Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim ne kadar güzel söylemişsin
asuman dabak ta rahim kanseri olmuş atlatmış ama rahmi alınmış ve çocuğu olamayacakmış gözlerim doldu izlerken allah herşeyin hayırlısını versin

bebişim kolay gelsin
erteleyebilecek bir durumsa tabiki yumurtlama gününde burda olsun...
daha asz ilaç kullanılacakmış tedavilerde daha az yumurta için
off iyi mi kötü mü bu iş anlamadım hayırlısı olsun hepimiz için

özlemcim doğru söylemişsin torpilsiz birşey olmuyor bu ülkede
yaptığımız hiçbirşey dikkate alınmıyor kime nasıl anlatacağız derdimizi bilmiyorum
bu iş böyle kalıp gidecek herhalde taa ki belki hükümet değişene kadar o da yine iktidar olmazlarsa..

ayşe aydın amerikan hast. doktoruyla ropörtaj yapmış sitesinde okuyun kızlar..

valla iktidar filan degişmez bu ülkede herkes ben oy vermedim diyor cünki kime sorsam ama sonuc...

sayfaya bakım yapılıyor filan dedi actım kapadım tekrar öyle girebildim kızlar.
sevimcim duzelmene sevindim. hep böyle oluyor önce isyan sonra kabullenme oluruna bırakma sonra olmasada olurlar insan psikolojisi hep aynı sanırım.

siyah süt lohusa depresyonunu anlatan bi kitap hiçelime bile almadım cok cabuk etkilenebilcegim için korkunc bişey lohusa depresyonu genelde yalnızlıık artırıyor sonucta butun hayatın degişiyor tabkide kadın için kabullenmesi zor bir durum alısılıyor ama kimi kadında tepkiler farkl olabiliyor burda anlatmıcam nede olsa hamile var aramızda.dogru olmaz

hemen bakıyorum denizicm röportaja
sen neler yedein neler aldın dun anlat bakalım bu arada canım

Kızlar mrb,ben aranıza yeni katılıyorum.29 yaşındayım.2 yıldır bebek istiyorum.Rabbim henüz bağışlamadı.Ama kesinlikle olacak,buna o kadar yürekten inanıyorum ki.Sanıyorum,hepimiz aynı yolda ilerliyoruz.Geçmiş yazılarınızı şöyle bir okudum da,aranıza öyle çok kolay kabul etmiyormuşsunuz.Söz sizi bırakmayacağım.Hamile kaldığım zamanda bırakmayacağım.Bizim durumumuz sebepsiz infertilite.Hepimizin ki benzer durumlar,neyse tanıştığımıza memnun oldum.Bu arada ikinci aşılamamın 9. günü bugün.Ya sanki içimdeymiş gibi hissediyorum.Bu sefer geldi benim kuzum,meleğim.ınşallah

kızlaaaar
ben geldim yine yok kimse((((
evi temizledim benim de yarın günüm varmış unutmuştum:))))))))))))))
o yüzden bugün azcık yordum kendimi

semra kızını görmüş güzel haberler getiriyodur inşallah

özleeeeeeeeeeem gel kız bize :))))))))))))

hoşgeldin ejderha dilerim dediğin gibi olur ve bırakmazsın bizi:))))))))))))
aşılama için de hayırlısı
inşallah olmuştur:)))))))))))))

valla çıktık ama gezemedik benimki rahatsızlandı erkenden döndük(( canım ya güzel haberlerini beklyiorum....

kaçırmayın tabi kocişin haklı bence.... kolay gelsin canım ya zor valla işin allah yardımcın olsun....

tabi canım ya herşeyin başı sağlık .... rabbim eli ayağı düzgün, vatanına milletine sadık, hayırlı, sağlıklı, vicdanlı çocuklar nasip etsin inşallah.... hepimizin ortak yönlerinden biride kocişlerimizin melek gibi olmaları ve bizim onları çok sevmemiz... huzursuz olsak çocuk olsa daha mı iyi sanki sağ olsunlar başımızda olsunlarda gerisi boş... bebişte rabbim yazdıysa hayırlısıysa sırası geldiğinde gelir zaten...

kız sen tembel avrat mısın??????tabi almazsın:)))))))))))))))))
bizim de alışveriş yapmamız lazım ama hiç halim yok evden cıkmaya

bebiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnngggggggggg
şimdi ben hergün sana sormazmıyım değerlendirdiniz mi bugünü diyee:)))))))))))))))

sevimcim ne kadar güzel söylemişsin
asuman dabak ta rahim kanseri olmuş atlatmış ama rahmi alınmış ve çocuğu olamayacakmış gözlerim doldu izlerken allah herşeyin hayırlısını versin

ayyy öyle mi çokta sevrim ben onu geçmiş olsun allah acil şifalar versin hiç haberim yoktu... rabbim bizleri böyle terbiye etmesin kimseyi etmesin... zor hemde çok zor....

özlemim kaçtım ben canım
patlıcan közlicez balkonda:))))))))))))))))
kocamı da rejime başlattım:)))))))))))))))
menü:tavuk suyuna pirinç çorbası bi de patlıcan salatası:)))))))))))))))

valla aynen öyle gidemediler ki bir türlü ha gelende iyi mi olur bilemiyorum gelen gideni aratmasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…