Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla bende daha cocukyokken bile rahatsız oluyorum bebekleri kucaklıyanlara mıncıklayanlara öpenlere
hele yeni dogmuş elimi sürmem ben.olursada sürdürtmem arkadasım panter gibi atlarım cocuguma yaklasanlara derdi.annem büyük konusuyorsun ondan olmuyor cocugun diyor ya.

ban varım bebeingim ama göremiyoruz birbirimizi.kızlar dünde bugünde sabahın 7sinde kalkıtım.nefesim daralıyor,boğulucakmış gibi oluyorum ve uykudan kalkıyorum,korkudan bidaha uyuyamıyorum.az önce doktorumu aradım,bunada normal dedi.sanırım bebek organlarımı sıkıştırıyor,ama o saatte eşimde çoktan gitmiş oluyor,kocaman evde yalnız başıma korkuyorum.kabus gibi.

burpcum sınıvının zor olmasına üzüldüm,ama senin başarıcağına eminim,bu defa olmazsa bidahakine başarıcaksın,hayatta böyle koşuşturmacalar olmasa çok yavanlaşıyor,sağlık olsun inşallah bir sonraki sınavın iyi geçiçek.bir ara görüşelim senle,çok yakınız ama daha tanışamadık bile.hafta sonu cumartesi kocanda çalışıyomuş,bi cumartesi ayarlada görüşelim.istersen bize gelirsin,terasımızda oturruruz,havada güzel masmavi deniz,adalar ,çok güzel manzaramız var bizim.

canlarım benim dönüşüm muhteşem olamadı malesef benden hayır ne zaman geldiki şşimdi gelsin annemde şimdiden bir sonraki tedavinin dırdırına başladı ailecek organize oluyorlar ama benim tüp bebeğe dair inancım sıfır şu check-up programını dinledikten sonrada iyicene anladım her merkez birbiri ile aynı resmen fertijinden umutluydum birde kadıköyşifa doktorlarının cv lerini bir inceledim çokda başarılı bir ekip yok benim çalıştığım ekip hepsine beş basar ama sıfıra sıfır elde var sıfır
bide kızlar benim kırmızılar yaklaşıyor sınavımda kötü geçti ondan böyle tara vara yapıyorum keyf yok hele ki selülitlerde canımı sıkıyor yaz geliyor eşimin izni yok az önce öğrendim eşimin çalıştığı yerde en son ayrılan 2 gün dayanmış bu nebööyle benim bebeğim var demiş çocuk burada çalışma temposu çok ağır ben çocuğuma vakit ayıramam demiş çıkmış benim eşim dün 7 buçukta çekip çıkmış ama diğerleri gece ona kadar çalışmış sabahta sekizbuçukta iş başı yani köle gibi çalışma mı olur bir sürü işide geri çevirmişti burası için yani benim kızdığım nokta başta dürüst olmuyorlar iş bitimi 6 diyorlar uyuz oluyorum ya yeter artık özel sektör çok kötü ssömürüyor

burpcum haklısın canım allah verecek olduktan sonra herşey bahane bence arkadaşım aşılama diye gitti dru tüp yapalım demiş genelgeden bi hafta önce falan 3 embriyo üçüde tuttu kalp atışlarınıda duydu ama bi tanesini öldürecekler diğerlerinede zararı olur demiş dru ne yapacaklar kararsızlar şimdi oluyo dert olmuyo dert valla bazen diyecek söz bulunmuyor....

