benimde canım ya bende mayısta düşünüyorum aşılama bakalım artık... aynı zamana m denk geliyor yoksa?
denizcim sizinde mi mayısta olacak yoksa:)))
inşallah özlemcim benim hesaba göre mayısın ilk beş gününde adetle beraber başlar eğer aksilik çıkmazsa kist vb falan..
o kadar çok iş var ki birşeylerden fedakarlık yapmam lazım
evim aktı çatı yapıldı ama olan olduktan sonra badana olması lazım benmki mayısta geliyor o geldiğinde zaten iğneler başlamış olacak ne zaman badana olacak temizlik falan kadın tutarım ama bana yine çok iş düşüyor çok yorulurum..eşim diyor sen birşeye dokunmazsın biz yaparız ama öyle olmaz biliyorum ben elimi sürmeden duramam o gelmeden nisanda yaptırayım dedim eşimde ben yokum aklım kalır dedi vazgeçtim bende nisanda büyük temizliğimi yapacağım halılar da yıkanacak..ama badana eylüle kalsın napalım hem kışa temiz girerim tabi o zamanda bir yere gitmezse benimki..
böyle de oturunca afakan basıyor ev sanki kirliymiş gibi uff..
denizcim belki bir gece kalırız orda şimdi bilemiyorum zaten yakın araba var allahtan yavaş yavaş geliriz...bi arkadaş transferden sonra trene binmiş şimdi hamile inş bende en kısa zamanda burdan hamileyim yazabilirim kızlar...
yarın devam edelim konuşmaya uyukluyorum valla az dolanıym uyuyorum
öptüm herkesleri:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?