Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende öyle buldum şekerim o nedenle sordum:))) teşekkürler.....

yaaaa neler oluyor okuyamıyorum bile çok çalışmam lazım çoooook pazar günü sınavım var uf vede puf ama güzel gelişmeler var bugün eşimin tüm iş görüşmelerinden olumlu sonuç aldık en avantajlılarını seçeceğiz eski iş yeride yalvarıyor eşime allaha çok şükür eşim diye söylemiyorum çok başarılı ama ne başarılı insanlar iş bulamıyor allah bize hiç yaşatmadı bin şükür yoksa çok ciddi gacırdardık bizim giderimiz çok ev ödemesi özel sağlık sigortası sırf 6 kalem ayrı ayrı sigorta var ödenen çok şükür borca düşmeden görüşmeleri sonuçlandı birde bebişimiz olsa deymeyin keyfimize

hoşgeldin tekrar elif turna sen de bi ugrayıp kacanlardansın diye düşünmüştüm.ama sebebin de zormus neyse ki halletmişsiniz.hosgeldin tekrar...

biliyormusun beni en çok korkutanda bu oldu okadar söz verdim. sonra gittim dedim şimdi kızlar benim içinde klava:klava: gösterdiler. bu rada hamile kalan herkese allah tamamına erdirmesini diliyorum hepsi işallah sağlıkla bebeklerini kucağına almayıda nasip eder.tedaviye başlayan arkadaşlarada allah sabır versin. umarım herşey gönüllerince olur.

özlemcim dün çok komik bişi oldu kırmızı ışıkta dururken garip bir şekilde oturan bir köpüş gördüm eşimle baktık güldük kulağındaki zımbırtı dikkatimi çekti bu kısırlaştırıldıkları ve aşılarının yapıldığı anlamına geliyor dimi diye sordum evet dedi sonra üzüldüm ama haksızlık dedim bizidemi biri alıp kısırlaştırdı acaba dedim sonra yazık günah falan derken aklıma veterinerler geldi yaa onlar kısırlaştırma yapınca karma felsefesine göre çocukları olmuyormuş dedim sonra aklıma sen geldin ozaman biz kimi kısırlaştırdık dedik biz niye kısırız dedin hani geyik diz boyu bukadar sıkışıklıkta herşey bitmiş gibi bunu buraya yazıyorum buda ayrı bi mesele yani çalışmaktan ne hale geldim anlayın acıyın bana beynim aktı :))))))))))))))

canım ya rabbm kimseye aratmasın ... evet madem seçenek çok sizde en işinize geleni seçin....

off tuanay yaaa günaha soktun beni bu nasıl isim yaaa şu arapçada bi alem yaaa ben ölseem yapmam bu duayı zati eşimde varikosel var varis varis dedikçe davul olsun topları kocişin
farkettiniz dimi kızlar benim kafa nasıl anormal çalışıyor su kaynattım resmen

canım benim bende güldüm:))) ama eşim hep doğum yaptırıyor ve sunni tohumlama yapıyor bizde bir terslik var kısırlaştırma yapmadı hiç hem köpişleri belediye kısırlaştırıyor yada özel klinikler (sahibi olanları) bizimkiler köylere gidip dediğim işleri yapıyor ... geçen gün doğumda diyor 2 ayak önce geldi elimi içeri attım sonra ön ayaklar var yine allah allah dedim bu nasıl olur dedim diyor sonra tekrar elini sokuyor meğer hayvan ikizmiş doğum yaptırmış ay nasıl mutlu oldumm bilemem:))) sanki ben doğurmuşum gibi ne alakası varsa...

valla kaynatmış seninki:)))

aslında vaktim olsa iyi eğlenirsiniz benle nasıl malım bilemezsiniz
bebingin tükkanla ilgili ne fantaziler kurdum
şimdi bir kırmızı teşrifi sonrası tepesi atıkken bebing tükana gelen hamile hatuna önce soruyor normal yollamı diye sonra sana iki katı diyor kadın nemünasebet diyince banabak hatun seni cart diye yolarım sen bir gecede tuttur sonra gel ucuza ürün al varmı öyle yağma puregonun kutusu kaça biliyonmu sen diyo
sonra barkod okumayı aleti vajinaya sokarak yapıyor hatun napıyorsunuz diyince yok ööle bir gecede yapmayla olmuyo bu işler en azından çocuğa aldıklarının fiyatını böyle okutayım biz her gün gidip yumurta ölçüsü aldırdık böyle diyor
tabi tüp bebek ve aşılama bebeklerinede kampanyalar yapacaksın bebing zenginden alıp fakire hesabı
yaa ilkokul çocuğu gibi çalışıyor beynim gördünüzmü ben en iiyisi çalışmaya devam edeyim
gidelim burp çalışalım

aslında veterinerlerin işi kadın dr daha zor. ben bir defa bir ineğin doğumuna şahit olmuştum.adam resmen ölüp ölüp diriliyo.
aslında 2 yıl önce bana aşılama dediklerinde red etmiştim. bizim köyde hayvanlarımız vardı. bazen veteriner gelip aşılama yapardı uzaktan izlerdim.kabul etmiyordum ama artık başla çaremin olmadığına inandığım için yaptırdım. bu arada yöntem aynı hiç bir değişiklik yok sadece inekler30 dak yatmıyo ama bizim aşılama yapılan tüm inekler hamile kalıyordu :))) üffffffffffff zaman geçmiyoooooooooooo

varya çok fenasın sen ha hiç aklıma gelmedi bende kuzu kuzu ,güzel güzel hayaller kurdum ben hep bir cafem olmasını isterim çok az masalı nezih ve sıcak bir yer olsun diye aklıma o geldi senin aklına gelene bak ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…