:))) insanları bıraktık zavallı hayvanları bile kıskanmaya başladık:)))
bize gel steril koşullar sağlanır:))) hem alet yenilendi bu ay....
elifturna senin adın neydi şeker? sanırım bu kızına koymak istediğin isimdi ben öyle hatırlıyorum...
ama ama amaaaaaaaa kimse kalmamış(( yada ben mi göremiyorum...
bence sende artık aşılama yaptırma benim drum en fazla 3 defa öneririm 3dede şanş daha az demişti bende tüp bebeğe gitmeye karar verdim...
canım burdaki drum yönlendirdi beni yarın bi muayeneye gidicem sanırım yapmma gerekenler söylenir yumurta takiplerim burda olucak sadece toplama ve transfer için gidicem...
kızlar akşam girebilirsem konuşuruz yine. özlem beni görmüyo galiba neyseherkesi çok öptüm.bu arada biliuormusunuz ben ilk aşılamamı yaptım.8 martta hayırlısı bekliyorum ama bilmiyorum yaaa bazen içime çok güzel şeyler doğuyo bazen okadar karamsar oluyorum ki anlatamam.geçen hafta çok umutluydum ama bu hafta gel -git yaşıyorum.bilmiyorum allahtan hayırlısı allah her kese hayırlı sağlıklı bi bebek verir işallahhh.
emin ol aynen öyle hayvanları daha çok kıskanır oldum ben bu aralar:asigim::asigim:
adresini ver inan olacağını bilsem onu bile denerim artık o derece :)
ewet elif kızıma koymak istediğim isim adım arzu
yooo ben burdayım aşk olsun beni adamdan saymıyormusun . tabi kıza inek gibi aşılamaya razıyım diyin cee
canım burdaki drum yönlendirdi beni yarın bi muayeneye gidicem sanırım yapmma gerekenler söylenir yumurta takiplerim burda olucak sadece toplama ve transfer için gidicem...
kızlar akşam girebilirsem konuşuruz yine. özlem beni görmüyo galiba neyseherkesi çok öptüm.bu arada biliuormusunuz ben ilk aşılamamı yaptım.8 martta hayırlısı bekliyorum ama bilmiyorum yaaa bazen içime çok güzel şeyler doğuyo bazen okadar karamsar oluyorum ki anlatamam.geçen hafta çok umutluydum ama bu hafta gel -git yaşıyorum.bilmiyorum allahtan hayırlısı allah her kese hayırlı sağlıklı bi bebek verir işallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?