çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin ,sağlık en büyük varlık gerçekten...Herkese merhaba. Cuma gecesi şiddetli bir ayak ağrıdılar uyandım adayı wc ye zor götürdüm ve uyuyamadim dün Dr a gittim röntgen kan falan alındı acil operasyon dendi, eklemde ve zarda fazla miktarda iltihap oluşmuş, hemen Dr iltihabı halleri ama canımdan can gittiçok zor çok ağırlık bı islemmis sadece spreyle hallolur zannettik Ama resmen ağladım acilde benim cigliklarimla inledi odalar sonra alciya alındı suan yatıyorum ablam dün gece bendeyi sabah erkenden gitti evinin isleri varmış nasıl zoruma gitti anlatamam ada olmasa hiç bişey değil erkek kardesim bende o herseyi yapıyor sagolsun ama nereye kadar bu gece annem geliyor, Ama çok iyi bı tecrübe oldu bana Allah kimseye muhtaç bırakmasın herseyini kendin yapabilmen ne güzel bir mucizeymis, Dr yatman gerek dediğinde gözlerim doldu kızım var dedim yapicaz bişey yok dedi, adada benden çok korkuyor alciya girmiş ayak onu urkuttu salı gunü gidicem bakalım insallah iyileşmiş olur ve kurtulurum alıcıdan hafta sonu adanın dogum gunü var. İstanbul'daki arkadaslar hepinizi bekleriz, ayağım iyileşmiş olursa yapicaz. Sevimi aricagim numara yok aramak isterim. Yedincim zaten gelicek Canim dostum, gulsercim sizide bekleriz telefonla ulaşırım ben siZe.
canım benim az kalmış ya allah kurtarsın...canım ya çok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum göğüslerimin yara olmasından dr bana şimdikten lansinoh yazdı 1 ay önceden başalamamı söyledi. sende dene istersen inşallah iyi gelir hem emzirirken temizlemeyede gerek kalmıyormuş.
sermest sanada geçmiş olsun canım benimde işlerim bitti hazırlıklar tamamlandı şükürler olsun
hayırlısı olsun canım bekleriz eklemeni bizide nursimcim
bizde bu gün kontrole gittik artık her hafta nst ye giriyorum 15 de birde ultrasona hamdolsun bu defa sancı çıkmadı bebişimiz gayet iyiymiş maşallah kuzuma ayrıca her hafta şeker için tokluk kan testine baktırıyoruz diyete devam biraz sınırdaymış
haftaya dr doğum için randevu vericekmiş sanırım 2 haftamız var hayırlı sağlıklı olsunlarda minikler gerisi önemli değil
geçmiş olsun sizede canımslm fıstıklarım nasılsınız...biz uzun zamandır yoktuk...izne ayrıldık görümcemin düğünününe gittik geldik tabi hava değişimi bize iyi gelmedi hasta olduk ancak iyileştik...
ayşencim aklımdasın arıycam seni biraz toparlanmanı bekledim...
burpcum seninde baya azaldı inş sıkıntıların azalır canım...
bu arada facemi kapattım adresimi ele geçirmişler en kısa zamanda açıcam başka adresle sizleride ekliycem...hepinizi kocaman öpüyorum...
oy kıyamam ben sana bendede olmuştu ama uzun sürmemişti lanosil mi ne öyle bir krem kullanmıştım o bana çok iyi geldi hemen iyileşti ,canım istersen sende dene, ben sık sık göğüslerimi yıkıyordum o da iyi geliyordu sızısını alıyordu en azından :)Hayırlı cumalar herkese,ıssız ada topiği( Herkescikler iyidir umarım.Benim göğüs uçlarım çok feci yara oldu.Ağlamaktan bir hal oldum.Dayanamıyorum.Denemediğim ilaç,sürmediğim yağ,ot kalmadı,yavrumu istediğim gibi emziremiyorum,bu cumanın yüzüsü hürmetine Rabbimden şifa diliyorum kızlar,inanın çok kötüyüm (
geçmiş olsun ya ne çok hasta varmış bizde ama böylelikle geçmiş olsunda inşallah...selam kızlar nasılsınız ben hala kumlarımı dökemedim enfeksiyonda olmuş sanırım(( fitil verdi doktor ama oda akıntıyı ikiye katladı bir boka yarıyormu bilmiyorum onun dışında ablamla işle ve koşturmacalarla uğraşıyorum pek rahat bir hamilelik geçirdiğim söylenemez allah beterinden saklasın ablam çocuk gibi oldu herşey çok zor ne olacak bilemiyorum
plesenta hala aşağıda çıkacağınıda sanmıyorum 16. haftadan beri çıkmadı 32. haftada kesinleşecek ama doktorlar pek çıkarmış gibi konuşmuyor bu durumdada sezeryan yolları gözüküyor kısmet sağlıklı gelsinde oğlum herşeye razıyım
canım benim sağlıkla olsunda nasıl olursa olsun
kızlar merabalar kimsecikler yok sanırım herkes çok yoğun. bende artık bu günden ihtibaren doğum iznime başladım. cumartesi sabahı çok feci bir sancıyla uyandım aynı gün dr kontrolümde vardı apar topar gittik nst ye aldılar sancı çıktı. muayene yapıldı ama açılma yok akşama kadar hastanede yattım serum takıldı dr bir hafta daha ertelemeye çalışalım elimizden geleni yapalım belki kesilir dedi sancılar kesilmezse erken alıcaz dedi bebeği biraz daha beklese daha iyi olurmuş hemen raporumu yazdı daha bir hafta vardı izne çıkmama başlattık en azından dinleniyorum işede yaradı şimdik daha iyiyim bebekte iyi allahın izniyle sıkıcı günler geride kalıcak bende burpda hayırlısıyla kavuşucaz oğluşlarımıza allaha şükürler olsun bebişin hazırlıklarıda bitti sayılır yıkadım ütüledim kıyafetlerini yerleştirdim tek olmak çok zor yardım eden yok perşembede kadın gelicek evi dip köşe temizlemişti birazda ben yardım etmiştim karşımızda yeni binanın bütün çimento atıkları camlarımı sulamış resmen ev toz içinde artık benimde pilim bitti yapamıyorum dinlenmeye çalışıyorum yine stünkörü yapan kadın gelicek napim hiç yoktan iyidir.
kızlar gerileri okıyamadım sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir. burp sadece son olarak senin yazını gördüm. canım allah yardımcın olsun bir yanda ablan bir yanda hamilelik çok zor bu taşlarda nerdende buldu seni kuzum ya rabbim büyük dua et dikkat et kendine inşallah bir an önce şu taşlardanda kurtulursun sağlıkla bebeğine kavuşursun dinlenmeyi ihmal etme çok önemli ben 36 haftaya kadar zor dayandım işle ev arasında çok şükür biraz daha iyiyim ama her an bebiş süprizde yapabilir taze annemiz tuanayımız nasıl acaba bebişi nasıl
sana da geçmişolsun güzelim ya