Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem mavicim çok geçmiş olsun ben kışın oldum bitti ama benim pis huyum 30 derecede grip olurum :))sizinde baharda olmuş..

bu arada eşim 2 kavanoz keçiboynuzu pekmezi almış sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyecek innşallah dönünce faydası olur..

arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!

walla umutlumuyum umutsuzmuyum ben bile bilmiyorum ama savaşçı olduğum kesin :1ninca:
bu gün aşılama yaptırdım ilk aşılamam daha inşallah allahım ilk we son eder tekrara gerek kalmadan bebeğime kavuşurum. allah hepimizin yardımcısı olsun...buyrunnnnnnnnn

ya ne biliyim herşeyin tuhafıda beni bulur ine konusunda sıkıntım yok kullanmasam bu ay atacaktım . açılmıştı biliyorsun 28 gün sonra onlar çöpe gidiyo.belki geçen ay herşey iyi diye yapmadı hormon tahlili diye düşündüm ama eminde değildim üffff ne yapsam bende bilmiyorum,:bbo::bbo:

elif sen baya girmemişsin 50 sayfa olmuş ki bugünlerde sayfalari ilerletemedik..

yok arada girdim ama yazamadım birde tam okumamıştım 17 başlamıştım zaten 18 benim sonuç açıklandı. ara ara baktım geçtim kötü hisediyordum kendimi birde girdiğimde kimse yoktu sıkıldım dur ben bi okuyam dedim öyle oldu işte

günaydın kızlar sizi çok özledim bir günde size güzel bir haber veremeyecekmiyim sınav çok zordu ve çok hileli sorular vardı tuzaklarla doluydu çok şerefsizler çok kızıyorum çok büyük haksızlık ben devlet lisesinde ve devlet üniversitesinde okudum lisans ve iki yüksek lisans yaptım ve devletin verdiği eğitime karşılık yine devletin açtığı sınavda başarılı olamayıp deli gibi kurslara para akıtıyorum hangi ülkede bukadar çok kurs var hiç bir ülkede yok kızlar hangi ülkede lise son sınıflar dersaneye gitmek için okula gitmiyor varmı böyle bir ironi hiç bir ülkede bizim kadar ağır sınavlara maruz bırakılmıyor sanki en büyük keşifler bizim ülkemizden çıkıyor boş bilgiler yanlış eğitimle oyalanıyor beyinler doğru düzgün deneysel uygulamalı eğitim yok
çok kızdım kızlar okadar tuzakla doluyduki sınav (((( okadar emeğime yazık değlmi kendi mesleğimi bir kenara bıraktım elalemin dilini çalışıyorum kaç aydır (

ya bir günde takacak üzülecek bir şey olmasın yaa bir tüp negatifi almış kadar üzüldüm mayısta bir sınav daha var işin yoksa çalışmaya devam et ((((((

günaydın fıstıklarım maşallah hızınıza yetişemedim bu aralar biliyosunuz kayınvalidem bende eltim var ev kalabalık yani bu hafta gündüzdeyim yazarım bol bol ama geceleri pek giremem sanırım kusura bakmayın canlarım....yine duygu seli yaşanmış yine hüzün çökmüş ama eminim bu günlerde geçecek kızlar bende bazen diyorum anne olamıycam ben diye ama çok bebek sahibi olan bikaç arkadaşım var bebekleri olunca unutmuşlar tüm yaşadıkları sıkıntıları bizde umarım bu sıkıntıları en kısa zamanda unutucaz canlarım.... inanın son aşılamadan beri daha rahatım 2 yılda o kadar çok saçım beyazladı stresten egzama oldum hep olan bana oldu... ne olur kendimizi üzüp kendi kendimize yapmayalım...

sizler neler yaptınız kızlar
ben dün nişantaşında bir falcıya gittim bir cafenin falcısı oğlun olacak dedi ama kadın bir bok bilemedi ne her söylediği tam tersti mesela evinizin borcu bitmiş diyor hayır diyorum bir çocuğun var diyor hayır diyorum kocan şu işi yapıyor hayır bir insan bu kadarmı başarısız olur bir arkadaş tavsiye etmişti yerlere göklere sığdıramamıştı bende hayatta inanmam böyle şeylere okadar övünce gideyim dedim yuh dedim yaa sonra kadın sormak istediğin birşey varmı dedi bende ne soracam hiç bir şey bilemedin dedim
ha bide bana eşinin adında a,c,e,y,r,t,l harfleri falan var dedi bende e alfabeyi saydın eşimdede iki isim olunca tutar tabi dedim
mal karı ya
ona gittiğimiz içinde bizde malın önde gideniyiz

