aaaaa elifturna gelmiş yeni fark ettim .... hoş geldin şekerim......
aslında veterinerlerin işi kadın dr daha zor. ben bir defa bir ineğin doğumuna şahit olmuştum.adam resmen ölüp ölüp diriliyo.
aslında 2 yıl önce bana aşılama dediklerinde red etmiştim. bizim köyde hayvanlarımız vardı. bazen veteriner gelip aşılama yapardı uzaktan izlerdim.kabul etmiyordum ama artık başla çaremin olmadığına inandığım için yaptırdım. bu arada yöntem aynı hiç bir değişiklik yok sadece inekler30 dak yatmıyo ama bizim aşılama yapılan tüm inekler hamile kalıyordu :))) üffffffffffff zaman geçmiyoooooooooooo
son biişi
elifturna sizin ineklerin aşılamasını yapan doktorların telini bana bulurmusun benim doktorlardan daha başarılarmış :)))))))))))
ya gidemiyorum özlem son son kopardın beni anacım boyut hiç bir şeydir önemli olan fonksiyonu düşünsenize bizimkileri yarım metre ile kunteper gibi :)))))))))))))))))
ya evet bende aynı şeye sinirleniyorum onlar hep hamile kalıyor ... ay bizim köpek bile 10 tane doğurdu ya( evet doğumları güçse zaten veteriner çağırıyorlar yoksa onlar çatır çatır doğuruyor:)) ama onların aleti çok uzun yarım metre var düüşünsene....
farkındamısınız sizide kendime benzettim benim kayışlar gevşedi iki dakikada sayfanın muhabbetini ne hale getirdim ay çok eğlendim iyiki varsınız :))))))))))))))))))))))))))
son biişi
elifturna sizin ineklerin aşılamasını yapan doktorların telini bana bulurmusun benim doktorlardan daha başarılarmış :)))))))))))
hiç sorma şimdide salak kedilere sinirleniyorum mır mır yapıyolar . yaaa bu nasıl kader onlar bi mırla 3-4 tane yapıyo ben 4 yıldır bitane bile yapamıyom. gece yine mırlıyorlardı kalktım üşenmeden kovdum ayyy yapıyorsanız bari gidin benden uzakta yapın offf
inan köye gidip artık banada yap diyeceğim.o drece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?