Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi yolculuklar canım dört gözle gelmeni beklicez hemde özlicez snihadi yat artık sen sabaha dinç olman lazım araba kulanıcan

sağol canım ya yatarım birazdan toparlanıp..
birşey çıkmazsa akşama döneceğim zaten
yarın görüşürüz
iyi geceler..

neydi canım hayalin.

ingiliz dili ve edebiyatıydı
yabancı dil ağırlıklı lisede okuyordum
bölüm açılmayınca tm ye verdiler
okuldan kayıtta alamadım düz liseye geçmek için
ingilizce de okul da 1. diydim ama tm den sınava girince 0.5
0.2 muh. varya bölüm dışı olunca..dilden girdim sözelde 88. de 4 yanlışla kapattım sınavı
ama dilde yaptıklarım 0.2 ile çarpıldı kazanamadım
of çok doluyum..((
istediğim hiçbirşey yolunda olmadı yani şu hayatta...

tuanay sperm kültürü ne biliyor musun
aşılamadan önce eşime yapılacakmış
bende tahlil anladım yapıldı dedim
hayır bu başka kültür dediler

Denizcim,isyanlardasın.Kesinlikle haklısın ama hep böyle gidecek değil.Bak eşim en büyük şansım diyorsun,demek ki hayatında birşeyler değişmeye başlamış;ama yavaş gelişen bir süreçte değişiyor,istediklerini daha geç elde ediyorsun ama kendini de bilinçaltında bu şekilde hazırlıyor olabilirsin.Sana bir kitap önermek istiyorum,"EVRENDEN TORPıLıM VAR".Çok güzel ve iyi bir dille yazılmış ve çok güncel bir kitap.Bence sana çok iyi gelecek.

tuanay sperm kültürü ne biliyor musun
aşılamadan önce eşime yapılacakmış
bende tahlil anladım yapıldı dedim
hayır bu başka kültür dediler
cnm doktorunuz herhalde iltihabi bir durumdan şüphelendi ya da iyice emin olmak istedi.Lökosit var mı,antibiyotik kullanmak gerekli mi,diye bakacaklar.

galiba ama hep mücadele ama elde kalan birşey yok
bakacağım canım o kitaba ihtiyacım var çünkü..
iyi geceler kızlar yarın bugünden daha güzel olsun..

Son zamanlarda okuduğum en güzel kitap.Bizim ihtiyacımız olan,duygularımıza kılavuzluk edecek,yaşamın içinden bir kitap.Bence çok ihtiyacımız var bu kitaba.Aykut Oğut yazarın adı.

gunaydın tuaanyım gune senle baslamak da ayrı bi güzellikmiş meger.sanada ve tum kızlara hayırlı cumalar....

denizim ne diyim bu haksızlıklara hep maruz kalıyoruz maaalesef
gerçekten basarılıymıssın ama kader olmuş seninki boşver

slm kızlar kimse yok ben dün hiç takmıyım aşımın tutmamasını dedim ama üst üste kötü haberler aldım biryerden kanama biryerden sancı birdende başımı tornavidayla oyuyorlar miğde bulantısı ve gece 12 30 ben hastanede gözümü actım sitresten sinirden tabi şu yasanında rolü var doktorun dedigini tam anlamadım ama başımı duvarlara vuruyordum gözlerim kan çanagı sinir kırizimiymişne ve iki iğne bugünde kendime yeni geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…