Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım benim inşallah o kadar mutlu olurum ki emin ol kendim olmuş gibi..

Kızlar hamileyiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.....Allahıma şükürler olsun.İkinci aşılamada oldu........

çok mulu oldum ejderha biraz kendinden sorununuzdan bahseder misin nasılsa kötü günler geride kaldı allahım bize de yaşatsın..

bende bugün drumla görüştüm çarşamba ankaraya gidiyorum kısmetse adetin 21. günü başlıycam tedavime umaım bi olumsuzluk çıkmaz önüme...

hadi bakalım başlayacağız gün saymaya ve sonu umutlu olacak inşallah
uzun protokol inşallah son olacak..

canım benim napıyım artık kafayı yiyeceğim
eşimde çok kızıyor bugün sinir etti beni uzakta diye bilgi veriyorum yeni yasa olayı falan
bana farkında değilsin ama hep aynı konuyu konuşuyoruz dedi..kendimi üzüyormuşum ama benimde konuşmaya ihtiyacım var..hayırlısı canım artık ne yazılmışsa o olacak..

Ya varis
ellamdülillahi rabbil alemin vessalatu vessalamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ya ilahel alemin ya erhamerrahimin

canım dua bu
nette de bir yerde yazıyor zaten diğerlerinde hep 707 kere okunacak diyor..

bu varis kelimesinin geçtiği aytelrden bir tanesi
mesela meryem suresindeki bir ayette de geçiyoronu da almışlar nette içinde varis kelimesi geçtiği için..ama dua az önce yazdığım gibi ...

kızlar mrhb çook uzun zamandır yoktum netimizi kesmek zorunda kaldık apartmanda ortak kullanıyorduk.ama sorun çıktı anlaşamadık. daha sonrada bir türlü net alamadık ew tel eşimin dedesini üzerine olduğu için oda rahmetli olalı 3 yıl oldu.çoçukları bir araya getirip vekalet o bu derken zaman geçti.ara ara abimlere gidince okuyordum sizi .neyse tekrar sizile olmak güzell:)))

hoşgeldin tekrar elif turna sen de bi ugrayıp kacanlardansın diye düşünmüştüm.ama sebebin de zormus neyse ki halletmişsiniz.hosgeldin tekrar...

Kızlar hamileyiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.....Allahıma şükürler olsun.İkinci aşılamada oldu........

ejderha hayırlı olsun

bende bugün drumla görüştüm çarşamba ankaraya gidiyorum kısmetse adetin 21. günü başlıycam tedavime umaım bi olumsuzluk çıkmaz önüme...

nursimcim tedavin hayırlı olsun şimdiden sonucuda olumlu olur inşallah canım sen tüp bebeğe başlıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam

kızlar şimdi de kendimle ilgili haberi vereyim size kahverengi lekelenmelerim başladı ve adete dönüyor gibi bu ay yine tutturamadık çok şaşkınım bugün aşılamadan sonra 13.günüm bugün hiç beklemiyordum ümitlerimiz başka bahara kaldı yine de perşembe günü dr a gidicem randevumu aldım

ya neden kimse yok bugün burda sayfaya bi baktım bi sayfa bile dolmamış anladım burpe söz verdiniz onu tutuyosunuz....

bence sende artık aşılama yaptırma benim drum en fazla 3 defa öneririm 3dede şanş daha az demişti bende tüp bebeğe gitmeye karar verdim...

aaa butun kızlar tembel cıktı bugun valla ben bu kosturmaca geldim yine ama hiç ilerleme olmamış sekerler...
nereye gittniniz özlem örtmenim gelsinde kaynatalım bari biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…