Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla ben o sitenin yalancısıyım bilemem okurken sen aklıma geldin dur haber vereyim dedim:)))

slm kızlar ama çok kaynatmışsınız okuyum dedim basım döndü nbhr senin adına çok üzüldüm oysa ben senden çok umutluydum canım gecen hafta bende çok kötü oldum ama bu hafta bak kendimi sizlerin sayesinde topladım sende umudunu yitirme olcak ejderha senin adıanda sevindim darısı önce şuandaaşılama tedavisinde olan maviye sonra bizlere ben tüpe kaldım 2ay sonra biraz dinlencekmişim

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meryeme bu ay bende başlamadım
varis ,meryem ne varsa okuyacağım ben bu kez....
hey allahım ya yine mi three line kuzum ? çalışmalar niye aksadı kaynananda gitti:)))

kaynanam gitti ama kendimi mecbur gibi hissettim
denk getirmeye çalıştık ama her ay olduğu gibi olmadı
sinir ettiler beni kaynanamlar onlar gidince de normale dönemedim sırf yumurtlama zamanı var diyo oldu
amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn neyse
yine umudum yok benim bu ay (

canım benim mavi aşılama yaptırmıyor o doğal yoldan deniyor... doğal aşılama:))))

olsun canım ya belkide hiç umudunun olmadığı ay gelir bebişin değil mi? benimde olsun artık ya bende bebiş istiyorum...

sağol sevim ben doğal yoldan aşılama yaptırıyorum
iğnesiz ilaçsız muaynesiz
zevkle şevkle bi aşılama:)))))))
yine de sağol doğal aşılamam tutar inşallah:))))))))))))))))))

güle gülee özleeeeeem kolay gelsin nohut var bende de ama yanına bişi yok pilav yemiyoruz artık başaka bişi de bulamadım

kızlar bu topiğe bi liste yapsak mı ki?????????????
ne biliym herkesin sorununu anlatan bişi olmaz mııı

neyse herkes bi toplansın da anlaşalım o zaman kim ne zaman adet olucak olmıcak
tedavisini falan biliriz

ben de kaçtım azcık mutfağı karıştırayım
bişiler bulurum belki nohut un yanına

Selam kızlaarr ben de bu topiği yeni gördüm. Ben de aynı savaşı veriyorum. Pkoluyum ve bebiş istiyorummm :ecrin_bebek:

güle gülee özleeeeeem kolay gelsin nohut var bende de ama yanına bişi yok pilav yemiyoruz artık başaka bişi de bulamadım

bende nohut ıslattım az önce yaarın da bende var :) bende makarna pilav yemiyorum ama eşime yapıyorum canım ... sende salata yap o zaman:)

selam sekerler...
ilahi burp varya yarıldım burda tepine tepine gülfüm dükkanın önünden gecenlerin bakısıyla kendime geldim hala zor tutuyorum kendimi gülmemek için.hayal ettim dediklerini puhaaaaaa
valla içimden geliyor bazen hatta ne yalan söyliyim bazen ters cevap verdiğim bile olmuştur yada aptal aptal kazayla oldu filan diye muhabbet edenlerle ilgilenmediğim.ama bi ikiz görsem yada kendi doktorumdan gelen bir hamile onlara ayrı bir sefkatle yaklasıyorum.
burp um sen balataları sıyırmıssın kesin.
mavicim face e girmedin kacırdın muhabbeti sana özelden atayım en iyisi
bu hafta hayvanları kıskanmak benden size bulaştı sekerler...
özlemcim bende cafem olsun cok istedim ama aileler istemedi bu gidişle meyhaneci olacam ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…