüün sıkıntılar geride kalsın:))

ayşenim seni merak ediyorum aradım ama doktor randevun vardı bugun
inşallah ehrşey yolundadır bu hafta olacak diye heyecanlandım birden haber bekliyorum

bizde soarnlara selam ederğiz
oğlumun kalbindeki delik tamamen kapanmış
çoook ama çookmutluyuz darısı hasta tüm çocukların başına

alerjimzi tam gaz devam cevize başalmıştık yanaklarımız kabardı onu da kestik
kilo alımımızda yavaşladı ona da seviniyoruz boyumuz uzamış bu ay maşallah bize

ders çalışmaya başladık oğlumla ADIM ADIM gelişime üye oldum her ay kitaplarımız geliyor oyunla bir gelişimine destek oluyorum
bizden böyle yaşayıp gidiyoruz işte:))

daha ne söylenebilirki teyzesi ağzına sağlık

ayşenim seni merak ediyorum aradım ama doktor randevun vardı bugun
inşallah ehrşey yolundadır bu hafta olacak diye heyecanlandım birden haber bekliyorum

enee bende helecanlandım şimdi hayırlı haberler gelsin tuanaydan inşallah

allah hep böyle güzel haberleri duymamızı nasip etsin inşallah

vaktinde gelir benim oğluşum sen merak etme annesi, hem bizim dualarımız seninle her zaman bunuda unutma :)

hanaaa sanki bana malum olmuş ha sana tavsiye ettiğim ilk isim KAYRA :)))
aminnnnnnnnnnn

ne güzel haberler bunlar böyle maşallah deniz paşama

selam arkadaşlar efe laptopu çekip düşürüyo diye saklamıştım anca çıkardım yerinden geçen hafta misafir misafir üstüne ağırladım zamanım olmadı

burp oğluşumuz kayra mı??adıyla yaşasın sarp ya da ares diye düşünmüştüm zamanında gelsin sağlıcakla inşallahh

sermestcim geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin nasıl da doğru bi söz:)))))
istanbul a gelince bizim canavarları karşılaştıralım bakalım hangisi daha canavar????

tuanayım hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun paşamız inşallaaaahhh sağlıcakla

denizcim elanazım ve özlemcim paşalara öpücüklar benden

semra tatil ne iyi gelmiştir bu yaz bana da çok lazım ama önce kayınpedere gitmek lazım adam felçli ve efeyi görsün istiyorum sonrası da ramazan bayram sonu ayarlamaya çalışıcaz efeyle çok maceralı olacaakkk

bebingim sen bi hamile kal hayırlısıyla hobarey kısmını bize bırak

unuttum mu ki kimseyi???
öpüyorum herkesleri iyi geceleerr

İyi geceler kızlar,akşam dr randevumuz vardı,sonra anneme geçtik,yeni geldik eve.Çok şükür doktorumuz,bebeğin suyunu daha iyi bulduHaftaya yine kontrol var,sonra ki hafta 3 mayısta da bebeğimize Allahın izniyle kavuşuruz dedi.İnşallah oğlum sağlıkla ve zamanında gelir.Tüm bebekler sağlıkla gelsin inşallah.Çok şükür Allahıma,bayağı kaygılıydım.
Burpcum,keşke şöyle dinlenebilsen bol bol,yatarak geçirebilsen.Yatmanın ve dinlenmenin bebeğe yararı o kadar çok ki...Bol su iç.Armut ve elmayı eksik etme hergün.Ve de hep sol yanına yat.Birşeycik olmaz merak etme Allahın izniyle Kayra Bebeğe...
Gözlerim kapanıyor kızlar.Size haber vermek istedim.Yarın yine uğrarım.Allaha emanet olun.İyi geceler

ayyy batuşumda 4 mayıs :) küçük boğalar bitti çok az kaldı şükürler olsun darısı yeşimime inşallah

merhabalarrrrr

biraz kıpırdanma olmus 1 haftada 2 sayfa buna da şükür :)

denizim cok sevindim denizimizin iyileşmesineeeeee
ohhhhh beeee
şükür rabbime

kayramız geliyo demek ama daha cok var temmuz da sıcak nemli bir istanbul sabahında dogacak saglıkla inşşşşş

