Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inanmıyorum yaa ne görürse yapıyor kıskanç ki ne kıskanç cnm bide yengen hadi eltin görümcen olsa neyse nee

özlemcim senin veletler yormuş seni anlaşılan benim koca hıyarlarda beni yordu bugün bende haşatım
oohh çok şükür bizde abi yok yenge de yok dolayısıyla

yordular valla eşek sıpaları ama tatlı yorgunluk bunlar onların bir öğretmenim deyişi tüm yorgunluğumu alır nasıl olsa:))) senin koca eşekler niye yordu? zopala onları:)))

valla cnm bilmiyorum ama ne yapıyım umut dünyası zaten çok para isterse alamam tanıdığım bu ilaç biter bitmez hamile kaldı banada umut geldi valla adamı tam tanımıyorum izlemedim yeni yeni izliyorum oda çok az zaten bi düşünüyüm araştırıyım cnm sağol söylediğin için

bende yok benimki 1 evin 1 oğlu ... allahtan yok yoksa beni kesin kıskanırdı bende saçını başını yolardım:))) 2 tane dünya tatlısı görümcem var allahtan çok ama çok iyiler.....

denizcim valla yapabilsem hiç görüşmeyeceğim de bizim gelinle abimin hatırına idare ediyorum işte napalım

abim bildiği için karısını bize birşey demiyor bzie diyorum annemde konuşmuyor..seviyesiz..
abimle izinlerde görüşürüz haziranda gittim ankaraya eşimin aileside orda dışarda buluştuk..evine bile gitmem..

çok zor canım annelik böyle işte bugünde arkadaşım ağla ağlamahvetti kendini sonuçlar ne çıkacak diye..
çok zor ya allahım hayırlısını versin verirse acılarını göstermesin..

canım ya geçmiş olsun sebebi neymiş ki durduk yere olmaz böyle şeyler inşallah bir şeyi yoktur yavrucağın....

çok üzüldüm cnm okurken o anneyi gözümde canlandırdım çok kötü olmuştur iyi ki daha kötü birşey olmamışş Allah kimsenin başına vermesin
dil yutması çok zor bizimde bir tanıdığın çocuğuna olmuşş annesi zornan dilini dışarı çıkarmış kız ölmüş resmen bırakmış bir kere tekrar yutmuşş ayy çok kötü valla

yok canım öyle demedi hatta klomenle aşılama olurken de yasak değildi..bazıları yasaklıyormuş ama bizimki inşallah öyle birşey demez..çünkü bence de ihtimali arttırır..

amin canım inşallah..
valla süper önümüz açık konak karşımızda karşıyakanın da bir ucu gerisi içerde kalıyor görünmüyor yazın mangal yakıyoruz terasta süper yani beklerim bir gün:))

bende hamile kaldığımda aynı şeyleri düşünmüştüm ailemde geç bebek sahibi olmuş sonuçta ve benimde öyle olacağımı düşünmüştüm eşim beni benden daha iyi tanıyan biri olarak sen böyle düşünüyordun değil mi diye sordu bende evet dedim bak işte oldu beklemedik dedi(( ama sanki bende kaybetme duygusu hep vardı ve malesef öyle oldu rabbim 2. yi nasip ederse nasıl davranırım tahmin bile edemiyorum...
eşimizle aramız hepimizin şükür iyi evet bizdeki tek sorunda bebekkkkkkk....

ya şu ömer coşkun ne meşhur ettik kendi aramızda:)) bana da çok itici geliyor nedense...

allah kolaylık versin canım zor valla allah güç versin..
gözün aydın annende geliyor yardıma ne güzel..

bende yok benimki 1 evin 1 oğlu ... allahtan yok yoksa beni kesin kıskanırdı bende saçını başını yolardım:))) 2 tane dünya tatlısı görümcem var allahtan çok ama çok iyiler.....

ne güzel valla şanslısın bende bir evin bir kızıyım ondan çekemiyorlar birde tekne kazıntısıyım çok geç gelmişim:))
evlendiklerind eortaokuldaydım çocuktum o zaman iyiydi sonra bende büyüdüm iş güç evlendim krizler başladı maddiyatçı insanları hiç sevmem..

cnm ya bide işten gelipte evimi sildin süpürdün Allah sana kolaylık versin cnm
siz yine güzel yemekler buluyorsunuz benim hiç birşey aklıma gelmiyor

evet canım ne yapayım mecburuz sonuçta yapacak kimse yok.... bence kocişini oturt ve sor 1 haftalık menü yap işini kolaylaştır ... ben bir keresinde aylık yaptım çokta rahat oldu valla...

ohhh gel keyfim gel valla ne güzel tatil yapar gibi bir yer valla siz ordan başka yere ayrılmayın
ordaykene tanışsaydık gelirdim yanına cnm belli olmaz belki tüp bebeğe gelirim oralara tanışırız çok istiyorum izmire gitmeyi zaten akrabamda var orda elbet bir gün gelirim

denzcim masa almışsın hayırlı olsun... ohhhhh manzarada güzelmiş gelirim bak:))) dayanamam ben güzele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…