öslemim gamzem hoşgeldiniz valla benimde çok ihtiyacım var hava değişimine birde kayınvalidem gidince spora başlıycam eşimle uygun olduğumuz zamanlarda onların işyerinde spor salonu var oraya gidicem birazcık yani 3-4 kilo aldım kışın onu atmam lazım hemen....

günaydın burpcum üzüldüm tatlım ya anca çabalıyoruz çabalıyoruz sonuç yine kötü allahımın bi bildiği vardır ne diyelim artık elimizden geleni yapıyoruz her konuda takdir güzel rabbimin....

geçen bir akşam komşular toplanmış komşu 5 aylık bebeğinide getirdi ben zaten başkasının bebeğini öpmem kendi yiğenlerimi bile az öperim mikrop bulaştırmamak adına yormamak adına diğer iki komşu öpmek için yalvarıyor bebeğin anneside tribe girmiş bir sendrom geçiriyor belli ama inanılmaz itici kızlar bebeğe sevgiyle uzaktan bakıyorlar o bebeğin pusetinin şapkasını kapatıyor bebeği görmesinler diye ikidebirde ben yaptım ben yaptım bunu diye gerim gerim geriliyor kocasıda sinmiş bir köşeye garibim arada bende yaptım canım dedi ben kendimi zor tuttum biz şahidiz aşağıdan takır takır sesini duyduk dememek için :)))) kız eminim psikolojik bir sorun yaşıyor lohusalıkla ilgili ama okadar itici idiki davranışları anlatamam bebeği çok güzel olmasına rağmen ha bebek ha puset gibi geldi bana itici geldi neyse iyiki öyle davrandı ki biz eşimle hiç duygusallaşmadık
ancak sınavdan önceki gün moral bulayım diye dışarı çıktık cumartesi günü herkezin elinde bir bebek arabası korku filmi gibiydi ben çok kötü oldum eşim kızdı bana ama sanki allah herkeze gani gani vermiş bir bize vermemiş acı çekelim diye (((
sonra ablamdan bir telefon geldi oda sınava girecekti oda aynı zamanda dışarı çıktı aynı amaçla ama moral almak için çıktım diyor burnumdan geldi diyor kızı şımarıklıklar yapmış canından bezdirmiş onu yani çocuğu olanın bin derdi var çocuğu olmayanın bir derdi var bazen allah bize büyük bir kıyak geçtide farkına mı varamıyoruz diyorum
bu arada eşim yeni işine başladı dün çok yoğunlar ben onu unutacağım artık cumarteside çalışıyor haftaiçide akşam 7:30 da çıkıyor eve gelmesi 9 u bulur yemek ye uyu offff hayat niye bu kadar zor
bugün izin günüm ve sınav sonuçları açıklanana kadar 2 hafta ders çalışmayıp sadece kendimi mutlu edecek şeyler yapmayı planlıyordum ama hiç bir şey yapamıyorum hayatımda elde edemediğim iki şey bebek ve ing. snavı beynimi yiyiyor hatta şu aralar top on da ing. var ((( bebekle ilgili tedavi falanda düşünmüyorum belki seneye bırak dağınık kalsın hiç ot bokta kullanmayacağız zati eşimin spermleri bu stresle dahada kötüye gider bende hiç bir şey yapmayacağım
çok canım sıkkın kızlar offf

nursimcim benimde tedavilerin hediyesi selüliitlerim var bende hiç yoktu şimdi var malesef ne yapacağım bilmiyorum

oooo burp umuz dönmüş yasasınnnn
bugun parti yapmamız lazım özlem bize süper pasta yapar...
kızım bak valla gelip kafanı kırıcam senin ben ya.bak eşin ne guzel beklemeden iş buldu bide buna sükretsene sevinsene.alıştım artık senin bu yakarıslarına artık ama arada kacırma sukretmen gerekenleri.sen akıllı oldugun için falcı tutturamamıs onlar öyle sorularla senin mimiklerinle anlıyorlar ki seni sonra bilmiş gibi yapıyorlar ama sen fazla zekisin onlara canım.

nursimcim tedavi sırasında yürüyüş dısında bi spor yapmadan doktoruna danıs bence canım kilolar verilir nasolsa.

burp um sende selülit filan yoktur canım ya cok zayıfsın sen..

su caksır ı çok merak ettim ya.nasıl bişey miş öyle...

elif riske girme kontrol olmadan baslama iğnelere yaaa.sen nerde yasıyordun canım unutmusum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…