oooo cosmussunuz yine sekerler...
size faceden mesaj attım biraz önce kızlar bi bakarmısınız bana yardımcı olbilirsiniz cok mutlu olucam
burdan maalesef konusamıyorum da.
lütfen moraller bozulmasın hersey cok guzel olucak ben cok inanııyorum.ablama anlattım bu yasayı acayip sinirlendi gunlerdir sorup duruyor anlayamıyorum diyor.bense ilk defa cok rahatım sani hep bu tedavi yi beklemiş gibiyim öncekileri sildim yeni bir baslangız yapıcam ve o tek embryoyu tutturucam kızlar bu sefer olucak inanıyorum bu sefer.
Kızlar hamileyiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.....Allahıma şükürler olsun.İkinci aşılamada oldu........
denizim bak umut verici bi durum
asılamannında tuttugunu gördük....
Kızlar yararı oldu mu bilmem ama ben bu ay her akşam eşimle birlikte anason çayı içtim.Çok yararlıymış.
bende bugün drumla görüştüm çarşamba ankaraya gidiyorum kısmetse adetin 21. günü başlıycam tedavime umaım bi olumsuzluk çıkmaz önüme...
bebinngimin dediği gibi inş bende bu tek embriyoyla tutturucam buna çok inanıyorum kızlar...
özlemcim ne biliyim sürekli uyumak istiyorum.uyuyorum tam,ada hareketleniyo uyanıyorum.çok halsizim.
denizcim umutsuzluğa kapılma canım.olucağı varsa aşılamaylada olur.ayrıca sen çok güçlüsün ve tuttuğunu koparmaya çalışıyorsun,çok araştırıyorsun,çok emek harcıyorsun eminim bunların karşılığını alıcaksın.
ejderha hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.inşallah sağlıkla kucağına nasip eder allahım.bu arada bence sana burası uğur getirdi,bize ilk yazdığın gün hamile olduğun haberini aldın.bizim topiğimiz (arkadaşlarım arasıra karamsarlığa kapılsalarda)çoooooooookkkkkkkk uğurlu bir topik.
allahım nolur bundan sonra sıra sıra hamile haberleri alalım burdaaa..adoşuma arkadaş istiyoruzzzzz.
Canlarım,YA VARİS diye bir dua yok ki...Varis,Allahın 99 isminden biri.Günlük bebeğiniz oluncaya kadar hergün 707 kere YA VARİS diyeceksiniz.Bir zikirdir bu.Diğer yazan dualar farklı dualar,ayetler doğrusu.Varis,Varis : Bütün servetlerin gerçek sahibi
Varis, başkasının gitmesi ve yok olasından sonra Bâki olan demektir. Bu özelliğe sahip olan tek varlık Yüce Rabb'imiz olan Allah'tır. Çünkü O, bu dünyada kendilerine verdiği sürenin dolmasıyla yok olan bütün varlıkların ardından baki kalacak tek varlıktır Bütün varlıların varlığı O'nun elinde ve yalnız O'na bağlıdır. O'nun varlığı ise hiçbir varlığa bağlı değildir. (5)
Canlarım,YA VARİS diye bir dua yok ki...Varis,Allahın 99 isminden biri.Günlük bebeğiniz oluncaya kadar hergün 707 kere YA VARİS diyeceksiniz.Bir zikirdir bu.Diğer yazan dualar farklı dualar,ayetler doğrusu.Varis,Varis : Bütün servetlerin gerçek sahibi
Varis, başkasının gitmesi ve yok olasından sonra Bâki olan demektir. Bu özelliğe sahip olan tek varlık Yüce Rabb'imiz olan Allah'tır. Çünkü O, bu dünyada kendilerine verdiği sürenin dolmasıyla yok olan bütün varlıkların ardından baki kalacak tek varlıktır Bütün varlıların varlığı O'nun elinde ve yalnız O'na bağlıdır. O'nun varlığı ise hiçbir varlığa bağlı değildir. (5)
Kızlar hamileyiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.....Allahıma şükürler olsun.İkinci aşılamada oldu........
bende bugün drumla görüştüm çarşamba ankaraya gidiyorum kısmetse adetin 21. günü başlıycam tedavime umaım bi olumsuzluk çıkmaz önüme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?