Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ejderhacım çok tebrik ederim canım alla kucağınada almayı nasip etsin tatlım ama değerin baya yüksek çıkmış... belkide ikizdir tatlım...

semracım belliki adacım seni yormaya başalmış ama uyuyabildiğin kadar uyu arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği azcık huysuz geceleri hiç uyumuyomuş ban tembihliyo şimdiden iice uyu uykunu şimdiden diye...

özlemcim ne biliyim sürekli uyumak istiyorum.uyuyorum tam,ada hareketleniyo uyanıyorum.çok halsizim.

denizcim umutsuzluğa kapılma canım.olucağı varsa aşılamaylada olur.ayrıca sen çok güçlüsün ve tuttuğunu koparmaya çalışıyorsun,çok araştırıyorsun,çok emek harcıyorsun eminim bunların karşılığını alıcaksın.

ejderha hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.inşallah sağlıkla kucağına nasip eder allahım.bu arada bence sana burası uğur getirdi,bize ilk yazdığın gün hamile olduğun haberini aldın.bizim topiğimiz (arkadaşlarım arasıra karamsarlığa kapılsalarda)çoooooooookkkkkkkk uğurlu bir topik.

allahım nolur bundan sonra sıra sıra hamile haberleri alalım burdaaa..adoşuma arkadaş istiyoruzzzzz.

bende bugün drumla görüştüm çarşamba ankaraya gidiyorum kısmetse adetin 21. günü başlıycam tedavime umaım bi olumsuzluk çıkmaz önüme...

semracım belliki adacım seni yormaya başalmış ama uyuyabildiğin kadar uyu arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği azcık huysuz geceleri hiç uyumuyomuş ban tembihliyo şimdiden iice uyu uykunu şimdiden diye...

canım o uykusuzluk çok zor allah yardımcısı olsun canım arkadaşının.ada şimdiye kadar bana hiç eziyet vermedi ama dediğin gibi şimdiden sonra dünyaya geldiğim zaman annem zorlanmasın diye beni zorluklara alıştırmaya başladısağlık olsun yinede napalım,o iyi olsunda.sen nasılsın?çalışıyorsun sanırım bu gece.

ya varis duasını bulamadım ben ... heryerde sadece 707 kere okunacak diyor ama nasıl bir dua bilmiyorum yardımmmmmmmmmm

özlemcim sanırım geçmiş sayfalarda denizcim yayınlamıştı karıştırırsan sayfaları bulursun......

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
diyor ama duaları bende bulmaya çalıştım yok

. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Nursimcim,tatlım sana iyi nöbetler.Lütfen,bu sefer o kadar olumlu ve huzurla başla ki tedaviye,gerçekten olsun.En ufak bir olumsuzluğa asla izin verme.Kendini anneymiş gibi gibi hisset.Canlandır kafanda.Bebeğin olsaydı,nasıl bir yaşamın olurdu,onu düşün.Düşüncenin vereceği pozitif duygularla gününü geçir.O kadar emek harcayacaksın,ve jarşılığını verecek ALLAHIM.Ben inanıyorum,lütfen sen de inan....

Canlarım,YA VARıS diye bir dua yok ki...Varis,Allahın 99 isminden biri.Günlük bebeğiniz oluncaya kadar hergün 707 kere YA VARıS diyeceksiniz.Bir zikirdir bu.Diğer yazan dualar farklı dualar,ayetler doğrusu.Varis,Varis : Bütün servetlerin gerçek sahibi
Varis, başkasının gitmesi ve yok olasından sonra Bâki olan demektir. Bu özelliğe sahip olan tek varlık Yüce Rabb'imiz olan Allah'tır. Çünkü O, bu dünyada kendilerine verdiği sürenin dolmasıyla yok olan bütün varlıkların ardından baki kalacak tek varlıktır Bütün varlıların varlığı O'nun elinde ve yalnız O'na bağlıdır. O'nun varlığı ise hiçbir varlığa bağlı değildir. (5)

mavicim sağol canım.
ya kızlar bana noluyo bilmiyorum sürekli uykum geliyor,nasıl halsizim anlatamam,kafamı kaldıramıyorum yastıkdan.hiç böyle olmamıştım,çok ağırlaştım bugünlerde.:-(

ee tatlım ada büyüyor annesini zorluyor senden besleniyor sende yorgun düşüyorsun yarasın ada mıza...canım benim yat uyu sende ye iç yat:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…