Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde canım ya bende mayısta düşünüyorum aşılama bakalım artık... aynı zamana m denk geliyor yoksa?

inşallah özlemcim benim hesaba göre mayısın ilk beş gününde adetle beraber başlar eğer aksilik çıkmazsa kist vb falan..
o kadar çok iş var ki birşeylerden fedakarlık yapmam lazım
evim aktı çatı yapıldı ama olan olduktan sonra badana olması lazım benmki mayısta geliyor o geldiğinde zaten iğneler başlamış olacak ne zaman badana olacak temizlik falan kadın tutarım ama bana yine çok iş düşüyor çok yorulurum..eşim diyor sen birşeye dokunmazsın biz yaparız ama öyle olmaz biliyorum ben elimi sürmeden duramam o gelmeden nisanda yaptırayım dedim eşimde ben yokum aklım kalır dedi vazgeçtim bende nisanda büyük temizliğimi yapacağım halılar da yıkanacak..ama badana eylüle kalsın napalım hem kışa temiz girerim tabi o zamanda bir yere gitmezse benimki..
böyle de oturunca afakan basıyor ev sanki kirliymiş gibi uff..

nbnh geçmiş olsun,üzülme.ama tam adet olmadıysan hemen karar verme,bikaç gün daha bekle.inşallah sonuç iyi olur.

denizim canım benim çok teşekkür ederim tatlım dua için bende adetim bitince başlıycam hem meryem suresine hemde diğer dualara bide kısmetse namaza başlıycam...bende sana okurum tatlım...

denizcim belki bir gece kalırız orda şimdi bilemiyorum zaten yakın araba var allahtan yavaş yavaş geliriz...bi arkadaş transferden sonra trene binmiş şimdi hamile inş bende en kısa zamanda burdan hamileyim yazabilirim kızlar...

inşallah nursim inşallah güldürürsün yüzümüzü:))))))
denizim ne günler geldi geçti 50 gün nedir ki
dedim ya bu ay doğum iznine ayrılacaktım(((
geldi geçti 50 gün de su gibi geçer inşallah

bi duşa gireyim sabah 7:30da gideceğiz biraz da dolaşırız dedik.... gelirim yine şimdilik hoşçakalın...

ben de başlamak istiyorum namaza ama bi türlü başlayamadım((
ramazan da kılıyodum çok rahat hissediyo insan kendini kafamız rahatlamış olur huzurlu oluruz
hep yarın diyorum hergün aynı olmadı bi türlü bugünlerde yine dalgalıyım(((

hayırlısı canım benim eşinde haklı tek olmanı yorulmanı isemiyor sonuçta. evet kışa hazır girersin sende.. bence hiçbir işe elini sürme sen ne olur ne olmaz önlemini al gerisini rabbime bırak:) evet kafanda o iş varken pismiş gibi gelir bu yaz banada olmuştu....

canım inşallah olur seninde... sonuçta rabbim verdikten sonra gerisi boş yani taşlı tarladada gitsen verir yani....

kaçtım ben kızlaar
herkese iyi geceler kaynatın bol bol yarın gelince okurum:))))
özlemcim başlayıp bırakmak kötü oluyo ama o dönem için rahatlıyosun
bi arkadaşım irtibatı koparmamak lazım kılabildiğini kılmak lazım der hep
hadi bi hareket başlatalım da yarın başlayalım mı????
olduğu kadar artık:)))

nursimcim güle güle git gel hayırlı haberlerle git gel inşallah..
sağol canım ne olacak ki zaten hep birbirimize dua ediyoruz..
sende trenle dön..:))
mavicim öyle tabi allah başka dert vermesin ama bazen çok zor geliyor hele böyle stresli dönmeler olunca hep hayal etmiştim ocakta tüp bebek olsaydı mayısat geldiğinde 5 aylık falan olacaktı bebişimle babasını bekleyecektik olmadı(
herşeyin hayırlısı tabi..

ıyi geceler.Arkadaşlar bugün,hiç giremedim.Biraz yoğunluk ve şaşkınlık var haliyle.Allah'a dua ediyorum hepimiz için hayırlısını versin ve annelik duygusunu hepimize tattırsın.Bizim infertilite sebebimiz,biraz hareket yavaşlığı idi.Aşılamayı ırenbe'de Dilek Hanıma yaptırdık.Tuttu çok şükür.ınanç,dua ve olumlu düşünmek çok önemli.Neticede verecek olan Allah.Ve herşeyin zamanı var.Ama biz kullar sabırsısız ve çok çabuk demoralize oluyoruz ama hiçbirşey imkansız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…