bebingim semracım valla moral oldunuz bana
bebingim biz eşimle üniversitede hiç çalışmamıştık ve çok eğlenceli bir 4 sene geçirmiştik sonrasındada çok rahat işlerde çalıştı eşim bizmi çok keyfimize düşkünüz yıllarca fıldır fıldır gezdik şimdi sıkıyamı gelemiyoruz acaba ama şimdi regl öncesi tatavası yapıyorumdur belki geçmişe çok dönemedim internet bugün çok yavaş gerileri tıkladıkça sayfa donuyor hata veriyor tükkana isim buldunmu canım işler güzel gidiyor maşallah tükkan doluymuş onu okudum havalar güzel olunca maşallah herşey iyi gider inşallah
semracım hiç korkma bitanem ablamdada aynı sıkıntılar var oda kafayı idrar torbama dayadı bacakları ilede kalbimimi tekmeliyor bu velet diye sızlanıyor :)))) biraz daha dayanacaksın tatlım bitti bak bişi kalmadı bizim dualarımızla herşey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın adacığını kucağına dayısı ile oynayacaklar :))))
semracım dediğin gibi artık koca cumartesi çalışıyor kesin görüşelim tatlım artık kocasız bir yaşamım olacak (( ki ben 14 yıldır herşeyi onunla yapıyordumallah korusun allah sağlık versin ölmüş gibi konuşuyorum sonra düşünüyorumda deniz ne yapsın garibim bir gönderiyor kocayı 2-3 ay yok bizde bu duruma bir kaç ay katlanacağız o sırada kriz bitsede kendi işini kursa kendi işini kuruncada büsbütün ggörüşemeyiz en iyisi memuriyetmiş vallaha işlerimizin havası var ama efek sırf ömrümüz işle geçiyor

nursimcim razıyım valla düşünürsen gelişen başarılı döllenmiş embriyolarda çöpe gidiyor en azından sonuca ulaşıyorsun böylece tüp bebek yöntemi türkiyede başarılı idi neden başarılı idi çünkü birden fazla embriyo koyuluyordu ama şimdi diğer ülkeler gibi bir tane konulacak böylece başarı düşecek
gerçi ben tek embriyodan yırttım çünkü üçüncü tüp bebek olacak ama bendede adam gibi olmuyorki embriyolar 10 tane koysalar ne fayda

bebing bu arada tavsiyende tokat gibi iyi geldi teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız yaaa dimi hep şikayet hep şikayet hayatta dört dörtlüğe çok yakınım ve bir iki problemi aşıp mutlu mesut yaşarım diyorum ama öyle olmuyor olmayıncada hep tatava :))))

öyle düşünme canım denizim başka bir topicte okumuş buraya kopyalamıştı kadının sanırım 3yada 4. denemesinde tek embriyoyla kalmış hamile zamanı gelince olacak inş ...

yaa kızlar burada güvenilir bir temizlikçi bulamadım daha birde inşaat çok fazla olduğu için buralarda çamurlu yağmurlarlada birleşince pencerelerim felaket oldu dalasım var ama iki kat ne bileyim ne yapayım en azından gelecek salı dalayım bugün kendime sözüm var evin iç temizliği hariç keyif yaapacaktım güya nerdeee hala tatava yapıyorum kendime

o kesin nursinim olacağı varsa olacak ah birde geleceği görebilsek dün falcıya gitme nedenimde oydu biraz herkez bana çocuğun kesin olacak oğlun olacak diyor ama ne zaman kocakarı oldum :)

özlemim şimdi okuldadır denizim nbnh mavim gamzem nerede özledim yauvvvv tuanay zati az uğriiiii

hehe klasik salı günü topik zapdetmesi yaptım kızlar siz beni yazın görün izin günlerimde nasıl pörtletirim gözleirinizi
yazın deniz yok ilk defa güneye inemeyeceğiz
annemlerin yazlığına giderim ben artık kocayı terkeder buralarda oda çok sever denizi vve kesin huysuzluk yapar neyse herşeyde bir hayır var biz gene dayanamaz bir alay para harcardık tatilde tüp velet parası birirktiririz mecburiyetten eşşoolusu beleş gelmezki ama bir yıl kadar tedavi neyin yaptırmayacağım

