Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence sende artık aşılama yaptırma benim drum en fazla 3 defa öneririm 3dede şanş daha az demişti bende tüp bebeğe gitmeye karar verdim...

sağol canım şimdilik aşılama serüvenim sona erdi canım tüp bebek biz de istiyoruz da burda tüp bebek merkezi yok başka bir şehirde yaptırmak lazım eşimin de izin alıp gidip gelmesi zor bakalım artık belki burdan büyük bir şehre tayin olursak daha rahat olur sana da şimdiden kolay gelsin canım sen nasıl gidip geliceksin Ankaraya

canım burdaki drum yönlendirdi beni yarın bi muayeneye gidicem sanırım yapmma gerekenler söylenir yumurta takiplerim burda olucak sadece toplama ve transfer için gidicem...

kızlar akşam girebilirsem konuşuruz yine. özlem beni görmüyo galiba neyseherkesi çok öptüm.bu arada biliuormusunuz ben ilk aşılamamı yaptım.8 martta hayırlısı bekliyorum ama bilmiyorum yaaa bazen içime çok güzel şeyler doğuyo bazen okadar karamsar oluyorum ki anlatamam.geçen hafta çok umutluydum ama bu hafta gel -git yaşıyorum.bilmiyorum allahtan hayırlısı allah her kese hayırlı sağlıklı bi bebek verir işallahhh.

canım burdaki drum yönlendirdi beni yarın bi muayeneye gidicem sanırım yapmma gerekenler söylenir yumurta takiplerim burda olucak sadece toplama ve transfer için gidicem...

canım biz de burda yaptırırsak öyle olucak da yine de birkaç defa gitmek gerekicek herhalde transferden sonra kalıcakmısın orada

canım o gelgitleri ben de çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum o belirsizlik mahvediyor bizi hayırlısı olsun inşallah bebişin geliyordur

kızlar mynet magazinde okudum demet akalında hamileymiş ya bu kadın yeni evlenmedi mi hemde 40 yaşında ya ((

muhabbetler yapıldı gittiniz dimi?????????????????**

elifturna hoşgeldin inşallah güzel haberler verirsin:)))))
ineklerin aşılama şansında da katılıyorum herkese inekler kadar olamadık:)))))
nursim hayırlı olsun yeni tedavin gelsin bebiş inşallah
bebiiiiiiiiiiinnnnnnnnggggggggggggg nolmuş face de yeni tedaviye mi başlıyosunn
tek olsun boşver bitanem dersin:)))))))))))))))
nhbn şimdiden üzülme doktora gitmeden olumsuz düşünme yerleşme kanaması diye bişi var ben adet günümde görmüştüm kahverengi:)))seninki de öyledir inşallah

kimi unuttummm ha burp cum haber maber yok bende
bu ay boşa geçti sandığınızın aksine doğru düzgün çalışamadık
denizim semram çok öptüm sizi de hatta Ada yı da:)))))))

ejderha gelmedi mi?????sorun neydi de aşılama oldu merak ettim

amaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn özleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm seni mi unuttum kııııııızzzzzzz
sen meraklanma ameliyat geçeli oldu bayaa
senin kocan aşılayacak seni doğal yoldan da olacak bebiş inşallahh

hadi hayırlısı aşkım ya inşallah bu kez olacak ... tutacak tek seferde hemde tek embriyo ile inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

neeeeeeeeeeeeee
demet akalın mıııııııııııııııııııııııııı
severim ben o kadını görünmüyodu çoktandır hamilemiymiş:)))
buna sevindim bak
belki de doğal yolla değildir ne biliym tedav i falan vardır
neyse Allah bağışlasın ne diyelim

evet canım ya sanırım sitede sorun var... inşallah olur canım ya kalbini ferah tut sen....

ben de artık hamile kalmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
dualarımı bile bıraktım yani meryem suresini
haaaa ben hamile kalmadan önce ya varis diye tesbih çekiyodum
dua yoktu ama sadece ya varis diyodum

gelmez tabi bebiş
dua yok çalışma yok three line yok nerden gelsin
valla moralim bozulduuuuuuuuuuuu

küsütm sana beni unuttun mu sen yani(( ay inşallah değerlerimiz normale dönmüştür ya rabbim bizede bağışlar en kısa zamanda ... en kısa zamanda emanetlerimizi alırız inşallahhh... doğal aşılama ha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…