benimde büyük yengem kıskanç ötesi benden baya büyük ama feci kıskanır zaten konuşmuyorum... ne aldıysam alır nefret ederim böyle insanlardan..
annem kazak örmek ister küçük yengeme aynı olmasın derim farklı olsun birinde olan birşeyi kesinlikle gidip almam..
özlemcim senin veletler yormuş seni anlaşılan benim koca hıyarlarda beni yordu bugün bende haşatım
oohh çok şükür bizde abi yok yenge de yok dolayısıyla
anaa gamzecim ne olur ömer çoşkunun ilaçlarına para kaptırma dini kullanıp cebini dolduruyor çok aşşağılık bir adam tam bir şarlatan heryerde onun o pişkin suratını görüyorum hadislerden örnekler veriyor neredeyse benim adım bir hadiste geçiyor allah benim ilaçlarımı almanızı buyuruyor diyecek vallaha işine geldiği gibi sömürüyor insanları
bir konuşmasına rastladık dini bütün bayanlar onu arıyormuş yatakta mutlu olamadıklarını söylüyormuş buda kendi ilacını öneriyormuş mutlu olup dua ediyormuş tüm savaş ve kavgaların nedenide yatakta mutlu olamamakmış aynen böyle bir konuşma yaptı adam yaa
bende 2 tane hemde.küçük yenge benden küçük zaten pek sesi çıkmaz büyük çok fena..allah abime sabır versin..car car birde ne görse ister bir birşey almış eve onunda olacak ayy..geçen seneden beri konuşmuyorum bir kaşık suda boğarım elime geçse o derece..
denizcim valla yapabilsem hiç görüşmeyeceğim de bizim gelinle abimin hatırına idare ediyorum işte napalım
kızlar bugün olan birşey anlatıcam size ay çok fenaydı komşularla bahçede oturuyorduk komşunun 1,5 yaşındaki kızı yere düştü ağlamaya başladı ve sesi kısıldı nefes alamadı çocuk mosmor oldu ölüyor zannettim sonra yüzünü falan yıkadık benim kalbim sıkıştı gözlerim doldu yazık annesi ağladı çırpındı ağlarken öldü öldü diyormuş çok fena olduk çocuk düzeldi iyi ki benim çocuğum değildi diye şükrettim
kızlar bugün olan birşey anlatıcam size ay çok fenaydı komşularla bahçede oturuyorduk komşunun 1,5 yaşındaki kızı yere düştü ağlamaya başladı ve sesi kısıldı nefes alamadı çocuk mosmor oldu ölüyor zannettim sonra yüzünü falan yıkadık benim kalbim sıkıştı gözlerim doldu yazık annesi ağladı çırpındı ağlarken öldü öldü diyormuş çok fena olduk çocuk düzeldi iyi ki benim çocuğum değildi diye şükrettim
nbhn korkunç bi olay çok benzerini ben de şubat tatilinde yaşadım 10 yıldan sonra gelen mucizeydi
bebek kuzenimin çocuğu ölüyodu Allah korusun boğazına su kaçtı
korkunçtu
Allah uzun sağlıklı ömür versin Batuhan a:))))
inşşş bu kez olur cnm senin doktorun ilişki yasakmı diyor valla anlamadım şu doktorları biri öyle diyor biri böylee
ilişkiyide doktorlar kafanda bitireceksin bu işi zevkini çıkar coçuk olurmu die düşünme diyorlar ama nasıl düşünmeyelim yaaa aklımdan gidermi hiç bide onu yapınca çocuk oldunu bildikten sonra nasıl düşünmeyim dimi:)))))))))))
gamze kııız evin güneş görüyomuş yum urtalar kaliteli kaliteli olur da senin bebiş gelir desene????
cnm benim balkonada alsaydın:))) bende çok seviyorum balkon sefasını bide sizin manzara süpermişş yaz gelince ordan ayrılmazdım ben valla
arkadaşının çocuğunada geçmiş olsun tatlım Allah şifasını verdin
burp ben de bazen aynı senin gibi düşünüyorum
hatta hamile kalınca bitti sorunlar deyip çok sevinip kendime nazar değdirdiğimi bile düşünüyorum sonuçta hepsi boşa çıkıyo bizim yaşayacaklarımız doğmadan belliydi deyip tıkanıyorum
ama gerçek şu ki hapimiz Allah bozmasın maşallah diym:)))
sevdiğimiz adamlarla iyi evlilikler yaşıyoruz ve bebekten başka önemli bi sıkıntımız da yok
şükür diyelim napalım
Allah beterini göstermesin
bu arada ömer coşkun u ben de sevmiyorum geniş bi bilgim yok ama itici bi adam bence de
sağol cnm benim yavaş yavaş başladım tttoplamaya benim o kadar çok kıyafetim yok ama yinede uğraştırıyor bide taşınacağım ev çok yakın 2 ev var aramızda o yüzden ufak defekleri seyyar arabayla götüreceğiz pek fazla toplamıyacağımgeri kalanına araba tuttuk onlar kaldırıp kuracaklar ama işte yeni ev olduğundan inşaat pisliği çok bi o beni çok uğraştıracak onuda annemle yapıcağım cnm sağolsun o pazartesi geliyor başlarız bide sali gibi temizliğee inşş
dün akşam giremedim kızlar kkye siz girebildinizmi?
yok canım öyle demedi hatta klomenle aşılama olurken de yasak değildi..bazıları yasaklıyormuş ama bizimki inşallah öyle birşey demez..çünkü bence de ihtimali arttırır..
bende yok benimki 1 evin 1 oğlu ... allahtan yok yoksa beni kesin kıskanırdı bende saçını başını yolardım:))) 2 tane dünya tatlısı görümcem var allahtan çok ama çok iyiler.....
cnm ya bide işten gelipte evimi sildin süpürdün Allah sana kolaylık versin cnm
siz yine güzel yemekler buluyorsunuz benim hiç birşey aklıma gelmiyor
amin canım inşallah..
valla süper önümüz açık konak karşımızda karşıyakanın da bir ucu gerisi içerde kalıyor görünmüyor yazın mangal yakıyoruz terasta süper yani beklerim bir gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?