2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....
sende haklısın ama ne bileyim işte kist falan deyince ister istemez endişe ettim...
bu arada eşim 2 kavanoz keçiboynuzu pekmezi almış sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyecek innşallah dönünce faydası olur..
özlemcim geldiğin belli valla :))
demek elinde kalan ciciler var öyle mi inşallah allahım onları giyecek bebiş verecek kucağına..
semracım normalde zayıfsın zaten kiloları da verince kalmaz birşey valla benim göğüsten aşağısı delik deşik bu yaz bikinide giydim umrumda da değil valla estetik olup olmaması napalım
ki seninki bebiş geliyor bence bedem yağı ve kremlerin faydası olur sen takma kafana..
elifcim kontrol edip hormon tahlili yapmadan nasıl iğnelere başla der doktor ilk defa duydum böyle birşey sen yine kontrollerini yaptır boşuna iğne kullanıp para ve zaman harcamamış olursun..
nbnh cim sağol canım ama daha kesin değil ama akşamına işle ilgili sıkıntılardan dolayı yazıyorum ertesi gün beni arayıp bu konuda birşeyler yapması gerçekten birbirimiz için yaşadığımızın göstergesi bazen düşünüyorum olmazsa olmasın bebişte biz yeteriz birbirimize..bazen onun hayalini kuruyorum 20 yıl geçmiş eşim emekli olmuş acaba nerde oluruz nedense gözümün önüne gelen kare hep gezmek,tatil oluyor:))
şaka bir yana olmasın böyle birşey allahın izniyle bebişimiz olsun ..
elif sen baya girmemişsin 50 sayfa olmuş ki bugünlerde sayfalari ilerletemedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?