700. sayfamız hayırlı uğurlu olsun.1000 olmadan burdan en az 3 tane hamile haberi bekliyorum.1000'e ne kaldıki.elinizi hızlı tutun fıstıklar..
evet cnm isteyelim onlar içinde sitee ama benim eşim yazmaz ki içine kapanık o derdini anlatmaz bana bile anlatamıyorr:)))))))
cnm bakalım kürü alıcağız bu hafta fax istemişlerdi göndereceğim eşimin sperm tahlili 1.5 seneyi buldu onu yaptıralım bide ben horman tahlili yaptıracağım onuda faxlarız ona göre ilaç gndersinler inşş sizlere umutl olurumda sizde alırsınız:)))olumunekankayizsmile
sekerler iki dakka bıraktım doldurmussunuz sayfaları valla aferin size.özlemim geldigin belli oldu valla canlılık geldi sayfaya.su burp un dönüşünü göremedik yalnız biz ya.özlemcim gecmiş olsun canım ya daha iyileşemedin mi sen kuzum.çok uzun sürdü valla.
mavicim sanada gecmiş olsun canım iyileşmezsen kayınvalideni cagır da baksın sana:)
gamzecim netten saracoglu na filan baksana keciboynuzu kürü diye kaynatıcınca yumusuyor yemesi kolaylasıyor.
denizcim çok sevindim eşinin tayin işine ne guzel inş.gitmez uzaklara
semracım üzülme catlaklara onlar hatıra sana en kötü estetik yaptırısın sekerim oda dert mi
işallah canım benim . bugün dr gidecektim onunda eşi kalk krizi geçirmiş cumartesi gel hasta oldum dedim ineye başla dedi bende artık birşey demedim. ya kist varsa cumartesine kadar kendimi boşunamı delmiş olacağım üffffffff ya bendekide şans
özlemcim ameliyattan 3 ay sonra testi var ya onu demiştim
daha iyiyim şimdi yedim içtim kendime geldim boğazım iyi ama halsizlik çok valla
kendimi bıraksam yığılıp kalıcam
bebingim ben bakarım kendime kaynanam yorulmasın kıyamam ona:))))
öptüm kızlar türk malı nı izlicem çok komik:))))
sonra da ezel:)))
elifcim sağda ya da solda diye takma kafana benimde hep sağda oluşuyordu kaç aydan sonra geçen ay solda oluştu
özlemcim hoşgeldin sefalar getirdin
mavicim sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine
denizcim eşinin tayin olayına çok sevindim iyi olmuş belki normal yoldan gelir bebişiniz
semracım annende çatlak yoksa hiç endişelenme canım olsa da estetik falan yaptırırsın bebişin kilo alıyor diye düşün
canım benim bende sizi çok özledim... evet 13 mayısta diye okumuştum o nedenle yazdım . demek ATA yürüyor ha ne güzel rabbim sanada göstersin bu güzel günleri sende bize anlat bakalım... olur sancılar mutlaka sonuçta hç sorun yaşamadan doğurana şahsen rastlamadım:))) 15 nisanda odası azır olsun tabi minik prenses geldiğinde... evet akrabalar duyunca kimseye bırakmıyorlar benimde elimde kalan o kadar çok şeyim var ki(
sınıf başkan yardımcısı seni seçeyim bari bebingi başkan seçtik olmaz sonuçta....
canım ya oluyor ne yaparsan yap sonra onlar sedef gibi pırıl pırıl oluyorlar:))) yapı meselesi sonuçta....
hımmm tamam canım anladım şimdi... bu hafta sonu düşünüyoruz bakalım bir aksilik çıkmazsa...
canım benim,bunlar güzel telaşlar,allahım sanada yaşatır en kısa sürede inşallah.adayla dua ediyoruz biz.neden elinde kalsın alınanlar canım benim,en yakın sürede bi bebişin olucak ve o giyicek inşallah cicileri.
annemede söyledim,bendede öyle kırmızı oluyodu ama çok derin değil dei.zaten ara ar varmış,ben bile farketmedim,seninkide öyle olur dedi.her konuda anneme benziyorum,inşallah bu konudada benzerim.valla olunca hiçde öyle sedef gibi olmuyor özlemcim,görünüşü kötü oluyor,heleki ben yazları denizden çıkmayan insanım ve estetiği zor bir ameliyatmış öyle diyolar.napalım artık..
spermiyogram testini söylüyo mavicim sanırım,ama bence 3 ay daha erken.yaptırıyorsunuz ama 5-6 ay sonra tam kesin sonuç alınıyor.inşallah düzelme olmuştur.:Saruboceq:
bizim 3 ay doldu işte 95-96 gün falan oldu... mayıstada 5. ay olacak inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan hamiş kalırım ya....:Saruboceq:
keşke başka bir dr a gitseydin canım ya madem kistten şüpheleniyorsun... inşallah yokturda sorun olmaz...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi:
işallah canım yaa umarım yoktur başka dr gitmek istemedim. sürekli her gittiğime derdimi anlatmaktan yoruldum vallahi. artık ne olacaksa olsun ne yapayım
ya çakşirintadı o kadar kötü değil bende tadına baktım ama benim aldığım 25 ytl biliyorum sizin dediğiniz farklı şişesi. belkide tadı ondan kötü diyorsunuz marka farklılığı olabilir
bende zaten kendim için sormuştum. ya benim sol yumurtam hiç gelişmiyo sağda 3 tane vardı ama solda hiç yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?