Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok pınarım yapılmadı o test ılk ınek sutu ve turevlerını deneyelım dedk bakalm deneme yanılma yapa yapa hal olduk
pregomın as verdıler de ıgrenc ötesı bı tat o ya kokusu zehır zıkkım benm kız hayatta ıcmez zaten yemeden ıcmeden kesıldı ıyıce yavrum
bıze de vanılya surubu tavsye ettıler su meshur kahve markasından temın edıyorsn ama ıcın karstrnca da bence bıseye yaramadı
henuz basltamadm dıyete zıra tek yedıgı kahvaltı ve yogurt su an ac gezıyor zaten onu da kesemedm toparlansın hele bı
tayın dıleklerın ıcın de ınsallah dıyorm canm

aysenımden haber vardır dıye geldm ama yazan olmams aradm mesguldu sonra musaıt degldı sanırm rahatz da etmek ıstmeıyorm smdı ılk saatler cok kıymetlı araya kaynak yapmayım dedm pınarcım görunce bebsı yaz bıze e mi

bebişimiz çok güzel biraz emme sıkıntısı var ayşenimin ama geçecek bugunler
ilk mamasını ben yedirdim gazını çıkardım dünya tatlısı Sarp beyimiz
ben babaya benzettim bahtı şansı açık olsun inşallah
deniz görünce çığlık attı sevinçten dokunmak istedi kardeşine:))

face de hepinize atıcam foto genel olarak sayfaya koymayacağım

sarp mı oldu paşamız emme sıkıntısı bizim topiğin klasiği zaten sonraları düzelecek inşallahh
çok mutlu oldum

sermestcim sana da geçmiş olsun prenses iyileşsin çabucak inşallaaahhh

hoş geldi sarp bebek darısı önce gulimus sonra ben sonra melek&elif eee sonrada gelsin sıra ikincilere :)))))))))

uzun bir aradan sonra iyi geceler kızlar hepinizi çok çok özledim. net başınada oturmayalı baya oldu. kursum daha yeni bitti.

ayşenim bebişine kavuştu nihayet maşallah bütün sıkıntıları sona erdi. gözü aydın olsun dün aradım annesi çıktı teline onunla konuştuk uyuyormuş ayşencim. darısı bana yeşime elife ve meleğe inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak nasip olsun inşallah.

şükürler olsun oldu bebeğimiz ,rabbim sarp beye sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...
hoş geldi sarp bebek darısı önce gulimus sonra ben sonra melek&elif eee sonrada gelsin sıra ikincilere :)))))))))
aminnnnnnnn :)))
amin canım amin

of ya bu kuzular bizi hep uğraştırdı değil mi? kabızlık, yememezlik bizdede var ne yapacağımı şaşırdım ya...
dediğğin gibi içtiği tek şey var o da su zaten çok zayıftı hepten kurudu

bu arada bizde cuma günü doğumgünümüzü kutladık artık 1 yaşındayız :)

Batumun 1. Yası kutlu olsun aklimdaydi unutmadan ararım dıyordum ama çok yogunun kw Ler bende esimin kuzeninin bugün düğünü var cumada kınası vardı unutmuştum Canim kusura bakma konuşuruz Birara. Çok optukk:)

BiZde tuvalet egitimine devam gayet iyi gidiyor alıştı artık:) bide su topuklu ayakkabı sevdasını atlarsak. Dolabı bosaltip giyiyo hemde koşuyor ben zor yürüyorum o koşuyor inanılır gibi değil. Dışarı çıkarken giyemiyor diye kavga kıyamet bide konusuyoki sarsarsınız:) korkuyorum topuklu sevdasına bacağını kıracak diye

güle güle sağlıkla büyüsün Sarp bebek
darısı gulimusa burp a bebinge ve meleğe inşallah

slm canlarım sizi çok özledim haberlerinizi azda olsa alıyorum ayşenime sorunsuz bir lohusalık diliyorum darısı gülserle yeşimime hepinizi çok özledim ama benim cadı köpekle oynamaktan sıkılmış anne anne diye paçamdan çekiştiriyor hepinize yazacak okadar şey varki ama en önemlisi hiç birinizi unutmadım ve çok özledim ara sırada olsa haberleriniizi alıyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz meleğimle elifime gecegündüz dua ediyorum onlarda bizim gibi koşuştursun diye gerçi bu güzel bir beddua allahım onlarada bizim gibi uğraşacak bir bebek versin inş ben kaçarım

