özlemcim kahvaltı hazırlıyordum sen yazmışsın görmedim kusura bakma canım.heyecan dorukda!!kızım büyüdümü , kaç gr aldı merak ediyorum.ben yazarım gelince okursun canım,sen kocişinle gez akşama konuşuruz.
selaqm kızlar bugun siz açmışsınız sayfayı ne guzel geldim ama oku oku bitiremedim.çok yorgununm mal yerleştiriyoruz iki gündür bugunde devam.eşim seyahati erteledi yumurtlama gunlerinden sonra gidecekmiş.ben boşver dedim ama olmaz diyor.pc hala yok tamirci sehir dısındaymıs onun için giremiyorum sinir oluyorum aksam ne guzel muhabbet yapılmıs valla.
semracım adaya selam söle.sen niye iki haftada bir gidiyorsun doktora ayda bir gidiliyor sanıyordum ben.inş.herşey yolundadır canım bize yaz tamam mı....
kızlar hepinize ayrı ayrı yazamamam zamanım yok ama hepinize çokkkkkkkkkkkkkteşekürler mavi rüyalara aldırma ben herkeze kitap okuyun derim ama siyah süt senin benim gibiler için iyi bir kitap degil insanı tepe taklak ediyo okuma o kitabı elif safak okuyacaksan baska kitapları var onları oku siyah süt lohusa bir kadının cinmiş vesveserinden ibaret ben okumuştum ama benim pisikolejimi dahada bozdu gülsen budaycıoglunu ayse kulini oku bu benim tavsiyem canım bende çok oluyom ha özlemcim yazcam canım bugün daha iyiyim bide şu bas agrısı gecerse oh degmeyin keyfime varsın olmasın çocugum mutlulugum olsun kocam yanımda olsun saglıklı olsun hem büyük adamlarında çocugu olmamış bakın atatürkke onunda yok sakıp sabancının oldu zengindi ama ne fayda saglıklı olsun diye adam neler yaptı takmıycam artık çokta lülülülü
sevimcim ne kadar güzel söylemişsin
asuman dabak ta rahim kanseri olmuş atlatmış ama rahmi alınmış ve çocuğu olamayacakmış gözlerim doldu izlerken allah herşeyin hayırlısını versin
özlemcim doğru söylemişsin torpilsiz birşey olmuyor bu ülkede
yaptığımız hiçbirşey dikkate alınmıyor kime nasıl anlatacağız derdimizi bilmiyorum
bu iş böyle kalıp gidecek herhalde taa ki belki hükümet değişene kadar o da yine iktidar olmazlarsa..
ayşe aydın amerikan hast. doktoruyla ropörtaj yapmış sitesinde okuyun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?