Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım olsa aşk böcüğü olacak aama yok işte olmuyo
bu gidişle de makina gibi her ay 12-16.gün arası biz makinalaşıcaz
çocuk ta makina gibi olacak:))))))))

şaka bi yana çok olumsuzluk yaşadık
1 yılda
önce başarısız aşılama
varikosel ameliyatı
sürpriz gebelik
kürtaj

ve ailelere aşılama ve ameliyatı hiç söylemedik
çok yaklaştırdı bizi birbirimize tek faydası bu
bi de ben çok sabırsızım o yüzden sınavımın bu olduğunu düşünüyorum
pooooooooooooooofffffffffffffffff
daraldım valla
çok şükür yine de halimize:)))))
aşk böcüğümüzde gelsin de Ada ya yetişsin inşallah

muhabbet süpermiş kaçırdım ama işlerim vardı kızlar anca girebildim..semracım valla brişey araştırmadım bugün ama ilerleyen saatlerde bir konu bulurum araştıracak:))
burpcum bri döndün pir döndün süpersin moralim düzeldi..bozuk değildi ama genel bir durdgunluk işte 60-10 kaldı 50 gün geçer mi sizce?
burpcum başarılar pazar günü için eşine de çok sevindim allahım hayırlı işler evrsin bol paralı tabiki de..
mavimcim aşkla zevkle de yapsak olmuyor işte..neyse yanımıza kar kalan aşk ve zevk oluyor:)))
herşeyin hayırlısı bir kere oldu birkere daha olur inşallah..
özlemcim menü süperde sen yemiyorsan ne yiyorsun kuzum .azcık da olsa ye kız birşey olmaz:))
nursimcim işlemleri ankara da yaptırınca orda kalcak mısınız biraz zor olur dönmek ..inşallah hayırlısı olur canım ya emeklerin boşa gitmesin...benim 150 oldu ya varis..707 ye tamam layayım sırf sana bir 707 daha okuyacağım..allahın izniyle olacak..

bebişim burpun anlattıklarını hayal ettim senin yaptığını koptum bende..
en zor senin işin canım ya hep gözünün önünde allah kolaylık versin..
elifturna hoşgeldin bend egeçen gün kendi kendime düşündüm sen kadem vardı bir arakdaş daha uçup gittiler diye ama sevindim inşallah 3. hamiş sen olursun ve topiğin şansı açılır bize uğur getirin ama topiğin eskileri olarak bizde hamiş olalım ..
gamze nin tatil nasıl geçiyordur acaba..

incir küründne başka embriyo kalitesini arttırmak için yapılabilecek ne var kızlar..
birde erkekler de sayı ve morfoloji için..
nohut kürü
çakşır macunu
demir dikeni macunu
kavun çekirdeği yağı
ginseng macunu
tribulus macunu
akşamları havuş suyu..
:))semracım bunlar gece araştırma sonucu....
eşim gelsin bunlardan bir karışım yapacğım keçi boynuzu suyu akşamları havuş suyu birde evicap kullanıyor zaten..abartmış mı olurum acaba:)))

nbnh canım çok üzüldüm ne diyeyim ki bir umut her seferinde ama olmuyor işte..elde yine kocaman bir sıfır..
canım hangi şehirdeydiniz siz?hiç mi yok tüp bebek merkezi hayırlısı neyse o olsun canım ..

yok öyle fikir ortaya atıp çekilemek ... gelir kulağını çekerim bak:)))

evet aşılama banada hep bu yönüyle mantıklı gelir.. sonuçta hızlı ,elenmiş ve kaliteliler yani:))

ah özlem bu günlerde aşılamayla hamile kalmış haberler çok ihtiyacım var((

özlem babmda doğum yaptırırdı annem anlatırdı hep üstü kirli gelirmiş sonra temzileri giyip daireye gidermiş..
artvin hopa trabzonda oturmuşlar abimler küçükmüş ben göremedim oraları((

evet mavi bende çok sabırsızım sanırım bu yüzden gelmiyor bizimkiler(

bir yerde yazıyordu okudum bu şekilde takıntı haline getirmek çok günahmış
size demiyorumda kendim için söyledim.ama şu dualar başladığımdan beri rahat uyuyorum ya..önceden uykuya zor geçerdim..

canım ya bende yiyorum accık zaten
demek 50 gün kaldı , neyse geçer canım biz hep buradayız sonuçta.... gelsinde başlayalım bakalım... bizde yaza tüp düşünüyoruz valla...

canım ya bende yiyorum accık zaten
demek 50 gün kaldı , neyse geçer canım biz hep buradayız sonuçta.... gelsinde başlayalım bakalım... bizde yaza tüp düşünüyoruz valla...

niye ki aşılama olmayack mı?
özlem sizin aşılamalar raporlu mu oldu
yani tüp bebek hakkın var mı şimdi?

özlem babmda doğum yaptırırdı annem anlatırdı hep üstü kirli gelirmiş sonra temzileri giyip daireye gidermiş..
artvin hopa trabzonda oturmuşlar abimler küçükmüş ben göremedim oraları((

:))) bizimkide aynı.... keşke görseymişsin neyse bebiş olursa onunla gidersiniz:)) çocuk temiz hava alsın yayla çocuğu gibi al al olsun:)

bir yerde yazıyordu okudum bu şekilde takıntı haline getirmek çok günahmış
size demiyorumda kendim için söyledim.ama şu dualar başladığımdan beri rahat uyuyorum ya..önceden uykuya zor geçerdim..

yok canım ya takıntı yapmıyorum ama artık çok istiyorum gelmesini hayırlısıyla:)) eli ayağı düzgün cici bebişlerimiz olsun ne olurrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…