Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin ,sağlık en büyük varlık gerçekten...
canım benim az kalmış ya allah kurtarsın...
geçmiş olsun sizede canım
oy kıyamam ben sana bendede olmuştu ama uzun sürmemişti lanosil mi ne öyle bir krem kullanmıştım o bana çok iyi geldi hemen iyileşti ,canım istersen sende dene, ben sık sık göğüslerimi yıkıyordum o da iyi geliyordu sızısını alıyordu en azından :)
geçmiş olsun ya ne çok hasta varmış bizde ama böylelikle geçmiş olsunda inşallah...
canım benim sağlıkla olsunda nasıl olursa olsun

sana da geçmişolsun güzelim ya

selam herkese
tuanayım geçmiş olsun bende hiç olmadı göğüs ucu acısı annem her emzirmeden sonra sütü sürdürüyodu göğsüme ondan mı yapıdan mı bilemem çabucak geçer inşallah

semra geçmiş olsun sana da allah acl şifa versin

benim de sol bacağım ağrıya dizimin arkası ne olduysa ama doktora gitmeye bile vaktim yokkii

gülsercim yeşimceim hep dualarımdasınız sağlıcakla gelecek oğlanlar inşallahhh

özlem batu nasıl??yürümeye başladı mı??

nursim efe konuşmuyo ne desek anlıyo hatta çişini kakasını yapınca bile tisss eee diyo
ama baba dede mama v.b basit şeyleri geçemedik kızın şakıyodur senin:)))))

sermest senin yaramaz nasıl???

deniz paşa ve annesi gelmemiş mii????

sevim melek ve elif te yoklar((
benim not girmem lazım öpüyorum herkesi iyi geceleeerr

selam herkese

semracım yeşimcim gülsercim mavicim geçmiş olsun hepinize..
topikteki herkesi sayacaktım nerdeyse yahu
herkeselere acil şifalar diliyorum herkesin sıkıntısı var işte
bende denizden ötürü doktorlardaydım cuma ayrı bugun ayrı
cuma devlete gittim test falan yapmadılar alerji için bugun aylık kontrolünde özel yaptırdım alerji testini yumurta süte muza ve bala vs başka gıdalarda var aklımda kalmadı hepsine bakılacak 2 tüp kan alındı canından can gitti bugun ağlamaktan alışkın değilim denizin ağlamasına çünkü çok fena oldum
çarşambaya çıkacak sonuçlarımız bakalım alerjiler devam mı tamam mı
bende koşuşturmaca içinde işte hayat akıp gidiyor

ayşencim seni aradım müsait olunca dönersin bu hafta içi hatta size uyarsa çarşamba Sarp paşamı görmeye gelmek istiyorum

özlemcim saol canım az kaldı gün sayıyoruz

amin inşallah canım

saol denizcim allah yardımcınız olsun sizinde nedir sizinde bu alerjiden çektiğiniz kuzum ya sizede geçmiş olsun

özlemcim saol canım az kaldı gün sayıyoruz

amin inşallah canım

saol denizcim allah yardımcınız olsun sizinde nedir sizinde bu alerjiden çektiğiniz kuzum ya sizede geçmiş olsun

Yaheyyaaaaaa. Eyubumuzde geldi gulsel dogurdu annesi planlar yapsin oglan bildigini okudu :)))) suyu gelmis gulselin. Ancak acilma olmamis kalp atislari yavaslayinca sezeryana almislar 2800 gr eyup pasa kucaklarinda cok sukur allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin

maşallah eyüp paşaya
Allah analı babalı büyütsün inşallah
sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

erkek kontenjanımız dolmuş
şimdi sıra elif ve melekte bize 2 prenses haberi lazım..

gözün aydın gülsercim kavussmussn yavruna Alllah analı babalı buyutsun bahtından guldursun ınsallah

