Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aynı şeyden bahsediyoruz zaten o zor yenilen den başka keçiboynuzu yok
yemeği sevmeyenler kaynatıp suyunu yapıyor ya da keçiboynuzu pekmezi varmış onu alıyor..

anladım cnm bilseydim o zaman kaynatırdım
sperm sayısı az olanlar kullanıyor dimi bunu?
hızına sayısına faydalı galiba

anladım cnm bilseydim o zaman kaynatırdım
sperm sayısı az olanlar kullanıyor dimi bunu?
hızına sayısına faydalı galiba

evet canım sayısına ve hızına faydalı benim eşimde 1 ayda sayıda fark gösterdi ondan 2 ay sonrasında bile etkisi geçmemişti 17 milyon çıkarken tüp bebekte 35 milyon çıktı..

kızlaaar ben geldim

gamzecim ve özlemcim hoşgeldiniz

tuanay deniz ve bebing umutsuz olmayalım
bebing hiç te bile pozitif düşünce diye bişi var ve ben çok inanaıyorum:)))))))

yeni gelen arkadaşlar hoşgedi

burp un muhteşem dönüşünü bekliyorum:)))hamile gelirmiş bi de:)))))

boğazım ağrıyo kızlar grip gibiyim hani cuma kaşamı da uyuyamadım harisülasyon gördüm demiştim ya sanırım ateşlenmişim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
halsizim
özlem sen yakınsın gelip ıspanak pişirsene bana:))))

kızlar ya maşallah ne güzel muhabbetler etmişsiniz oku oku gözlerim pörtledi valla:)))

NBNH sağol canım gittik geldik değişiklik oldu işte... ailemize söylemek nasıl olr bilemiyorum bazen avantaj bazen dezavanaj gibi geliyor birde onları üzmek stemiyorum ben ama söylemek te istiyorum offfff ya çok sıkıldım... hatta bir ara konu o aşamaya geldi düğümlendi söyleyemedim işte(( hep belki olursa diye bekledim hayatta herşeyi erteledim ne oldu hiççççççççççç.......

özlem söyleme canım benim büyük kısmını atlattın zaten
bebek haberini veririsin az daha dur

denizim ya eşini mi özledin sen:)) tek embriyo beni mutlu etti ..geçen gün eşime yine mayadan msj geldi tek seferde tutturuyorlarmış yeni yöntemle falan bana yalan gibi geldi şimdi kanun öyle ya ona göre yazmışlar tabi... zaten rabbim tek vermiyor mu bir sperm ve bir yumurta hepsi bu işte ama bize kısmet olmadı işte
yolculuğum iyi geçti annemleri görmek iyi geldi gezdim tozdum ayaklarım şişti valla:)))

dün akşam giremedim buraya hafiye bacım:))

sen üzme kendini ekim ayında hamiş kalan çok evet demek onların sırası gelmiş.. inşallah sıra bizdedir bu kez.... sizin zamanınız hiç olmamış ki zaten doğal yoldan olsun... sen yinde mutlu ol ki eşin üzülmesin uzaklarda....

mavişim bekliyorum zaten söylemedim inşallah olur canım ya ağzına varsın....

keçiboynuzuna başlamışsınız hayırlı olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhh....

sen niye huzursuz oldun hasta mı oldun kuşum? gelir yaparım canım ya bende hastayım yaparım beraber yer içeriz ne olacak sanki..... kendine dikkat et canım sen....

bebingim ya bursanın havasıdan suyunda var bir şey demişsin ama bizimkilerin hepsinin var(( 2-3 kişiyiz sen ben ve öznur... seninde mi var yoksa bildiğin?
valla bende sizi çok özledim:))) evet 11 kilo verdim o kadar daha da veremedim nedense((
banada bazen hiç olmayacak gibi geliyor rabbim bana o canı ne zaman emanet edecek bilemiyorum ve hiç olmayacak diye çok korkuyorum...
tarla deyince ben m aklına geliyorum hııııı:))))

valla bilmiyorum hapşur hapşur öldüm
halsizim üşüttüm mü naptım sabahları nefes bile alamıyorum boğazım kötü
güzel dileklerin için sağol
ne zaman test yaptırıyosunuz siz???

nursim sende başladın 4 nisan başlangıç ha hadi hayırlısı canım ya inanman beni çok mutlu etti rabbbim inşallah verir bu kez umutlanmamızı sağlar seninle tekrar....

az çıkıyorum kızlar uzanıcam biraz sonra da ıspanakları pişiriym
gelirim yine burnum da akıyo uuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffff
bahar geldi ben hasta oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öptüm herkesiiiii

gamzecim kürler mürler maşallah hadi bakalım denede bize söyle inşallah faydası olur canım...
evet ben geldim sende hoş gelmişsin canım nasıl geçti anlat bakalım?
eşinde istiyor sanırım ondan duygulanmış... belli etmeyip içlerine atıyorlar ama bazen çıkıyor işte.. biz dertleşiyoruz rahatlıyoruz onlar anlatamıyor bile... siteye yazacağım zaten eşlerimiz içinde erkekler kulübü isteyeceğim:))) rahatlasın onlarrrrrrrr

mavi benimde boğazım 1 haftadır aynı ... kuru öksürük var boğazım tahriş old o yüzden ,burnum tıkalı akıtsam bitecek herşeyde:)))
ne testi şekerim bana mı sordun o soruyu?
evet kışın hiç hasta olmadım bende baharda oldum ya
ıspanak var ha iyi ye de güç kazan...

evet özledim:))
olsun canım zatn sitede sorun vardı
iyi yapmışsın havalarda düzelmeye başladı bahar geldi sayılır yaza az kaldı.))
üzmüyorum zaten özlem yalnız akşam bunları yazdım gündüz konuştuk bana ne dedi biliyor musunuz konuştum bana tayin verecekler artık dışarı gitmeyeceğim dedi :))
şok oldum sanki yazdıklarımı okumuş gibi...
o yüzden biraz daha iyiyim mayıs ayında belli olacak inşallh yine izmirde kalacağız ama başka yere geçecek..

mavicim geçmiş olsun canım ya demek o kadar ateşlendin..kıyamam ya..elimizden gelen birşeyde yok kocişin iyi baksın sana da hemen iyileş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…