evet oğlu olacak..
bende dün eşim sayesinde arka sokaklara baktım biraz oradada komserin kızının çocuğu olmuyor hatta denemeleri olumsuz sonuçlanmış kız yalnız kalmak için arkadaşına gitti çok daralıyorum beni yalnız bırakın dedi çok acıdım o haline ya hani yeterrrrrrr diye bağırmak istiyoruz ya o tercüman oldu valla((
kızlar geciktim burpum hoşgeldin cicim yazdıkların çok güzel olmuş ama hastayım kafam çalışmıyo pek yarın yazıym:)))))
tuanaycım alma ilacı bence şişiriyo insanı ama haklısın içmeyince de oldumu olmedımı çatlıyo insan
herkesi öptüm ben kızlar daha kötüleştim ateşim de var gibiydi yani bana sorsan yanıyodum ama 37.4 müş duş aldım yatıştayım okula da gidince de iyiyleşmiyo insan sesim de çatallı:)))))))))))))))))9
gelebilirsem gelirim yine kociş kızıyo ot çayı içiceeeem ıyyyyyyyyyyyyyyyyy
sıcak içkilerden nefret ediyorum türk kahvesi hariç:)))))
bencede çok mantıklı... kocişini mi öslemiş denisim yaaaaaaaaaaa:gitme:
kızlar tek embriyo transferde sonuç bekleyenler topiğinde 3 sonuç bekleyen vardı 3 üde hamile:))çok mutlu oldum ya
ama 5. gün embriyosu hepsi bizimde bu tip yerlerde yaptırmamız lazım zaten artık çoğu yer teknolojisini bu seviyeye çıkartıyormuş..
kızlar benimde canım sıkkın çok yakın bir arkadaşım var
hatta doğuma ben götürdüm eşlerimiz nöbetçiydi beraber kalıyorduk son günleriydi doğum yaptı ..hatta adımı koydu minik kızına..
o da çok düşkün bana bugün doktora gitmişler 1,5 yaşında kuyruk sokumunda 2,5 cm delik varmış ultrasyon çekilmiş ayrıntılı emar istemiş doktor nasıl ağlıyor arkadaşım çok moralim bozuldu doktor omurilik ve sinirlere etkisine bakacağız ondan sonra konuşalım demiş..şu anda ne olduğundan habersiz ya da bu deliğin en zararı var belirsiz çok kötü durumda..
hiç bilginiz var mı etraftan böyle durumda olan falan..
ya güzel ama küçük yer ben orda bir fabrikada çalışıyrodum sokağa çıkınca herkesi görüyorsun yapack birşey yok zaten her fırsatta izmire geliyordum ama ne yalan söyleyeyim ara sıra bende özlüyorum bazen gidiyorum arkadaşlara..45 dk zaten yakın bizede..
demirci manisaya baya uzak galiba ben hiç gitmedim...
özleem çalışkan öğrenci demek kapağı bursaya attın ..:))bravo valla..
gözün aydın oh ne güzel peş peşe hafta sonları birliktesiniz allah bozmasın..
hadi ya biliyordum tedavi muhabbetlerini ama olmuş da sonuçlanmış bile..ayy iyi ki izlememişim ya ezele bakmıştım ben..
eveeett((((
sabır sabır ya sabır..
amin canım amin hiçbirimizinkini bozmasın , onları başımızdan eksik etmesin inşallahhhhh...
kıyamam ben sana ya eşin hemencecik gelir inşallah ....... rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahhhhhhhhhhh
rabbim bizede nasip eder inşallah yaza bizde yaptıracağız inşallah gerek kalmaz da gelir meleğim... hepimizinki sıraya mı girdi bekliyorlar mı acaba:))) durakta otobüs bekler gibi....
tamam şekerim bende gireyim bakayım ... teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?