evet özledim:))
olsun canım zatn sitede sorun vardı
iyi yapmışsın havalarda düzelmeye başladı bahar geldi sayılır yaza az kaldı.))
üzmüyorum zaten özlem yalnız akşam bunları yazdım gündüz konuştuk bana ne dedi biliyor musunuz konuştum bana tayin verecekler artık dışarı gitmeyeceğim dedi :))
şok oldum sanki yazdıklarımı okumuş gibi...
o yüzden biraz daha iyiyim mayıs ayında belli olacak inşallh yine izmirde kalacağız ama başka yere geçecek..
yaşasınnnnnnnnn nihayet girebildim......
evet canım sayısına ve hızına faydalı benim eşimde 1 ayda sayıda fark gösterdi ondan 2 ay sonrasında bile etkisi geçmemişti 17 milyon çıkarken tüp bebekte 35 milyon çıktı..
semracımmmmmm... annenler geliyormuş atacık falan hadi bakalım gözün aydın.... 30. haftaya girdik demişsin rabbim tamamına erdirsin canım az kaldı inşallah zamanında gelsin adacık... oyyyy elbiseler alındı sıra arabaya mı geldi hadi bakalım... odası ne oldu tamam mı? ben yokken yoklama da almışsın sağolllll.... adayı öpppp canımmm
kızlaaar ben geldim
gamzecim ve özlemcim hoşgeldiniz
tuanay deniz ve bebing umutsuz olmayalım
bebing hiç te bile pozitif düşünce diye bişi var ve ben çok inanaıyorum:)))))))
yeni gelen arkadaşlar hoşgedi
burp un muhteşem dönüşünü bekliyorum:)))hamile gelirmiş bi de:)))))
boğazım ağrıyo kızlar grip gibiyim hani cuma kaşamı da uyuyamadım harisülasyon gördüm demiştim ya sanırım ateşlenmişim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
halsizim
özlem sen yakınsın gelip ıspanak pişirsene bana:))))
denizim ya eşini mi özledin sen:)) tek embriyo beni mutlu etti ..geçen gün eşime yine mayadan msj geldi tek seferde tutturuyorlarmış yeni yöntemle falan bana yalan gibi geldi şimdi kanun öyle ya ona göre yazmışlar tabi... zaten rabbim tek vermiyor mu bir sperm ve bir yumurta hepsi bu işte ama bize kısmet olmadı işte
yolculuğum iyi geçti annemleri görmek iyi geldi gezdim tozdum ayaklarım şişti valla:)))
dün akşam giremedim buraya hafiye bacım:))
sen üzme kendini ekim ayında hamiş kalan çok evet demek onların sırası gelmiş.. inşallah sıra bizdedir bu kez.... sizin zamanınız hiç olmamış ki zaten doğal yoldan olsun... sen yinde mutlu ol ki eşin üzülmesin uzaklarda....
mavişim bekliyorum zaten söylemedim inşallah olur canım ya ağzına varsın....
keçiboynuzuna başlamışsınız hayırlı olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhh....
sen niye huzursuz oldun hasta mı oldun kuşum? gelir yaparım canım ya bende hastayım yaparım beraber yer içeriz ne olacak sanki..... kendine dikkat et canım sen....
gamzecim kürler mürler maşallah hadi bakalım denede bize söyle inşallah faydası olur canım...
evet ben geldim sende hoş gelmişsin canım nasıl geçti anlat bakalım?
eşinde istiyor sanırım ondan duygulanmış... belli etmeyip içlerine atıyorlar ama bazen çıkıyor işte.. biz dertleşiyoruz rahatlıyoruz onlar anlatamıyor bile... siteye yazacağım zaten eşlerimiz içinde erkekler kulübü isteyeceğim:))) rahatlasın onlarrrrrrrr
kızlar biliyomusunuz,sanki karnımda hafif hafif kırmızı çizgiler var,çatlıyorum galibaaaaaaaa:-(((((((çok üzülüyorum,oysa çatlak kremide kullanıyorum,bebek yağıda,badem yağıdaaaa..hep korkmuştum çatlamakdan başıma geliyoo..oysa annem kaç tane doğurmuş onda hiç yok:-((((((((((((((((((
700. sayfamız hayırlı uğurlu olsun.1000 olmadan burdan en az 3 tane hamile haberi bekliyorum.1000'e ne kaldıki.elinizi hızlı tutun fıstıklar..
gamzecim hoşgeldin canım.nasılsın?annenler
hb tatlım benim iiler valla hepisi ii geçti 1 haftaydı ama dediğim gibi her günü dolu dolu geçti güzeldi yani ama işte eşimi ağlarkene görünce çok üzüldüm semracım biz hiç o kadar coçuk içine çıkmamıştık burda arkadaşlarımız var ama fazla gitmiyoruz hep birlikteydik ama orda herkesin elinde bir coçuk eşim çok kötü oldu bende çok kötü oldum doğum gününde Allahım yardım etsin
sen nasılsın ada bebek nasıl az kaldı hadi hayırlısı cnm bu arada annen geliyormuşş gözün aydın heyecan başlamış siizn için ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?