gamzecim hoşgeldin canım.nasılsın?annenler
hb tatlım benim iiler valla hepisi ii geçti 1 haftaydı ama dediğim gibi her günü dolu dolu geçti güzeldi yani ama işte eşimi ağlarkene görünce çok üzüldüm semracım biz hiç o kadar coçuk içine çıkmamıştık burda arkadaşlarımız var ama fazla gitmiyoruz hep birlikteydik ama orda herkesin elinde bir coçuk eşim çok kötü oldu bende çok kötü oldum doğum gününde Allahım yardım etsin
sen nasılsın ada bebek nasıl az kaldı hadi hayırlısı cnm bu arada annen geliyormuşş gözün aydın heyecan başlamış siizn için ne güzel
anlıyorum seni ve eşini canım.insan doluyor doluyor biran geliyor bütün içindekileri boşaltıyor,eşininde böyle olmuş.birbirinize destek olun.allah sizinde kucağınızı boş bırakmaz inşallah.ben iyiyim,ada da iyi.o büyümeye bende onu büyütmeye çalışıyorum.annemlerin gelmesine daha çok var 1,5 ay sonra gelicekler.çok erkendende gelemiyor evde babam,büyük erkek kardeşim var onlardanda sorumlu.20 gün öncesinde gelsem yeter dedi.zaten uzun kalıcaklar bu defa.
elif özlem demişti migrostan diye ama ben aktardan aldım yaşadığın yerde ot çöp herşeyi satan bir aktar varsa onda bulurusn şişesi 12 lira falandı ama tadi kötü şeyleri eşin içmezse çakşırın macunuda var..
ya da ginseng macunu var o ne kadar bilmiyorum..
300-400 liralık karışım bayanlar için zaten ben yazdım onu yumurta gelişimi için..
havuç suyunu da bilmiyorum öyle dediler ama sigara içenlere zararı varmış diye ne zararı olacak ki sigara zaten başlı başına zarar:))
bugun cok boş bırakılmış sayfaız üzüldüm valla sabahtan beri hiç oturmadım carsıda işlerim vardı hava 20 derece herkes dısarda tabi dükkan da acayip kalabalık.
anca okudum simdide yazabiliyorum canlarım sizde mi gezmeklerdesiniz...
semracım gittiniz mi e-bebek maagazasına merak ettim.
simdi öncelikle elif yeni asılama için hiçbirsey yapma yumurta artırırcı cunki yeni yasaya göre aasılaman
iptal edilebilir 3-4 yumurta oluşmasını istemiyorlar.
dunki tek embryotutmuş ya 5 gun transfer edilen onu burp okumlaı valla
haa unutmadan keciiboynuzu yemegi cok severim lütfen iiiğğ filan demeyin hem cok faydalı
merhaba canım umarım saglık durumun iyigir kist ameliyatı oldugunu yazdıgın için benim dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun ama bende aynı durumdayım canım şuanda çok kötüyüm salı günü doktor ameliyat yapacak ama ben çok kararsımızm ve korkuyorum nasıl bir ameliyat olacagı ile ile ilgili bilgim yok yardımcı olursan sevinirim tşk şimdiden
offfffffff cok dertlendim yine neyse bi tarlama bakıyım gelirim yine..
özlem dönmedin mi kuzum sen daha
elifturna canım sanırım sende yeni bir tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun şşimdiden.... inşallah kist falan yoktur sıkma canını sen...
ya çakşirintadı o kadar kötü değil bende tadına baktım ama benim aldığım 25 ytl biliyorum sizin dediğiniz farklı şişesi. belkide tadı ondan kötü diyorsunuz marka farklılığı olabilir
bende zaten kendim için sormuştum. ya benim sol yumurtam hiç gelişmiyo sağda 3 tane vardı ama solda hiç yoktu
hg tatlim nasıl geçti tatilin:))) ailen samsundaydı dimi yanlışmı biliyorum acaba?
canım benimmmmmmmm,çok ösledik biss seni)annemler gelicekler ama daha var 13 mayısda burdalar inşallah,ata yürümeye başlamış,çok yaramazlık yapıyomuş,ablası olarak ona kızdım az önce,annemi yorma dedim ama takan kim..30. haftamızın içindeyiz,şükür şuana kadar bi sorun yok,ara sıra yalancı sancılar girip çıkıyor,doktorum normal olduğunu söyledi.elbiseleri alındı teyzesi,bisürü cicisi oldu,çok hediye geliyor,ablam bana bırakmıyor bile,kızcağız maaşını adayala,ataya adıyor.oda işini hallettik,15 nisandanda hazır olucak bizde artık nisanın 1. haftasından sonra odamızı boşaltıp boyatıcaz.yoklamayı senin yerine aldım ama kızların çoğu yok yazıldı,sadece bebing,deniz,,,hhhıııııııımmmmmmmm bide yeni bikaç arkadaş yazdı.ohhhhh şikayet ettim sonunda öğretmene sizisositosositosositosositosositososito:CüvCüv:
kızlar biliyomusunuz,sanki karnımda hafif hafif kırmızı çizgiler var,çatlıyorum galibaaaaaaaa:-(((((((çok üzülüyorum,oysa çatlak kremide kullanıyorum,bebek yağıda,badem yağıdaaaa..hep korkmuştum çatlamakdan başıma geliyoo..oysa annem kaç tane doğurmuş onda hiç yok:-((((((((((((((((((
mavicim geçmiş olsun,yakın olsaydım sanada yemek yapardım,artık özlemcim yapar sana
ne güzel cnm gezmişin sana iyi gelmiştin insan gideince çok seviniyorda geri dönüş çok kötü oluyor
inşşş bizde o şanslı hamilelerden oluruz
sanada geçmiş olsun cnm iileşemedin mi eşindemi iileşemedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?