tunayım demek paşan 3 mayısta dogacak inşşş Allah saglıkla kurtarsınnnnn bebekler artıyooooooo ne guzelll

bal dan haber yok muuuu

herkesi cok özledimmmmm tek tek sermest i zasa yı meleği maviyi elanazıııı nursimmmm iii unuttugum yok inşşşş

elanazcım sen niye bunalıma girdin
o bahar yorgunluğudur canım

benden şimdilik bu kadarrrrr
görüşürükkkkkk

hadi gözünaydın tuanay darısı yeşim in başına
bu arada senin oğlan ın adı ne olacaktı beynim sulANDI da hatırlayamadım

diş yaptırıyorum ağzım yamuk bi şekilde herkese iyi geceleeer diliyorum

ya aslında kayra yasaklılar listemizdeydi öslemim çünkümkü görümcemin eski sevgilisinnin veledinin adıydı ama biz ondan öncesinden beri istiyorduk zati görüşmüyoruz isim bulamayıncada ona kaldık :))))))) naapalım

hemde nasıl hobarey yaparız sabaha kadar mesaiye kalırız burada
sorma mavi çocuk maymun oldu ilk 4 ay zati kız ismiyle kızım kızım dedik sen bilirsin bunun nedemek olduğunu

ah bunlar ne güzel haberler şükürler olsun inşallah kucağına sağlıklı aldığın haberide gelir 3 mayısta
dinlenmek ne mümkün tuanayım yaa iş güç koşturmaca birde ablamın sağlık sorunları kaprisleri evinin fatura ödemeleri bankalar bitmiyorki vekaletnamesi bende olunca birtek ben halledebiliyorum banka işlerini
her gün yeşil elma yiyorum armut için bu kış dedikodu çıktı piyasada çok var rusyanın zararlı tarım ilacı kullanıldığı için kabul etmediği armutlar piyasada dendi o yüzden canım istediği halde yiyemedim korkudan
hamile yastığı aldım şu iki tarafıda çevirenlerden onunla sol tarafımda rahatça yatabiliyorum yoksa hep sağda yatardım doktorumda mayısı bir atlatsak diyor off ben temmuzda doğurmak istiyorum ne olur vakitli ve sağlıklı gelsin

sıcak mıcak razıyım bebingim temmuzdan önce gelmesin bu velet ((((((

hahah en son değişmediyse mavim tuanayımın oğluşu seninle adaş :))) ismiyle yaşasın tuanayda benden hiç bir ismi beğenemedik bir türlü

tuanaaaayyyy doğrumu adaşım mı geleceekkk?????????????

ama sonra yaramaz uykusuz olursa adından bilme:=))))))))))
çok sevindim:)))
benim bi öğrencim var can diye süper her konuda
kendimden önce o geliyo can deyince

herkese iyi geceleerr

Mavicim,hala isim konusunda tam karar vermemekle birlikte adaşın olma ihtimali yüksek diyebilirim,Ne kadar zor beğenirmişiz de haberimiz yokmuş,kıl oldum kendimize :))

merhaba
pek gelen giden yok artık
gulimus desen unuttu bizi hamile kaldı artık paylaşımlar bitti sanırım
ben özlüyorum eski günleri ama yine de bir arada olduğumuzu biliyorum yaz gelse içimize bahar topiğimize yeni haberler düşse eskisinden de kaynar burası

evet bende katılıyorum kızlar ve nedeninin merak ediyorum ben elifin ve meleğin hobareyini almadan bu topiği dağıtmam ona göre bana bakın hepinizi ben biraraya getirdim dolayısı ile zopa annenizde topik annenizde benim çıkarttırmayın zopaları bana şu merdane sallayan smile nerde yaaa niye kaldırdılar onu

ben sık gelemiyorum ama koptuğumdan değil vakit olmuyo eve gelmemiz 9 u buluyo sonra yıka yedir yatır ortalığı topla yetişemiyorum
ayrıca 2-3 gündür de net yoktu kabloyu çıkarmış efe ben de bağlantı yok diye bikaç kez açtım kapattım

iyi geceler herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…