Selammm herkese,ne kadar yoğun geçiyor günler.Uykusuz geceler,ağrıyan memeler,ama olsun,bugünümüze çok şükür.Herkes iyidir umarım.Benimde dün kardeşim ve yeğenlerim geldi.Kalabalık,koşuşturmaca gidiyor işte.Pınarım sana dönemedim,en kısa zamanda arayacağım.
Gülserim,hayırlı uğurlu olsun Eyüp Çınarın.Gözünüzaydın cnm benim.Sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebek olsun inşallah...

selam kızlar sayfalar yavaş ilerliyor aylanıyor bir sayfa neredeyse dolana kadar
bende dün doktordaydım 32. hafta çalışabilir raporunu aldım 16 temmuza kadar bir aksilik olmazsa çalışacağım hastanemi değiştirdim doğum yapmayı düşündüğüm hastane ve doktora başladım içime sinmedi gene ama bizim anadolu yakasındaki tüm alternatifleri tükettim neyseki her muayenede 4 boyutlu ultrasonla ziyafet çekiyor doktor bir sonraki muayeneye 4 hafta sonra çağırdı bizim acillik durumumuz olmazsa tabi kayra beyimiz herzamanki gibi 5 gün geriden geliyor 1670 gr. olmuş beyimiz
onun dışında koşturmacalar devam ediyor bir akrabamız daha felç geçirdi annemin çocukluk arkadaşıydı aynı zamanda ablamla uğraşıyoruz malum iş güç geçiyor günler
alışveriş işinide bitirdik mobilyada ay sonu gelecek allah sağlıkla kayramıza kullanmamızı nasip eder inşallah

Gülsercim tlf la konuştuk ama buraya da yazayım
Eyüp Çınar sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah :))

herkese iyi gecelerr
annem tatile gitti hafta içi okul hafta sonu sınav görevleri derken çok ihmal ettim burayı
gülser in de num.yok arayamadıımm
önümüzdeki hafta sonu rahatım öpüyorum herkesii

sayfalarımız yavaş ilerliyor artık
herkesin işi gücü var tabi tatilde başladı herkes için iyi bir yaz olsun inşallah biz ağustosa kadar evdeyiz eşimin işleri yoğun
bebişler büyüyor
burpcum az kaldı seninde sağlıkla gelsin bebişimiz inşallah

ayşencim ben doktora gidecektiniz merak ettim nasıl geçti diye hatta bir o gün hastanede idik eşimle öğrendik 15.45 miş randevunuz bekleyemedik
sen müsait olunca dönersin artık

topiğimizin tek hamilesi ben kaldım hadi elif hadi melek ben biliyorumdamı doğuruyorum sizde gelin piste birlikte doğuralım
forum sağlam zopalık olmuş bence herkez giriyor ilerleme görmeyince okuyup çıkıyor
geçen pazar tatlı bir çileğin doğumgününe gittim aman allahım ne lezzetli bir çilekti bir poposu vardı ısırırsınız anneside çıtırmı çıtır bilin bakalım kimin doğum günüydü :)
denizcim maşallah maşallah 41 kere hemde ödüm patlar nazar deydirmekten deniz paşa nasıl uslu öyle saçını kuzu kuzu kestiriyor yeni yaşıda yaklaşıyor allah herkezin evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
gülserle telefonda konuştuk canım benim yanlız kaldı çok zorlanıyor annesi şehir dışında sezeryanlı sezeryanlı mücadele verdi ama çınar çok şükür çok sağlıklı
tuanay sarp bey (bunu söylerken sanki karnımdakinden bahsediyormuş gibi hissediyorum :) aylarca sarp dedik bebeğe hala ultrason videoları sarp diye kayıtlı) büyümüştür artık ele avuca geliyordur emme ve meme ucu problemi kalmamıştır inşallah hatta yaz sonuna doğru yüzmeler bile başlar birlikte serinlersiniz iyi gelir size
bilge çalışıyor ve yepyeni bir hayat yaşıyor umarım herşey yoluna gider senin için
bebing ve melek buraya bir hobarey verin kırk gün kırk gece hergün topiğe girip yazmazsam banada burp demesinler
sevimle zasa konuşmuş mercan hastaymış kuşum mikrop kapmış umarım iyileşmiştir şimdi
nimet rüzgar kocaman olmuştur zaman ne çabuk geçiyor dimi acaba facede kapalı bir grupmu yapsak aramızda fotoda paylaşırız
mavi efe paşa hala uyumuyormu sağlıklı olsunda uyumasın iş ve çocuk zor dimi ben ne yapacağım bilemiyorum 2. ayı iş başı yapmayı düşünüyorum kayramız sağlıkla gelsinde allah yardım eder heralde
öslemim özlettin kendini ayol şu okullarınız bir kapansın rahat rahat girersiniz sanırım sizin seminerleriniz var

