Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracımmmmmm... annenler geliyormuş atacık falan hadi bakalım gözün aydın.... 30. haftaya girdik demişsin rabbim tamamına erdirsin canım az kaldı inşallah zamanında gelsin adacık... oyyyy elbiseler alındı sıra arabaya mı geldi hadi bakalım... odası ne oldu tamam mı? ben yokken yoklama da almışsın sağolllll.... adayı öpppp canımmm

tuanayım sende beni çok etkiledin ve çok üzdün...yoğunluk iş güç derken iyice yıprandın sen... neden kabullenmek istiyorsun yoksa daha mı kolay? bizde ümitlenmekten yorulduk hatta bıktık ama elden gelen koca bir hiç ama bak kazananlarda var öyle düşünme tamam mı tatlım... en kısa zamanda seni arayacağım .... ama regl olman seni daha çok etkiledi birde şöylle düşün yeni bir yumiş ürettin bunu değerlendir şekerim... canını sıkma ve kendini üzme ne olur... bir gün bizede anneciğim diyen bir bebişimiz olacak inşallahhhhhhh

elifturna canım sanırım sende yeni bir tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun şşimdiden.... inşallah kist falan yoktur sıkma canını sen...

kıyamam ben sana ya:)))
evet site beni deli etti....
havalar beni mahvetti kışın hasta olmadım bahar beni bitirdi...
eşinde seninle aynı düşünüyor sonuçta hepimizinki aynı herşeyi onlarla paylaıyoruz bizide en iyi onlar anlıyorlar işte ve ne düşündüğümüzü biliyorlar....
tayin işiniz inşallah gönlünüze göre olur... mayıs benim içinde önemli bir ay olacak ....

evet canım sayısına ve hızına faydalı benim eşimde 1 ayda sayıda fark gösterdi ondan 2 ay sonrasında bile etkisi geçmemişti 17 milyon çıkarken tüp bebekte 35 milyon çıktı..

oooooo cnm süpermiş valla çok etkilemiş peki bunu nasıl kullanıcak?

canım benimmmmmmmm,çok ösledik biss seni)annemler gelicekler ama daha var 13 mayısda burdalar inşallah,ata yürümeye başlamış,çok yaramazlık yapıyomuş,ablası olarak ona kızdım az önce,annemi yorma dedim ama takan kim..30. haftamızın içindeyiz,şükür şuana kadar bi sorun yok,ara sıra yalancı sancılar girip çıkıyor,doktorum normal olduğunu söyledi.elbiseleri alındı teyzesi,bisürü cicisi oldu,çok hediye geliyor,ablam bana bırakmıyor bile,kızcağız maaşını adayala,ataya adıyor.oda işini hallettik,15 nisandanda hazır olucak bizde artık nisanın 1. haftasından sonra odamızı boşaltıp boyatıcaz.yoklamayı senin yerine aldım ama kızların çoğu yok yazıldı,sadece bebing,deniz,,,hhhıııııııımmmmmmmm bide yeni bikaç arkadaş yazdı.ohhhhh şikayet ettim sonunda öğretmene sizisositosositosositosositosositososito:CüvCüv:

hb cnm

valla doğru söylüyorsun hamile kalanlardan bizim ne eksiğimiz var fazlamız bile var bak onlardan fazla Rabbimize şükrediyoruz ve dua ediyoruz elbet bir olucak Allahımıza inancımız nasılsa bundada öyle kızlar Allah büyüktür

kızlar biliyomusunuz,sanki karnımda hafif hafif kırmızı çizgiler var,çatlıyorum galibaaaaaaaa:-(((((((çok üzülüyorum,oysa çatlak kremide kullanıyorum,bebek yağıda,badem yağıdaaaa..hep korkmuştum çatlamakdan başıma geliyoo..oysa annem kaç tane doğurmuş onda hiç yok:-((((((((((((((((((

geçmiş olsun cnm kendine iyi bak doktora gitmeyide ihmal etme cnm ilaçlarını alır iileşirsin inşş

gamzecim hoşgeldin canım.nasılsın?annenler nasıl?kayınvaldenler nasıl?eşinin ağlaması kötü olmuş yaaa,üzüldüm,allah onada sabır versin.onlar içinde zor.

mavicim geçmiş olsun,yakın olsaydım sanada yemek yapardım,artık özlemcim yapar sana

ne güzel cnm gezmişin sana iyi gelmiştin insan gideince çok seviniyorda geri dönüş çok kötü oluyor
inşşş bizde o şanslı hamilelerden oluruz

sanada geçmiş olsun cnm iileşemedin mi eşindemi iileşemedi?

700. sayfamız hayırlı uğurlu olsun.1000 olmadan burdan en az 3 tane hamile haberi bekliyorum.1000'e ne kaldıki.elinizi hızlı tutun fıstıklar..

evet cnm isteyelim onlar içinde sitee ama benim eşim yazmaz ki içine kapanık o derdini anlatmaz bana bile anlatamıyorr:)))))))
cnm bakalım kürü alıcağız bu hafta fax istemişlerdi göndereceğim eşimin sperm tahlili 1.5 seneyi buldu onu yaptıralım bide ben horman tahlili yaptıracağım onuda faxlarız ona göre ilaç gndersinler inşş sizlere umutl olurumda sizde alırsınız:)))olumunekankayizsmile

cnm benim merak etme olmaz inşş bişey annene çekmişsen olmaz hem kremde kullanıyormuşun olursada minik bebeişinden annesine bir hatıra olarak kalsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…