Selam kızlar gece tuvalete bir kalktım peçetede kan nasılda karnım ağrıyor adet sancısı gibi soluğu acilde aldık malum tahliller mahliller doktor seni müşaadeye alalım serum verelim kum döküyorsun dedi bende haaa bişi diilmiş 9 da mecidiyeköyde olmam lazım bebek iyi olsunda dedim doktor bu ağrıyla nasıl gidersin dedi ben dayanamazsam sağım solum hastane dolu giderim dedim işe gittim girdim dersime 3,5 litre su içtim şimdi biraz daha iyiyim ama normal rutin kontrollerin iki katı zamanı acillerde geçiriyorum el velet hala yukarılara çıkmamış hala plesenta aşağıda böylede gidecek sanırım doktor genede normal doğum yapabilirsin ama kanama çok olabilir dedi 32. haftaya varmak kısmet olsunda ozaman konuşacağız doğum şeklini

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Telefonlarınıza cevap veremedim.Halimiz bayağı kötüydü.Sütüm gelmedi,bu arada bebeğim biberona alıştı.Sonra sütüm geldi,memeyi kabul etmedi.Şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz.Rabbim,bu duyguları isteyen herkese yaşatsın.Her an gözlerim dolu,her an şükür halindeyim.Kendinize iyi bakın canım dostlarım.Görüşürüz...

batu paşa doğum günün kutlu olsun sağlıkla yaşa inşallaaahhh

herkese iyi geceleer
sağol teyzesiiiiiiii :) aminnnnnnn
canım geçmiş olsun sen bol bol su içmeye devam et, ya bu arada maşallah 27.haftan bile dolmuş rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
olsun canım benim ne demek ,benimde aklımdasın ne zamandır, arasam diyorum ama mutlaka araya birşeyler giriyor ve unutuyorum
ilbatum canım ilk doğum gününüz kutlu olsun
nice mutlu yıllara

sağol teyzesiiiiiii darısı size bakalım :)

selam dostlarım,

cok uzun zaman oldu giremedim. hayat beni bu sene cok ama cok yordu. bugun ikinci duruşmamız vardı. 22 hazıranda tamamen boşanıyoruz. sizi üzmeyeyim zira burada Tuanay'ın mucizesi teşrif etmiş. çok ama çok mutlu oldum. Elif ve Melek'ten de müjde bekliyorum. Burp'u da morali yüksek gördüm. Kayracığım lütfen ense kebap yatmaya devam et :))) Denizcim incileriniz hayırlı olsun ve Özlemcim nazar bonucugu yaşınız kutlu olsun. Nice yaşlara.

Herkese sevgiler saygılar.

Not : Mavicim seni de kocaman öperim.

canım ne olur kendini yıpratma olacak olanlar oluyor ,her ne olursa olsun hayat devam ediyor. sen güçlü bir kadınsın bunu asla unutma. bizlerde ne zaman istersen yanındayız.

teyzemize ayrıca teşekkür ederiz :)

canım ne olur kendini yıpratma olacak olanlar oluyor ,her ne olursa olsun hayat devam ediyor. sen güçlü bir kadınsın bunu asla unutma. bizlerde ne zaman istersen yanındayız.

teyzemize ayrıca teşekkür ederiz :)

kıyamaz teyzesi onaaa. yerim.

yıpranmaya gelince valla başka hiçbirşey bu denli yıpratamazdı. ama Allah dayanma gücünü içimde bulmama yardım etti. kızımın varlığı beni ayakta tuttu. çok şükür. Allah kimseye vermesin çok zor.

daha sık gelirim artık merak etmeyin. nasıl da özledim sizleri. ortamı.

Bütün annelerimizin,anne adaylarımızın ve anne olmayı bekleyen tüm dostlarımın anneler günü kutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…