Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba semracım,evet çok heyecanlıyım ama gerginimde,keseyi görmeden rahat edemeyeceğim.Rabbim hayırlısyla o anıda gösterir inşallah.Ben de senin gibi 28-29 haftalarımı görebilrim inşallah...

canım tekrar tebrikler inşallah semracım gibi bugünleri görür dahası da kucağına aldığın günüde görürsün..

merhaba semracım,evet çok heyecanlıyım ama gerginimde,keseyi görmeden rahat edemeyeceğim.Rabbim hayırlısyla o anıda gösterir inşallah.Ben de senin gibi 28-29 haftalarımı görebilrim inşallah...

canım aşılamanın sonrasındaki bekleyiş hiçbişey değil,sonrasında keseyi görebilicekmiyim endişesi insanı öldürüyor ama hiç endişe etme boşuna kendini yıpratırsın ben eminimki bebeğin seninle birlikde.bende çok endişeliydim,keseyi görücem mi diye,sonrasında 3. ayı bitiricem mi diye.allah yardımcın olsun canım sakın kendini yıpratma inşallah herşey yolunda gider.zaman çok çabuk geçiyor ben daha dün gibi 8. haftamı hatırlıyorum,keşke hamilelik 9 ay değilde 19 ay olsa,çok güzel bir süreç,bol bol şımarmaya hazırlan)inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

gunaydın sekerler....
nursimcim iyi yolculuklar canım sana guzel haberlerle dön inş.bu sefer tutturursun inş.canım dualarımız seninle.

denizim ev batar insanın gözüne eger birşeye karar verdiysen ve yaptırmadıysan.bende badana istiyorum cok islendi ev ama hep hamileliği bekleyip erteliyorum ya.

gamze de memlekete gideli giremedi nete bi türlü.kayınvalidecigi çok özlemi,ş herhalde dizinin dibinden ayırmıyor gelininikaydirigubbakcemile3

valla bebing meyhaneci olacağımız kesin bu gidişle ha sahibi mi oluruz yoksa müdavimi mi bilemedim:))

kızlar siz sahibi olun ben müdavimi olurum bebiş işleri yüzünden uzun zamandır içemedim böyle bir sarhoş olasım var belki haftasonu içerim

nbnh canım çok üzüldüm ne diyeyim ki bir umut her seferinde ama olmuyor işte..elde yine kocaman bir sıfır..
canım hangi şehirdeydiniz siz?hiç mi yok tüp bebek merkezi hayırlısı neyse o olsun canım ..

canım biz Maraştayız tüp bebek merkezi yok Antep yada Adana da yaptırabiliriz bilmiyorum şimdilik herşeyi bırakıyoruz eşim düşünme şimdilik diyor psikolojim biraz düzelsin bakarız artık

canım benim 1 aşılama oldu o da puregonla oldu ve raporda var evet....

canım benimde ilk aşılama özel hastanede ama raporlu olmuştu devlet onu kabul eder mi acaba

nbnh geçmiş olsun,üzülme.ama tam adet olmadıysan hemen karar verme,bikaç gün daha bekle.inşallah sonuç iyi olur.

canım adet oldum maalesef yarın yine de kontrole gideceğim

mavicim şevkle zevkle yapıyorsanız sizin bebiş çok bekletmez gelir yakında doğal aşılamayla

bebingcim ben yazana kadar sen çıkmışsın benimde bugün günüm var gidip banyomu falan yapıp hazırlanayım yavaş yavaş orada da yeni bir hamile var yine bebiş muhabbeti yapılır inşallah kötü olmam

kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim tatil şimdilik ii dur bakalım bişey çıkmadı ama heran çıkabilir dün annemgile geçtim çok az iizn aldığımızdan size yazamıyorum gelen giden çok oluyor pazar döneceğiz inşş görüşürüz bu arada ben o dediğim kişiyi aradım ömer coşkunu bana fax numarası verdiler ona bütün raporlarımı gndereceğim onlar bana ulaşıcak kızlar danışma hattındaki bey çok sayıda coçukları olan çift var biz %90 ilaçlarlarımızla olabilir dedi bende çok umutlandım ama ilacı içerkene çok sabırlı olacaksınız dedi kızlar sizlerde arayın belki bi faydası olur benim yakınım anlatmazsa bende aramazdım ama 7 sene olmadı o ilaçtan sonra oldu belkide tesadüf oldu ama bizede aynı şey olmuyacağı ne malum
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin

kimsecikler yok yine geç kaldım. yarın benim tahlil günüm çok heycanlıyım . 10 gün geçmek bilmedi bu günde bi bitse hayırlısı ile bakalım. ama benim pek umudum yok. ilk hafta çok umutluydum ama bu hafta umuttan çok korku var içimde bakalım hayırlısı artık.. neyse akşam görüşürüz

canım benim kalbini ferah tut sen o da olacak inşallah... en zor aşamayı atlatmışsın :))onuda atlatırsın allahın izniyle....

NBNH bende özelde oldum kabul etmiyor mu yani yok ya bence eder olur mu hiç öyle şey....

inşşallah kısmet olurda açarsam müdavimim ol tabi :)))

bebingcim ben yazana kadar sen çıkmışsın benimde bugün günüm var gidip banyomu falan yapıp hazırlanayım yavaş yavaş orada da yeni bir hamile var yine bebiş muhabbeti yapılır inşallah kötü olmam

vayyyy sokak terliği seni :))) ya bende bir sorun var sanırım ben gün mün hiç ömrümde yapmadım ve zevkte almam nedense tabi tercihtir birşey demem kimseye... ben çok sevdiğim arkadaşlarımla başbaşa olmayı daha çok seviyorum ve bana gelen 1 elin 5 parmağını çokta geçmemeli çünkü herkesle lgilenmek isterim ben öyle seviyorum ne yapayım:)) hem sohbet güzel oluyor hemde herkes gruplara ayrılarak fıskos yapmıyor bencee böyle:))) konuştuğun anlaşılmalı yani....

canım ya iyi olmana sevindim.. inşallah güzellikle geçer ve gelirsiniz pazara ne kalmış zaten:))) sen kullan bakalım bizde alırız olmazsa.... özledim kız seni bıcırık...

ayyy ne güzel canım inşallah meleğin seninledir... heyecan zirve yapmıştır değil mi:))) inşallah güzel haberlerle dönersin canım... hep öyle oluyor sona yaklaştıkça malesef olmamasına alışmışız ya hep olmayacakmış gibi oluyor ama bu kez neden olmasını öğrenmemiz ve inanmamız gerek bence:))) inşallahhhhhhhhhhh vardırrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…