İyi geceler.Arkadaşlar bugün,hiç giremedim.Biraz yoğunluk ve şaşkınlık var haliyle.Allah'a dua ediyorum hepimiz için hayırlısını versin ve annelik duygusunu hepimize tattırsın.Bizim infertilite sebebimiz,biraz hareket yavaşlığı idi.Aşılamayı İrenbe'de Dilek Hanıma yaptırdık.Tuttu çok şükür.İnanç,dua ve olumlu düşünmek çok önemli.Neticede verecek olan Allah.Ve herşeyin zamanı var.Ama biz kullar sabırsısız ve çok çabuk demoralize oluyoruz ama hiçbirşey imkansız değil.
merhaba semracım,evet çok heyecanlıyım ama gerginimde,keseyi görmeden rahat edemeyeceğim.Rabbim hayırlısyla o anıda gösterir inşallah.Ben de senin gibi 28-29 haftalarımı görebilrim inşallah...
canım tekrar tebrikler inşallah semracım gibi bugünleri görür dahası da kucağına aldığın günüde görürsün..
valla bebing meyhaneci olacağımız kesin bu gidişle ha sahibi mi oluruz yoksa müdavimi mi bilemedim:))
nbnh canım çok üzüldüm ne diyeyim ki bir umut her seferinde ama olmuyor işte..elde yine kocaman bir sıfır..
canım hangi şehirdeydiniz siz?hiç mi yok tüp bebek merkezi hayırlısı neyse o olsun canım ..
canım benim 1 aşılama oldu o da puregonla oldu ve raporda var evet....
nbnh geçmiş olsun,üzülme.ama tam adet olmadıysan hemen karar verme,bikaç gün daha bekle.inşallah sonuç iyi olur.
nbnh var yalnız değilmişim....
merhaba semracım,evet çok heyecanlıyım ama gerginimde,keseyi görmeden rahat edemeyeceğim.Rabbim hayırlısyla o anıda gösterir inşallah.Ben de senin gibi 28-29 haftalarımı görebilrim inşallah...
gamze de memlekete gideli giremedi nete bi türlü.kayınvalidecigi çok özlemi,ş herhalde dizinin dibinden ayırmıyor gelininikaydirigubbakcemile3
bebingcim ben yazana kadar sen çıkmışsın benimde bugün günüm var gidip banyomu falan yapıp hazırlanayım yavaş yavaş orada da yeni bir hamile var yine bebiş muhabbeti yapılır inşallah kötü olmam
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim tatil şimdilik ii dur bakalım bişey çıkmadı ama heran çıkabilir dün annemgile geçtim çok az iizn aldığımızdan size yazamıyorum gelen giden çok oluyor pazar döneceğiz inşş görüşürüz bu arada ben o dediğim kişiyi aradım ömer coşkunu bana fax numarası verdiler ona bütün raporlarımı gndereceğim onlar bana ulaşıcak kızlar danışma hattındaki bey çok sayıda coçukları olan çift var biz %90 ilaçlarlarımızla olabilir dedi bende çok umutlandım ama ilacı içerkene çok sabırlı olacaksınız dedi kızlar sizlerde arayın belki bi faydası olur benim yakınım anlatmazsa bende aramazdım ama 7 sene olmadı o ilaçtan sonra oldu belkide tesadüf oldu ama bizede aynı şey olmuyacağı ne malum
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin
kimsecikler yok yine geç kaldım. yarın benim tahlil günüm çok heycanlıyım . 10 gün geçmek bilmedi bu günde bi bitse hayırlısı ile bakalım. ama benim pek umudum yok. ilk hafta çok umutluydum ama bu hafta umuttan çok korku var içimde bakalım hayırlısı artık.. neyse akşam görüşürüz
NBNH bende özelde oldum kabul etmiyor mu yani yok ya bence eder olur mu hiç öyle şey....
inşşallah kısmet olurda açarsam müdavimim ol tabi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?