2250 euro ilaçlarla 6000 euro fertijinde tüp bebek ücreti yuh yani birde seval taşdemir hariç mal gibi bir kadroları var

nasıl fırsatçılar allah fırsat verdirmesin bu adilere ilaçları bilmesek yutturacaklar 3750 euroluk ne ilacı alıyorlarsa mallar birde merkezler ecza depolarından yarı yarıya ucuza alıyorlar ilaçları ben hiç bir yere güvenmiyorum yaa en iyisi bir sene mola torunumu doğururum

burpcum ben daha dün 3 kutu gonalf 1 kutu lucrin bir kutu crinone jel ve ovitrelleyi 1000liraya aldım ecza deposundan insanları çok güzel sömürüyolar valla...bende anlamadım 3750 euroya ne satıyolarsa...

burpcum beim doktorumuda önerebilirim sana bide onunla görüş,hastaları çok memnun.bide onunla konuş.temizlikçi işine gelince valla benimde kayınvaldemlerin apartmanında kapıcının eşi vardı hep onu alıyordum,ama son aldığımda 4 aylık hamileymiş haberim bile yoktu,sonra duyduğumda üzüldüm,ama şuan 5-6 aylık hamile ama hala gidiyor işee.ben almıyorum onu artık,bilmiyorum iyilikmi yapıyorum kötülükmü ama bebeğe acıyorum.uzanıyo cam siliyo tülleri asıyo falan.camlar leş gibi çamur,nasıl yapıcam bilmiyorum.

burpcum gelmiş sayfaları doldurmuş canım benim özledik seni..
ilk başta eşinin işi hayırlı olsun inşallah düzene girer ya da en kısa zamanda daha iyi bir yer bulur hayatınızın düzeni de bozulmamış olur..ama malesef hayat hep bir mücadele ve de sınav napalım iyi yaşamak istiyorsak bazı şeyleri göze almamız gerekiyor özel sektör insnaın ilğine kadar sömürüyor malesef geçen sen eşim eve 6 da gelir hafta sonu 2 gün tatildi ve bu tip görevlere gitmezdi bense eve 8-9 gibi gelir cumartesi tam gün bazende pazarları gerçekten çok zordu ve sırf tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye işe korkarak bakıyorum..
içinde kalmamış gitmisşin canım falcıya aman inanma falsız kalma demişler muhabbet olsun işte..
inşallah allahım sana yakışıklı bir oğlan versin amaaan kız da olur farketmeeeez:)
bazen hepimiz yapıyoruz en ufak olumsuzlukta şükretmeyi unutuyoruz bebişime katılıyorum bu konuda bazen durup bakmak lazım ve kesinlikle şükretmemiz lazım..
bu sınavda olmadı ama inşallah mayısta ki sınavda olur tatilede eşinle uygun olduğunuz zaman kısa süreli gidersiniz inşallah her şey yoluna girer bir gün..

semracım ada mız artık tavaş yavaş annesine ben büyüyorum diyor ve belirtilerini gösteriyor inşallah annesini çok yormadan günlerini tamamlar ve sağlıklı olarak dünyaya gelir..

nursimcim nasılsın?
az kaldı sayılır sende bir maratona başlıyorsun inşallah sonucunda birincilikle bitireceksin
elifcim sen yinede doktorun muayene etmeden başlama bence bu ay uymazsa öbür ay başlarsın..iğnelerin boşa gitmesin istiyorsun ama o zaman doktorun ona göre program yapsaymış..
ilça masrafını gördüm de burpcum neymiş o öyle ya
resmen soygunculuk yaa.
semranın doktoru da araştır bak çok iyiymiş semra da memnun..
geçen bir topikte okudum bir arkadaşa transfer edilmeyecek kalitede embriyo transfer etmişler birde sonra açıklama yapmamışlar o da şikayet edeceğim diyordu niye bu insanların duygularıyla paralarıyla oynuyorlar ya ..inşallah iyi doktorlara düşeriz de sonucumuzda önce allahın sonra onların sayesinde güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…