bende 32 çalışır raporu aldım ama pişman oldum 2 hafta daha çalışıp çalışamaz rapporu almayı düşünüyorum kuyruk sokumum beni mahvediyor birde bel ağrım bacağıma vuruyor çocukta aşağıda olduğu için bazen iki büklüm kalıyorum ama izin almak istememin asıl nedenide doğum sonrası iznime katamayacağım yanacak iznim okul açılıyor malum

Oyyy Oyyy oyu burpum sagol Canim valla son zamanlarda gördüğüm en güzel hamisde sensin çok yakıştı sana yaww:)) ben giriyorum bakıyorum arada yazan olmayınca yazmamda istemiyorum , bence budursa sonra dinlenmeye başla seninde benim gibi karnın büyük zor olur, kayrosummmm gelsinde hele bii teyzesi ablası onu yesin yutsun.herzaman yanımızda oldugun icin çok sagol Canim sen gercek dostsun, seviyoruz sizi. İssteee böyle. İyigeceler..

kızlar merabalar hepinize yürekten çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum o güzel dilekleriniz için. çok şükür rabbime bebeğimi kucağıma aldım rabbim darısı hamiş olan yeşimime sağlıkla kucağına alsın minik kayrasını meleğim ve elifimede tez zamanda iki güzel kelebek yavru göndersin bu güzel aylar yüzü suyu hürmetine

bizde çınarcıkla uğraşıyoruz. herkes gibi bende uykusuz geceler ağrıyan göğüsler gazlı bebişimizle zaman geçiriyoruz. allahıma hamdolsun bu günlerde geçicek malum yanlız kaldım çok zor ilk bebek çok zorlanıyorum en kötü günlerimiz böyle olsun biz ne sıkıntılardan geçtik dimi kızlar bunlar bize vız gelir.

burpcum canım senin dinlenmen lazım evde inanki çok faydası var ağrılar zorluyor seni dikkat et tatlım kendinede tatlı bebişinede

zasacım facede adanın resimlerine baktım oooooo ne güzel çilek olmuş annesi yerim ben onu gelmeyi çok isterdim ama çınar bebek durmazdı. semracım birlikte nice uzun bir ömür geçirmek dileğiyle adacığı yanağından kocaman öp benim yerime annesi

selam fıstıklarım ne zamandır giremiyorum yine ankara'ya gittik 2 haftaya bir oradayız hatta her hafta desem yeridir :)

bu ara seminerler var ve çok sıkıcı okul çocukla güzel ya

okula seminere gitmiyorum ama ildede yapılanlar var ona gidiyorum

pınarrrrrrrrrr 10-11 tammuzda kısmetse izmirdeyiz müsait olursanız mutlaka sizi görmek isterim :) bodrum dönüşü geze geze dönelim diyoruz yerimizi falan ayırttık bakalım ,o tarihlerde oralarda olursanız seninle ve ayşen ile görüşmeyi çok isterim :)

siz neler yaptınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…