Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni gelenlere hoşgeldin diyorum....
elifturna inş tutar asılaman bi hafta sonra test gunun var.
mavi doğal asılama ha ahahaha
zevkle sevkle he aferin sana zorunluluk gibi olmasında
bende eski düzen yok artık kafama göre takılıyorum sıktı öbür düzen çünki simdi daha iyiyim.

Kızlar slm,o kadar yoğun bir gün geçirdim ki,anlatamam.Şimdi çıkmam lazım,geleceğim

valla bebing meyhaneci olacağımız kesin bu gidişle ha sahibi mi oluruz yoksa müdavimi mi bilemedim:))

banada uyar hatta komik olsun biraz dogal asılama gibi ne dersiniz.

ay karnım acıktı kızlar yaaa
yemek yok ki.

facede ki yardımlarınız için hepinizi öpüyorum ve cok teşekkür ediyorum kızlar ama biraz daha düşünün derim ben bulacaz en sonunda ve bizim eserimiz olucak

evet özlemcim inş sahibi oluruz bee

tuaanay gellllllllll
hani arıcaktun beni delü.yopundun dimi kıyamam sana

tuanayım senin patronu öldürmeye karar verdim:))) ne bu ya benim elma şekerime bu kadar iş yüklüyor... kıyamam ben sana kuşum ya....

valla ben hep düşünüyorum (bücürük) aklıma geldi bak:)) aman ya ne zormuş bana hep kolay gelirdi.. ha bak burada dastini diye bir yer var marka adı mı yoksa bunlar mı bulmuş bilemiyorum sen bilirsin ama:)))
zati bizim bebelere zopa alacam ilk:))) tam dayaklıklar bizim eşşşşşşşşşşek sıpaları....

evet evet komik olsun hiç değilse eğlenelim... mesela bana 7 aydır doğal aşılanıyor yazbilirsiniz, kullandığı ilaçlarada keçiboynuzu çok iyi gider:))) hedefi ikiz falan....

iyiakşamlar kızlar..

burpcum sağol teyzesi ada iyi büyümeye çalışıyor,ben çok yorgunum ama nefes almam zorlanmaya başladı,fazla kilodan olsa gerek.ablan nasıl?inşallah oda rahatça kurtulur,onun işi biraz daha zor,yaşı ileri olduğu için zor oluyor.annem çok zorlanmıştı,sezeryan olmasına rağmen 5 yıl önce geçirdiği beyin ameliyatından daha zor oldu diyo.allah yardımcımız olsun:-(

özlemcim naber şekerim?ıspanak yediniz aldınız omegaları ohhh ne güzel

bebingcim aslında dükkanınız için çok isim var ama senin için anlamı olan bişeyi koyun bence.bizim kantinin ismi zafsem kantin(eşimin ismi zafer benimde semra baş isimlerimizin ilk hecelerinin birleşimi)eşim yazın bi iş daha kurmayı planlıyor onunda ismi ada olcakinşallah en yakın sürede karar veririsin canım.

elifturna hoşgeldin aramıza canım.

tuanaycım sen çok yoruluyorsun yaaa,biraz dikkat et kendine.bu arada matematik hocan nasıl?hocanla kocanın arası nasıl

denizcim yok nerelerde acaba.ama doğru araştırmacı gazeteci olduğu için kimbilir hangi konuları araştırıyodur şimdi?)))))))))))))))))))))))))

nursincim tedavin hayırlı olsun inşallah bu kez kucağın dolu dolu dolucak .

aaaaaaaaa en can alıcı noktayı unuttum mavicim tabiki seni..

zevkle şevkle haaaaa...ooooooooooo desene yiğenimiz aşk böcüğü olucak.çok güldüm yaaaaa..

benim aşılama sürecim geçen yıl bu zamanlardı sanırım
değerler düşük olduğunu öğrendik hoppala aşılama
rahim filmi
hergün doktor
aşılamam 36 saat geçtikten sonra yapıldı falan
olumsuz şeyler kaldı aklımda
ama çok mantıklı bişi aşılama
işe yarayan spermleri yumurtanın burnunun dibine gönderiyolar
ama olmayınca olmuyo işte
belki yaza düşünebiliriz eşim hala ameliyattan sonra teste gitmedi
ben de üstelemedim daha değerler ne alemde onu bile bilmiyoruz

kızlar ben bu liste işini bi düşüniym neler yapabilirim
sonra yapmaya çalışırım
üşenmezsem:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…