Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi ya biliyordum tedavi muhabbetlerini ama olmuş da sonuçlanmış bile..ayy iyi ki izlememişim ya ezele bakmıştım ben..

canım benim ya geçmiş olsun kendine dikkat et olur mu tatlım?

canım ya bu topik nerde tam olarak bende bakayım.... ya zaten geçen gün tv de bir dr dedi tüp bebeğin eğer döllenmesi falan normalse tutmama gibi bir durumu olmazmış kesin tutarmış yani allah bizi sağlam ellere teslim etsin...

canım ya çok büyük geçmiş olsun allah şifa versin ... ben hiç böyle bir şey duymadım inşallah kolay çözülür bir durumdur....

hımmm anladım canım... izmire yakın evet ama demirci bayağı uzak kütahya simava yakındı daha çok.... evet çalışkandım ne yalan söyleyeyim ağzımda hep yeşillik olurdu:)))

hadi ya biliyordum tedavi muhabbetlerini ama olmuş da sonuçlanmış bile..ayy iyi ki izlememişim ya ezele bakmıştım ben..

valla eşimde hemen kapatıyor öyle bir durumda, ben dur bakalım habire değiştirme dedim diye izleyebildim yani.... evet iyi ki bakmamışsın....

rabbim bizede nasip eder inşallah yaza bizde yaptıracağız inşallah gerek kalmaz da gelir meleğim... hepimizinki sıraya mı girdi bekliyorlar mı acaba:))) durakta otobüs bekler gibi....

rabbim bizede nasip eder inşallah yaza bizde yaptıracağız inşallah gerek kalmaz da gelir meleğim... hepimizinki sıraya mı girdi bekliyorlar mı acaba:))) durakta otobüs bekler gibi....

canım aşılama yı atlayacakmısınız mayısta olmayacak mı aşılama?
valla mayısta tutmazsa haziranda 2. aşılamayı yaptıracağım eğer sorun çıkmazsa kist falan..bir an önce geçsin
annemde geçen tv de izlemiş 3 aşılama 11 tüp bebek yapılmış olmamış
doktor aşılama yapalım demiş 4. aşılama tutmuş şaka gibi...ama allahın takdiri işte..

tamam şekerim bende gireyim bakayım ... teşekkür ederim....

rica ederim şekerimm
nursimcim ya varis bugün bitecek ..
yarın seninkine başlayacağaım 1 haftada biter allahtan birşey karışmazsa..
adınıda biliyorum nasılsa:))
allahım ilk ve son tedavimde sana meleğine verecek inşallah benim inancım büyük..

denizim evdeyim canım kayınvalidem ameliyat oldu bugün yoğun bakımda şimdi biraz evvel yanından geldim 5 dak girebildim yanına çok ağrısı vardı kendim geldim aklıma....gecen sene temmuzda ameliyat olmuştum bende....

burpum yemin ederim bayıldım yazdılklarına beni çok güldürdün allah ta seni güldürecek...

canım denizim çok teşekkür ederim bende ev kalabalık olmasydı hemen başlıyacaktım ama olmadı malesef ama tedavim başlamadan okuycam bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…