Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi hayırlı olsun Allah ım tamamına erdirsin:))))
darısı da bizim başımıza olsun:=)))))))))))))))))
bi de hamile kalsam bile bırakmıcam sizi demiştin sanırım????:))))))))))))))

hayırlı olsun ejderha.ne guzel saglıkla kucagına almayı nasip etsin....cok uzun zamandır böyle bi haber alamamaıştık

hadi hayırlı olsun Allah ım tamamına erdirsin:))))
darısı da bizim başımıza olsun:=)))))))))))))))))
bi de hamile kalsam bile bırakmıcam sizi demiştin sanırım????:))))))))))))))

Cnm çok teşekkür ederim.Ne demek bırakırmıyım hiç,Allah bu mutluluğu en kısa zamanda size de yaşatsın çok zor,iki yıldır bekliyorum bu anı.Şu an ne yazacağımı bile bilmiyorum.Ama dua çok önemli.41 tane Mreyem suresini 3 gün önce bitirmiştim.Allah kabul etti dualarımı....:gitmesenağlama

ben de kaç kere başlayıp bıraktım okumayı tembellikten
dua et bizler için
gelelim arkandan

hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorum sonra geçiyor ama nasıl yaşıyoruz neler yaşıyoruz Allah biliyor olmazsa da hayırlısı buymuş diyeceğiz yapacak birşey yok maalesefbenneyaptımki

evet canım ne yapalım herşey allahtan....

Etmez miyim ben de hepiniz için dua edeceğim.Sizleri tanımıyorum ama çok umutsuzdum ben.Hatta direkt micro yaptıracaktık.Ama doktorum ısrar etti ve bir kez daha deneyelim dedi.Ben de peki dedim.Bugün 11. günümdü ama çok ağrım vardı.Ben de dayanamadım,akşam üzeri gittim test yaptırdım ve 234 çıktı,yani ialcın etkisi olsa daha düşük çıkardı dedi.10 gün sonra keseyi göreceğim inşallah....

canım ya o ne kadar çok ilaç öyle ben hiç bilmiyorum neden sormadın ki? ben puregon iğne kullandım 3. gün başlayıp sadece onu kullandım sonra baktı 9. gün dediğin gibi... pregnyl çatlatma iğnesi onu en son yapacaksın ben onuda kullanamadım benim aceleci yumurta çatladı erkenden çünkü:))) birde sanki bazı ilaçlar tüp bebeğin tutması için kullanılanlara benziyor estraten sanırım.... bence dr ara ve tek tek sor canım....

canım ya ben face i gördüm ve yanıtladım .... inşallah olur bitanem ya ne güzel inanman olacak bu kez olacakkkkkkkkkkkkkkkk olmalı:)))

inşallah görürsün canım dualarım seninle....

ejderha içimde meleğim, kuzum hissediyorum demiştin sanırım bak doğru hissetmişsin demek:))))

Kızlar yararı oldu mu bilmem ama ben bu ay her akşam eşimle birlikte anason çayı içtim.Çok yararlıymış.

valla canım ne yiyip içeceğimizi şaşırdık ne duysak yapıyoruz olmadı onuda deneriz şekerim teşekkür ederim:)))

AAAA inanamadım topiğimizde yeni bir hamiş var.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.Galiba ızmirdesin.Aşılamanı nerede yaptırdığını sorabilir miyim???

Kızlar slm herkese,iyi akşamlar.Bayağı hareketli burası ne güzel.Ben yorgunluktan ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…