Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ana dayanamadım bir geri sayfaya baktım nursimim hayırlı olsun yeni tedavin allahım inşallah hayırlı bir haber alacağız
elifturna hoşgeldin canım
gamze ve maviden bir önceki sayfada hiiiiç haber yoktu nerdeler yauv
denizcim geçecek tatlım stres yapma canım üst üste olunca çok geriliyor insan
bakın cnntürk ün sayfasında check-up prograrmının 106 ve 108. programlarını dinleyin
semracım ablamda çok sıkıştı normal bunlar hatta ablam sanki bebiş kalbimde oturuyor diyor yorma kendini canım
ejderha topiğimiz ikinci haberi senden aldı inşallah çorap söküğü gibi dökülür zaten bu sayfadan birinden bir hamile haberi alsam kendim almış kadar uçacağım havalara inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar şu sınavı alayım artık ben yaa mayısta bir sınav daha var aynen tempo devam çalışmaya mayısa kadar alsamda puan yükseltmek için ama tabi sayfayı ihmal etmem
neyse gene takıldım ben gideyim çalışayım

ya evet bende aynı şeye sinirleniyorum onlar hep hamile kalıyor ... ay bizim köpek bile 10 tane doğurdu ya ( evet doğumları güçse zaten veteriner çağırıyorlar yoksa onlar çatır çatır doğuruyor:)) ama onların aleti çok uzun yarım metre var düüşünsene....

son biişi
elifturna sizin ineklerin aşılamasını yapan doktorların telini bana bulurmusun benim doktorlardan daha başarılarmış :)))))))))))

sen zor çalışırsın burp:))) havalarda ısınınca beni anarsın sokaklar seni çağıracak çünkü:)

son biişi
elifturna sizin ineklerin aşılamasını yapan doktorların telini bana bulurmusun benim doktorlardan daha başarılarmış :)))))))))))

bizim evdekinin ineklere faydası var ama bana yok... bence çok umut bağlama:)))

ya gidemiyorum özlem son son kopardın beni anacım boyut hiç bir şeydir önemli olan fonksiyonu düşünsenize bizimkileri yarım metre ile kunteper gibi :)))))))))))))))))

farkındamısınız sizide kendime benzettim benim kayışlar gevşedi iki dakikada sayfanın muhabbetini ne hale getirdim ay çok eğlendim iyiki varsınız :))))))))))))))))))))))))))

hiç sorma şimdide salak kedilere sinirleniyorum mır mır yapıyolar . yaaa bu nasıl kader onlar bi mırla 3-4 tane yapıyo ben 4 yıldır bitane bile yapamıyom. gece yine mırlıyorlardı kalktım üşenmeden kovdum ayyy yapıyorsanız bari gidin benden uzakta yapın offf

farkındamısınız sizide kendime benzettim benim kayışlar gevşedi iki dakikada sayfanın muhabbetini ne hale getirdim ay çok eğlendim iyiki varsınız :))))))))))))))))))))))))))

valla biz her muhabbete açığız ve alıkştık zaten... ay mutlu olduysan bu bana yeter şekerim:))

:))) insanları bıraktık zavallı hayvanları bile kıskanmaya başladık:)))

elifturna senin adın neydi şeker? sanırım bu kızına koymak istediğin isimdi ben öyle hatırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…