Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belki tanımadıklarına daha kolay açılırlar belli mi olur? inşallah faydası olur canım ya....:Saruboceq:

benim geldiğim belli olsun tabi:))) evet canım ya uzun sürdü bu kez uyutmuyor öksürük beni... koca kış sorun çıkmadı bahar beni mahvetti....

keşke başka bir dr a gitseydin canım ya madem kistten şüpheleniyorsun... inşallah yokturda sorun olmaz...

iyi seyirler sana... iyileşmene sevindim ... boğazım benimde iyiydi ama öksürük mahvetti...

sağol canım ya hoşbulduk....

canım benim,bunlar güzel telaşlar,allahım sanada yaşatır en kısa sürede inşallah.adayla dua ediyoruz biz.neden elinde kalsın alınanlar canım benim,en yakın sürede bi bebişin olucak ve o giyicek inşallah cicileri.

canım ya oluyor ne yaparsan yap sonra onlar sedef gibi pırıl pırıl oluyorlar:))) yapı meselesi sonuçta....

annemede söyledim,bendede öyle kırmızı oluyodu ama çok derin değil dei.zaten ara ar varmış,ben bile farketmedim,seninkide öyle olur dedi.her konuda anneme benziyorum,inşallah bu konudada benzerim.valla olunca hiçde öyle sedef gibi olmuyor özlemcim,görünüşü kötü oluyor,heleki ben yazları denizden çıkmayan insanım ve estetiği zor bir ameliyatmış öyle diyolar.napalım artık..

hımmm tamam canım anladım şimdi... bu hafta sonu düşünüyoruz bakalım bir aksilik çıkmazsa...

spermiyogram testini söylüyo mavicim sanırım,ama bence 3 ay daha erken.yaptırıyorsunuz ama 5-6 ay sonra tam kesin sonuç alınıyor.inşallah düzelme olmuştur.:Saruboceq:

amin canım hepimize yaşatır inşallah... inşallah elimdeki cicileri giyecek bir bebişi rabbim bizede gönderir......

inşallah canım ya annene çektiysen sorun omaz o zaman ... benim annemdede yok bak benimde öyle mi olur ki acaba:)))

spermiyogram testini söylüyo mavicim sanırım,ama bence 3 ay daha erken.yaptırıyorsunuz ama 5-6 ay sonra tam kesin sonuç alınıyor.inşallah düzelme olmuştur.:Saruboceq:

bizim 3 ay doldu işte 95-96 gün falan oldu... mayıstada 5. ay olacak inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan hamiş kalırım ya....:Saruboceq:

canım zaten bir marka var üstünde tarım ve köişleri bakanlığı onaylı netten satışı da var
ben sadece kokladım içmedim toprak kokuyordu valla eşim gık demeden içti 2 litre..sonra bıraktık..
ben nisanda çakşırın tozunu alacağım kadınlar için olanından bal çörek otu karışımına koyup adetin 2. günü başlayım 10 gün yapacağım sonra da bırakacağımn..

özlemcim geldiğin belli valla :))
demek elinde kalan ciciler var öyle mi inşallah allahım onları giyecek bebiş verecek kucağına..
semracım normalde zayıfsın zaten kiloları da verince kalmaz birşey valla benim göğüsten aşağısı delik deşik bu yaz bikinide giydim umrumda da değil valla estetik olup olmaması napalım
ki seninki bebiş geliyor bence bedem yağı ve kremlerin faydası olur sen takma kafana..
elifcim kontrol edip hormon tahlili yapmadan nasıl iğnelere başla der doktor ilk defa duydum böyle birşey sen yine kontrollerini yaptır boşuna iğne kullanıp para ve zaman harcamamış olursun..
nbnh cim sağol canım ama daha kesin değil ama akşamına işle ilgili sıkıntılardan dolayı yazıyorum ertesi gün beni arayıp bu konuda birşeyler yapması gerçekten birbirimiz için yaşadığımızın göstergesi bazen düşünüyorum olmazsa olmasın bebişte biz yeteriz birbirimize..bazen onun hayalini kuruyorum 20 yıl geçmiş eşim emekli olmuş acaba nerde oluruz nedense gözümün önüne gelen kare hep gezmek,tatil oluyor:))
şaka bir yana olmasın böyle birşey allahın izniyle bebişimiz olsun ..

elif sen baya girmemişsin 50 sayfa olmuş ki bugünlerde sayfalari ilerletemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…