Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sekerler iki dakka bıraktım doldurmussunuz sayfaları valla aferin size.özlemim geldigin belli oldu valla canlılık geldi sayfaya.su burp un dönüşünü göremedik yalnız biz ya.özlemcim gecmiş olsun canım ya daha iyileşemedin mi sen kuzum.çok uzun sürdü valla.
mavicim sanada gecmiş olsun canım iyileşmezsen kayınvalideni cagır da baksın sana:)
gamzecim netten saracoglu na filan baksana keciboynuzu kürü diye kaynatıcınca yumusuyor yemesi kolaylasıyor.
denizcim çok sevindim eşinin tayin işine ne guzel inş.gitmez uzaklara
semracım üzülme catlaklara onlar hatıra sana en kötü estetik yaptırısın sekerim oda dert mi

ya çakşirintadı o kadar kötü değil bende tadına baktım ama benim aldığım 25 ytl biliyorum sizin dediğiniz farklı şişesi. belkide tadı ondan kötü diyorsunuz marka farklılığı olabilir
bende zaten kendim için sormuştum. ya benim sol yumurtam hiç gelişmiyo sağda 3 tane vardı ama solda hiç yoktu

ne salakça yasalar çıkarıyo bu adamlar onlara ne benim yumurtamdan gitsinler insanlar açlıktan ölüyo işsizlik diz boyu borç gırtlagı geçmiş gitsin onlara çözüm bulsunlar.
ey allahım sen akıl fikir ver işleri bitmiş milletin yumurtalarıyla uğraşıyorlar

hem benim farz edelim normal yolla ikiz bebeğim oldu ne yapacaklar onudamı alacaklar

birde ya ben dr yazahanesinde aşılama oluyorum kimseye söylemezsek nerden bileceklerki aşılama yaptığımı ilaçlarım var zaten geçen aydan kalan dur ben bunu en iyisi bi dr diyem o ne diyecek

korkaçak pek birşey yok yada benim kistim sıkışmıştı patlamak üzereydi ve ben çok acı çekiyordum. o acının yanında amelyat sonrasında çektiğin acını adı bile olmuyo. olursan bence açık ol hem tüplerinede baktır açıkmı diye .hem kisti daha iyi temizliyorlar.göbek deliğinden olan var ama açık olmasını istemiştim estetik olarak çirkin biraz ama olsun en sağlıklısı bu

offfffffff cok dertlendim yine neyse bi tarlama bakıyım gelirim yine..
özlem dönmedin mi kuzum sen daha

bak canım sıkma kendini herşey olacağına varır. allah hepimizin yardımcısı olur işallah

bu arada kaçıncı levirdesin tarlada ben daha 44 üfff sinir ediyo beni hiç ilerlemiyo millet 50 de 60da

elifturna canım sanırım sende yeni bir tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun şşimdiden.... inşallah kist falan yoktur sıkma canını sen...

işallah canım benim . bugün dr gidecektim onunda eşi kalk krizi geçirmiş cumartesi gel hasta oldum dedim ineye başla dedi bende artık birşey demedim. ya kist varsa cumartesine kadar kendimi boşunamı delmiş olacağım üffffffff ya bendekide şans

bu arada kızlar 650 den başladım 700 kadar okudum vallahi giremediğim zamanlar olmuştu hepsini telafi ettim. zaten nette çok yavaş. bu bana akıl karı oldu bir daha okadar uzatmayacağım. neyse herkesi öpüyorum.kimse yok bende çıkıyorum.

semra canım annen çatlamamışsa sen de çatlamazsın bence hiiiç dert etme canım benim adamız büyüsün kocaman olsun:))))

daha iyiyim şimdi yedim içtim kendime geldim boğazım iyi ama halsizlik çok valla
kendimi bıraksam yığılıp kalıcam

bebingim ben bakarım kendime kaynanam yorulmasın kıyamam ona:))))

öptüm kızlar türk malı nı izlicem çok komik:))))
sonra da ezel:)))

elifcim sağda ya da solda diye takma kafana benimde hep sağda oluşuyordu kaç aydan sonra geçen ay solda oluştu

özlemcim hoşgeldin sefalar getirdin

mavicim sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

denizcim eşinin tayin olayına çok sevindim iyi olmuş belki normal yoldan gelir bebişiniz

semracım annende çatlak yoksa hiç endişelenme canım olsa da estetik falan yaptırırsın bebişin kilo alıyor diye düşün

hg tatlim nasıl geçti tatilin:))) ailen samsundaydı dimi yanlışmı biliyorum acaba?

canım benim :)) tatilim çok iyi geçti.... ama sen hala beni çözemedin :)) babam sinop annem samsunlu ve ailem ankarada yaşıyor yazları gidiyoruz memlekete... bende malesef çankırıdayım

canım benim bende sizi çok özledim... evet 13 mayısta diye okumuştum o nedenle yazdım . demek ATA yürüyor ha ne güzel rabbim sanada göstersin bu güzel günleri sende bize anlat bakalım... olur sancılar mutlaka sonuçta hç sorun yaşamadan doğurana şahsen rastlamadım:))) 15 nisanda odası azır olsun tabi minik prenses geldiğinde... evet akrabalar duyunca kimseye bırakmıyorlar benimde elimde kalan o kadar çok şeyim var ki(
sınıf başkan yardımcısı seni seçeyim bari bebingi başkan seçtik olmaz sonuçta....

canım ya oluyor ne yaparsan yap sonra onlar sedef gibi pırıl pırıl oluyorlar:))) yapı meselesi sonuçta....

ne güzel cnm gezmişin sana iyi gelmiştin insan gideince çok seviniyorda geri dönüş çok kötü oluyor
inşşş bizde o şanslı hamilelerden oluruz

evet canım ya gitmesi güzelde dönmesi zor gerçekten... inşallah canım inşallah rabbbim bizede güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…